Written by AbangNara | January 7th, 2015

Populariti kumpulan Bocey mula meningkat sejak menyertai Maharaja Lawak Mega 2013. Tahun ini, nama kumpulan ini semakin femes dan menyerlah dengan lawak-lawak bermutu tinggi di MLM2014. Tidak dinafikan persembahan kumpulan Bocey adalah antara yang dinantikan oleh jutaan penonton MLM2014 pada setiap hari Jumaat. Namun seperti biasa apabila popular, kisah-kisah peribadi ahli-ahli kumpulan ini turut sama menjadi perhatian. Terbaru, gambar Fad Bocey dengan seorang wanita yang dikatakan kekasihnya mula bertebaran di Internet.
fad bocey dan kekasih Gambar-gambar bersama gadis yang bernama Syaheeraa Rahman ini telah dikongsikan oleh Fad sendiri menerusi akaun Instagramnya. Ayat-ayat yang disertakan juga berunsurkan romantik. Kemungkinan besar Syaheera telah berjaya mencuri hati Fad atau dalam erti kata lain, ialah kekasih pelawak ini. Memang kedua-duanya sama cantik dan sama padan.
fad bocey dan kekasih

Pasti ramai gadis-gadis di luar sana yang kecewa dengan perkembangan terbaru ini. Itulah korang nak mengorat lambat sangat. Hehehe. Yang penting kita doakan kebahagiaan Fad dan Syaheera. Ada jodoh bolehlah makan nasi minyak. Gembira Abang Nara melihat kebahagiaan mereka. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Fad Bocey.

P.S: BMW 5 series yang terbaru

fad bocey dan kekasih
fad bocey dan kekasih
fad bocey dan kekasih
fad bocey dan kekasih
fad bocey dan kekasih

35 responses to (7 GAMBAR)Inikah Kekasih Fad Bocey? Comel Lote Orangnya

  1. HAMBA ALLAH says:

    ARTIS JUGA MANUSIA BIASA YANG MEMPUNYAI NALURI UNTUK BERCINTA DAN DI CINTAI. WALAU SIAPA PUN PULIHAN FAD, SEMOGA DAPAT BIMBING KEKASIH HATI NYA KEJALAN YG DI REDHAI ALLAH. CEPAT2 KE FASA SETERUSNYA YA. AAMIIN.

    1

    0
  2. Anonymous says:

    Lawa orgnya..
    n nen*n mcm besar je?

    0

    1
  3. Mirai Suenaga says:

    klu Fad ni kerani gomen, ada org nak?

    1

    0
    • keranigomen says:

      nape klu die kerani gomen? aku elok je kawin. kau ni kalut je

      0

      1
    • Tema Camelia says:

      Tetiba aku bayangkan muka n badan fad ni ada aura kerani gomen. sesuai jawatan tu dgn dia hahaha. tapi kereta ada 2 kot mamat ni, mini cooper dgn honda, sonok ler usung awek!

      1

      0
  4. lady says:

    besa2 je pun,xda la lawa..pd pndpt sy ler.

    1

    0
  5. nok gebuzzz says:

    comey nyer budak dalam pic ke 4 tu…

    0

    0
  6. ANA says:

    ni bukan ex girlfriends jep ke?laaaa dgn fad pulak..

    0

    0
  7. syahera says:

    awek jep sepah dulu budak ni..budak msu…..

    0

    0
  8. kusimejabatu says:

    moga cepat2 kahwin ye dik..

    0

    0
  9. nemo says:

    tang mane yg comey lotenye bdk ni nara oiiiii….

    0

    0
  10. Shhh says:

    biasalah tgh popular semua nak dkt..tgk mc zizang..dulu kayap skrg kayap..emma pun say goodbye lah

    0

    0
  11. Shhh says:

    biasalah tgh popular semua nak dkt..tgk mc zizang..dulu kaya skrg kayap..emma pun say goodbye lah

    0

    0
  12. narathiwat says:

    abg narathiwat, mana ada gambar ni dekat instagram fad.. cakap jela abg narathiwat ceduk dekat ohbulan..kan kan kan?

    0

    0
  13. Yat says:

    Tak kisah de makwe tapi jangan tunjuk sangat,baik fokus MLM je,sekarang kurang best!

    0

    0
  14. Yat says:

    Tak kisah de makwe tapi fokus la banyak kat MLM,sepanjang masa upload busan sia,dah la Bocey kurang best minggu2 kebelakangan ni

    0

    0
  15. aida says:

    Alamakk. Patah hati remuk berkecai :(

    0

    0
  16. tipah says:

    lahh hotstuff aloq setaq.

    0

    0
  17. kena kawin cpt lh ,, slmt – kedaionlinemy.com

    0

    0
  18. mimi says:

    selalunya perempuan tak tengok paras rupa pon…yang penting kelakar pandai wat lawak…muka hensem tapi serius je boring gak.

    0

    0
  19. zieta says:

    Fad bkn maen manje lg layan awek die
    sya kat belakang awk mase 2
    mase men skate kat pyramid

    0

    0
  20. sukatikupunlah says:

    xlawa pun. hahahaha. daguk jungo.

    0

    0
  21. […] Fad Bocey yang dikhabarkan mempunyai kekasih ekoran beberapa foto mesra bersama seorang gadis cantik… bakal mendirikan rumah tangga bersama kekasihnya pada tanggal 14 Mac ini. […]

    0

    0
  22. […] Fad Bocey yang dikhabarkan mempunyai kekasih ekoran beberapa foto mesra bersama seorang gadis cantik… bakal mendirikan rumah tangga bersama kekasihnya pada tanggal 14 Mac ini. […]

    0

    0
  23. Riana ariana says:

    Kkasih fad cantik like princess

    0

    0
  24. nursyamimi says:

    aq pernah terfikir tentang perempuan ni die kan awek jep sepah but kenape dgn fad pulak

    0

    0
  25. nursyafinas says:

    hai abg fad and wife moga bahagia hingga ke ja
    jannah dengar cerita wife dh mengandung ye.
    tahnia ye moga dapat anak yg comel. sebenarnya saya dengan syamimi kembar .saya adik dia kakak

    0

    0
  26. hai abg fad abg ni comellah wife pun cute juga

    0

    0