Written by serenity | September 21st, 2011

Norman Hakim dan Memey Suhaiza akan melangsungkan perkahwinan di kampung Memey di FELDA Tenggaroh, Johor 24 September ini dan majlis resepsi berlangsung di Crowne Plaza Mutiara di Kuala Lumpur pada 28 September. Iezla Bridal House telah mempamer gambar-gambar dari sesi foto pra-perkahwinan mereka.

memy gedik

Lagi beberapa keping gambar pra perkahwinan Norman Hakim dan Memey Suhaiza dengan membaca entri ini sepenuhnya.

memy gedik

memy gedik

memy gedik

memy gedik

memy gedik

memy gedik

memy gedik

memy gedik

227 responses to (7 GAMBAR) Foto Pra-Perkahwinan Norman Hakim Dan Memey Suhaiza

  1. eika says:

    dh xnmpk serinyer walaupon mekap tebal!!

    0

    0
    • pinky-minky says:

      kecoh aa ko ni… xde seri la aper la.. aku tgk cantik je muka si memek nih.. muka ko tu yg xde seri..

      0

      0
      • Selitone Cold Steve Austin 3:17 says:

        Yang korang gadoh-gadoh nie, gaji naik ke kalau 2 orang ni kawen?

        Gaji aku sama jugak… tak ada apa-apa pun berlaku…

        0

        0
      • TanganKu Puaka says:

        Baju kawin dia tak nampak cantik langsung tapi sesuai lah ngan dia..

        …..dari Felda la katakan.

        0

        0
        • kertu says:

          apa kena mengena ngan FELDA lak? tampo laju2 atas bawah nak? bongok!

          0

          0
        • kertus says:

          apa kena mengena ngan FELDA lak ni? bongok la ko nyer komen, mesti ko ni orang BANDAR yang tak sedor diri kan?

          0

          0
        • suehada says:

          ape maksud ko DARI FELDA LA KATAKAN?????????????what ur point?????????????????hina sangatkah felda nie…
          watch out ur mouth!!!!!!!!!!!

          0

          0
        • aku bdk felda says:

          aku x ckp bdk felda bgus.. tp apa hak ko nak kluarkan ayat ” dari Felda la katakan. ”
          s**l La… ppuuiiihhhhhh….

          0

          0
        • linda says:

          dik..org felda pon kaya dik,,tp akak bukan dr felda pon tau..so berhati2 ckp..mungkin awak tujukan khas tuk memey ,msalhnye yg ayat awk trus tuju bukan kt memey tp org felda..apepon de sesapa ke nk g umah memey? hehee…werkk..

          0

          0
        • whatever... says:

          asal la org kite suke melenting? open la sikit… if x suke pe org ckp cube la tegur dgn cara baik.. ini tidak… kata2 makian..nista dh jd mcm makanan dah tuk bdk2 skrg… dunia2…

          0

          0
        • TanganKu Puaka says:

          Sapo makan cili..dialah terasa podas…

          Siape dari felda…dialah terasa ke felda-an nyer..

          Tak ghito ???

          0

          0
        • sakura says:

          jage2 bile berkate,,hina sngat ke org felda ni???

          0

          0
        • cak ik uk says:

          mmg budak felda mcm tu, majoriti !! dgn dadahnye, dgn rogolnye. dh mcm trend. yg baik tu baik la.. yg xbaik tu ? ini realiti ye.

          0

          0
        • aila says:

          Betul2. Aku study kat luar negara and scholar-scholar FELDA je yang melebih-lebih minum arak, seks, raba-raba (aku pun kena raba, sampai aku jauhkan diri terus dari dia dan tak jumpa batang hidung dah).
          Budak-budak yang non-Malaysians pun tak melebih-lebih.
          Last-last sekali fail exams dowh diorang! Kah2. Baru tahu langit tinggi rendah. Puuuih!

          0

          0
        • Kak Jemima Begum says:

          Kawan baik kau kawin minah Felda…duduk rumah bini dia tu. Pas tu bini tu nak kerja. Kasi kerja lah di ibukota ni. Tak sampi 1 tahun pegang duit sendiri. Tudung tertanggal mula-mula nya. Pas tu ada skandal dengan negro Zimbabwe. Sekarang cerai. Anak2 sendiri tak nak jumpa. Bersekedudukan dengan negro tu. Juala VCD cetak rompak..

          0

          0
        • cik wiwin says:

          Maaflah sye anak felda.. mmg x dinafikan ramai budak2 felda terlibat dadah n watsoever lg .. tp x semua.. n bukan majoriti ok? cuma bila ada kes diperbesar2kn kalau budak felda..knape xnak bukak cerita psl anak felda yg berjaya ke..yg berjawatan tinggi ke..ini x…asal felda je,dadah, rempit.. bukak minda sikit boleh?

          alhamdulillah family sy xde libat dlm masalah sosial sume ni.. bg saye x kesah la ko asal felda ke, kampung ke, bandar ke..yg penting tu hati.

          tp kalo psl memey ni mmg aku x berkenan..mekap tebal bagai pn mmg x cantik.sekian.

          0

          0
        • TanganKu Juga Sama Puaka says:

          AKU SETUJU NGAN KO!! HAHAHHAA..KAMPUNG MARI DTG BANDAR BELAGAK LEBEY..
          ORG ASAL BANDAR SEMUA COOOLLLL JER..X MENGGELABAH SIKIT PON.. MUAHAHAH

          0

          0
        • Ratna Sarumpaet says:

          Ya ampun,

          Kok ribut2 aja deh. Gue dari Bandung……Kenapa ada bedanya loh desa..bandar?

          Felda itu gue pernah kerja disana. Kayak bunyinya ala kampungan aja gan. Tapi saya senang sekali di Felda. Banyak sapi2, ayam2 dan juga itik.2..tenang aja loh. Nyaman sekali.

          Kitakan sama saja Pak. Usah ribut2, ya. Jangan bikin steress ….

          0

          0
        • zaia says:

          huhuhu..memang la betul,aku pun menyampah tp bukan semua…dah ler,kite semua asal usul kg jugak..yg suka mengutuk lebih2 tu,mak ayah korang bukan asal kg atau felda ke? tp felda tu kire tmpt asal ke,itu bukan ke tempat diteroka dn pstu jadi kampung terancang..
          biar betul takde langsung sedara kat kg ke?nenek korang duduk mana?raya tk balik kg?
          memang la ramai jugak yg berkurun dh dr zmn moyang dia duduk bandar…tp raamaai je duduk bandar start dr ayah dia kan,sekali ngan satu family la..kalau ye,maknenye korang ade sedara kt kg,walaupun mungkin ramai dah hidup dgn family sendiri kat bandar tp still ada kampung utk balik raya kan?tu ada la jugak sedara kt kg atau felda..habis korang hina2 ni sedara korang jugak atau mungkin nenek/atok korang?sudah2 la…

          0

          0
        • hohoho says:

          cuba korang right click-save image- tengok kt file name -‘memeygedik’ hehehe.. ooo kantoi abg nara save gmbr tu letak nama memeygedik

          serve u right memeh!

          0

          0
        • wei TanganKu Juga Sama Puaka, ko rasa org dari FELDA ni teruk sangat ke? kalau ko dari bandar pon tak payah laa nak menggedik berlagak sangat. ingat sket, kita semua asal dari ADAM, perot HAWA. jgn cakap banyak laa…

          0

          0
        • tanganku langsuir says:

          hey saudara puaka,nak komen tu pon beragaklah sikit, org FELDA lgi kaye dari org kat bandar ni taw tak.mulut mcm cibai….!!puiiihhh

          0

          0
        • Cik Peguam says:

          Cantik baju color biru coklat 2..semoga bahagia ye pengantin..sy adalah salah sorang ank felda di n9, mmg sy dibesarkan dengan hasil titik peluh mak ayh sy berkerja sebagai penoreh getah…alhamdulillah skang sy sudah jadi peguam….walaupun berkerja di company org….maaf ye dalam memberi komen pn kte kne la berkehmah…tolong jgn melibatkan bangsa, agama, negeri @ perkerjaan…masing2 ada kelebihan nya tersendiri…sape yg komen hal2 yg sensitif nie sebenrnya yg cetek pemikiran…sekian….

          0

          0
        • NFI says:

          woii org Felda ada tanah 10 ekar…nilai juta2..ko tu kalau ko rase ko org bandar dok lak umah teres dinding pun konsi ngn jiran..kalau ko dok flat,pintu je ko punye.dinding lantai,atap..sume ko kongsi ngn jiran ko…

          0

          0
      • jawatengik says:

        mak aihhh!! beria2 amek gambar pre-wedding dah siap pakai baju kawen.. kang last2 xjadi kawen… xke haru..xyh nak show off sgt la memek oiii….. kalau norman tu boleh tinggalkan abby yg 1000x ganda lawa dr kau, xmustahil pasnie ko pn dpt nasib yg sama!!

        0

        0
      • Julia Perez says:

        Memey udah terkena penyakit bernama- Kejutan Budaya!

        Kesian..kanj uols?

        0

        0
      • kimainie says:

        tak habes2 cter si haprak nie….. menyampah aku tgk si sampah2nie…..

        0

        0
    • Selitone Cold Steve Austin 3:17 says:

      Lawa ke, tak lawa ke… cantik ke… buruk ke… gaji aku sama jugak. Tiap-tiap bulan dapat macam tu jugak. Peduli apa aku..!!

      Yang korang gado-gado ni, ada perubahan tangga gaji ke?

      0

      0
      • jabun says:

        ambik gambo dlm hutan ni
        lepas abis boleh buat projek
        kat belakang semak..

        0

        0
      • kecoh je says:

        tak abis-abis ngn gaji..mcm die sorang je keje..klu xsuke berenti je crik keje yg gaji banyak..dok bising kt blog gosip xde faedah pun..ptt la gaji ckit..

        0

        0
    • Momok says:

      sorry to say.. tak menarik & boring..

      wedding sampai 12 juta tapi pre wedding macam ni je??

      tak puas hati bila dia dpt pakai Vera Wang & Jimmy Choo nanti.

      OMG! MEMEY je pun… pemusnah rumahtangga orang!

      0

      0
      • Sakura says:

        “tanganku puaka”

        hmm knp klau asal Felda? xbaik ckp mcm tu .. asal Felda pun manusia jugak…

        0

        0
      • comei kuasa dua.. says:

        cis!! cun la jgk tp perampas mmg mcm ni ke??
        ei… xle blah..
        bahagia atas kedukaan org lain…
        xmo ckp lebey2~

        0

        0
        • da la tu stop mengutuk..sbb korang ni la yg dok kutuk2 over beremosi ni wt memey glemer tau,sbb tu kene taja..sbb nk bermain ngn emosi korang ni..nyahtijahnya,brand yg taja2 dia pon up femess

          0

          0
      • Suri says:

        Ala 12 juta tue pasal mutiara dia tu saje dah juta2 tp bkn bg terus pun..org tue saje amik ksempatan sbb depa Nih kontroversi… Tau org Akan tgk wlupun menyampah… Nak kata sbb lakonan sgt la mustahil, bkn bagus mcm liyana , maya or fazura pon…klu standard drama pun jauh lg dari pasah or eira syazira, eja ke rita… Norman lg la, skrg asik blakon jd bapak je

        0

        0
    • d says:

      Salam. Maaf ya saya takda niat nak mengutuk. Cantik Memey ni cuma sebagai poengantin baru, memang tak nampak serinya.. Maaf.

      0

      0
    • abby adibas says:

      it’s just pre-wedding, guys.

      kamu mampu?

      sapa thumb down, dia gay.

      0

      0
    • diana says:

      dh lah x cantik,lipstik dia pun merah betul…mcm org baru habis hisap darah…kehkehkeh…nampak mcm pempuan dah tua,,,x padan ngan umo dia………

      0

      0
    • huhu says:

      Muka putih tangan hitam.

      0

      0
  2. putry sarah adlyana says:

    oi memekkkkk..muka ko dah xda seri dah aku tgok…..

    0

    0
  3. maya says:

    mengada2 betul si memey ni…..

    0

    0
  4. miyuki says:

    sume gmbr xcntik pon….

    0

    0
    • menyampah says:

      a’a la weh..apasal gambar x lawa..wedding iera ngan azad simple bagai, tapi berseri siot…tak yah pre wedding dalam belukar pon..tapi senyuman kebahagian yang diorang baru kecapi as a husband and wife tu nampak betoll..yang memeh ngn nomang ni hmmm ntahla..surammmmmmmmmm

      0

      0
    • ok says:

      betul…aku sokong 100%

      0

      0
  5. Sea says:

    Ermm…lg bt org btambah nymph ngan dorg nie

    0

    0
  6. ucop baby says:

    Ehh ehh majlis resepsi die on my birthday , Selamat pengantin baru!

    0

    0
  7. Kacang Soya says:

    kenapa muka pengantin pompuan tu tak lawa ek?

    0

    0
    • almondlondon says:

      Eh, cantiklah Memek ni. Omg, romantislah dorang berdua ni. *mata ke atas, tangan di tetek* kih kih kih..

      0

      0
  8. Anonymous says:

    Betul la. Lipstik merah myala, xde seri pngntin.. Mcm bapuk lg ada la.

    0

    0
  9. Kak Ngah says:

    mmg x naik seri pengantin….kalo time kawin sok ttp x nampak seri jgn ko salahkan baju vera wang tu pulak memeh oiii…..

    0

    0
  10. nuroii says:

    awat x santek..mcm bkn pgantin bru jerk

    0

    0
  11. Moshi moshi says:

    He..he “BAHAGIANYE PRE-WED MEREKA YA?”. We wait & see. Anyway berkekalanlah hendaknye ya!!!!!

    0

    0
  12. Kak Limah says:

    Hmmm.. kampungnya style

    0

    0
    • flower says:

      kak limah..

      jgn duk kta org kmpung plak…org kampung skrg da up to date laa…si momok ni je pkai apa sume nmpk xde seri..

      0

      0
  13. hanjing jadian says:

    xsantekkkkk pongg…..muke cam biase2 jer…yang pakai lipstick tebal tu…lawa lagi KAK NITA…TIZ ZAQIAH pakai tau……lau memex pakai…OMG…..(aww..awuuu salakkan ANJING…..) SORRY TAK CANTIK PON…..lawa lagi masa majlis pra perkahwinan aku…

    0

    0
  14. rabun n gemokk says:

    alamak dh perampas.perampas gak!!!

    0

    0
    • Cik gemok says:

      .huhuhuhu mlt jerk ckp nk wt kecik2…dh org taje sapu jela….Ape sumbangan dekat industri kite pon xtau smpai ditaje berjuta2…? pelik2…..dato siti pon xdpt tajaan mcmnie..kire exclusive la diorg nie….

      0

      0
  15. HoNeY bEe says:

    fuuuhhh…

    pegang2 tgn la pulak…

    aduhaiii…

    0

    0
  16. suka hati says:

    tahniah norman n memey..majlis grand sangat..semoga kekal hingga akhir hayat..barang yang lepas jangan di kenang..peristiwa yang lepas jangan di ulang..manusia tidak lari dari kesilapan,dari kesilapan kita menjadi dewasa lebih matang dan berhati2 kemudian hari..

    pis>>kamu semua,,jangan laa kamu semua mengatakan yang tidak baik terhadap pasangan ni..dah jodoh memey n norman jadi pasangan suami istri,jodoh pertemuan ajal semua di tangan tuhan untuk menentukan siapa jodoh kita…kurang pahala kita mengatakan yang tidak baik kepada pasangan ni..belum tentu kita yg mana tak kawin lagi tu yang ada couple sekarang ni akan kekal jadi pasangan hidop kita akan datang nanti…kita tidak tahu siapa suami/isteri kita..kita tidak tahu akan semua tu..jadi,berfikiran matang,nak cakap apa pon fikir2kan dulu..belum kena lagi dekat batang idung sendiri boleh laa cakap sesuka hati…(mohon ampun sekiranya kata2 saya ni mengguris hati sesiapa..)

    0

    0
    • choki terperanjat sakan.. says:

      terkena kat batang hidung kau nanti baru akan rasa macam mana… time pregnent laki dah buat perangai… time dalam pantang laki kena tangkap basah.. walaupun di dapati tidak bersalah tetapi mereka bersama ketika kejadian…

      Ajal maut jodoh mmg di tangan Tuhan.. tiada siapa yg berhak kecualiNya.. tetapi menggangu jodoh dan merampas hak orang itu jua satu dosa…

      apa pendapat orang ramai mengatakan cuma luahan perasaan setiap individu mengikut pendapat masing masing… kau mengatakan maaf sekiranya kata kata terguris perasaan… sebenarnya siapakah yg benar benar TERGURIS PERASAAN???

      fikir fikirkan…

      0

      0
      • suka hati says:

        itu kesilapan dia yang lepas,kita ni siapa yang nak judge dia…apa hak kita nak menunding jari ke arah dia..sedangkan kita sendiri tidak sempurna..apa yang terjadi pasti akan ada hikmah d sebaliknya..saya tak sokong perbuatan mereka,,barang yang lepas jangan d ungkitkan lagi..mereka bahagia,yang kat sini bertelagah pasal diorang nak nikah..ungkit2 mengungkit kisah hidop orang lain tak ada yang baik pon..mendoakan mereka menjadi yang terbaik sesama islam kan itu lebih baik daripada kita mengata sesama umat islam..mereka yang hilang pahala terus ditopupkan free dengan kata2 yang tak baik terhadap mereka..meluahkan perasaan tu memang boleh tapi pernah tak kita fikir perasaan orang yang mendengar perkataan yang kurang baik dari kita..??tak salah kita mendoakan yang terbaik kepada mereka,kita dapat pahala,mereka bahagia..bercakap baik dengan terhadap mereka yang pernah buat salah tak merugikan apa2 pon,malah ALLAH SWT menambahkan pahala kita yang tak berapa nak banyak ni…mengikutkan rasa sakit dihati tu kan hasilnya dari SYAITAN..buat apa nak ikotkan kata hati..berfikiran tenang n terbuka lebih baik dari yang nak marah2 orang sesuka hati….

        0

        0
        • sukati aku says:

          ko ni baik sangat kot…tu yg leh cakap brg lepas jgn nak dikenang… xkena boleh la ckp cmtu….tp ada aku kesahh huhuhu

          0

          0
    • boboi boy says:

      kau nie saudara memey Kerrr………

      0

      0
    • aku cuma nk doa satu jer..semoga Abby bertemu jodoh dgn lelaki yg berganda lebih baik dari norman,yg dapat menjaga dan menyayangi Abby dan anak2 nya dgn seikhlas hati.

      0

      0
      • suka hati says:

        aku yang terasa >> aku sokong kau.. aku pon mendoakan kebaikan,kebahagiaan n kesejahteraan kak Abby dan anak2 beliau…

        0

        0
        • hati suka says:

          betul kata kau tu suka hati…aku sokong…apa yg terjadi pada abby, mungkin satu penebus dosa buat abby…musibah yang menimpa kita ni adalah suatu kebaikan sebenarnya..percayalah!

          0

          0
  17. tutti fruitti says:

    bodoh jek baju…..!

    0

    0
  18. Mejuez says:

    Siapa lah photographer ni? Awat ler shoot dia tak mengancam.. macam tak pro ja.. ahaha

    adehh sekali pandang Memey ni dah macam muka Lisa Suriani jaa… ahahah

    0

    0
    • aku lahir bulan 12 says:

      photographer pon sponsor kot? sbb tu hasilnya tak mengancam. :P

      0

      0
      • aku jurugambar koman says:

        aku amatur je, tp aku pun tak tangkap gambar mcm ni punya burok. bersepah lighting, harsh gila. dah la mekap pun tebal sgt. mcm ni pengantin cantik pun jd tak cantik. nak kena sponsor pun agak2 la, tgk la portfolio photographer dlu.

        0

        0
  19. ME says:

    eira syazira ms kahwin punya la berseri mukanya… tp MEMEY ni kenapa cam tiada seri?ke sbb mekap or else?

    0

    0
    • ebi adabi says:

      kemungkinan sbb memek x berseri :
      1) Jurumekap x reti nk bg seri wajah
      2) Jurufoto amatur gila..ntah2 dia mintak budak umur 8 tahun yg snapkan gmbar..
      3) Muka murahan dia x matching ngan pakaian yg mahal2..
      4) Biasala, norman pon dh 2nd time kawen.. biasanya seri hanya masa perkahwinan pertama.. lekat badi norman kt memek kot..
      5) Dia x mandi wajib kot..
      6) tak pernah ambik wudhuk.. Nabi cakap, muka org yg bersolat akan sentiasa berseri-seri sbb mendapat nur dari kesan wudhuk yg sempurna..

      0

      0
  20. anggun_rafflesia says:

    dunia…. nti dh puas ngan memey, dia nk tangkap sape plak!

    0

    0
    • mat_jambu says:

      pasne dye tangkap lentok lak..dengan lady gaga..ha3

      0

      0
    • awienCute says:

      erm..tunggu ajewla si memey tu dah beranak pinak sume dah rabak…lekatla pelakon baru kat norman…tuhan akan bagi macam ner memey bagi kat abby dulu…tunggu ajewla…tuhan tukan maha adil…jika baik seseorg tu baikla die dapat..jika buruk seseorg tu burukla die dapat….atau..ntah2 nanti memey lak yang tinggalkan normal sebab dapat artis baru yang lebih MANTOPPP….kuikuikui…amin ajewla….kikikikiki

      0

      1
  21. choki terperanjat sakan.. says:

    dalam facebook abby ada mengatakan anak yg sulung dan no 2 akan ikut Norman ke Johor untuk acara bernikah… tapi yg bongsu akan teman Abby di KL…

    kepada Abby: semoga tabah..
    kepada Norman: selamat bernikah
    kepada Memey: selamat mengikat tilam bantal takut laki kau lari lagi…

    0

    0
  22. jamkayu says:

    Baju CantiKKKK sangat Warna Menarikkk…..
    tapi tuan baju, soryy i tak pujii, i puji baju jerkk…..bwuuekkkkk
    tuan yg buat baju i puji, baju u n warna baju cantikkkk…

    0

    0
  23. air kotak says:

    uwek…tak caantik pown….

    0

    0
  24. tipah dangdut says:

    pompuan nimmg xde taste ke ….xkan main terima je ape org pakaikan kat die…kaler lipstick combine ngn baju da cm fesyen dolu2 da….klu 20 – 30 thn dlu mybe style ni vogue kot…klu gini le taste die wat malu je jenama besar yg sponsor dia…..

    0

    0
  25. Omg..memang kurang serinye, xtau nape..kak abby lg lawa dari memey kot..hahaha..better pergi spa putihkan kulit memey oi..Norman plak yg lg putih..hahaha..anyway congrats to both of u..
    http://amoibeautiful.blogspot.com

    0

    0
  26. YOYO says:

    baju lagi cntik dr pegantin… knp slack sgt mke ni………

    0

    0
  27. sarah ali says:

    adoooooiiii….poyo gile la diorg nih…benci aku…!!!!!!!dah la perampas….tgk la kau sememey….lepas ni norman tinggal ko sbb dia kena tangkap khalwat ngan betina lain….padan muka kau…!!!!

    0

    0
  28. ntah ler says:

    photo shoot kat FRIM kepong…. tempat tu mmg menyegarkan sesuai utk sesi photo shoot pengantin…

    0

    0
  29. mrs F says:

    seyes la.. bukan nyer jeles.. tp sgt2 nak termuntah bile balik2 si makhluk 2 org nih.. ingatkan dalam newspaper n magazine jer.. tapi siap jadi tetamu jemputan dalam carta suria20 lagi.. bersembang pasal persiapan perkahwinan.. aloo.. aper kes?!!
    aku sket n langsong x jeles.. tapi bile media dok over2 highlightkan makluk 2 org ni.. aku pon x lalu gak..

    0

    0
  30. zack zai says:

    sangat tidak cantik!

    0

    0
  31. nuryn says:

    maaf ckp la ye… semuanya mcm serba x kena, dr baju smp ke make up, x berseri langsung memey

    0

    0
  32. ieda says:

    alahaiii…perlu ke nak ade gambar pra perkahwinan?? guna je la gambar2 mereka sebelum ni dok kuar masuk mahkamah…huhuhuhuhuhu…..dato’ siti pun xde gambar pra perkahwinan tau!!! lawak aa memey dgn norman ni…

    0

    0
  33. puii.. says:

    pic yg ke4 tu mcm npk tua ssssgggttttttttt la,ppuuuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii….cntik lg nenek aku…

    0

    0
  34. orang baik-baik says:

    tak payah la havoc sgt, sisa sisa je nih… skg myb allah limpah ko ngan kebahagian sedang ko hancurkan hati seorang isteri dan ibu.. ko tunggu la nasib ko nnt bile bergelar ibu, sure norman kene tangkap khalwat ngan betina lain plak!

    0

    0
  35. momok says:

    knapa burukk…?????

    0

    0
  36. chemicalnova says:

    dh bosan ngn dorang dua ni..please la..
    org lain nk kawen pun xde kecoh cmni..
    seyesly memalukan kot..
    dhla mcm2 kontroversi bila dorang couple..
    kawen nk grand.. pela grand sgt klo x meriah????
    pela grand sgt klo org dh mula muak ngn gmbr2 gedik2 cmtu?? wat the fish!

    habeslah mee goreng mamak aku makan td termuntah balik tgk gmbr dorang nh!

    0

    0
  37. xx says:

    sisa sisa jar… semoga allah beri kekuatan kpd abby sekeluarga

    0

    0
  38. orang baik-baik says:

    kalau aku jadi butik pengantin or semua yg sponsor dieorg ni seyes tak hingin aku nk sponsor.. mati hidup semula pun takkan!

    0

    0
  39. che aniey says:

    KESIAN MEMEY & NORMAN.. RAMAI GILER TAK SUKE DIEORG>> TERMASUK AKU>> HAHAHAHAHA

    0

    0
  40. tiger halilintar says:

    ada ubi ada batas la sememeh…ko buat org…ko dpt cash la nanti….tgk je cth awie n arni….dlu dia perampas gak ambik dr erra…last2 dia lak yg tkena skang…..jaga2 la ko sememey ye…dh la budak kampung yg tak sedar diri…kesian aku tgk couple nih….mcm beruk dpt bola je….

    0

    0
    • itik halilintar says:

      hot incik tiger oi…hang lupa ka, jodoh pertemuan di tangan tuhan..rampas tak rampas, masing-masing dh dpt pasangan bahagia la ni…arnie pun dh kawen dgn org lain, awie pun dgn org lain, erra pun dgn org lain..yusry ja tgh tunggu jodoh la ni…wakakaka…toksah nk loqlaq sgt cakap pung pang pung pang…tuhan tahu mana yg terbaik buat hamba-hambanya…hang pun kalo kawen dgn binik hang ka laki hang ka, x semestinya kekal..ntah2 hang yg jd perampas kot nanti…wakakaka

      0

      0
  41. boboiboy says:

    xde seri pengantin…jauh beza ngan eira syazira yg sgt berseri & jelita masa pernikahan dia..

    0

    0
  42. terrarossa says:

    macam ada sesuatu yg tak kena dgn make-up dia la aku rasa…ke si tukang amik gambo tu yg cari angle tak sesuai….mcm pelik2 jer aku tgk muka si memey ni…ke sbb make-up tebal sgt…

    0

    0
  43. meeradriana says:

    hmmee..
    x berseri langsung..

    0

    0
  44. sitiz says:

    apsal mahkluk pompuan tu muka cam pucat tak berseri seri langsung…ambik laa laki orang lagii, kan dah tak berseri seri.. Abby lagi 1001x lawa walau tak ada makeup…

    0

    0
  45. cik jelyta says:

    sory 2 say.. memey nie yg btul2 agak la cntik..tp tataw nape sume gmbr2 dia lngsung x cntik.. mekap x cntik,bju x cntik,..ptotla sponsor..if sponsor bju n mekap mcm nie aku pon xnk la..

    0

    0
  46. zalin says:

    come on la Malaysian..doa jela yang baik2 untuk mereka. Kita ni belum tentu mengakhiri kehidupan kita dengan sempurna sebagai khalifah Allah..

    0

    0
  47. awien says:

    ee…tak cantik r gambanya.yg penting,aku tak suke memey dgn norman.owg cam diaowg ni tak layak dpt tajaan berjuta2.ptuihhhh!

    0

    0
  48. hehehe says:

    aku bkn peminat memy tp sian gak aku kat si memey nie…asyik kene hentam teruk2 jer…mcm la memey sorg je yg rampas laki org…si fs tu bt nd janda ms bercerai x de la pulak kene hentam teruk2…ct nurhaliza nikah sampai tengku zawiyah lari ke uk x de pulak duk kutuk2…biar la dia org…dah 2 jodohnye…kita sendiri pun x tau ape akan jd gan laki kita…duk sibuk2 mengutuk artis tkt2 nanti laki kt bt perkara sm kt kita baru tau…psl baju2 nie memg cantik cm warna dia x blh msk dgn warna kulit memey…kalo korang biase pilih bj pun bkn semua warna sesuai dgn kulit kita…lgpun bkn semua org photogenic…ada org kat luar nampak cantik tp dlm gambar x cantik…ada yg kat luar nampak x cantik tp dlm gambar jd cantik…jgn mengutuk terk2 nanti tkt allah terbalik kan kat diri sendiri…nauzubillah…

    0

    0
  49. ROONEY MAKAN BELACAN says:

    SORRY KUAR TOPIK…

    ISU HANGAT : MOHON TKG ADMIN SEKAT KOMEN2 DRPD ROONEY SBB DIA MENGHINA PENGOMEN-PENGOMEN KAT SINI SEBAGAI ANJING-ANJING KAMPUNG…(PAGE FIDA – BAHU BIDANG)

    ROONEY TAK LAYAK BAGI KOMEN BIADAP KETERLALUAN KAT SINI…

    SEKIAN, TERIMA KASIH ABG NARA…

    0

    0
  50. cikrosewangi says:

    aku rase dorg ni cam saje je nk kenekan memey ni…..mekap x cantik….x pdn ngn kaler baju…cian ko memey…dlm org2 nk taja ko…dorg wat ko jd badut…..ko ingt dorg tu sume ikhlas ke nk taja ko…dorg tu nk publisiti je…….ish2

    0

    0
  51. daniah says:

    siannn….burokk sunggoh

    0

    0
  52. akucute says:

    kawen jela..xyah nk pra2 perkahwinan bagai..

    0

    0
  53. zeee says:

    pela…xbek korang kutuk2..tp ak nak join skalila..mmg x cantek pun..hehheeh…..serius…cm bukan org bandar elite yg kawen…kate tajaan..tp cm x cukup bujet jek….

    0

    0
  54. Anti homewreckers says:

    Itu kesilapan dia yg lepas? Nampaknya memek tetap terus melakukan kesilapan yg lepas tu! Ntah2 di meroyan gila babis masa norman rujuk kejap dgn abby dulu. Kalau die tak menghimpit norman dulu aku rase rumahtangga abby masih selamat tak berkecai. Yer mmg jodoh pertemuan bukan kita yg tentukan…tp kenapa nak kene rampas kebahagiaan org? Serius menyampah giler tgk muke dua ekor ni tambah2 si memek yg bangga gila berjaya merampas laki org! Walaupun ko x peduli apa org kata tapi ko akan terus dibenci dicaci wahai kemekkk!

    0

    0
  55. moon says:

    wlupun this couple bukan calon feveret saye…tpi sye suke tgk baju yg kaler biru turqoise itu….sgt cantekkk!!

    0

    0
  56. Deeamy2008 says:

    mana nak ade serinyer sebab lum nikah da geli2….hahahaha memang la x naik seri…tu gobok tempat diorg semunyi tu letak kat tepi pelamin buat ingatan kat anak2……

    0

    0
  57. lyly says:

    pada mata aku n majoriti yg kata pengantin pompuan ni x make up nya x cantik..tp kat fb dia..kebanyakkan memuji…adakah peminat dia hipokrit??..agaknya sbb dah minat kan..x lawa pun terpaksa kata lawa :P

    0

    0
  58. rozi says:

    Sudah2 lah tu..rimas betul tengok 2 orang ni..takda siapa yg berlaki/berbini

    0

    0
  59. janet says:

    sakit plk mata ak negok kan.i sokong deemy 2008.. mmg i dislike this couple. jauh kn la ak drp peragai buruk pasangan ny. amin..

    0

    0
  60. zaia says:

    banyak sangat la citer psl perkahwinan dorang nie…ntah2 BN nie kwn baik pokcik norman kot..

    0

    0
  61. LadYBird Pink says:

    hhehehehe huhuhuhuhu hahahahahah sapa la yg baek hati taja doRg ni??? pelikssss aku.. wat ever class ko makkkk kawin mcm puteri ko gtu.. wat ever la.. kalau ko rase perkahwinan mewah cam ni dpt menutup segala yg pernah berlaku kat ko.. aku rase silap ekkkeke.. sampai2 bile org akan ckp.. lain la ko wat sederhana ke.. minta maaf ke.. dan berubah menjadi muslimah sejati ke.. aku rasa ada gak la org respek ko.. tp cam g ni.. makin meluat2 lak org nanti.. korg yg menimbulkan fitnah utk org memfitnah.. korg yg mmbuatkan org mengumpat korg.. korg cam nk menunjuk plak.. padahal kwin lmbt lg.. baju dh awal2 lg nk tunjuk, mcm sje nk war2 kan kan..mesti terdetik dlm hati tak skt byk ” aku lah pengantin d malaysia ni pakai baju plg cantik dan mahal” kan kan kan memey kan kan ada gak la skt riak walaupn tak byk.. ekekekkeke hahahahahaha huhuhuhuhuh.. jahatnye mulut aku..

    0

    0
  62. Sayasukawarnabajudia says:

    saya CUMA suka baju dia yg kaler cekelat+biru tu..nampak klasik dan elegan:)

    0

    0
  63. tak tahan beb says:

    X nampak serinya lansung..x tahu naperr?…

    0

    0
  64. SENYUMAN says:

    kalau anada semua perasan, GMBR YG KE 4, sekali pndang mcm DRAKULA… dua kali pandang mcm han*u.. sori MEMEY, memg tak CANTIK la.blh thu knp ekkk… btw, selmt pengntin bru…. ;D

    0

    0
  65. wHiterOseS says:

    huhuu..tGk yang bju Oren 2..x tErkata…hahaha..nak tErgelak…gilE gincu…mErah 2 mak nGah…

    0

    0
  66. cempaka says:

    halooo, tak kahwin lagi dah pegang2?tak syok la kalau kahwin nanti sebab belum kahwin pun dah dapat rasa..dorang ni memang tak rasa malu langsung walaupun dh penah ada kes..siap buat wedding of the year..ni la dunia artis..mana pergi maruah memey sebagai seorg perempuan melayu??kalau aku jadi parents dia, aku malu..apa2pun semoga kekal la perkahwinan mereka ye..sebab kalau tak kekal nanti malu lagi sekali sebab kahwin pun wedding of the year kan =P

    0

    0
    • pizza says:

      Lamaaaaaa dulu sebelum kawen derang dh over pegang2 dah. Tu yang ranap hancor lebor rumahtangga Abby tu.

      0

      0
  67. Adek hangat says:

    Eh, memey punye muka putih, tapi tangan gelap?? oo.. maksudnye pakai pencerah kat muka jelah ek.. muahahhaa… asal kulit gelap rupenye… ummm.. a bit curious…

    0

    0
  68. noor says:

    mengapa bila mereka bergambar tidak ada serinya lagi tidak seperti FARAH ANUAR(AF) dan EIRA SYAZIRA biar pun gambar mereka pre -wedding tapi masih nampak cantik dan berseri. NILAI LAH SENDIRI .apa comment anda??????????

    0

    0
  69. aku tgk segala post nara berkaitan norman dan memey nie macam nak mambako pengkomen2 aje…. hehehe

    0

    0
  70. saje suke2.. says:

    cantiknyerrrrrrr baju dia…

    0

    0
  71. Aku nk doa satu jer..semoga Abby bertemu jodoh dengan lelaki yang berlipat kali ganda lebih baik dari Norman.Yang dapat menjaga dan menyayangi Abby dan anak2 nya dengan seikhlas hati. Amin.

    0

    0
  72. aku aje says:

    eooww.. bibir merah macam terhantuk dinding..

    0

    0
  73. AYUCINTA says:

    x sukaa…tp suka baju wrna turqoise tu…

    0

    0
  74. kirana says:

    aku akui bju dorg ni cntk2….tp ble artis yg xde value pakai mcm ni,bebaloi ke yg sponsor 2?…mgkn aku bkn kepala biz,tp klu aku nk sponsor,aku rse lbh baik aku carik artis yg btl de hasil.yg de produk yg bgs utk dijadikan cth..klu stakat artis yg murah2 mcm ni,wat jatuh brand aku je…

    0

    0
  75. aslina says:

    rasenyer lawa lagi Eira Syazira….

    0

    0
  76. fifi says:

    terkejut tgk rupa memey…dh cm puntianak harum sundal malam lak…wtever pn, dia xdeserve utk dpt sume tue…bangga sgt kne sponsor..dh r kne tgkp khalwat…

    0

    0
  77. aku says:

    mcm shooting utk majalah je. bosan

    0

    0
  78. mimi says:

    aku tak judge diorang tp aku judge gambar pre wed nieh. tak chantek giler.. make up x cantek, baju x cantek.. gambar x cantek.. bagai bagai x cantek laaa.. gmbr kawin majalah lg cantek!!

    0

    0
  79. gbiru says:

    cantiknye baju memey – biru-coklat
    takpe ler, cian memey
    aku rasa dr zmn sek. suka kat norman
    tu yg mengABDI diri, smp kena tgkp khalawat…
    klu norman x jd kawin dgn dia
    MERANA DIRI ler jwpnye.
    Apa pun TAHNIAH
    Smoga dpermudahkan….

    0

    0
  80. PSM says:

    iyerlah…kenapa tak berseri..cam biasa je..lagi2 gambar pakai bj oren tu

    0

    0
  81. babycomel says:

    mulut macam joker!! se memeh nyer

    0

    0
  82. NenekPenne says:

    ni gamaknya buat kat FRIM ni…mmm tempat i buat resepsi perkahwinan i dulu…sama tempat dgn si maya karin buat resepsi..lepas tu bercerai..bagus bagus
    aku pun dah bercerai, maya pun dah bercerai, pastu memey pulak lepas ni…muahahahaa….

    dia ala2 badi mari menari…

    0

    0
  83. Supermak says:

    pic pre-wed atas katil tu simbolik yg derang dah pre-bed sebelum kawen ker??

    0

    0
  84. Kebahagian yg dorg kecapi sekarang ini blom tentu akan terus berkekalan…..
    Kecurangan, menganiaya, merosakkan hidup org len akan dibalas jua nnt…

    Haku harap agar dorg berdua ni akan terima hukuman yg secukupnya dari Allah…
    Dorg buat org len kat dunia, moga dibyr cash kat dunia nie jugak… Insyaallah

    0

    0
  85. pembenci 2 ekor ni says:

    aduhhhh…muka kg giler pompuan ni…memang tak ada seri pengantin langsung sebab dah tak berdara la tu……eeehhhh ko takkan bahagia la pompuan..pemusnah !!…pemusnah rumahtangga orang!!!..perempuan jahanam!!

    0

    0
  86. keysha says:

    ieeeee xde seri…meluat aku tgok..pre wedding xcntik langsung…kesian abby..eh perampas lah ko ni..

    0

    0
  87. serimuka says:

    KUSAM,SURAM,KELABU ASAP…….!

    0

    0
  88. jojo says:

    adoiii memey,ko telan la dulu kuih seri muka banyak2 sket b4 nikah.kusam gile muka!memang terpancar cahaya perampas dari wajah ko memey.bukan cahaya nur ye.

    0

    0
  89. Lindsay Lohan says:

    Taik anjing. ptuiiihhhh!

    0

    0
  90. maya says:

    x cantik langsung memey nie………………
    xda seri langsung…..

    0

    0
  91. Nana Lawyer says:

    Once a slacker always a slacker. Pengantin-slack. Photographer-slack. Make-up slack. Lighting-slack. Kesian… Sekian..

    0

    0
  92. mami j says:

    memang bukan nak kata la, tak der seri langsung depa ni…aku tengok muka farah dan eira memang berseri…cantik sangat.. awat yang huduh sangat depa ni tak tau..

    0

    0
  93. sukahatiakula says:

    baju yg wana oren tu sUMPAH xlawa kot…ngan mekap tebal..isk iskk..

    0

    0
  94. apam says:

    camni gamba pre wedding? cam amik guna phone je? nampak sangat sedara mara/kawan2 yg baru nak jadi “photographer” merayu nak buat session ni so that boleh up nama.. serius.. takde quality langsung gambar2 ni..

    0

    0
  95. putry sarah adlyana says:

    xdaa seri dah ku tgok muka kau memek oiiiiiiiiiiiii

    0

    0
  96. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    tuhan akan balas sape2 yg dengki sangat ngan si memey n si norman ni …………..dh tuhan jodoh kn diorang ni nk ape kn? kate jodoh di tangan tuhan ! ha sekarang jodoh diorang dh di tentu kn ape lagi yg nk di kecoh2kn dn hina2 si memey n norman ! kalau pompan rampas laki orang sekali pn kalau bukan jodoh nye tk kawin jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkk tol tk bang nara ape yg minah jambu cakap kn ni? jangan ban minah jambu ok minah jambu minak baik2 lov u bang naraaaaaaaaaaaa

    0

    0
  97. marlisa says:

    Artis oh artis bila kahwin berbangga bangga dgn hiasan…..yg nak menjamin bukan hiasan, harta or populariti…yg nak menjamin adalah didikan agama….rosak dah artis2 malaysia yg mengaku agama Islam nie…..kita kesian tgk diorg tapi diorg xkesian dgn diri diorg nak wt cmne kn? sedih nengok…apa2 pon semoga berbahagia la….

    0

    0
  98. memeykk says:

    halaaahh tak payah lah nak komen2 ala2 positip kat species seperti 2 ekor ni. iols mcm terfikir yg media suka amek kesempatan kat pasangan nan hado ini sebab dorg dibenci ramai, akibatnya, mencanak naik popular dorg, oleh itu ramai org akan stay tune walaupun benci membuak. classic lah!

    eh pastu iols nak komen, ade ke beza dorg nak bersanding ke tak sebab kahwin dah lamaaa kan?oopps! gadis2 kampung felda totok tak sedar diri yg nak kejar fofular persis memeyyk ni mesti dah pasang hajat nak kawin mcm ni kan? uols boleh tak jgn dtg sini buat onar? yg elok tu, elok lah, yg mcm memeyk ni?? perangai hado sangat.

    akhir kata, ini ludah virtual khas dari iols utk memey dan norman dan gadis2 felda totok *puuiihhhh*

    0

    0
  99. sekurang-kurangnye hamba allah ni dah tunaikan tanggungjawab dieorang….kite hanya mampu berdoa semoga bahagia dan murah rezeki bukanye nak kutuk..kan dah dapat dosa kecil…manusia macam inilah yg akan merosakkan kebahagian rumah tangga orang…renung2kan dan selamat beramal…..

    0

    0
  100. norman hakim says:

    u semua ni jangan lah kutuk-kutuk kami.kami mengaku dah lama “kahwin”, nikah je belum.kami minta peminat semua doakanlah kebahagiaan kami ye.lepas ni nak buat anak sudah, takmo pakai kondom dah.almaklumlah, dah dapat lampu hijau.halal sudah…gediks tak bakal bini gua???die memang gedik sikit.miang…tapi i like…memang seronok buat dengan memey ni woi..tapi bila dah nikah ni rasa macam dah basi la pulak si momok ni.psssssssssssssttt, jangan bgtahu bakal bini gua tau.kang mengamuk pulak si memek tu.

    0

    0
    • memey says:

      abg..jgn komen mcm tu..malu la syg..syg x garang la..syg ske orang kutuk sayang..abg nak anak ramai mane??sayang sedia berkhidmat..he3..

      0

      0
      • abby abadi says:

        ehem..ehem..NH..u dh kawin sok jgn lupe plak tggjwb u pd ank2 kite ye..maklumlah kang sebok mengulit bini baru, anak2 dilupakan..btw i nak bgtau yg i xmo dtg mjls u..x hingen i hadap muka uolls..puiiih!

        0

        0
        • norman hakim says:

          abby.pengakuan ikhlas dari abang..abg sebenarnya saje je nak try ayam muda.tak sangka pulak memek tu boleh layan nafsu serakah abag ni.abg ingat nak main2 kan die je.taksangka masa kami main tu kene tangkap la pulak.abby tahu kan abg sayang abby…tapi sebabkan kes tangkap tu, abby terus mintak cerai dengan abg.sebagai lelaki, abg kenelah ego.tapi sumpah, abang masih rindukan memori atas katil kite..

          duhai bini baruku memek.abang kalau boleh nak sorang je anak.sebab abg taknak nanti anak2 kite ikut perangai kite ni..dah kahwin tapi tetap jugak buat dengan orang lain.kalau perempuan, abang takut anak kite tu nnt rampas suami org, kalau lelaki pulak, abg takut nanti kaki romen..huh…

          0

          0
  101. Benci perempuan Gatal mcm memey says:

    x payah la nak beking si memey ni..mendirikan masjid atas kemusnahan masjid yang lain…itulah kehebatan memey dari felda..jgn pandang rendah beb..ko mampu..???

    apa apa pun memang tak berseri ler..dah kena tebuk awal2…GOOD LUCK for her…what you give you will get back…

    0

    0
  102. aku benci org ketiga says:

    xde org nk mendoa kn kebahagiaan utk dorg ni…mendapat la kau nnt..termakbul la berjuta2 doa org kt malaysia ni nk tgk korg bercerai berai..nauzubillah..org jahat xkn hidup bahagia..tuhan maha adil kn.xselamanya kau blh bahagia memekk..ingat lah hukum karma !

    0

    0
    • Suri says:

      Tu lah kan, bila org kata perampas Ada la yg backing kata jodoh d tgn tuhan… Yg tu xde sape pertikai.. Klu dah mmg duda pastuh bcinta xde sape marah… Ni dok kat pjbt kol 2 pg dgn somi org tue sdiri yg cari ye… Jgn nak skit2 dah jodoh…

      0

      0
      • BENCI PERAMPAS says:

        Mmg la jodoh ditangan Allah..tetapi kita boleh merancangkan..sebaik2nya elak la dri mengacau laki org..cuba pkir ank2 kecil 2..alangkah baiknya anak2 2 dpt membesar dengan kasih sayang bersama ibu bapa mereka..keseronokkan 2 sekejap je..pkir2kan laa…

        0

        0
  103. tokjanggut says:

    habislah memey jalan terkangkang kena dgn ehem cik norman nt

    0

    0
  104. bdk felda says:

    dgr sini to all yg asal dri bandar..semua umat islam di muka bumi ni sama jer di sisi Allah s.w.t…xKIRA ORG MELAYU, cina,india or apa pun bangsa…amal kita je yg membezakan…tolong jgn terlalu menghina kami anak2 felda..memang xdpt dinafikan ramai yg terjebak dgn mslah sosial ni tp ramai jugak yg berjaya malah lebih berjaya dri korg yg asal dri bndar ni..sekurang2nya kami merasa hidup susah,berusaha membantu keluarga bekerja utk belajar….kenapa korg xpertikaikan anak2 yg lahir di bndar???bdk drjah 1 pun dh pndai seks,bebasss…mak ayah lgsung xbgi didikan agama kt anak..hmm memang xsemua tp byk kan yg terlalu open minded dan biar anak2 bebas…kenapa kami bdk kg ni terpesong…salah satunya terpengaruh dgn cara bdk bandar bersosial..hmmm.. tlg fikir!!!!

    0

    0
  105. Hasmyza says:

    aku nak tengok sampai mana bertahan nya ”perkahwinan” budak 2 ekok nie…huh!

    0

    0
  106. ambiltahu says:

    baju mcm pesen lama je…especially yg kaler oren tu…OLDIES!!!!!

    0

    0
  107. hakimi says:

    inilah hasil publisiti murahan. artis cmni pn ada yg nk taja? harap baju memey tu nnt dibasuh dulu sebelum dipamerkan. jom singgah sini kengkawan.. http://hakimiabutalib.blogspot.com/

    0

    0
  108. lululala says:

    sekali tgok mcm mak nyah pon ade nyahhhh

    0

    0
  109. its up to me says:

    aku mmg teramat benci kat dorg 2 nih!!mcm sial kan..mcm bagus sgt!bodo la kau norman,pilih memey gedik ni..kau xterasa nk cuba selamatkan rumah tngga kau dlu ke???kesian2 anak2 kau ade bapak yg mcm kau.bole kau buat gitu kat abby n anak2 kau!!memey bohsia,kau mmg gatal merenyam kan..bangga ke kau dpt sponsor??sian kau xder bajet nk kawen kan..tu la jgn la rmpas laki org..kau kena igt Allah tu maha adil,silap2 kau kena blk kot!!btw,semoga kau berbahagia la dgn hidup kau n norman keparat tu ye…aku mmg fuck memey n norman ni dr dulu n selamanya la..both of u are bullshit ok!!

    0

    0
  110. sufi says:

    sorry la,bukan sbb geram dia rampas NH ke apa kan sbb aku mmg x heran pasal tu..tp dia ni mmg x brp nak cantik ek..paling x suka masa dia berlakon dunia baru tu..dah la hodoh, pastu mcm apa je lakonan dia…

    0

    0
  111. omak aaii says:

    agaknyer dunia dah nk akhir zaman ni..org yg pernah ditangkap basah kerana buat maksiat pun boley ditaja berjuta2 dan di “highlighgt” dan di glamourkan sampai sebegini rupe yer…ape kejadahnyer ini sume, x membina langsung!!!ceh..

    0

    0
  112. GUrlzzz says:

    ape motip tangkap gambar ngn tilam & bantal???mau tunjuk tilam & bantal bahan bukti ker???zazzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    0

    0
  113. yaya says:

    gamba no 2 last ade iras lisa..to tgnku puaka,,x perlu nk ckp maklumla org felda..so what??jgn nk timbulkan isu seperti perkauman plak..komen dgn matang gunekan akal fikiran

    0

    0
  114. skudiver says:

    xlawa lansung muke make up cm gitu..da mcm joker badmen jeeee…hahaha..xyah gewwdikksss la wehhh…puiiiiii

    0

    0
  115. apekny0nya says:

    naek brbulu mate aku ni tgk dye )wg br2 ni..
    cik meme gedik 0oi..
    id0p ni mcm karma..
    k0 rampas n0rman dr abby, esk luse bnd yg same akn jdik kt k0 blek..
    perampas..
    brlagak mcm weeding 0f da year..

    0

    0
  116. Love Felda says:

    aku sayg felda..aku bdk felda..so what???
    yg mane mcm BANDAR sgt tu, plis la xpyh nk kutuk2 bdk felda…klu xde felda, bandar pun xde tau! bdk bandar kt atas2 yg mcm bandar sgt ni, memg sikap x pro ke??

    0

    0
  117. muraila kau says:

    eiiiiiiiiiiiiiiii memek muka putih tangan hitam. tak benapsu aku tengok kau ni. weh aku orang felda jugak tapi ok je. memang ada certain yg mcm ni. culture shock kot. tapi tak semua. yg elok perangai pon ramai jugak. bandar ke kampung ke kita semua sama je kan ;)

    0

    0
  118. Sunflower says:

    Aku rasa gambo2 ni semua mcm hampeh sbb photographer n make up diaorg kena byr sendirik kot..tak der saper sponser..amik yg ala-ala jer la kan..yg lain2 tu semua sponser, tu yg bagai nak rak..

    0

    0
  119. milo says:

    kalau lah semua pun tak datang masa weedeing tu kan ok… boikot je.. tak yah datang… artis2, media2… semua yang dijemput tak yah datang.. nak gak tengok majlis grand tak ada org… macam mana la kan….mesti menangis punyalah….

    0

    0
  120. Babe .. says:

    Tak di nafikan memang dia lawah. Ciptaan Allah. Yg korang dok sibuk kutuk dia memanjang kenape? Korang tk dapat ape2 kan? Jadi jage kain sendiri. Silap2 korang sendiri lebih teruk dari dia. Dia punye diri dia punye suka lah nak buat ape.

    0

    0
  121. intan says:

    Bang Nara,kalo bole x payah la sgt byk citer dorg nie…lgsg x memberi ape faedah pun n xde ape pun yg bole remaja mahupun sesiapa teladani…….

    0

    0
  122. student bandung says:

    kena tangkap basah sudah..apa yg dibuat masa tangkap basah pon sudah..tgk msg2 bgn tidur sudah..peluk sakan bermesra sudah..gambar pra perkahwinan sudah..aku tunggu berita cerai je..bukan la nak doakan..cuma kalau perkahwinan dimulai dgn langkah tak diredhai Alah, camne nak kekal?

    0

    0
  123. pengkritik bebas says:

    sker ati aku la nk tulis apa..aku punya sker aku punya komen…2 org artis dari felda mmg tak sedar diri..si mawi pun lupa diri dh kaya sombong putuskan kan pertunang an dia skrg menuju kejatuhan kan

    skrg memey lak merampas laki org mcm dh takder jantan lain..agak nya jantan kat felda semer kurap..laki org pun laki org lah..dgn mak dia sekali bodoh siap kluar statement..”beruntung memey dapat kawin norman – metro 22.9.2011…haktuihhhhhh!!!! patut la anak pangai mcm sial tak malu bersekedudukan..rupa nya galakan daripada siapa??? kau tau?? kau ado??

    hak hak haktuihhhhhhh!!!!

    0

    0
  124. milah says:

    saya org FELDA, tp sy tak pernah mintak makan dgn org BANDAR.. mak ayah saya keje smpi kematu tangan kat ladang nak besarkan saya. saya hargai pengobanan mereka. sapa org BADAR yg kata org FELDA ni hina dan bermasalah sosial, katalah apa korang nak kata. saya hidup selama ni, hasil titik peluh keringat sendiri, bukan mintak duit mak ayah korang pun..

    0

    0
  125. joyah says:

    makin tak lawa aderlah ,dgn lipstik merah macam hantu jew….

    0

    0
  126. BWM says:

    bagi aku, setakat ni, wedding yang paling best, pengantin paling berseri ialah Farah AF. sekian .

    0

    0
  127. bunga ros says:

    memek c mulot besau….

    0

    0
  128. rarariri says:

    perlu ke ber pre wedding bagai?rasa dah bersepah gambo deme due ni berpakaian pengantin..cer tgk farah diana ngan eira syazira dah kawen baru nunjuk muke deme…x ke bersri2 yop jadinya…tgk pun sejuk je raser….dahla 2 penuh dengan doa2 agar berbahagia…ini,asal buka je komen gmbar memey,penuh dengan kutukan,hinaan,cacian…org tak kan kutuk kalau deme x suke…ini berbakul2..

    0

    0
  129. lattalilattamplom says:

    cuba korg tgok gamba baju kaler oren atas batu tu…da mcm ghuper org kawin zaman 70’an. Dah ler mekap lipstick merah menyala >>>>>> merah sgt la mak ngah !!
    gamba2 nie langsung tkder keserian pengantin baru langsung. Maklom la…yg sorg da stock 2nd hand….yg sorg lagi lak stock geli2 kantoi kene cekop.

    Klu compare dgn gamba Eira dgn Ezad mcm langit ke 7 dgn bumi. Eira tu tip-top serba-serbi dri mekap ke baju ke gossip…seri wajah pengantin EIra sejuk mata memandang.

    “eira syazira ms kahwin punya la berseri mukanya… tp MEMEY ni kenapa cam tiada seri?ke sbb mekap or else? :

    jawapannyer ialah : BANYAK DOSA.

    Meruntuhkan rumahtangga org.
    Tak tahu jaga maruah diri smpai kantoi kene tangkap.

    Si norman si lak terkenal boya darat nyer so Memek ko kene la cari bomoh handal kunci laki ko tu yer… :P

    0

    0
  130. far far says:

    memey pkai pe pun nmpak sememeh…xkene lngsung ..pkai le baju herge 100juta pun still nmpak hampeh..seri xdak dik…..

    0

    0
  131. Akus says:

    aku rasa solekkn baju biru tu ok..cume bj peach tu agak tbal & x sesuai..

    0

    0
  132. bosan d ofis says:

    haishh..bosan giler..tak cantik gambar2 ni..xde perassan ‘wow” tgk pompuan tak cantik..over la make up..kalo wt natural je mst lg ok..bosan3..

    0

    0
  133. mak enon says:

    eeeeww…apsal lipstik ko cmtu memekk?? seram mak enon tgk..jgn kutuk org felda ye,x suma org felda seperti yg dkatakn.

    0

    0
  134. Moshi moshi says:

    Lipstick tak sesuai dgn baju tulah…Alamak!!!!!!!!!!siapa mak andam dia ni?????

    0

    0
  135. meow2 says:

    memey.. tolong bgtau ko punya make-up artis suh dia sapu bedak kat tgn skali so x de lh nmpk beza sgt warna kulit tgn ngan muka…

    0

    0
  136. rakyatMalaysia says:

    hahaha. aku dulu first time tengok si memey ni berlakon, terdetik kat ati aku, “wow, minah ni natural beauty. xde make up sgt pun cantik”. tapi bila tengok gambar pakai baju oren tu, mak aaiii. ingat langsuir mana la tadi. sian2. sapela make-up artist diye ni. sure geng2 abby ke or sape2 yg jaki ngan memey nih. tu yg buruk bebenor hasinya tuh. lol

    ps- tapi suka baju coklat biru tu. lain dr yg lain. a bit fashion forward gak la wpun xsuka ngan makhluk 2 org ni.

    pss – teringat dulu masa norman sambut anak pertama dia lahir. diye baca ayat quran tiap hari kat abby. bile dh lahir anak tu siap selawat bg anak makan kurma ke air zam2 etc (x igt in detail) tapi sempatla aku terberangan nk ade laki warak camni. sekali…hampeh!

    0

    0
  137. apakah says:

    xtau nk ckp ape.. tp, mmg x cntik.. photographer pon,, kne blatih lagi ni,, make-up 2 x yah la tebal2.. bukan nk g
    opera..

    0

    0
  138. yana says:

    habis madu, sepah dibuang…so dah bis madu memey nanti dihisap oleh norman…sepahnya dibuang..sptmana sepah abby dibuangnya…hampehhhhhhhhh……

    0

    0
  139. alhamdulillah…saya suka jika orang pon gembira ….. teringat lagu senyum .. jika saya senyum semua orang senyum …..

    0

    0
  140. puaka says:

    MEMEY,LAA NI HG BLEY LA SENGIH LUAS NAA,,,LEPAS KAWEN NI KITA TENGOK TAKAT MANA HG BOLEH SENGIH DENGAN NORMAN YG BOYA TUU…SOK JGN NAK HISTERIA PULAK KALAU NORMAN I SAPUUU………..HAHAHAHA…EH?SORY NOT MY TASTE LA NORMAN TUU.BEKAS ORG DAH…BRG TERPAKAI.

    0

    0
  141. hihihihihi says:

    kesian kt abby…huhuhu

    0

    0
  142. HoneyDQ says:

    Kesian…. kesian… biasanye kalo pengantin baru akan disirami dgn doa kebaikan.. tapi si Norman dan si memey ni terbalik… ramai yg kutuk dari yg puji… Nasib kau lah memey…

    0

    0
  143. amy says:

    da la tak femes..
    kawin lebeh-lebeh pulak..
    aadoiii!!!
    tak malu ke??

    0

    0
  144. ppuan ni mang dh tkde seri..

    0

    0
  145. yoyo says:

    boleh la tak cantik mana pun memey just biasa tak nampak radiant and glowing langsung sorry le:)))

    0

    0
  146. juz coment says:

    bila tgk smua ragam manusia…cm boleh cipta teori baru lak…CANTIK 2 biala BERMAKNA…biala rupa kita xsecun Siti ke…biala body kita xsesexy Beyonce ke….kdg2 rupa 2 xcomel mana bila kenal lama2 (hati, budi, didikan family, agama..) -‘comel r sweet gak dia ni’.. laki r pmpuan jgn mudah tertipu dgn pndgan pertama kita (dulu2 lehla caya lgi..skrang ni..) Tuhan dh ciptakn umat Dia seadil2nya… apa yg kita nk bt n berjaya dilakukan olh kita sendri Dia akan beri je…kita ni Tuhan dh tunjukkan mcm2 contoh dh skrg… (leh blaja n tgk dr penglaman org lain) skrg time kta pilih lifestyle, pasangan n family cmna yg kita nk wujudkan…jgn jdkan Takdir sebagai alasan sekiranya kta langsung xcuba mbentuk r usaha yg tbaik utk diri kita ni…zmn skrg senang dpt pasangan yg palesu..berhati2 jela kwn2 dlm pilih pasangan…sblum pilih…btulkan dri kita dulu..(bukn ape takut org plak xnk pilih kte nnt..heh..) wlaucmna pun….Ujian yg timpa pd cth dlm cte ni…kita doakan smoga dia sntiasa tabah sabar dlm mharungi liku2 hidup dia nnt…insyaAllah Allah akan bantu dia begitu juga kita juga nnt…’bg yg sdg bahagia ‘ dlm cte ni…pun doakan juga yg tebaik utk dia smoga prubahan2 yg lbh baik dpt menutupi sgala kesilapan mereka yg lepas….sesungguhnya byk ganjaran akan dilimpahkn bg org2 yg BERSABAR dgn stiap Ujian Allah s.w.t…smoga yg menerima ujian tesbut dikurniakan pasangan yg tbaik dr Allah s.w.t…begitu juga dgn kwn2 lain…amin….~sesungguhnya yg baik dtgnya dr Allah swt & yg buruk dtg dr kelemahan diri sy sndri…wsalam…-bukn ustaz r ustazah…sekadar bekongsi pendapat….

    0

    0
  147. nur says:

    kenape gambar memey ni semua xde seri ek slalu pengantik kan cantik n berseri tp memey x..pe pon selamat pengantin baru la ek

    0

    0
  148. oikoik says:

    woii korang seme..xyah nak gaduh2 laa..diorangg da kawenn..koranggg tuu suke sgt jage tepi kaenn org…!!!igt laaa…sekalii korangg mengatee…4x gandee datangg kat koranggg!!!…akuu bukan laa nakk bekup sappe2..biaa kan laaaa…..layannnnnnnn…dunia artisss memangg gni…xleh nak halanggg!!hahhahahhahahahahhhaa…..zazssssssssssssss:))

    0

    0