Written by AbangNara | July 13th, 2012

Abang Nara sebenarnya kagum dengan kreativiti pereka-pereka baju Malaysia. Semuanya ada style masing-masing. Salah seorang yang Abang Nara respek ialah Rizman Ruzaini. Rekaan baju mereka memang awesome ditambah pula apabila Fazura yang menggayakannya. Bertambah-tambah awesome dibuatnya.

rizman ruzaini fazura

Cantik kan? Abang Nara pasti korang akan kelihatan super gorgeous kalau mengenakan busana hari raya daripada Rizman Ruzaini nie. Kalau yang masih single tue, confirm akan ada yang mengorat punya. Hehehe. Lagi 6 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

rizman ruzaini fazura

P.S: Khas untuk para peniaga kecil-kecilan (jual kuih, serunding, etc) sempena Hari Raya ini, Abang Nara membuka slot pengiklanan di Facebook BeautifulNara(122,000 LIKE) dengan harga PROMOSI. Siapa cepat dia dapat. Emailkan pertanyaan anda ke hi@beautifulnara.com sekarang!!!

rizman ruzaini fazura
rizman ruzaini fazura
rizman ruzaini fazura
rizman ruzaini fazura
rizman ruzaini fazura
rizman ruzaini fazura

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

147 responses to (7 GAMBAR)Fazura Gayakan Busana Hari Raya Daripada Rizman Ruzaini

  1. ehem says:

    cunnnnnnnnnnn

    0

    0
    • Opah Muda says:

      baju hitam tu opah berkenan!

      0

      0
      • Jaga Solat Jaga Aurat says:

        inilah bahana jika sibuk nak beraya sampai lupa akan fadhilat ramadhan dan hukum aurat kan?

        0

        0
      • Anonymous says:

        kalau dia jaga aurat ke jaga fadhilat ramadhan ke perlu ke dia update kat ko? ko jaga diri ko and dia jaga diri dia.. dosa pahala dia bkn blh share dgn ko pun..

        0

        0
      • Janganlah jadi Yahudi Mabok says:

        Cantik tapi dosa bertimbun…tak guna kan???

        0

        0
      • buang masa says:

        raja ker, hartawan ker, wartawan ker, ada aku kisah? kentut busuk gak!

        0

        0
      • Kuladet says:

        nanti mayat dia siapa nak jaga dan mandikan..kau ker anoymous????

        0

        0
      • Primadona Bilik Air says:

        Queen la konon….jangan nanti jadi Queen of Tears dah la!

        0

        0
      • Anonymous says:

        kuladet.. dia masih punya ramai org di sisi.. ko tukang mandi mayat ke ni? promo la tu kt blog nara ni.. wakakakkakakaak

        0

        0
      • Anonymous says:

        ahahahaha anon ni kelakar!! ahaha promo mandi mayat!! ahahaha.. kuladet,klu xde org yg mandikan mayat die, org yg hidup yg dosa bukan die… lagipunnn yg ko sibuk kira dosa pahala org ni ape ko dpt??? mengumpat kat blog gosip ni pun berdosa, ade ko kira???

        0

        0
      • anakayam says:

        baju color peach la cantek….

        0

        0
      • Ko Kesah says:

        wahhhhh yg ni lagi cantik, pehhh cantiknyaa baju2 nih..baju hitam tu cantik gak opah tp i xske sarat2 manik, baju peach pun cantik tp sarat gak..so i kena cari kat mana baju2 ni..pasar malam ada x??

        0

        0
      • fazura si gundik says:

        kalau fazura dorg pandai la kata tak payah sibuk2 dosa dia. kalau lopak dorg la jugak yg bermati2an bersyarah pasal seksi & dosa. wakakakak. retis fazura dan peminatnya sama2 je hipokrit.

        0

        0
      • Anonymous says:

        fazura the gundek.. xde gambar ke arini? kami x sabar nk tgk dosa anda seterusnya.. muahahahhahahhaa.

        0

        0
      • Anonymous says:

        ehhh si gundik dh onlineeeeeee…. ahahahah ape lagi cercaan ko hari ni???

        0

        0
      • fazura the gundeks says:

        tak yah ko susah2 nak fitnah beb, gambar tu semua google je boleh dapat. atau pun ko boleh bukak twitter fazura, berkoyan dosa dia kat situ. kah kah kah

        btw, sapa fazura si gundik tu?

        0

        0
      • Anonymous says:

        mmg la google pun blh dpt.. tp aku x suka nak ssh2 pyh google mcm ko.. nmpk sgt ko minat fazura sebenarnya kn? sampai snggop google benda lama nak cari bahan tok fitnah dia.. muahahhahaahahha..

        0

        0
      • Anonymous says:

        aku rs gundeks ni org gaji fazura yg kene buang kerja, sampai ketiak fazura pun dia nak jaga..

        0

        0
      • Gundek itu masa bekerja dengan Fazura dulu, dia hanya diberi minum TEH returns.. sebab tu begitu..

        0

        0
      • ATUK HENSEM says:

        baju hitam tu atuk pun berkenan nanti atuk beli hadiahkan kat opah ya.ehem2.

        0

        0
      • ape2 je la says:

        suke2 hati je ckp dosa tu dosa ni… sape kite nk mhukum sesama msia, dosa pahala Tuhan yang tentukan. sibuk dgn dosa org dosa sndiri mcm mne? sblm nak mkritik org tu cermin la diri sndiri… anda tu bgus sgt ke? baik sgt ke? solat n puase cukup ke? xplu la kite nak mnilai org hanya dengan cara bpakaian… dosa die antara dia dgn Tuhan, make sure kwajipan kite tu jaga dlu.

        0

        0
      • pergilah mati says:

        ketiak banjir fazura nampak masam la. tak pakai deodorant ke.

        0

        0
    • Warga Johor says:

      cantiknya fazura.. pakai ribbon kt rambut tu dh ala2 permaisuri wanna be pulak.. cute sgt…. moga fazura berbahagia disamping insan tersayang di hari raya yg bakal menjelma…

      0

      0
    • kelantan puiii says:

      cewahhhh dah dapat tackle anak raja, senang idop kau sekarang kan fazura…nak gaya pun ala2 pwincess kunun…..haiiiihhhh…….pliss laaa…….

      0

      0
    • sang says:

      kalo aku beli baju raya ni aku bwt baju bersanding sekali..jimat cost..

      0

      0
    • wooh says:

      kenapa semua gambar kena senget sebelah? tgkp gmbr dari tepi? takut nmpk gemok ke… hmm

      0

      0
    • kakak neelofa says:

      mmg ahkak percaya, ada cantiknya fazura nie…..;)! tp korang pnh dgr PHOTOSHOP x? sbb ahkak rasa fazura not as tall and as thin as we see dlm all of these photos….x gitew?

      0

      0
    • fiza says:

      hmmm..pejam celik da nak msuk bulan ramadhan kn..suasana buka puasa,sembyg terawih dah makin terasa auranya..pastu tiba plak syawal.. paling best lah time takbir raya..selamat menjalani ibadah puasa para pengomen BN khususnya yg muslim

      0

      0
    • Glamer Gilerrr says:

      BERSERI LA BAJU KALER BIRU TUUUU… CANTIKKKK BANGAT!!

      0

      0
    • ayu says:

      ni baju raya ke ni?

      yang ada kat kepala aku cuma baju kurung je bila sebut baju raya.
      EHEHE

      0

      0
    • n says:

      Fazura nampak cantik.. x mampu nk beli..klu beli pon..xtau nk pakai kt mane..over sgt..

      0

      0
    • huahuahua says:

      tah la der….x senonoh dimata aku pon,asal ber lengan sebelah tu,respek a sket bulan syawal yg dsambut sebb meraikan sebulan berpusa di bualan RAMADAN yg mulia.motif nk berdedah lengan segala?? nak moden agak2 la..jgan smpai satu mase baju raya bareback sudah…dari sket2 neh la jadi lebeh2 nt..nk moden n idea baru tu biarlah respect sket ngan agama n adat resam rizman ruzaini oiiii…name ko pon bukan nya Tommy Hilfiger,alexander mcqueen etc..name ko RIZMAN RUZAINI ok…so show some respect n knowledge….

      0

      0
  2. WE LOVE NUR FAZURA says:

    awesome…. anda cantik sangat.. so sweet dear.. :)

    0

    0
  3. Rose says:

    fazura SUPERB!!!

    0

    0
  4. Houte Couture says:

    Gaya muka serupa, baju je yang lain. Nothing special. Rizman & Ruzaini are overrated.

    0

    0
    • no idiot says:

      fazura is overrated too. kalau kat BN ni manjang je peminat dia puji dia cantik mcm ratu dunia, tapi mata aku tgk biasa je. lagipun muka dia mcm dah berubah, dulu bukan mcm ni. definitely she’s done something to her face. i like her old face more.

      0

      0
      • no idiot memang idiot says:

        ko idiot! yg ko sibuk jaga tepi kain fazura nape? lantak dia la nk buat apa dgn muka dia.. bkn ko tanggung dosa / perbelanjaannya pun..

        0

        0
      • Jealouslah tu, pasal muka kau tak cantik. Macammanalah orang kita(Melayu) nak maju.Dengki2 tak habis2. Anyway Fazura u are the best n always be. Suka tengok Filem Pisau cukur tak jelak best lakonan u.

        0

        0
      • fazura si gundik says:

        peminat fazura mmg bangang2 semua, sesuai la dengan fazura yang x amek SPM. last2 jadi gundik je itupun bangga tak hingat.

        0

        0
      • Anonymous says:

        gundik, ko pass spm x?

        0

        0
      • fazura si gundik says:

        fazura mmg la x pass spm sbb dia x amek spm pown. lol

        0

        0
  5. ya rabbie says:

    baju raya atau baju nak parti?

    0

    0
    • mamee monster says:

      kot yer pun nak promo baju raya takkan la ditinggikan pajura sampai gitu sekali…pelik bebenor gambo tu…

      0

      0
  6. me says:

    cantik

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Baju hitam tu cantik

    0

    0
  8. joyah says:

    cantik2 tapiiii baju raya aku kalau gini mau kena pelangkong kepala kena halau kuar kampung ngan pak imam kampung aku..kehkeh..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Wah…bagus gile pak imam kg ko.pasti kg ko xde anak dara yg seksi kan kalo cenggitu.alhamdulillah….

      0

      0
      • Anonymous says:

        pak imam kampung die jeles lettew nak beli kat bini xde size, tu yg dia halau tuuuuu.. ahahahaha

        0

        0
  9. RIMAS says:

    OOOOohhhh La Laaaa~.. Mak Jemah suke d one in blackkkk!! GORGEOUS!!! tak rimas sgt cam hatta dolmat nye design…!! :P nak dislike… sila laa.. tak herannn!!

    0

    0
  10. BUGS BUNNY says:

    dibah suka naik lori
    naik lori tok niaga kasut kat bazar nanti
    fazura amat cantik sekali
    jap lagi pasti ada “fazura the gundek” dtg membenci

    p/s : “fazura the gundeks” sdg dlm proses nak tyg super imposed gambar fazura lg la tu.. muehehehhheheh…

    0

    0
    • Sedeynyerrr Haku Nengok says:

      Lawaklah statemen ngko di hari jumaat yang mulia ini…x bleh blah wooooo….

      0

      0
      • noniii says:

        hahahahha bugs bunny..aku pun x sabo nk tgk zoomer apa yg fazura the gundeks nk buat pasni.. hidung sudah..kaki suda..ketiak sudah..korang rasa ape erk?

        0

        0
    • we love fazura the gundeks says:

      eh fazura the gundeks photoshop ke gambar2 tu. setau aku gambar2 tu semua tulen. kot ya pun nak backing fazura jangan la sampai nak memfitnah.

      0

      0
      • Anonymous says:

        ehhhhh bkn si fazura the gundeks ke kaki fitnah? nick pun dah nyata fitnah org gundeks.. iya pun jelous dgn empunya nama fazura jgn la mereka cipta benda yg dh tulen kalau tak tahu pucuk pngkalnya..

        0

        0
      • we love fazura the gundeks says:

        eh gambar ketiak fazura basah tu original, kat banyak blog ada. masa tu dia jadi duta avon. sbb tu kot avon tak sambung kontrak dia. sbb ketiak basah & kaki berparut pastu banyak gila blog yg siarkan. tak tau la kalau yg lain tu fitnah, tapi gambar tu mmg bukan photoshop.

        0

        0
      • Anonymous says:

        biar la dia.. ketiak ko tak penah basah ke? ke baju ko kedap udara? ko kena jumpa doctor ni sbb ko x normal sbb ketiak ko tak penah basah menghasilkan peluh.. sian ko….

        0

        0
      • Anonymous says:

        alaaa ko ni fan gundekss..ketiak ko kering sgt ke, cer tunjuk gambar ketiak ko sket!!! hahaha

        0

        0
      • Anonymous says:

        aku sukaaaa anon di atassss.. muahahahah baju ketiak kedap udara uollsss.. xde lagi designer dlm malaysia yg mampu buat baju pesen macam tuuuuuuu… ahahahahaha……!!!!!

        0

        0
      • we love fazura the gundeks says:

        eh kenapa tukar point pulak. tadi kata gambar tu photoshop pastu bila org dah kata gambar tu tuulen terus tanya pasal ketiak orang pulak. tak boleh ke stick to one point. mcm kelakar dan in denial je bila korang wat camni.

        0

        0
      • Anonymous says:

        point ape yg ko nak ckp? point ketiak ko kedap udara??

        0

        0
      • Anonymous says:

        point dia ialah kau bodoh.

        0

        0
  11. Nenek ko says:

    fazura cantik..
    To haters2 Fazura.. korang mesti akan cakap latar belakang fazura dulu sosial la perla..xde spm la..hidung opperate la perla.

    korang ade bukti ker dye buat HIDUNG???
    sekurang2 FAZURA try berubah drpd keburukan kearah kebaikan..
    dye x nak berlakon adengan ghairah dengan lelaki maybe sebab nk jge hati TMJ.. tp biarlah dye..sekurang2 dye boleh berubh..
    motif kte kutuk dye ngn TMJ adalah berdasrkan hasad dengki..
    cbe kte pandang diri kite..(kpd yg dh berkahwin) layak ker kte utk suami kte?? means menutup aurat dengan sempurna ker?? cukup solatnyer..

    tp last ak nak cakap moge satu hari nanti FAZURA BOLEH PAKAI TUDUNG DENGAN HATI YANG TERBUKA & IKHLAS..

    0

    0
    • ketiak fazura berkuah says:

      habis tu dia kutuk2 retis lain tu sbb dia dengki dorg kan?

      0

      0
    • honey says:

      yg ni aku x stuju..mmg bagus klu dia dh nk berubah…TP x bagus klu asyik berkepit ngn TMJ jer….dia kn x kawin lg…itu dh sah2 lg haram…….bkn muhrim faham….aper guna klu xnk berpegang tangan ngn lelaki lain tp ngn TMJ lebih2…………….

      0

      0
  12. awines says:

    wahhh lawa yer biru..

    0

    0
  13. nokia lumia says:

    suka bj itam tu,…cantik n simple,…n fazura memang cantik,…

    0

    0
  14. chentalove says:

    cantek + cute….

    0

    0
  15. Sshh says:

    yg paling sy berkenan yg wrna hitam..kalau tang leher dia x terdedah sgt..msti lgi ctk..baju ni semua x sesuai la wat raya..sesuai wat g parti ada la…

    0

    0
  16. […] Abang Nara sebenarnya kagum dengan kreativiti pereka-pereka baju Malaysia. Semuanya ada style masing-masing. Salah seorang yang Abang Nara respek ialah Rizman Ruzaini. Rekaan baju mereka memang awesome ditambah pula apabila Fazura yang menggayakannya. Bertambah-tambah awesome dibuatnya. Cantik kan? Abang Nara … Continue reading → […]

    0

    0
  17. Kurus says:

    cantik photography ni.. siapa eh?
    nampak kaki fazura panjaaaanngg sehingga menampakkan ia tinggi n slim gitew
    curl rambut pun awesome… so classic

    0

    0
  18. BUDAK GIGI says:

    baju cenggini org xgi semayang raya boleh la pakai.. kalo aku pakai, 4sure masa nk naik tangga surau buleh tergolek-golek mcm ayam golek sbb nk buka langkah pun payah. lagipun si fazura ni kan HRH J**** wanna be,baju raya mestilah yg melekap2,yg ketat2, yg bling2, yg lengan sebelah je ada kekdahnya. kalo pakai jubah, her soon to be MIL malu la nanti..bakal menantu xgojesss. plus, her h***y soon to be kan pewaris takhta, automatically nye also known as Ketua Agama Islam negeri..so,kalo dia kata xpe,dia xmurka, xpelah fazura pakai sexy2.jamu mata semua.

    0

    0
    • BUDAK GIGI XDE GIGI says:

      fazura pakai baju kurung longgar time nak g sembahyang raya.. aku pernah terserempak dgn dia kt masjid pekan raya lepas2.. baju ni dia pakai time raya umah sanak saudara, kwn2 dan si dia saja.. ko jeles ke sbb size XXXXL ko tak dpt menampung baju di atas ni semua?

      0

      0
      • Anonymous says:

        ahahahahaha size xxxxxxl!!! konfem laaaaaaaaa sbb tu meroyan xdpt pakai baju niii.. ahaha

        0

        0
      • rosenah says:

        wakakakakakkakaakak budak gigi size XXXXL.. patut la dia murka bebenor kt fazura ni…

        BUDAK GIGI >>>> ampun tuanku.. ampun beribu2 ampun sembah patik harap di ampun..

        0

        0
      • fazura the gundeks says:

        macam tu la cara peminat bangang fazura dan fazura nak sedapkan hati mereka, yg mana kutuk fazura ni semua tak lawa dan jeles kat fazura. kah kah kah. dasar pemikiran kelas ketiga. masing2 boleh diteka tahap pendidikan setara mana.

        0

        0
      • Anonymous says:

        alaaa gundeks,ko pun sama jugak, anti fazura pastu duk kutuk la fazura macam2, ko punya pemikiran lagii jauh kelas ke-infiniti!!! eleh nak teka2 taraf pendidikan org pulak, bila nak tunjuk cert degree or master ko klu ye pun pandai sgt. silap2 ko ni sekampung ngan fazura, sama2 ponteng sekolah kene buang sekolah pastu ko meroyan die dpt ikan besar, ko xdpt kannnnnnnnnnn… meroyan je laaa keje ko nii

        0

        0
      • Anonymous says:

        fazura the gundeks.. ko plak pemikiran xde kelas ke? kalau dia kelas ketiga pun bkn dia kacau hidup ko.. ko jer yg terhegeh2 kaco hidup dia.. hidung ko x mancung mcm fazura, pipi ko plak tersorong2 dlm kereta sorong.. ahahhahahahhahahhaha…

        0

        0
      • fazura the gundeks says:

        haha aku kacau hidup dia ke? aku sekadar komen kat beautifulnara ni, just bagitau the truth. kalau aku terhegeh2 sorang2 kenapa korang macam ikan hidup menggeletek kat kuali panas? adakah sebab apa yg aku kata tu betul maka korang terhegeh2 nak backing fazura atau korang ni pun fazura sendiri. kah kah kah

        0

        0
      • Anonymous says:

        yea gundeks.. ko mmg kaco hidup fazura pun.. fazura pn xde publish gambar ketiak basah ko tp ko plak yg lebih.. bkn ko ke yg mcm ikan hidup menggeletek kat kuali panas? tp ko lg sadis.. pas digeletek kat kuali panas ketiak ko teros hitam mcm montot kuali.. SADIS!

        0

        0
      • kesian pencacai / fazura the gundeks says:

        hahaha. aku rasa yg patut kata begitu hanyalah fazura, melainkan ko ni fazura la kan. ko fazura ke?

        kalau mcm tu suruhlah fazura jgn ganggu hidup org lain, sbb dia pun terhegeh2 nak kacau retis lain padahal dorg tak kacau dia pun. bila org komen dia tau pulak nak marah? itu la perangai org x pass spm. bila org buat, dia marah. tapi dia buat benda yg sama, malah lebih terus.

        or to put it bluntly, hypocrite.

        0

        0
      • Anonymous says:

        dia kacau retis lain tu sape?? ko ke? mak ko ke? adik ko ke? ko pun sama xpass jugak la ye?? ahahaha

        or tu put it bluntly, dumbass?

        0

        0
      • anon adik beradik fazura says:

        anonymous yang bodoh, ko dulu amek spm tak? fazura tu kakak ko atau adik perempuan ko, dia kasik ko makan sbb tu ke kau backing dia? kah kah kah. to put it bluntly, fazura mmg dumbass.

        0

        0
  19. aku jelite says:

    nape aku nmpak yg hitam tu mcm ada kecoklatan warna kulit.kain dia bkilat ekk ??

    0

    0
  20. gajah lunyai says:

    neelofaaaa ku di mana…..apesal la fazura plk…

    0

    0
  21. bunga_larangan says:

    muke cun,body mcm model..pakai apa je sume nampak cantik..perangai pun “cantikkan”lagi ye syg~~~

    0

    0
    • Anonymous says:

      nape? dia ada buat perangai x cantik dgn ko ke?

      0

      0
    • regata says:

      perangai fazura ni mmg buruk kan?

      dah lama i perati dia mmg suka kutuk dan perli artis lain kat twitter. dulu2 i follow dia, lepas tu i unfollow sbb penuh timeline i dgn benda2 negatif yg dia post je. lepas tu asyik la nak post gambar kasut labutin, agaknya x pernah ada kot sebelum ni. org2 lain yg ada kasut mahal rileks je tak macam dia. jakun kot. ooops

      0

      0
  22. meemee says:

    kepada bakal isteri ketua agama negeri johor…semoga dirimu diberi hidayah menutup aurat oleh Allah..amin.

    0

    0
  23. AISYA says:

    nampak sgt dia panjat something yg boleh menampakkan dia lg tinggi..manade kaki panjang gitu wpon da pkai heel tinggi menggunung!!ape pon mmg design yg awesome!!congrate rizman

    0

    0
  24. nz says:

    wahhh tggi nyer..nk edit pun agak2 lah..

    0

    0
  25. Anonymous says:

    Rizman ni tak ada sense ke ape. Takkan la baju raya camni. tapi tak tau la kalau bj raya cina atau deepavali atau xmas Orait la. Cuba la design baju kurung baru setaraf dengan nama raya aidilfitri. letak sikit selengdang atas kepala kalau malas sngat nak design tudung tu.

    0

    0
  26. Nikki Ulala says:

    chantekkkk….tp lg chantek n manis bile menutup aurat n pakai tudung sekali….=)

    0

    0
  27. iza_weezergurl says:

    i dont care..whatever..4 me Fazura still the most gorgeous actress in Malaysia,tk der saper leh lawan dia..yg lagi i suka,dia so soft spoken,n dia berani,dia berpendirian,dia akan ckp apa saja yg dia nk ckp,mmg sesuai dia jadi bakal permaisuri lgi..moga cpt2 kawin

    0

    0
    • not a barbie says:

      suruh fazura amik SPM dulu la wei. apa pun gergeous ke tidak mata masing2 kerana cantik tu subjektif. bagi aku muka dia standard dan biasa walaupun dia dah cucuk muka dan ubah sana sini.

      0

      0
      • Anonymous says:

        la ko ni babieee.. sbb subjektif la fazura ni cantik.. kalau objektif kena pilih plak yg mana cantik walaupun kita tau yg fazura ni mmg cantik

        0

        0
      • Anonymous says:

        ko dh amik spm ke barbie oii??? degree dah? master? phd??

        0

        0
  28. Lady Gagah says:

    Gojes occay walau hakikatnya x der la minat fazura nih. Tp yg paling melatop baju2 rizaman huzaimi. Tpkan theyols nih reka bj tuk org cun2 mcm retis je kalo lady gagah nak pakai x muat uols… Sedeh tau. Ahaks!

    0

    0
  29. mak lampir says:

    cantik… awat la mase fesyen 5star aritu fazura pkai baju yang ‘pelik’?

    0

    0
  30. didos says:

    aku pelik ngan korang nie.. kalau rasa nk berceramah agama.. nthen sibuk dosa pahala org buka aurat.. buka blog lain.. dan tentu blog nie bg maklumat gosip2 artis.. sengal.. yang ko buka blog terdedah aurat asal.. ko tgk pun tanggung dosa gak..

    0

    0
  31. design cantik2 tp xsesuai utk Raya

    0

    0
  32. LAILA says:

    wooot,woooot most gorgeous person she is.cantik nya fazura.baju pun cantik dari yg sebelum ni.

    0

    0
  33. ATUK HENSEM says:

    telan air liur kalau TMJ tengok ni.ahakssss.cun gilossssss.

    0

    0
  34. hikhik says:

    aku kalau pakai baju raya macam ni…konfem tak buat keje kat dapur…aku dok kat ruang tamu jek…jadi mem…oder itu dan ini…

    0

    0
  35. Prince Noob says:

    aku nak puasa nak raya nak tambah pahala nak tambah ibadat, yg fazura ni pulak pergi pakai baju ketat dengan tetek bontot tertonjol sana sini tu kenapa???

    0

    0
  36. kakikitty says:

    heran la.. brape tinggi kasut Fazura atau dia brdiri atas batu ke? panjang tul kaki dia.

    0

    0
    • leena says:

      yalah panjang sungguh kaki dia.apa pun fazura the gojes.

      0

      0
    • rozita says:

      dia berdiri atas platform pastu pakai heels rasanya. sebab dia ni bukan tinggi pun. bila buat mcm ni nampak pelik sbb badan tak kena proportion dengan kaki.

      0

      0
  37. der says:

    adeii…xkan nak pkai baju dedah2 mcm tu kot hari raya. hatdoiii

    0

    0
  38. jennifer says:

    sgt cntik laaa … I like …

    0

    0
  39. Lunia says:

    tak pasti baju yang cantik atau fazura yang sememangnye sangat cantik! hehe. tapi ni la designer punye fashion mmg pelik2. mmg cantik utk runaway :)

    0

    0
  40. baby says:

    rmi btol la jealous fazura nak jd queen

    0

    0
    • mulut ko busuk says:

      queen bengap tak amek spm ya.

      0

      0
      • jawapan untuk mulut ko busuk says:

        untuk mulut ko busuk…tak baik cakap orang bengap tak ambil SPM. Kadang-kadang yang belajar tinggi-tinggi pun lagi bengap dari yang tak ambil SPM. Contohnya kamu yang mengeja (amek) sepatutnya ambil…sekarang siapa yang bengap? you @ Fazura?

        0

        0
      • mulut ko masih busuk says:

        fazura, sbb dia tak amek SPM. fasha sendal pun lagi pandai dr dia. wahahah

        0

        0
      • Anonymous says:

        ..doaku agar faz jd permaisuri johor , pas tu jd permaisuri agong , kak mah kena tunduk kt faz lah pulakk

        0

        0
  41. Saidah says:

    Balik2 muka dia ni kat blog ni… Meluat tgk muka si plastik ni la. Seriously meluat dan menyampah. Aku mula meluat kat dia ni bila dia asyik mengutuk dan memerli artis lain mcm dia bagus sgt. Perangai tu kalau dh tak berapa cantik, akan terserlah melalui kata2 dan prbuatan. Di situ org akan menilai. Kalau btul2 baik, cool je sudah.

    0

    0
    • opah says:

      kau ni penipu..mana ada dia kutuk retis lain…dia cume kutok ko je la saidah gile

      0

      0
      • Saidah says:

        LoL. Aku bukan artis. Buat apa dia nak kutuk aku. Dia kenal aku pon tak. Bodohnya opah tua bangka ni. Haha. Kelakar2..

        0

        0
    • piah zadora says:

      setuju. fazura ni mmg suka mengutuk artis lain. macam bagus je, padahal dia yg pernah masuk mahkamah sbb kes ketuk kepala org. x sedar diri ke apa.

      0

      0
    • Fafafafa says:

      Hello, kenapa nak gaduh2 di sini. Fazura cuma jadi model untuk busana seorang designer, tu je. Salah apa dia buat?? Tolong buka minda anda masing2. Jgn buat dosa kering. FYI, aku pun follow beberapa org artis di twitter. Rata2 ada di antara mereka pun yg meluahkan perasaan dlm bentuk sindiran. Lagi teruk ada artis yg menuduh artis lain bila tak dapat terima kenyataan di media. So, pls jgn generalise satu artis je.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Dia kan cantik, org pompuan kalau cantik laku darling! Princess Diana pun tak cerdik, famous satu dunia. Awak yang cerdik melampau the guys stay away bebeh

      0

      0
  42. mawarku says:

    klu pkai cam gini time raya..maunyer kena penampar siang ngan mak aku

    0

    0
  43. lolipop says:

    teruknya pengomen kat sini……

    0

    0
  44. Oxy 10 says:

    yang pasti, baju ni tak mampu nak menutup aurat wanita Islam dengan sempurna..

    0

    0
  45. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    helo everybody !!!! gd mrning !!! minah jambu suka baju yg gambar no 5 tu sweet ! kaler dia pn lembot hehe > extra tinggi pulak minah jambu tengok si fazura ni……………

    0

    0
  46. jack says:

    katanya ada butik pakaian / fashion sendiri (house of doll) . Kenapa tak cipta dan gayakan fesyen. Barulah orang akan percayakan jenama pakain tu. Ini, pemilik butik mengayakan fashion orang.

    0

    0
    • rara says:

      dia pun x yakin dgn fesyen sendiri. harapkan peminat bodoh je yg beli baju tahap sungei wang plaza dia tu. cuma lebih mahal. bodohnya sapa yg beli.

      0

      0
  47. Anonymous says:

    CANTIK!!! tp tkde ke pereka yang nak buat baju raya tuk muslimah?klu baju2 mcm ni mmg blh pakai tudung gak,tp ketat….dah bukan baju muslimah jadinya nanti.tp baju balut nangka plak….

    0

    0
  48. larahusssain says:

    fazura cunnnn.moga cepat d temukn jodoh dgn.TMJ insyaAllah

    0

    0
  49. leklu says:

    amboi nara duit berblogging da masyuk tmbh plak ngn serunding..walaweh…masyuk la ko eh..btw serunding cam sedap..

    0

    0
  50. komentar says:

    baju memang lawa oangnya pun.. tapi kalau pakai waktu raya mahunya terkejut semua sanak saudara. seganlah ketat ketat begitu.

    0

    0
  51. Anonymous says:

    Ni baju raya ke? Seksi la. Tak sesuaii. Menambah dosa org jer rizman ruzaini nie.

    0

    0
  52. che ta & tok ti BFF says:

    kalau kat nara memanjang je komen2 yg puji2 perempuan ni..
    kalau kat tempat lain semua pakat kutuk..hahah

    btw, pajero memang suka kutuk artis lain, sbb dia perasan dia hebat. berlakon pun kayu, muka pun biasa saja..and dia sangat fake, kalau kat twitter kejap kutuk2 org, kejap keluar plak statement islamik bagai..puiiiii!!!

    0

    0
  53. ayu ker.. says:

    klu setakat baju mcm tuh nk di PROMO kan baek xpyh…?
    Buat lah Bju RayA sOPan Sikittt…cIk FazuRA oIIiiii..

    0

    0
    • ayu sgtttt..... says:

      BIAR LARH SETIAP ORG ADE HAK MASING2…KO XSUKE KO XPYH NAK BISING KAT SINI LARH PUiiiiiii

      0

      0
  54. donna says:

    ni bju nk g anugerah skrin ni……………bukn nk g rayaaaaaaaaaaaaaa

    0

    0
  55. comot says:

    bju ni mmg nmpk seksi tp cube la korg tgk btol2..part dada tu designer gne kain yg same ngn kale kulit..klw tgk yg bju oren itam tu btol2 msti nmpk kn kain part dada tu..klw x cane bole ade bintik2 kt bhgn atas klw xde kain..bju2 yg lain pn sme jgk….mende la korg nih..xyah la nk judge org lbey2 sgt mcm sndri tu btol sgt…btw bju2 ni mmg cntek cme xsesuai ngn muslimah bertudung..klw rse xsesuai ngn korg xyah la nk bising2 psl dosa ke hape, bio la dy..

    –> yg sbnrnye korg jeleskn..huhu

    0

    0
  56. i love fazura says:

    fazura u xpyh blakon pon u tetap no.1…
    tgok u x blakon pon tp tetap ade org iri hati dgn u…
    kesian kan klu ade org yg suke busOk ati dgn org laen..
    mcm korg ni.. nothng happen…
    sekurang kurang nyer.. fazura make it happen tok diri die

    0

    0
  57. yeaa fazura says:

    FAZURA NO.1 NEOLAFA SORY JGN PRASAN HAHAHA

    0

    0
  58. Qi Qin says:

    cantik jer ak tgok xla seksi biar la die nak bj raye mcm mane pon yg korg sibok nie apsal setiap org ade hak masing2 nak pilih bj raye….klu ko sdiri pon nak cari bj raye msti pilihan sdiri kan!!!! hakktuiiiiiiii…bajet baek jer org yg nak marah2 fazura nie…

    0

    0
  59. makhijau says:

    fazura mmg cun…baju RR pun cun2 la this time…!!!

    0

    0