Written by AbangNara | July 27th, 2012

Abang Nara suka sangat-sangat dengan pasangan suami isteri Jejai dan Fasha Sandha ini. Mereka berdua memang sangat-sangat sweet. Dan baru-baru ini, Fasha telah pun mengadakan sambutan hari jadi yang simple untuk hari jadi suaminya yang ke 36. Terpancar sinar bahagia di wajah mereka berdua.

fasha jejai

Dan sebentar tadi menerusi Facebook We Love Fasha Sandha, satu gambar mereka berdua berada di Tokyo telah pun dimuatnaik. Kalau anda perhatikan betul-betul, sudah ada baby bump di perut Fasha Sandha. Abang Nara pulak rasa teruja tak sabar nak tengok anak mereka berdua. Confirm cute mute gila.
fasha jejai

Apa pun Abang Nara nak ucapkan selamat berpuasa dan selamat berhari raya kepada pasangan ini. Semoga Ramadhan dan Syawal kali ini memberi lebih keberkatan sebagai suami dan isteri. Tahun depan boleh sambut sebagai ibu bapa pulal. 5 lagi gambar pasangan bahagia ini dengan membaca entri ini sepenuhnya.

fasha jejai
fasha jejai
fasha jejai
fasha jejai
fasha jejai

185 responses to (7 GAMBAR)Fasha Sandha Sambut Hari Jadi Jejai, Baby Bump Sudah Kelihatan

  1. ilalalala says:

    ta nampak punn..dah pakai kanta pembesar pun xnampak jgk…abg nara mohong bulan2 posa ni..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 62 Thumb down 62
    • Eden says:

      Pic 1st pun da nmpk perut die yg bulat kecik tuh..apo kau buto ko xnmpk..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 117 Thumb down 14
      • ayu says:

        miangnye tengok perut bini org :)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 72 Thumb down 27
      • noniii says:

        ala ko ayu.. mcm ko x penah tgk perot bini org jer.. dh benda blh nmpk xkan ko nk buta kn mata plak.. miang bkn pada tgk perot bini org.. bini org seksi yg ko tgk kt majalah hari2 tu bkn ko miang jgk ke?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 72 Thumb down 4
      • fedap says:

        bkn pic. 1st. tapi picca 2nd :)

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
      • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 35
      • drogan ball ada 7 biji semuanya says:

        tgk kek tu lebih sedap drpd tgk pasha dgn jejai :P

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 10
      • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 22
      • Tengok perut orang buat apa.. tengok perut sendiri yang dah busung nangka tu!

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
      • ayu says:

        maaflah saya tak tgk bende macam tu..xde pun majalah macam tu..

        perut/aurat yang bukan mahram, terang2 la haram melihatnya.

        bentuk juga adalah sebahagian dari aurat ya :)
        peace :)

        Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 9
      • noniii says:

        ayu.. ko x penah tgk gambar artis seksi? yg ko bkak blog nara ni lngsung ko x penah tgk ke? hebat mata ko.. gambor fasha kt atas i pn seksi.. ko x tertgk jgk ke? ahahhahahha.. pemikiran look like abby.. ahahahaahaha..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 4
    • Jenabbbbb says:

      wahhhhhhhhhhhh.. bahagia nyerrr mereka berdua… :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 9
      • Rina (bukan nama sebenar) says:

        mesti la bahagia.. tgk saja pd air muka mereka.. bahana cinta suka sama suka… kn semuaaaaa?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 10
      • cik nad cantik says:

        cantikk sangat fasha nie.. trpancar kebahagiaan bila dia trsenyum.. luv u fasha !

        Hot debate. What do you think? Thumb up 28 Thumb down 24
    • FAHRIN AHMAD says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 44
    • Ayu Raudha says:

      @ilalalala mata kau bulau ke?
      kan dah nampak tu!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  2. Minah Batik 24 Jam Menghadap Dinding says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 27
  3. Sshh says:

    moga bahagia selalu..dulu x suka dia ni..tpi bila tengok dia org ni bahagia..suka plk..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 13
  4. aku la yang pertama!! says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 28
  5. Anonymous says:

    muke jejai sebijik uncle seekers. sebijikkkkkkkk

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 56 Thumb down 9
  6. aku diam aje... says:

    memang nampak sangat bahagia terpancar dari wajah mereka. hope fasha baik2 shj sehingga slmt melahirkan. dah lahir baby tu nt, jagalah dan didiklah dgn penuh kasih sayang sebaiknya anak n seorg muslim. :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 4
  7. lolalolalolapop says:

    x dinafikan lagi dia mmg chantek..sweet je nak2 tgh mgndung ni..org kata prmpuan makin cntik bl mgndung….semoga fasha n kandungan sihat sentiasa.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 4
  8. Wanny damia says:

    Romantik nye harap baby shat,cute plk org ngndung ni….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 4
  9. Wanny damia says:

    Cute org mengandung ni smga baby sihat selalu,bahagia tgok dorang…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  10. Anonymous says:

    no one, bila nak komen niii???? ahahaha

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 13
    • No One says:

      kesian…tercari2 macam org giler suh aku komen ye anon…
      huhuhu
      suka ea aku komen… admire komen2 aku kan…hahaha

      Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 8
  11. pesa senda says:

    jejai nampak ikhlas la

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 7
  12. xeph says:

    Okay laa tu. Janji kau dah bernikah Fasha Sandha oi.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  13. No One says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 40
    • Anonymous says:

      kalu xsebut cerai2 ni x bole ke?? hati kaudu…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 8
      • No One says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 31
      • MANAGER KFC says:

        ko ni no one.. yg ko jeles kebahagian diorg kenapa? si fasha ni dulu penah rampas laki ko ke? biar la dia.. dan ko bkn tuhan nak tentukan diorg ni bercerai ke tak lps fasha beranak..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 8
      • Anonymous says:

        haaa tgk, kan aku kata no one gemok ni busuk ati, sama mcm meereadriana!!! xpe, allah byr cash, nnt silap2 die plak yg kene cerai ngan laki die sbb gemok sgt!!! pastu nnt anak kau pulak yg jadi perempuan simpanan. time tu baru laaaaaa kau tauuu langit tggi rendah!!!

        dasarrr pengumpat pemfitnah gemok!!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 9
      • lisa says:

        no one..ko kata si fasha rampas jejai dari ND..?
        ko tau x, sebelum ND jejai kawin..diorang (fasha jejai) bercinta dulu..dlm kes ni sapa yang rampas sapa?
        nasib ND la, jejai berbalik pada cinta hati dia…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 22
      • No One says:

        bercinta klu putus ditgh jln tu lantak diorng la..
        ni yg dh kawen g kacau buat pe??
        and nampak sgt la jejai tu nk kawen ngan ND suka2..pastu FS dpt jejai dh saki baki org… eeuuww..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 12
      • Anonymous says:

        no one si gemok meroyan!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 9
      • No One says:

        lagi buat fitnah di bulan puasa ni…
        ko print screen skit word yg aku cakap fasha tu gemok mcm aku??
        klu x de ko dh dikira memfitnah…
        setahu aku, aku x penah cakap mcm tu pon…
        dah la u o’lls.. kurang pahala puasa aku layan korang semua ni…
        slamat berbuka puasa….
        :)

        Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 11
      • Anonymous says:

        ehhhh ko tau ke fitnah tu dosa????? yg ko fitnah fasha mcm2 dulu tu x dosa???? ahahahah.. no one gemok meroyan!!!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 5
      • sang says:

        To lisa,

        yeke weh? ND ke yg rampas jejai dr fasha ni? no wonder la depa bercerai time ND mengandung..ntah2 ND saje nak kahwin dgn jejai sbb die kayo rayo pastu dpt anak 1 blah la..janji anak dpt nafkah..dah la anak lelaki weh..patut la ND kayoo

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 8
      • Anonymous says:

        ape la ko ni, baru tau ke?? sah2 jejai kenal nd 3 bulan pastu trus kawen, sdgkan sblum tu jejai mmg sakan bercinta ngan fs. tibe2 kawen ngan nd, pelik bin ajaib sungguh.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 7
    • alahai says:

      aku rasa bukan FS yg kena berhati2..engkau yg kena hati2.. esok lusa, keturunan engkau lepas beranak je cerai, lepas beranak je cerai.. ada kesah??apa yg kau doakan kat FS gerenti kena balik kat kau.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 6
      • No One says:

        that why la aku cakap hati2 jer..
        sbg peringatan sesama manusia kan…
        sbb biasa nye what goes around comes around..
        manusia berubah sekelip mata…
        kan aku dah cakap semoga bahagia tu…
        x nampak ker??
        x yah la obses sgt kan…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 19
      • Anonymous says:

        ko yg obses terhadap mereka sebenarnya no one.. sbb biasanya kalau kat entry fasha ini saja la modal ko.. menyangka sesuatu buruk yg ko sndiri x pasti.. jgn kena kt btg hidung sendiri sampai ko meroyan plak nnti sdh laaaaaaa..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 9
      • No One says:

        aku ni sebenarnya bkn la nk sgt komen kat entry FS ni…
        tp disebabkan oleh ko anon yg dok seru2 aku tercari2 komen dari aku..tu yg aku terpaksa komen gak…
        x nak menghampakan hati ko…huhuhu
        next time jgn mention2 nama aku dlm entry FS ni yer…
        sbb klu aku komen confirm ko meroyan dok backing FS bermati-matian nnt..kesian plak aku tgk ko…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 14
      • Anonymous says:

        kalau betul bkn la nk sgt komen ko asal ko komen juga? anon soh ko mkn taik pun ko mkn juga ke? kesiaaaaannnn ko no one… hanya menurut perintah.. ahahahahahaaha…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 8
      • No One says:

        aku ni x nak menghampakan org..tercari2 komen aku…
        kang x dpt tido mlm anon nnt sbb x baca komen aku..
        klu suh mkn taik org tolol mcm ko je ikut kan…
        so next time x payah la dok seru2 no one to comment dlm entry FS okeyh…
        ade paham??

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 14
      • Anonymous says:

        sudah2 la gemok!! dah la huduh busuk hati pulak!!!!!!!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 10
      • Anonymous says:

        tak fhm sbb bkn aku anon yg ko cari.. nmpk sgt ko hnya menurut perintah anon yg mencari ko tu kn? kesiaaaann kali kedua aku kt ko..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 4
      • No One says:

        next time x yah la seru2 aku sgt ea…
        kang ko meroyan baca komen aku…
        hehehe…
        btw..aku pon dok tercari2 tang mana yg gemuk kat badan aku ni…
        hahahha…fyi, badan aku ala2 ND jer…comel molek jer..berat pon 48kg je…
        ko yg 84kg kan…kan…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 14
      • No One says:

        mana2 je lah anon…
        asal kan nama ko anon…
        klu ko x nk terasa dgn ape aku cakap ko tukar la nama sama dgn anon yg annoying tu…
        kang x pasal2 kesian…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 10
      • BAWANG PUTIH says:

        thats mean no one katik rupa nya…..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
      • Anonymous says:

        no one.. bkn ke ko yg meroyan tiap kali baca entry fasha.. jgn kerna mereka bahagia ko lupa siapa yg jodohkan mereka.. kesian kali ketiga aku kt ko no one… sadis!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 5
      • No One says:

        badan je mcm ND…tp tinggi aku 160cm…
        excuse me…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 12
      • Anonymous says:

        berat 48?? puihhhhhhhhhhhhhh…. klu dh gemok xyah laaaaaaa nak ngaku kurus!!!!!!1 hari tu ko kata ko gemokkkkkkk, siap kata fasha ni dh gemok mcm ko je, hari ni tetibe dh kurus, dah makan jamu surut ke????? muka tu dh pegi licinkan? hahahaha..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
      • Anonymous says:

        korg kan aku dh kata, no one ni laki dia dh tinggalkan die, sbb tu die suka meroyan kat entry fasha sandha. aku dh nasihat suruh die kuruskan badan, die xnakkkkk…. nak jugak meroyannnn.. ahahaha

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
      • Anonymous says:

        tggi 160cm ke berat 160kg?? ahahah no one!!!!! pathetic!!! xyah nak menipu sgt laaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
      • ajk surau simpang tiga says:

        laaaaa ye ke anon? saudari no one.. mari la ke surau kami.. kami ada majlis bersama2 dgn anak yatim dan ibu tunggal slps terawih nanti.. anda yg ditinggalkan suami pun kami x lupa.. mari la yeaa…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        ye betull.. tp make sure kene ade mkn2 la lepas terawikh, takut si gemuk no one ni kelaparan plakkk, almaklumlahhh tembolok besar!!!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
      • ajk surau simpang tiga bahagian makanan says:

        ok anon.. kami ada sediakan buffet bermcm2 jua mlm ni.. sy rasa no one blh menambahkan berat bdn pada bila2 masa.. pintu surau kami sentiasa terbuka..

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
      • whosebadsinbad says:

        gila ke korang posa2 kutuk org, gaduh2 gi buka sudah! Lainlah klau waktu kat sana dah x buka mcm sini…apa ni ye pun tunggulah lepas buka.

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  14. feyus says:

    Semoga berbahagialah selalu dan pada fasha sandha. Bila nak pakai tudung? lau pakai tentu lagi nampak manis.
    Streamyx & UniFi Registration

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
    • whosebadsinbad says:

      semenjak musim org berhijrah ni banyak nah komen tanya org bila nak pakai tudung…apa saje

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
      • Ihklas dr Hati says:

        tutup aurat 2 wajib…. even kita xikhlas pun kite ttap wajib ttup aurat…kalo kite jahat mcm mne skalipun kite ttap kena ttup aurat sbb 2 printah allah… xslh kta ssama muslim sling mngingati…. xslh juga pmkaian tudung 2 mnjdi 1 trend krana ia mnutup aurat…..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 6
      • whosebadsinbad says:

        Hukum Sharia memang menetapkan wanita Islam menutup aurat kecuali muka & kedua tapak tangan . Memang betul yang belum berhijab, hendaklah berhijab. Yang sudah berhijab, hendaklah memperbaiki hijabnya. Yang telah berhijab dengan baik, bantulah yang belum berhijab tak gitu. Ya “Berhijab” tak memilih orang itu jahat atau pun baik. Jika tunggu untuk baik, well no one is perfect semua orang mempunyai jerangkong didalam almari masing-2. Tetapi kan lebih elok apabila pakaian bersopan itu disertakan dgn tingkah laku dan ahlak yg baik. Yes maam or sir, Hijab adalah suatu hukum yang tegas dan pasti yang seluruh wanita muslimah diwajibkan oleh Allah untuk mengenakannya. Dan pastinya semua org Islam tau akan itu cuma banyak perkara besar lagi terjadi didlm masyarakat Muslim yg harus ditegur dan bukan menegur wanita-2 Islam yg anda tak kenali secara rapat untuk berhijab. Ya…ya bahawasanya menutup kepala, leher dan dada itu adalah wajib hukumnya. Seperti iman yg datang dengan ketaatan bergitu juga Hijab ia akan jatuh sendiri tanpa paksaan…without pressure especially from someone you hardly know thru internet, come on man.
        I mean would u cross the road just to tell someone, “helo saudari pakailah tudung”. Atau suka ke awak apabila ada org yg tak anda tak kenali menegur & cuba membetul-betulkan awak. Ok klau mungkin kakak tau adik tau anak sendiri okla. Ini secara rasional lah kan? Of course it’s good to guide someone but it occur to me dat the above question ashik je kluar,mcm takde pertayaan lain. Jgn jadikan Islam sesuatu paksaan pada pandangan agama lain, kerana Islam adalah agama yg menyenangkan… Ketetapan syari’at ini tidak lain adalah untuk melindungi, menjaga, wanita dari laki-laki yang bukan mahramnya. Asalkan menghormati bulan Ramadhan ni dgn tidak menampakan dada atau betis kira okla untuk pompuan-2 M’sia & S’pore…pakai baju kurung ke gitu. Tak dinafikan dan ingin saya tegaskan bertudung itu adalah memang..sememang-memangnya lebih baik. But tuk menyindir-yindir, suruh-2, paksa-2, repeat-2 same question not dat gd. I’ve been noticing it lately…its just my lill’ opinion. Harap maaf ye kalau komen saya smlm salah tapi saya tak rasa salah lah kan…its always better to change oneself first before going overboard correcting someone else…unless u feel ur absolutely purrrfect… Selamat Menjalani Ibadah Puasa ye…jgn marah ye…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        whosebadsinbad, jgn layan diorg ni, pecaya la diorg ni bdk2 skolah yg spm pun x abis lagi, so akal diorg sgt la cetekkk…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  15. triple_j says:

    memang mcm abg nara cakap confirm cute muka baby tu, especially kalau dia ikut muka ayahnya yg super cute ;p

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
    • No One says:

      ahak…tergelak skit… ;p
      awak sgt notty…huhuh
      i cant imagine if bby girl ikut muka jejai…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 14
      • BUGS BUNNY says:

        ahak.. tergelak byk.. :P
        no one sgt jahattt.. hihihik..
        i cant imagine if baby boy no one ikut muka no one..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
      • No One says:

        harus la cute…. bluwekk…
        hahaha
        klu ikut muka jejai ni mmg terang terangan la…
        sib baik anak ND boy ikut muka ND…
        haahaha

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 10
      • Anonymous says:

        ahakss, xdpt bygkan klu muka baby ikut muka no one menggerutu serta perut beliau yg lemak berlipat2!! ewhhhhhhhhhh

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 5
      • No One says:

        eh..yg mengerutu dan berkerak tu bkn badan jejai ker??
        hahahah ;p

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 9
      • BUGS BUNNY says:

        eh..yg mengerutu dan berkerak tu bkn badan no one ker??
        hahahah ;p

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
      • em says:

        ko ni no one..asal mcm dengki sgt..biarlah ikut muka sape pon..xbaik hina ciptaan Tuhan..doakan yang baik2 saja..jgn smpai anak ko nanti jadi xserupa org cukup.

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • No One says:

        ye la..hopefully fs dpt anak rupa jejai yg super duper cute… :)

        Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 12
      • Anonymous says:

        hopefully anak no one x buang anak luar nikah die. ahahahaha

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 6
  16. Prince Noob says:

    fasha sandha??? ada aku kesaaaahh

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 5
    • em says:

      ko kesah la tu yang rajin sgt mengomen…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 9
    • No One says:

      ahahahah….yezza

      Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 7
      • Anonymous says:

        ahahahah.. yezzaaaaaaaa no one xde pahala puasa hari ni!! yesszaaaaaaaa.. eh salah die kafir mana puasa!!!!!!! yesszaaaaaaa

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
  17. Anonymous says:

    Ssungguhnya aku sedang berpuasa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  18. mieya says:

    komen2 korg lg best dri baca entry blog ni..ekeke

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  19. SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

    kahkah..adoi xpasal2 si no one ni kne bahan..lenkali jgn busuk sgt mulut & hati kau tu no one..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  20. Anonymous says:

    abang nara tolong tanya sket kat pn fasha napa suami dia tak pandai begaya?sowi ehhh terperasan yang rizal ni selekeh giler…uppss maaf yer pn fasha. sempoi pun agak-agak ler jugak…komen tak berapa nak ikhlas ni….

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  21. aku puasa ni says:

    ni cerita pasal fs ngn jajai ke atau pasai anonymous ngn no one??? aku konpius

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  22. sape sape jer says:

    Ala tak payah la nak ungkit2 fasha ni perampas. .Nora pun da dpt balasannya,dulu sebelum glamer dia pernah tinggalkan kekasih dia sebab lelaki 2 lumpuh selepas mereka sama2 accident. so padanla dia pula di bls oleh jejai.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
  23. Mak jemah pemalu says:

    Menghina paras rupa seseorang mcm menghina ciptaan Allah.aku xla minat sgt pasha ni.tp aku memang suke die blakon real jek…budak kampung, bandar, x make upseme bleh..mcm Jasmine Hamid gak…anyway, aku doakan pasha bahagia sehingga akhirnya…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  24. aweera mojo says:

    asl laki si pasha ni asik gmbo pki topi je..x pki topi xbleh ke? agk dkt umh pn nk bergmbo pki topi dlu..wakakakak..ke utk bg org tgk datau nk ltk dlm fb jd cpt2 amik topi..kahkah..kalo botak pn ape mslhnye..ni mst kes rambut die jarang2 ni…kehkeh..xpn panau..kikikiki

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  25. sape sape jer says:

    aku tgk jejai ni cuba2 bergaya juga tapi memang muka dia yg npk selekeh. pakai spa pun tetap npk selekeh. ntahla apa yg x kene. .hehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
    • betok jugak ... says:

      huhu..aku ingt aku ajer yg perasan..xper la janji bahagia, dh dpt cinta agung..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  26. kak li says:

    apa ku kesah ngan si buncit pasa sentat ni, tersenyum d sebalik raungan org lain.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
  27. Mak jemah pemalu says:

    Dulu mase Jejai ngan ND,xde plak korang nak kutuk die xensem ker, pakai topi bagai…apa da…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  28. damai d hati says:

    Please la komen yg baik2..xpyh la nk bertekak sesama sndiri..kehidupan seseorg semua dh di tentu so ape yg berlaku kena la redha..xpyh nk kutuk2 kekurangan org lain..no body is perfect…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  29. Anonymous says:

    mmg muka dia bahagia sb berjaya meruntuh kan masjid org lain.. kemenangan yg di sukai syaitan… sama ada seseorang dengan sengaja meruntuhkan masjid org lain atau pn dgn tidak sengaja dosa juga beb.. smua 2 jwb je dgn TUHAN…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 7
    • Anonymous says:

      apa hak ko nk ckp mereka bahagia kerna runtuhkan masjid org lain? ko bkn tuhan nak tentukan pahala dosa mereka.. sengaja atau tidak sengaja itu dosa ko kata? jodoh mereka pula sapa yg tentukn? umpama ko kata jodoh mereka ni berdosa.. mereka tak berdosa selagi mereka punya ikatan yg halal utk bersama.. ko tu yg lg berdosa kerna x dpt terima ketentuan yg dh ditetapkan olehnya.. kalau ko bersangka buruk, buruk la padahnya.. semua tu ko jwb je dgn TUHAN…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 8
    • Anonymous says:

      ko ade bukti yg kata fasha yg runtuhkan masjid diorg??? sengaja atau x sengaja menfitnah org dosa jgk beb, semua tu jwb je dgn TUHAN.. tp tuhan x ampunkan dosa org yg menfitnah ni, agak2 mcm mana eh???

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
  30. Cik ketam says:

    Gagagagagagagaaaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    jangan2 anak yg bakal di lahirkn fasha ni kembar tkkkkkkkkkkkkkk??????????.. ce cite ce cite…………..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  32. Adieq says:

    cantik sgt fasha..sweet bla senyum..semoga berbahagia..luv fasha n jejai..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  33. […] Abang Nara suka sangat-sangat dengan pasangan suami isteri Jejai dan Fasha Sandha ini. Mereka berdua memang sangat-sangat sweet. Dan baru-baru ini, Fasha telah pun mengadakan sambutan hari jadi yang simple untuk hari jadi suaminya yang ke 36. Terpancar sinar bahagia … Continue reading → […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. anje anje says:

    jejai ni selekeh laaa…. tapi duit banyak kot tu yg direbutkan sgt tu..haha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  35. Laila says:

    Perhatian semua:

    Tolong jangan caya statement yang mengatakan FS dgn Jejai kenal sebelum ND.
    Ini penipuan beliau untuk mendapat simpati dari masyarakat. Semoga Allah memberi hidayah kepada beliau.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
    • laili says:

      perhatian semua:

      tolong jgn caya statement laila. ini penipuan beliau untuk mendapat simpati masyarakat. semoga Allah memberi hidayah kepada beliau.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 4
  36. GAMBAR FASHA SANDA HISAP GANJA

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  37. zubaidah wahab says:

    Untuk Fasha, jadilah seorang isteri yang membahagiakan suami anda, jangan ambil kira apa orang nak kata, bila mereka dah penat mereka berhenti berkata2, betul tak?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  38. fasha ni penuh keibuan…muahhh

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 7
  39. city gurl says:

    Anon n no one is really typical stupid malaysian chicks..confirm skolah tak habis..shame on u

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      city gurl konon.. entah2 gadis kampung jewwwwwwww..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      city gurl an no one ARE (not IS) typical bimbos!! stupidos. confirm skolah x abis. shame on you. ahahahahahaha…..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  40. city girl says:

    Anon n no one are both typical stupid malaysian chicks..confirm skolah tak habis

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
    • Anonymous says:

      city gurl an no one ARE (not IS) typical bimbos!! stupidos. confirm skolah x abis. shame on you. ahahahahahaha…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        eh sorry rephrase – city gurl an no one ARE (not IS) typical fat-ass bimbos!!. confirm skolah x abis. shame on you. ahahahahahaha…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. Anonymous says:

    mmg jodoh smua di tangan ALLAH SWT sape kita utk menidak kan nye… tp sape tahu kena kenapa dan mengapa perkahwinan jejai da ND runtuh di tengah jalan… apa yg brlaku smua nye bersebab… atau mngkin smua dh tahu namun bt2 x tahu.. huhuhuhu,

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  42. saja-saja says:

    korang jgn nk mngutuk2 sama2 sndiri boleh x? mcm budak2.. aku yg budak2 ni pon x mcm korang.. biarlah dia bahagia .. korang jgn nak obses sngt crita psl hidup org.. mmg x de keje korang ni.. ilmu ade, tpi salah guna.. doakan je la diorang bahagia, dan diberi hidayah.. jgn nak dengki2.. jgn nakk bela sngt2.. haihhhh… otak ade, tpi x guna.. dah ler, eh.. jgn gaduh..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  43. anon & no one, boleh masuk maharaja lawak … kahkahkahkahkah…
    lebih best bace komen dari bace crite fasha ni…
    haihhh,

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  44. tonggang says:

    minat dgn fasha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  45. Amyra says:

    Makin bseri-seri wjh fasha :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Alexander says:

    Hi there! Would you mind if I share your blog with my myspace group?
    There’s a lot of folks that I think would really enjoy your content. Please let me know. Thank you

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. Hi would you mind stating which blog platform you’re using? I’m going to start my own blog in the near future but I’m having a tough time selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something
    completely unique. P.S Sorry for getting off-topic but I had to ask!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. Mckinley says:

    We’re a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your web site offered us with valuable info to work on. You’ve done an impressive job
    and our whole community will be thankful to you.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. When someone writes an article he/she keeps the thought of a user in his/her brain
    that how a user can be aware of it. So that’s why this post is amazing. Thanks!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Florian says:

    Greetings! Very useful advice in this particular article!
    It is the little changes that make the largest changes.

    Thanks for sharing!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. trading signals services says:

    My brother suggested I might like this website.
    He was totally right. This post actually made my day.
    You cann’t imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. free bets says:

    Having succeeded in making investment banking seem relatively dull, making retail banking
    more exciting may be his last big task. http://www.
    fabfreebets.co.uk/ As the words “too good to be true” are sung
    in the background Ewan McGregor in the role of Leeson shouts:
    “That’s all the market is, one giant casino.”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. The Bellagio managed to get extremely details
    shots of Vigoa which was broadcast for four days on Vegas TV.
    online casino Indeed, Wynn Macau accounted for 78% of the company’s net income in the third quarter.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. Invite guests to dress up in dresses, jackets,
    ties and hats in honor of Kentucky Derby day, but add
    a Texas-twist, such as cowboy boots and hats. blackjack online Luxor had already done the same with a lot
    of the Egyptian statuary and theme.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. The entire 16-block Seaside Heights boardwalk was also
    a loss. bingo In the past two years Rank has sold the Odeon cinema chain, its
    Butlin’s holiday camps, the Universal Studios theme park in Florida, Pinewood film studios and its pubs, bars and nightclubs.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. This type of massage is having two advantages the first one is increase in size as well as jelquing also helps in attaining a better erection.
    penis enlargement Natural supplements for male sexual dysfunction overcome the Ginkgo can reinvigorate your libido by improving blood flow to all parts of your body.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. If you want to get a good deal from this paragraph then you have
    to apply such techniques to your won blog.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. Del says:

    An intriguing discussion is definitely worth comment. There’s no doubt that that you need to publish more on this issue, it might not be a taboo matter but generally folks don’t talk about these topics.
    To the next! All the best!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. Hi there, this weekend is pleasant in favor of me, for the reason that this
    moment i am reading this wonderful educational piece of writing here at my home.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. Play real live Blackjack, Roulette and Baccarat games.
    roulette Emanuel says, “We have a casino in Chicago; it just happens to be in Hammond, Ind., and we’re losing that revenue.”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. hosting says:

    Services like Alertra will test the host every a standardised office, do not wait to take natural action.
    websitehostingfab.com They did a pretty help
    provider and next expansion of business volition end up of demand of more web blank.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. Advertisements explaining no money all the way down home loans are released in the
    periodicals of the serious estates avid gamers payday loans Then, the patient should expect to
    undergo some tests to discover how to proceed
    having treatment

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. payday loan says:

    A new payday advance loan, because name recommends is a cash
    loan that is accessible to cover the urgent charges till the next payday payday loans
    uk doesn’t matter around as we don’t implement credit check required

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. I am now not positive the place you are getting your info,
    but great topic. I needs to spend some time studying much more or understanding more.
    Thank you for excellent info I used to be looking for
    this information for my mission.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Hello There. I discovered your blog the use of msn. That is a really neatly written article.
    I’ll be sure to bookmark it and come back to read extra of your useful information. Thanks for the post. I will definitely comeback.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. and check a persons vision rates, fee schemes, info on down
    payment, information on penalties and expenses, repossession
    conditions and astray the property foreclosure clause payday loans Plenty of people can?t tell the difference anyhow between a fresh
    car and another that is only a few years old consequently chances are that not
    a soul will really recognize, unless you elect to tell them

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. Search for a term life insurance plan with a spend of at least $100,Thousand and a guarantee that the regular monthly premium won?t maximize while the
    scheme is in drive payday loans uk In particular
    now, in the middle of the economic problems, banks and
    credit unions tend to be shying away from self-employment financial loans because they don’t need to assume chance

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. Its such as you learn my thoughts! You seem to grasp
    so much approximately this, such as you wrote the ebook in
    it or something. I feel that you can do with a few p.
    c. to power the message home a bit, however instead of that, this is excellent blog.
    A fantastic read. I will certainly be back.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. I understand from personal experience to get credit card absolutely free that you can certainly
    live just great without one short term loans Because the PR officials send this documents to be printed with this format,
    while they consider that those that publish their documents free of charge have the liability to
    convert its application directly into other understandable formats

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. Is the mortgage reported on the credit bureaus or
    even reporting expert services http://www.shorttermloansbird.

    co.uk/ Don?t go by the written outline alone

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. txt loans says:

    As a result of this particular, it becomes very difficult for the learners to move available and plan a cosigner for their loan txt loans The company will send
    it has the agent as well as representative to your property to deliver you the
    much needed funds

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. text loan says:

    Just what is the solution to an issue similar to this
    if perhaps almost everything ought to be dealt with as soon as possible text
    loans In today’s erratic economy, there are many more programs around from federal government and private sector employers to get reducing higher education debt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. Simply by sending your own personal information by way of online treatment
    name, correct, age, occupation designation, per month income and so forth http://www.
    samedayloanseagle.co.uk/ Any individual, even all of them undesirable credit ratings or previous discharged personal bankruptcy, can get
    an individual

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. The income is transferred to the bank account of the
    customer to be used for virtually any purpose in
    which seems to be critical instant payday loans
    In case your State or perhaps Local credit repairing
    repayment schedule agreement was developed prior to the earliest IRS night out
    of assessment, the IRS will allow the agreed upon payments towards State or even Local
    income tax authorities, assuming that these bills, when put into other permitted expenses,
    will likely not result in Uncollectible Reputation with the IRS

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. This program . When you’re seeking military promotional products, the best assets are available online http://www.instantpaydayloans4you.co.uk/ The American footbal might want to inflict regulations on the way many kids you can father as well as the amount of marijuana testing you can are unsuccessful

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. This article gives clear idea for the new
    viewers of blogging, that truly how to do running a
    blog.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. cheap e cigs says:

    And it takes a limited cigarette has additionally been termed e-cigarette.
    e-cigs Crack manual barrage fire: far greater in the
    US.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. e cigarette says:

    Chantix, NRT glance, feel and gustatory sensation
    interchangeable to conventional cigarettes,
    they dish as very other than. http://www.cigaretteelectroniquesite.
    fr/ At that place are other can as well bring down E-Cigarettes memory!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. The e cigarettes Follow-up says that the shelling necessarily revenue which will have to be transferred onto
    the shoulders of the cosmopolitan public. cigaretteelectroniquesite.
    fr/ The E-Cigarette could be something to View if you’re not a clayey for when considering your leverage based on several factors such as your specific necessarily, price, map, aesthetics, Enduringness, and features.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. These issues are resolved quite effectively to smoking cigarettes, VEC is offering inexpensive Galvanizing Cigarette newcomer Kits for anyone who’s been deficient to Occupy the Saltation from steady cigarettes to E Cigarettes. e cigs For a more hefty feeling, distilled go with the ones you prefer.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. Wilmer says:

    great issues altogether, you simply received a new reader.
    What could you suggest about your submit that you made a few days
    ago? Any sure?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. Hi there, I would like to subscribe for this blog to obtain most
    up-to-date updates, thus where can i do it please help out.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. In case you are a undivided of individuals who multitude that Hold off to them for this
    understanding solitary. e-cigs The citizenry who do use
    these ink thermionic valve good of liquid smoke serve and an Sprayer.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. e cigs says:

    What is more, it is usable in a range merchant vessels options
    are in summation to USPS priority transport.
    electronic cigarette many online sites that sprouted
    fact, are in take contention with the manufacturers of the electronic cigarette.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. What’s up, its good article about media print, we all know media is a wonderful source of data.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. Jeanne says:

    Pretty! This was an extremely wonderful post. Thanks for supplying
    these details.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. Way cool! Some very valid points! I appreciate you writing this write-up
    and also the rest of the website is also really good.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. I’m amazed, I have to admit. Rarely do I come across a blog that’s both educative and entertaining,
    and without a doubt, you have hit the nail on the head. The problem
    is something not enough folks are speaking intelligently about.

    I am very happy that I came across this during my hunt for something concerning this.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. Howdy, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam
    remarks? If so how do you prevent it, any plugin or anything you can suggest?
    I get so much lately it’s driving me crazy so any help is very much appreciated.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. Magnificent beat ! I would like to apprentice while you amend your web site, how can i subscribe for
    a blog site? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. I’m not sure exactly why but this web site is loading extremely slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end? I’ll
    check back later on and see if the problem still exists.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. This is the perfect blog for anyone who hopes to
    find out about this topic. You understand so much its almost tough to
    argue with you (not that I really will need to…HaHa).
    You definitely put a new spin on a subject that’s been written about for a long time. Excellent stuff, just great!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. Hey! Do you know if they make any plugins to protect against hackers?
    I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on.
    Any suggestions?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. Normally I don’t learn post on blogs, but I would like to say that this write-up very forced me to check out and do it! Your writing style has been amazed me. Thanks, very great post.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. Does your site have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like to shoot you
    an email. I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing. Either way, great website and I look forward to seeing it improve over time.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  96. What’s Going down i’m new to this, I stumbled upon this I have found It absolutely
    useful and it has helped me out loads. I’m hoping to contribute & aid different customers like its aided me. Great job.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  97. I simply could not leave your website prior to suggesting that I actually enjoyed
    the usual info a person provide for your visitors?
    Is gonna be back regularly to check up on new posts

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  98. how to get free money for bills says:

    Quality articles or reviews is the main to be a focus for the viewers to go to see the
    web page, that’s what this web page is providing.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. car hire says:

    The messaging app also gets a +1 in potency, going from
    “contacts,” per se — it has a the great unwashed app, and At that place’s quite a dispute. car hire in france SearchLike Maps, Windows telephone set 7’s search with German visitors and At
    that place has been no problems.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. Remarkable! Its actually awesome piece of writing, I have got
    much clear idea on the topic of from this article.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. Paragraph writing is also a excitement, if you be
    familiar with after that you can write if not it is complex to
    write.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0