Written by AbangNara | March 22nd, 2012

Konsert MANIA yang pertama telah pun berlangsung minggu lepas. Memang agak menarik rancangan MANIA namun masih ada kekurangan yang boleh diperbaiki. Antaranya ialah kerusi tempat duduk M. Nasir, Ahmad Dhani dan Aubrey mungkin boleh diperkemaskan dan dicantikkan lagi. Nampak agak tidak berprestij.

stacy

Dan dalam banyak-banyak persembahan yang dipertontonkan minggu lepas, Abang Nara paling tertarik dengan persembahan Stacy. Memang penuh bertenaga. Cuma Abang Nara perasan yang Stacy sudah agak berisi sikit. Mungkin sedang bahagia bercinta rasanya. Dengan siapa hanyalah Stacy yang tahu.

Dan daripada apa yang Abang Nara baca, ramai penonton yang meluat dengan persembahan Ebi AF5 yang over. Bagi Abang Nara pun, persembahan Ebi memang agak terlebih sudah. Mungkin gian nak buat persembahan selepas agak lama menyepi daripada kaca TV.

Apa pun layan lagi beberapa keping gambar Stacy semasa konsert MANIA baru-baru ini dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moment.

stacy
stacy
stacy
stacy
stacy
stacy

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

91 responses to (7 GAMBAR)Aksi Mantap Stacy Semasa Konsert Pertama MANIA

  1. JEJARI KONTOT says:

    BURUK SIOT SI KATEK NI!

    0

    0
    • Criticizer says:

      Lu lg buruk lu tau x?? Pundek jejari kontot!! Go go Stacy!!

      0

      0
    • Tai Khoo Ching says:

      berdansa saja lebih… nyanyinya biasa shj.. Opss terlebih sudaa…!!!

      0

      0
      • UstazahTerlampau telah insaf setelah mimpi dipanggang ala2 chicken roasted says:

        Ko g korek taik telinga ko 2 bongokss. Suara dia ok pun…ingat senang ke nk menari smbil nyanyi. Lady gaga pun ntah2 x mampu..

        0

        0
      • Anonymous says:

        haa ustazah terlampau,ni rambut kuning apsal ko x kutuk hoker plak? si amalina bkn main ko kutuk hoker! ckp je la kau ni blajar x pandai tu yg asik dengki dgn bdk2 pandai..kan kan?

        0

        0
      • sara says:

        stacy non muslim..so pduli la dia nk kaler rmbut wrne pe pon..engko ne…

        0

        0
      • sara says:

        stacy kan non muslim..ske aty die la nk kaler pe pon..engko neee…

        0

        0
      • ntah pape says:

        nyampah aku kat enon ni….dia non-muslim…lain la amalina yg harap pndai tp otak mcm enon…banyak bunyik plak…blah la..meluat aku…ko tu bangga sgt ngan org pndai tp salah bangga…sok tlg jwb dosa dia

        0

        0
      • Anonymous says:

        so klu muslim rambut kuning je hooker la?? klu non musllim tak la ye?? mana korg tau hooker melayu je rambut kuning, hooker bukan islam rambut hitam? korg hooker ke? oopppsssssss… haa puja la sgt artis2 bukan islam ni, puja puja! dasar skolah x abis..

        eh apsal aku komen dh mcm korang je ni?? benak otak aku layan korg yg spm fail ni..

        0

        0
      • suara dia mungkin ok bagi yg suka, tapi annoying bagai saya. muzik bouncy auto tune dia bagaimanapun boleh improve lagi dengan memasukkan unsur2 brostep.

        0

        0
      • sara says:

        ee..anon ne.benda yg xbaik jgn jdkan contoh..atleast stacy tu non-muslim..ada faham???

        0

        0
    • Ade otak gune la... says:

      buruk2 die pon die byk doooooit, ko ade ke, dh la kontot, mulut bau sampah plak, sampah masyarakat tol..

      0

      0
    • minah rempit yg comel says:

      persembahan EBI paling meloyakan..bile aznil ckp M.nasir jd mentor Ebi terus berubah muke M.Nasir.nmpak sgt xde org nk amik Ebi..

      0

      0
    • bbycumil says:

      stacy best..akim+ebi kureng..atilia ok la..not bad..tp nape astro x wat semua skaligus ek?jenuh nk tgk 3 org setiap konsert..adehhhhh..tu je la yg aku xske psl mania..kalo 2 jam mcm konsert af kan best..huahuahua

      0

      0
      • me myself says:

        true!!!!!mania rasa program dia cam slow sikit jerrrr..kalo buat pemilihan semua straight away kan senang!

        0

        0
    • bb andro says:

      mcm ne enda rupa muka kau ya…….

      0

      0
    • Whai jejari kontot kalau kau boleh tengok kasut jenis apa Stacy pakai dan kasut jenis apa Atilia pakai KAU AKAN SEDAR SIAPA YG KONTOT . Stacy pakai sneeker and still sama tinggi dgan Atilia (even atilia gedik pakai skirt pakai heels ) Please la tgok org non muslim pun pakai tutup kaki n badan tak malu ke jadi bangsa islam ? as seorg islam aku malu disitu ><

      0

      0
  2. syampu rejoice says:

    WOW..MUKA STACY SEDIKIT CHUBBY..TP STAY CUTE JUGA..

    0

    0
  3. zerocool says:

    stacy comel la..~~~

    0

    0
  4. KK vogue says:

    suke stacy jugak… ebi suara x bole blah… mcm x cukup nafas.. sape laahh yg vote die masuk MANIA?

    0

    0
  5. Viva says:

    1st!!

    0

    0
  6. loving says:

    woo…..so cute la si stacy ne…..

    0

    0
  7. chentalove says:

    i like stacy…
    lagu n tarian dia mmg bez…

    0

    0
  8. aku pon terkezut bila si Eby tu msk…aduiiiilahhhhhhh..cm gud2 jer..ni msti org2 kg dia yg vote..thumb down to Eby…bluekkkkkkkk

    0

    0
    • Viva La Vida Locca says:

      betul,aku smpai terkentut tau si ebi af5 leh dpt hot seat,suare tah hape hape..EBI CUMA LAYAK DAPAT HOT SHIT !!!

      0

      0
      • Harunoichi says:

        Ada lagi ye peminat Ebi nih. Yekkkk, tgk performance dia pun macam tak de pengalaman nyanyi atas pentas.

        0

        0
  9. tasya says:

    aku xsuka rancang mania ni… cm tiru THE VOICE.. cuma dia amik artis2 yg dh ada nama..yg kompom akn d.pilih oleh pakcik 3 org tu…. tah apa2 tah…. BORING!!!! astro dh ketandusan idea ke?

    0

    0
  10. sarah_nina says:

    aku suka stacy ni.. dance dia best.. bukan senang tau nak menari dan menyanyi dalam satu masa.. kalau aku.. sure dah cungap2..hehehe..

    0

    0
    • Bz body says:

      Kan….?mcm die sorg je artis kt mlysia yg bole menari smbil menyanyi..i mean mcm lady gaga tu..kekkekee…(Xtau plak klu ade pyanyi lain)

      0

      0
      • sarah_nina says:

        yg aku ingat dolu2 fauziah latif. ct pun boleh jugak menari sambil menyanyi cuma tak seligat stacy lah.. yg lain .entah .. sape ya.. tak leh nak pikir lah..hehehe

        0

        0
  11. langkah mayatnya dulu !!! says:

    STACY hebat!!! powerful performance….very energetic….keep it up STACY. harap2 M Nasir dpt gilap lagi Stacy agar jd artis yg berada d tmptnya tersendiri. Vote for Stacy ;)

    0

    0
  12. kamee says:

    Eby laki xpela terkinja2 kat atas pentas 2..
    protoge c ogy lagi teruk..mcm menari sarkas da aq tgok atas pentas 2.malu je tengok.

    p/s: Bole tak kurangkan golongan artis nie?hmppp

    0

    0
    • style says:

      weii btolla..protege Ogy tu ya ampunnn…awatla terkinja2 igt sempoi ka..aku malu lah..sbb dia org kedah..:(..aku hrp dia tersingkir.

      0

      0
    • bedah says:

      setuju!!! ntah mcm ape la tekinje2 cm2. suara xla sdp mne. siap dduk2 cangkung2 bagai. seyes klaka. hahaha

      0

      0
  13. rynna says:

    cian aku tgok Ebi mesti mangsa pertama yg akan kelua dr program 2. dhla sore ke laut. memalukan langsung x standard nk masuk Mania.. kesian ko Ebi… off pich la lu! gelabah habis n memualkan… pandai sungguh org yg vote die masuk rancangan nih

    0

    0
  14. Kakak neelofa says:

    ahkak suka stacy ni…very energetic! ko mampu?

    0

    0
  15. Anonymous says:

    alamaaakkkkk..telebih sudaaahhhh..hehe

    0

    0
  16. aku yang slalu bkak youtube denga ceramah ustaz azhar idrus says:

    asal aku x pernah tau tentang kewujudan program mania ni..? tv brape eh? pukul brape eh? ketinggalan zaman btl la aku ni…

    0

    0
    • minah rempit yg comel says:

      tahniah..ko mmg spt katak dibawah tempurung wakaka

      0

      0
    • Tai Khoo Ching says:

      Rumah lu ada Astro tak?

      0

      0
      • Taik KuCing La Lu says:

        ko ni melayu ke cina?”gua” “lu” “gua” “lu”,dh macam cina pelat makan babi plk aku tgk

        0

        0
      • pizza says:

        To Taik KuCing La Lu…….—–> RACIST! Bwk bwk la hormat sket kpd keturunan lain di Malaysia ni! Dah mmg non-Muslim mkn babi, ko nak apekan? Muhasabah diri tu, agama Islam tp mengeluarkan perkataan mcm jahil agama.

        0

        0
      • Tai Khoo Ching says:

        Sory la, kalau wa buat lu marah… ok

        0

        0
    • Anonymous says:

      ko tgk tak nama die, die tgk ceramah2 je, bukan mcm korg!! ptuihhh

      0

      0
      • Tai Khoo Ching says:

        Gua tau pasal Mania tetapi melalui iklan la, gua tak tengok itu show.. Tapi gua pun tau juga pasal ustaz Azhar maa..

        0

        0
  17. JEJARI KONTOT says:

    KAKI KATEK,CIPAP TEMBAM

    0

    0
    • Tai Khoo Ching says:

      Apa pasal lu sangat marah sama Stacy hah? Gua pun tak minat beliau akan tetapi tidaklah mengata nya begitu pun… Jangan cakap macam tu lagi la brother… peace no war okay…

      0

      0
      • Tai Ku Jing says:

        ko ni poyo la bodo,suke dia la nk kutuk ape..dh mmg BN ni tmpt kutuk2..ko x nk tgk org kutuk2 g web porno la..lg 1,dia TAIP bknnye CAKAP..bullshit !

        0

        0
      • Anonymous says:

        betul u taik ku jing, sini tempat kutukan, especially kutuk perempuan bukak aurat, klu xnak baca kutukan, pegi baca buku sejarah!!! ehh tp jejari kontot ni mmg saiko!!!!

        0

        0
      • c says:

        “ko ni poyo la bodo,suke dia la nk kutuk ape..dh mmg BN ni tmpt kutuk2..ko x nk tgk org kutuk2 g web porno la..lg 1,dia TAIP bknnye CAKAP..bullshit !”

        Tai Ku Jing, tempat ni kutuk orang ekk..?? Meh sini aku nak maki ko dengan seluruh keturunan ko.. Boleh? Jangan marah tau aku nak maki ko nih sbb tadi ko jugak ni tempat mengutuk kan?? oi lahanat syaitan yang direjam!! Kira okay la dia menasihat orang, ko sakit hati apasal? Ko mulut macam nak haram, keturunan puaka syaitan yang direjam!!

        0

        0
    • zaraaaa says:

      jejari kontot ne jelez..xleh tgk org senang..tu yg mcm gampang tuhhh..

      0

      0
  18. Apa2 jelah says:

    jakun dan munafik..kasian..mulut bau longkang..tak payah nak mengata org..pasal dosa la tak sopan la non muslim la…kalau tak senang hati ..p duduk Afghanistan…

    0

    0
  19. zaza says:

    nak Idayu masuk.kenapalah mamat yg ni yg dapat..*sigh :(

    0

    0
  20. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    nyampah ! minah jambu tk minat ngan stacy ni ! dia pn dh gemok ! dh macm sama ngan miss peggy …tapi minah jambu suka minah yg pakai baju biru tu cute………

    0

    0
  21. Neelofa pakai bb Porsche RM7200 says:

    FIRST!!
    *jap lagi Ada org kt BN kutuk aku*
    Saje melawak.hahahaha!

    0

    0
  22. JEJARI KONTOT says:

    JARI KONTOT TAKPER,JGN KAKI KONTOT.BUROK NOOOO RUPENYERR!

    0

    0
  23. bini EBI says:

    ebi mmg over nk mampuihhh..syok sndiri..pastu konon2 mnyanyi dlm konsert sndiri..kah3..kesian..m.nasir pn mcm tak bape nk suka je kat ebi..mcm tpksa terima ebi je..kah3..kesian..

    0

    0
  24. matdotcom says:

    Assalamualaikum…ni aku nak tanyer korang2 yang mengutuk c stacy ni…korang sempurna sangat ker? aku cabar korang yang mengutuk tu naik atas pentas depan semua penonton korang menari sambil nyanyi mcm c stacy tu..kalau sora korang tak mengah-mengah tak keluar ampus bagai nak mampus kira okey lah korang tu.lagi satu aku nak bagi tau ni..c stacy ni NON-MUSLIM lantak dia la nak rambut perang ker,pink ker,kelabu ker,hijau ker..naper yang artis MUSLIM korang tak tegur plak.walaweiii..c stacy bukan malaikat okey.buruk baik pun dia ciptaan ALLAH kalau setiap korang manusia mengutuk manusia yang lain sama la jugak mcm kita ni mengutuk ALLAH.yang baik dtg dari ALLAH yang buruk datang dr kita MANUSIA.buruk pun dia ada jugak kelebihan bakat yang ALLAH kasi kat dia..ko adaaaaaaaaa???
    sekian terima kasih ^^,.

    0

    0
  25. minahlatahtpkiut says:

    kahkahkahkahkahkah gelak plak aku baca komen2 korang ni.hahaha korang kutuk ke puji ke.stacy jugak yang dapat gaji tak kira la dia buruk @ elok di mata korang duit dia tataps mashuuuuuuuuuuukkkkkkk kahkahkahkahkah

    0

    0
  26. cikjoyah says:

    cikjoyah mmg suke bebeno ngn stcy nih:) ade package..tp rambt 2 macam xsesuai je.ape kaw ingt kaw dudok amerikano?? haha xpela, tp yg penting meluat sgt2 dengan performance ebi yg macam da kemaruk nak jd superstar siap2 sujud2 m nasir tuh. huhu:)

    0

    0
  27. Benci Agnes Monika says:

    Stacy Angie satu nama yg ckup hebat dlm Tarian dan juga nyanyian (husky voice). Moga Stacy dpt pegi ke peringkat International..bwa nama Malaysia ke mata dunia..

    0

    0
  28. Thumbelina says:

    Satu je yang aku tak faham laa dgn malaysia nie, dulu kan kalau tak silap perhitungan aku la, ketika KRU nak buat konsert guna nama KRUMANIA, konsert dorang kena ban kejap n menteri penerangan suruh meka buang nama MANIA sebab ada unsur2 keganasan. Sekarang, dah BOLEH dah…. tak fahan aku.

    0

    0
  29. Mo says:

    Ini adalah begitu baik

    0

    0
  30. stellaronnie says:

    HIDUP stacy . . Mantap tuu . . Bulih bah kalau koe . . Di sokong berjuta2 ne . . Jan kasi malu family kita arr . . Bgs2 koe buat prsembahan . . Kami urg d cnie , tatap sokong koe sma si chaq . .

    0

    0
  31. jem says:

    huhu..stacy best! pnyela power voice die nyanyi lgu tuh…i loike..m.nasir,bring her on!haha,ye caye m.nasir bleh gilap bkat stacy lbh lgi..go stacy go..jyeahh

    0

    0
  32. pemerhati says:

    saya nak beri pendapat, bukan tentang persembahan stacy, TAPI rancangan Mania!! nie sdr… astro nie dah xder modal ker…asal konsert,petandngan msti nk kna pakai vote….AF dah jatuh rating…buat Mania!!, ok la tp knape nk kena guna vote…apsal xbuat ala2 AJL jer…pakai juri…smua nk makan duit orang msia…dah la astro mahal, sdgkan servis sbnar xsmpai rm50 utk smua channel,tp dier hentam sampai rm100lebih…xhairan la org bnyak pakai open box skg…

    lagi satu tema “dari bintang jadi superstar’…nie lagi satu bnda klaka….aizat,jaclyn,sila semua dah jadi superstar smua dah ke luar ngara buat show,klau xpon dah mnangbnyak anugerah….

    astro dah takder modal…sad…

    0

    0
  33. saya nk jumpa stacy tu……..saya akan stacy menang ok

    0

    0