Written by Bella | March 18th, 2016

Bahagia sungguh kami lihat Yatt Hamzah dengan suami baharunya, Muhammad Zulfadli. Penuh rasa cinta didalam hati Yatt buat suaminya itu.

Berbulan madu di Krabi, Thailand baru-baru ini, Yatt sempat berkongsi beberapa foto mereka  di akaun Instagram miliknya.

Yang menarik perhatian ramai adalah aksi Yatt yang cukup manja, siap baring lagi di kaki suaminya. Hehe..

Harapnya Yatt dan Zulfadli kekal bahagia begini sehingga ke akhir hayat.

Jom layan beberapa lagi foto bulan madu Yatt Hamzah dengan membaca entri ini sepenuhnya.

83 responses to (7 FOTO) Yatt Hamzah Dan Suami Honeymoon Di Krabi, Thailand

  1. Anonymous says:

    Geli! Tunjuk baring kat kaki suami. Macam tu ke cara orang beragama ambil gambar? Tau la dah sah tapi tak perlu kot sampai macam tu.

    0

    0
  2. tiara says:

    bahagia sangat…mate di atas tgn di bahu

    0

    0
  3. Dina says:

    Tu bukan baring di kaki.. Yatt, akak tengokpun agak malulah… Baik simpan sahaja gambar begitu. Kalau gambar almarhum Nik Aziz baring di peha isterinya dulu buat akak sebak, tapi gambar gini buat akak seganlah Yatt..

    0

    0
  4. Màlin says:

    Xperlu nk tunjuk2 sgt kot..meluat plak..

    0

    0
    • Really??? says:

      Yatt the hijabster posing…hahaha…HAZAB

      Meleser belakang suami – aksi romantik gitew…
      Tangan letak di dagu – aksi manja gitew…
      Kepala lentok, tangan di pipi – aksi GEDIK gitew
      Kepala di peha suami – aksi nak “BJ” gitew…

      Bila nafsu kuda pakai hijabster…. Lihatlah donia !!!

      No mesti “the truth” penjilat jubor Yatt akan back up kawan/ sedara dia hahahaha!!

      0

      0
  5. Yang Menyampah... says:

    Meluat pulak rasa tengok!

    0

    0
    • The truth says:

      Ni mesti laki kau tak romantic takpun andartu. Dengki. Bahahahahahahahhaha. I can smell your dengkiness. It smells like shit.

      0

      0
      • Anonymous says:

        the truth = yatt hamzah…

        hahahaaa… gi la goreng jemput2 kak oii
        gigih dok back up diri sendiri

        0

        0
        • The truth says:

          Gigih duk layan comment aku buat apa. Hik hik hik. Bajet bajet tapi layan gak. Hik hik hik. Duk goreng jemput2 ke tu?

          0

          0
        • Anonymous says:

          ko balas makna ko mmg terasa.. maknanya ko mmg yatt…
          kahkahkah… diri sendiri je yg terbakar….lawak la ko yatt

          0

          0
  6. nok gebuzzz says:

    hipokrit!!hipokrit!!hipokritttt!!

    0

    0
  7. sakit mata says:

    tk perlu nk showoff cmnie…simpan utk simpanan sndri udah ler..huhu

    0

    0
  8. emm says:

    rasanya..buat msa trdekt ni..yatt jgn le upload apa2 or buat sebarang statemnt..bukn dengki ke apa..tp lebih rmai org meluat ( xsuka)..dr yg suka..

    0

    0
  9. poyos la says:

    yat ssuatu sgt..eeieeee x malunyer wlupon da sah tp ak rse geli tgk pic korg ..why why why ..sume org rse yg same …yat o yat

    0

    0
  10. Kak Kiah Propa says:

    elehhhh nk tnjuk la tu.. kt ex-husband dia.. konon bahagiaa…… puihhh!!! dunno why.. trus hilang respect aku kt dia… tau la dh halal… br lg kak.. mmg la manis… tp x perlu kot nk over2 mcm ni…

    To Ex-Husband.. sabar yer.. u deserved someone better than her!! Perancangan Allah tu adalah yg sebaik2nyer.

    0

    0
  11. Cikkkakkk says:

    Meluat ke..aku tgk xde mslah ape pn..alhamdulilah..nmpak bahagia mereka..semoga kekal bahagia hingga ke jannah

    0

    0
  12. The truth says:

    Eh semua ni pahal. Dengki ke . Suka hati dia lah. Tak dosa kan apa dia buat tu. Ada dosa? Kau rasa tak sedap mata memandang kau jgn tgk. Baring kat kaki laki pun salah. Org otak kotor and jarang dpt sex mcm ni ah .nampak kaki laki pun stim. Jaga barang dlm kau tu baik2. Busuknya naik sampai ke mulut kau orang.

    0

    0
  13. Anonymous says:

    uwekkkkkkkkkkkkk nk muntah aku nengoknya….pasangan poyo..aku ingt laki dia ensem mane..rupanya muka poyo gak..cukup le simpan je foto tu utk simpanan peribadi…ap hek perasaan dia bila dia gembira dia x ingt kat ank ke wlpn ank bekas suami y jaga..aku btl2 x sangka si yatt ni leh jdi cam ni..tringt akn kata2 dia y sejadah melekat kat kepala..enth2 porpa je y lebih…sape sokong..cuba like

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Teringat masa die dlm rancangan astro masa dengan xhusben die dulu…aku siap ckp untung die dpt suami mcm ni…

    0

    0
    • akupunxtaunakcakapapa says:

      tu laa kan.. nangis bagai rs tharu… hiprokit sgt…bkn nk ptikai tp jodoh korang x lama… cm rs tkezut jer sbb baru abis iddah dh kawen… hmmm sangka baik.. dh jodoh…

      0

      0
  15. melor says:

    first time kawin ker kak??

    0

    0
    • The truth says:

      First time kahwin ke 8 kali kahwin ke kenapa? Kalau kau kahwin kali kedua laki baru kau perkahwinan first, jd takpyh ada kenduri takpyh pergi honeymoon takpyh ada anak takpyh ada life? Ni lah namanya new start bodoh.

      0

      0
  16. Anonymous says:

    pelakon ttp pelakon. hipokrit. shame on you

    0

    0
  17. eh says:

    Sesuatu sgt yatt yatt ni…ehh org kuat agama pon g honeymoon eerkk…oppsssss…nmpak sgt hipokrit dia..choyyyyy

    0

    0
  18. The truth says:

    Org bodoh je ckp org kuat agama takde keinginan mcm org biasa. Pergi honeymoon utk org munafik je kut. Org kuat agama ni agaknya tgk cerita kartun pun tak boleh. Eh aku tak fhm lah. Apa bodoh sgt ni. Nak komen laki dia hensem ke tak. Muka kau tu lawa sgt? Gerenti mcm pelipat ketiak aku. Gerenti lah laki kau pun bukan muka hensem sgt. Jejes sgt komen2 dengki kat sini. Yg dislike komen aku adalah melayu2 bodoh lagi dengki lagi munafik

    0

    0
    • lol says:

      yatt ker ni? hi

      0

      0
      • The truth says:

        Org bodoh yg dah takde point lain. Sbb…….. aku betul! Fakta vs sarcasm. Sarcasm is low bitch. Haha. Hi org bodoh bye org bodoh.

        0

        0
      • The truth says:

        Hi hi hi. Ada 44 org mengaku melayu bodoh dengki n munafik. Hik Hik hik

        0

        0
      • benci perempuan hipokrit says:

        ha ha . I think youre rite. Ni mesti si yatt perempuan curang tu. sebab tu ler emo satu badan and only she knows ‘the truth’. Kantoi!
        Get the fuc% off this blog lah kau yatt @ the truth. Once a slut always a slut

        0

        0
        • The truth says:

          Hik hik hik. Layan juga comment aku. Panas ke hati kau tu aku ckp benda betul? Get the fuck off of this blog? Hik hik hik. Get the fuck off of this planet boleh makcik? Jaga mek kau tu. Bau dia sampai ke sini. Patut lah kau anti sgt dgn org bahagia. Confirm laki kau tak makan jemput2 kau dah lama. Kesian.

          0

          0
    • Anonymous says:

      diam diam yatt

      0

      0
  19. The truth says:

    Apa bodoh sgt. Kau pergi kerja kau hantar anak kau pergi pengasuh ingat bagus sgt? Jijik kejar duit takat 2500 biar anak kau dibela org lain. Sapa2 boleh jd mak. Kau suka org condemn kau kalau mcm tu? Dia nak pergi honeymoon jap dia tinggal lah anak dia yg dah besar tu dgn bapak anak dia. Apa masalah dia? Eh bodoh betul lah korang ni.

    0

    0
  20. nonok says:

    hmmmm patut lah ostazah yatt cepat sambar jantan ni …muda dan hensem jugak…orangnya ,bujang ka,kalo bujang puas la ostazah ‘stamina’ lebih jantan bujang

    0

    0
    • Victoria Becks says:

      Hensem?? Aku rasa ko rabun rupa ni…aku tertgk kt ig dia (aku tk follow dia, ig dia muncul kt explore) mcm trying so hard nk nmpk romantic…pastu aku tgk ada je yg bwk ank g honeymoon tp si yatt tinggal.ank kt rumah…hmmm selamat beromen yatt

      0

      0
  21. Anonymous says:

    Eeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuwwwwwwww

    0

    0
  22. Anonymous says:

    ni lg seorg…meroyan nk blaki baru.bekas laki pertama bkn main baik lg bole plak dia g kejar laki baru dia tu…nampak sgt kecurangan yatt.kesiannya ko yatt…alim tpi sebenarnya kuat nafsu gak kan.

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Yatt hamzah dh komen lr…

    0

    0
  24. Anonymous says:

    hihihi…korang suma marah2 yat ni korang tahu tak. nanti2 ni best pren dia yg konon2 alim tu…ala si salima af yg menyanyi tak laku pastu belakon teater bukak tudung pakai rambut pelesu dan tup2 dok cakap gud2 ja pasal diri sendiri pasti marah korang. banyak kali dah aku tengok perangai si salima ni dok baking kawan sealiran ngan dia ni n dok kondem2 org lain.

    0

    0
  25. huhu says:

    suka diana amir.

    0

    0
  26. Mira says:

    Artis pling munafik!!

    0

    0
  27. Anonymous says:

    hik3 byk owang dengki lew tuh…honeymoon katakan..biarlah janji happy…

    0

    0
  28. Anonymous says:

    gelinyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    0

    0
  29. Anonymous says:

    masa dalam rancangan astro melambong puji x-huby..sekarang dapat baru?? memang dah jodoh hang tapi cara hang bergmbar macam nak mnjuk2?point? memang dari dulu aku tak suka ngan hang..ckap pung pang2 macam bagus sgt..in the end..nahhh kawww….

    0

    0
  30. seri says:

    motif nak share gambar gambar ni untuk apa?Sakitkan hati ex husband kah?Sebaiknya sesetengah benda simpan sendiri…barulah sesuai dgn imej muslimah tu..even abby pon dah slow down skarang ni…ye kami tau laki ko muda hensem..tapi perlu ke nak posing lebih lebh?

    0

    0
    • The truth says:

      Eh ngok. Dah cerai kan. Move on ah. Eh susah lah dah cerai and dah kahwin lain tapi tetap ex husband kena jd priority ke dungu? Skrg ni suami baru ke suami lama priority sorang isteri ek? Ngok ye lahai. Dah boleh masuk clevergirl dah kau ni.

      0

      0
      • seri says:

        macam aku cakap la..sesetengah benda kena simpan sendiri..gambar gambar terlebih posing maksud aku…x perlu la nak maki maki org dungu la apa la,dan xperlu ko nak super sentap

        0

        0
        • isteri curang apa hukum? says:

          Dia super sentap sbb dia ialah si yatt gedik tu. Tak pun kaum kerabat dia

          kesian..

          Org yg suka panggil org lain bodoh, ngok etc sebenarnya adalah berganda lebih bodoh ngok lagi drp org itu.
          kesian…

          0

          0
        • The truth says:

          Oi “isteri curang apa hukum” mana kau tau dia curang? Ada bukti? Ada ke? Ada???? Ada??? Gambar dia kau nak sentap lebih pesal? Perangai mcm taik.

          Drpd korang bajet2 suci bajet wanita melayu sejati. Dah mmg aku rasa kau orang bodoh aku panggil lah bodoh dah sbb korang sedap sungguh judge org bagai, so bila aku judge korang yg nak sentap buat apa. Bodoh nya. If you can dish it you can take it. Bitch.

          0

          0
      • Anonymous says:

        xde sape sentap ngan ko la yatt…nak tergelak je baca komen2 ko yg memang mcm tuan punya badan panazzznyeeee

        0

        0
      • Anonymous says:

        Hai ostajah yatt hahahaha

        0

        0
  31. Anonymous says:

    Salah ke org ada agama ni pergi honeymoon?? Mereka pun ada nafsu jugak. Nak happy jugak…korang jeles Yatt dapat laki bujang, handsome & muda kenapa????

    0

    0
  32. minah kampung says:

    jap, yat kuat agama ke?cemana korg tau?haha sorry to say tp pakaian x melambangkan peribadi seseorg..korg pn kutuk2 cmni, cube cek fb sndr..ade x post gmbo posing2 peluk2 pinggang ke ape dgn laki..please bkn nk back up yat tp kalo nk tegur die pn, berpada2..jaga sopan santun kita..peace…

    0

    0
  33. Anonymous says:

    oh please… meluat btol la tgk.. muka nampak sgt gedik syok berlaki baru… padahal baru abis edah je pun.. cannot brain la org mcm ni!

    0

    0
  34. abang says:

    Pelezlah…stop saying betina ni kuat agama. shes a fooking hypocrite hiding behind her jubah and tudung. Orang kuat agama takkan curang pada suami sendiri. Kuat seks would be more appropriate.

    0

    0
  35. EEEEiiii…tolong la pompuan yang bajet muslimah ssngaaattt nihhh…dh la mase stat berhijrah dlu aku dh meluat mcm kita2 ni jahil nooorrr…dia je dapat hidayah..aduhhhh…ustazah pon x cm nilaaa…dh ni bgambo tunjuk tempat tdo bagai,meleser2 lak kat laki tuuu…yaa ampuun la pompuan..maaf la aku terover lakk..jangan kecham aku…!!!!

    0

    0
  36. Anonymous says:

    Para ustaz,ulamak jenuh duk pesan yatt oiii…sekalipun dah halal,haram postkan gambo2 suami isteri yg boleh membangkitkan syahwat org yg melihat gambo trsebut.kalo tak kita pun naik syahwat,kita taktau mybe anak2 remaja lain dan laki2 org yg duk tgk ni jd lagu lain..apa kena lah kau ni yatt..malu jer heliza helmi dgn diana amir jd kawan nko.mmg kau ni lain mcm punya solehah.

    0

    0
  37. W says:

    Yat dah tengok munafiq ke blom

    0

    0
    • Anonymous says:

      samsol lambat sgt pulok buat cite munafiq… ptt minah tu kna tengok dulu…hahahahaah….minah senget gigih layan komen org…kikikikikiiiii…teruk sgt pulak tu panasnye…sian…..

      0

      0
  38. Anonymous says:

    skrg ni baring ats kaki….takut2 lpas ni mkn kaki pulak…jgn show off sgt…takut memakan diri….anzalna n haniff atau akim n stacy atau sam n satilla xde pon mcm ni….hahaha….motippp sgt si yatt ni…

    0

    0
  39. mak jemah 2nd wife says:

    kesian
    loya
    nak muntah
    meluat

    0

    0
  40. miyuki says:

    salima isteri kedua ustz syed…kesian mula mula dia kawin…isteri pertama baik, cantik semua post isteri dia (1st) sedih….geram dfn salima perampas will forever will be…kalanya usrah la berkenan dengan ustaz syed….maklumlah ustaz hensem….aku x leh bayang dia tengah gedik gedik muslimah waktu tu….serious…yatt? huh pleaselah x pernah suka…guna agama…dia bukan ustazah…

    0

    0
  41. Staff mahkamah says:

    Memandai je korang ni cakap yatt curang. Yang korang percaya sangat cakap bekas suami dia kenapa? Lain kali pegi keje mahkamah syariah tak pun cari kawan yang keje situ, baru korang tau hal sebenar antara yatt and bekas suami dia yang bertopengkan agama tu. Yatt langsung tak reveal, tapi bekas suami dia yang beriya-iya keluar masuk sana sini buat statement. Desperate sangat! I’m with yatt and all women who are treated wrongly and badly by their spouse.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Eh betul ke ???
      Aku pun mcm tak caya tngk muka laki lama Yatt Tu.
      Ntah la nk tuduh tk blh tapi cukup la skdr mrndoakan kebahagiaan aje .

      0

      0
  42. Anonymous says:

    dah lama tak dapat…cam ni la jadinya…

    0

    0
  43. cik piNgu says:

    entah nape ak jd benci ngn yatt skg ni..

    0

    0