Written by Bella | April 15th, 2016

Seronok kami melihat foto-foto yang dikongsikan oleh Fara Fauzana yang kini beradi di Australia. Pelbagai aktiviti yang beliau lakukan termasuklah skydiving. Pergh, kalau kami dah ketaq dah lutut ni sebab gayat.

Fafau juga ada menjalani sesi fotografi di beberapa tempat menarik sekitar Australia seperti Perth, Cape Leeuwin Lighthouse dan Wyadup Rocks.

Ketika di Wyadup Rocks, Fafau sempat memuat naik video beliau dipukul ombak dengan agak kuat. Erm, agak bahaya tetapi kami  yakin beliau rasa cukup seronok.

Jom kita layan video dan beberapa lagi foto Fafau di Australia dengan membaca entri ini sepenuhnya.

24 responses to (7 FOTO & VIDEO) Fara Fauzana Bekerja Sambil Bercuti Di Australia

  1. Anonymous says:

    Luv u fafau muahhh

    0

    0
    • rizalmah says:

      baju ayam serama dah pulangkan bali ke belom?

      0

      0
      • kokspin kaki spin kuat sentap says:

        dia gi sekali ngan si kokspin haritu. kokspin pun gi skydiving, dia ade haplod kat ig. yg guide dgn dia tandem skydiving tu lelaki. kan si kokspin ni acah2 alim tutup aurat pakai baju hitam bagai, bila aku tanya “takde guide perempuan ke kak? tak lain ke rasanye?”. yelah, kan that guy dive sekali ngan dia, strapped to her back, tooooo close kan? entah boleh rasa bonjol maybe haha. eehhh boleh dia gi delete komen aku then block ig aku. bodoh punya kokspin. org tanya je lah! sentap pulak. caption siap thank you ami aye sbb izinkan. laki ko tu pun sama bodoh.

        0

        0
        • R i t a says:

          era kesenduan dah tiba. time jadi che ta…jalan2 kat taman bunga….

          0

          0
        • Anonymous says:

          yg ko follow retis sendu tu pesal? kan dah stress. hahahaha

          0

          0
        • Anonymous says:

          ko kena block pastu ko meroyan kat sini. nak jaja cerita basi ko. padan muka kena block! hahahahahahahahahahaha!

          0

          0
        • lilyy says:

          memang la ‘ami aye’ tu izinkan. dah dia pun pi tembak air kat tek pompuan kokspin okay je. baguslah sama-sama open minded kannnnn

          0

          0
        • nana says:

          haaaa aku baru pasan komen tu. nko eh yg tanya pasal guide perempuan. terfikir gak.

          0

          0
      • minah jambu say NO to DRUG says:

        kalau nk bertudung tu tengok tempat la cek kak ..tkan la nk main ombak pon nk bertudung penuh ????? eeeee islam itu mudah cek kak..jangan menyusah kan…muslimah sangat ke ?

        0

        0
        • minah jambu say NO to DRUG says:

          eh apesal ijau pulak kaler minah jambu ni ? kena sumpah ngan cek kak ni ke ???

          0

          0
        • Minah Jambu Terlajak over says:

          Minah jambu, ko kalau nk komen hi belajar agama dlu. Islam memang mudah tapi jangn mempermudah2kan lagi… Ckup2 lah komen merepek kat sini.

          0

          0
  2. dora says:

    artis yg xda kontroversi & pandai jg diri…

    0

    0
    • Aku takkan lupa says:

      kesian fafau,dj Hot FM semua kena angkut pergi Kool FM, AG, Liza, Hazwan Shah(Jimmy Shanley), Jamalina Jamalis. Fafau tertinggal dengan Fizi dan hilang keyakinan diri, terus resign, takut jatuh, sebelum jatuh buat lah alasan macam macam. Kool FM dah meletup letup, tu yang fafau gabra semacam tu.

      0

      0
  3. suzie says:

    Wow…best nyerr…

    0

    0
  4. suzie says:

    Woi…best nyerr…

    0

    0
  5. suzie says:

    Woa…best nyaaa…

    0

    0
  6. group lessy says:

    hahaha…. lawak je kalo nk ckp fafau ni xde kes… hanya PLU je yg tau… Opss!!!

    0

    0
  7. group lessy says:

    ngan Linda Af tu ape cer????

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Ada ja nak cri slah org..haisss…

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Sekadar gosip..bkn btl pun

    0

    0
  10. Ostad Lawa says:

    pesal gamba seme gelap jekkk?

    0

    0
  11. robot manusia says:

    kat mana nak beli seluar askar macam tu eh?
    lawa pulak

    0

    0