Written by Bella | August 18th, 2015

Penyanyi Hazami yang baru-baru ini disahkan menghidapi kanser usus nampaknya sudah beransur pulih dan kini beliau sedang berehat di rumah ibunya di Gombak.

Walaupun kelihatan sedikit lemah, Dato’ Freddie Fernandez memberitahu penyanyi tersebut masih lagi ceria, sewaktu beliau dan beberapa ahli Karyawan lain melawat Hazami di kediaman ibunya.

Pada lawatan tersebut, pihak Karyawan juga telah memberikan sedikit sumbangan kepada Hazami untuk menampung sedikit sebanyak kos perubatan buat penyakitnya itu.

Buat pembaca BeautifulNara mari kita lihat foto terkini Hazami dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Sumber Berita: Murai


18 responses to (7 FOTO) Terkini Hazami Yang Sudah Beransur Pulih Selepas Disahkan Hidapi Kanser Usus

  1. nok gebuzzz says:

    Alhamdulillah….semoga hazami diberi kekuatan tok melawan penyakit ini

    0

    0
  2. Anonymous says:

    alhamdullilah.. dri posing pun dh tau mmg sihat la..

    0

    0
  3. pinana says:

    alhamdullila

    0

    0
  4. adudu says:

    cekalkan hati. jangan banyak fikir. takut kanser tu merebak balik. happy selalu :)
    amalkan herba semulajadi nak matikan sel kanser tu, better drpd treatment & makan ubat hospital.

    note: aku share my opinion sbb my late mother ade kanser usus. Al Fatihah.

    0

    0
  5. minah lampir says:

    Alhamdulillah..semakin sihat…
    semoga cepat sembuh..

    0

    0
  6. Alhamdulillah..moga snts diberikan kshtn yg lbih baik..

    0

    0
  7. minah jambu says:

    Alhamdulillah hazami dh pon beransur pulih dn baik..syukur lah sangat2 semoga hazami sehat sepenuh Nye…ingat jangan makan daging lembu or daging kambing tau ! stop dulu makan bende2 ni semua..elak kan makan belacan ok ..semoga Allah bersamu selalu…lov u hazami..

    0

    0
  8. Rahimah says:

    Syukur ..
    Lagu nyanyian Hazami buat saya tersentuh bila mendengarnya.
    Ada kala meleleh air mata sewaktu saya basuh baju tepi sungai pakai kain batek koyak peha ala Tarzan rimba..
    Oooo yoooo

    0

    0
  9. Linzy Longkang says:

    baguslaa dah semakin sihat wartawan mana ni kok yer pun nak amik gambar tolak laa buaian gantung tuh kat tepi, tak semengah betul laa main amik pic jer

    0

    0
  10. soklan says:

    Kalau cancer, tak kena chemo ke ??

    0

    0
  11. KEADAAN Hazami yang belum stabil sepenuhnya ditemani abangnya, Azhari Ahmad di hospital. Malah keadaan terkini Hazami yang dilihat baru-baru ini ketika berkunjung ke Balai Berita dengan keadaan berat badannya yang kian menyusut serta nampak cengkung mula menimbulkan pelbagai andaian termasuk yang mengatakan beliau sebenarnya sedang sakit.

    0

    0
  12. normah says:

    moga cepat sembuh … amin

    0

    0