Written by Bella | February 24th, 2016

Sekitar bulan September tahun lepas, rumah tangga Linda Rafar dan Syed Aiman diuji apabila Linda dalam satu kenyataan kepada media memberitahu suaminya telah melafazkan cerai tanpa sebab saat beliau sedang hamil 3 bulan.

Namun, semua itu sudah berlalu dan berkat kesabaran Linda, kini mereka lebih bahagia bersama dan sedang menantikan kelahiran cahaya mata mereka tidak lama sahaja lagi.

Ketika melihat foto mereka berdua di Instagram, terpancar sinar cinta dan kasih sayang yang mendalam.

Kami mendoakan agar Linda dan Syed Aiman terus berbahagia sehingga ke akhir hayat. Amin…

Jom layan beberapa foto bahagia Linda Rafar dan Syed Aiman dengan membaca entri ini sepenuhnya.

10 responses to (7 FOTO) Syed Aiman Dan Linda Rafar Yang Semakin Bahagia Bersama

  1. nok gebuzzz says:

    aku rase linda punya personality lagi baik dari yatt,semoga berbahagia hingga ke jannah

    0

    0
  2. hihihihihiii says:

    pada artis dn bukan artis….

    bila bahagia..jgn terlalu menunjuk2…sbb akan pasti ada yg x suka
    bila berduka pn..jgn terlalu menunjuk2..akan ada yg ambik kesempatan
    berfikiran matang… x semua benda perlu kita hebahkan
    sentiasalah besederhana..itulah sebaik2 kehidupan

    0

    0
    • makcik puaka says:

      betul…aku geram je tgk yg dok upload gambho status kat fb…kalau boleh hal dlm kain pun depa nak share…tu lom lagi yg pesen perasan gila vavi punya lawa! umur da masuk 30 series pun ada hati nak berjiwa rumaja…lagi2 mak2 org tu…eeee…meluat aku!…ko lawa ke ko bahagia ke perlu ke nak upload soh org puji bagai??? sok2 kelahi berai berai padan la cash!

      0

      0
      • Aku says:

        Betul tu. Ada tu pi cerita kat fb, dia dpt bimbing suami dia supaya solat, puasa dsb. lepas kawin. Pi cerita laki dia tak solat sebelum kawin dgn dia. Apa punya bini. Menyampah lak aku baca.

        0

        0
  3. greenfingers says:

    hehehe.. smpi terus mengandung tu youuuu… moga berbahagia smpi napas terakhir.

    0

    0
  4. anon says:

    Laa tak jadi bercerai ke, haritu beria2 je gaduh… Sikit2 nak upload psl rumahtangga…..kenapa kecoh nak suroh semua org tau, pahtu berbaik pulak. Tak paham betol…
    Neway, suami dia hensem, tak padan dgn linda yg below average in looks… sori, just being honest.

    0

    0
  5. Commentar... says:

    bila kita takut di katakan ketinggalan zaman Gadget…
    handphone dan computer… dunia IT
    “halal haram” jln terus
    yg perkenalkan tentu sekali bukan org Islam…
    suka sakanlah diorang..
    secara halus…dpt “menghancurkan” umat Nabi Muhammad swt.

    0

    0
  6. Anonymous says:

    mcm ne la baru best. rasa mcm sejuuuk je bila baca rumahtangga org bahagia

    0

    0