Written by Bella | June 2nd, 2017

Bakal menimang cahaya mata sulung tidak lama lagi, pelakon Saharul Ridzwan bersama isterinya Deena Emir baru-baru ini sempat merakam detik indah bersama menerusi satu maternity photoshoot yang diadakan di Colmar Tropicale Bukit Tinggi.

Menerusi akaun Instagram Deena, beliau sempat berkongsi  beberapa foto sekitar maternity shoot tersebut.  Memang comel betul aksi mereka berdua..

Jom layan beberapa lagi foto sekitar maternity photoshoot Saharul Ridzwan dan Deena Emir dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : Karat Photo

26 responses to (7 FOTO) Sekitar Maternity Shoot Saharul Ridzwan Dan Deena Emir

  1. wekkkkkkk says:

    musim artis yg lahir tahun 1990…utk melahirkn anak.

    4

    3
  2. nok gebuzzz says:

    mcm kembar tgk perut tu….

    semoga dipermudahkan…

    3

    0
  3. Min Ah says:

    Ini bru btul…sopan je..x cam tilla…siap dlm bath tub bagaiii.yekkkkkkj

    9

    0
  4. Sasya says:

    Macam baby girl je sbb perut bulat

    8

    1
  5. cik kepinah says:

    tujuan?????????????

    3

    1
  6. Zasss says:

    Nara cepat update Yuna dgn Adam Sinclair nak kawen next year! Omg excited

    1

    2
  7. muahaha says:

    xdela lawa sangat sebenarnya,kene jage badan ni,potensi badan naik dia naik

    5

    5
    • nyampah says:

      tdi nmpk bini org syria kt tesco..anak ada 4, anak2 dia mcm umur 3-7 tahun, mak ai mak dia, punya slim giler, masih nmpk lawa, mkanan yg dia beli sayur2, buah pisg, epal, mangga, orange, tmbikai,, ptut la slim, byk mkn sayur/buah…ee..jeles lak…malu nk tanya…apa rahsia.

      11

      0
  8. Anonymous says:

    haruskan kena pegang perut???

    4

    1
  9. anon says:

    cantek bini dia, nampak mcm mix pd hal mak ayahnya takdelah lawa pun. Bertuah badan. Anyway congratulations

    7

    0
  10. Ryn says:

    comel depa ni. semoga selamat melahirkan nanti..

    2

    0
  11. Joy Harries says:

    blog Nara makin hari makin boring lah. X de citer baru ke?? Kalau Joy tgk blog tahun 2009@2010 sume best2 .Kalau korang x caye cer tgk blog Nara yg 2009 punya best sgt.Ramai yg komen pastu bleh menjalinkan persahabatan lg kat blog Nara ni. Skrg?? x de dh sedihla org2 Malaysia zaman skrg ni: (

    3

    0
    • exfans beautiful nara says:

      tah dulu siap boleh gathering bagai..tpi sekarang ni bnyk yang komen mcm org sakit hati..sedih tgk nara sekarang ni..gosip pun bnyk copy paste dr social media..kadang2 satu hari xde post baru cuma tmbah adverts je..sedih ni

      4

      0
  12. Anonymous says:

    Melayu sekarang perangai semakin tenat lah..apa nakheran klau ada perangai mcm babi..mlut mcm longkang haaa..

    0

    0
  13. Wahh sweet betul saharul ridzwan dengan isteri dia kan. Awak awak jom lah usha usha blog ni ?

    0

    0
  14. bukan peminat sesapa says:

    maternity shoot cmni biasa je ni….yg luar biasa mcm syatilla melvin tu..
    dia je sorang2 dok post camtu camni siap berendam dlm bath tub..dh mcm syok sendiri plk…hahahah

    0

    0

Leave a Comment

Optional