Written by Bella | February 4th, 2016

Sudah berkahwin secara tertutup pada hari Jumaat minggu lepas,  pasangan Nas-T dan Atita Haris kini sedang menikmati saat bahagia bergelar suami isteri.

Lebih terbuka mengenai pernikahannya kini, Atita menerusi akaun Instagram miliknya sempat berkongsi beberapa foto sekitar majlis akad nikah.

Difahamkan,  pernikahan mereka berlangsung di Surau Al Ikhlas SS19, Subang Jaya.

Alhamdulillah :) kami selamat bernikah pada jumaat lepas di surau al ikhlas ss19 subang jaya. nahhh gmbr utk korang hehehe tenkiu sangattt pade semua yang doakan kami.

Tahniah kami ucapkan kepada Nas-T dan Atita , jelas terpancar kebahagiaan di wajah mereka berdua apabila sudah sah berkahwin. Semoga kekal sehingga ke akhir hayat.

Lagi 6 foto majlis akad nikah Nas-T dan Atita Haris dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Sumber Berita: Instagram Atita Haris

46 responses to (7 FOTO) Sekitar Majlis Akad Nikah Nas-T Dan Atita Haris

  1. Anonymous says:

    first ,

    buruknye baju tita , anyway congrats .. diharap tidaklah dicanang beriye2 oleh kokspin lagi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. fyn jamal jubah hijau says:

    harap jangan kawin untuk sesedap rasa suda la ye, barang di kena lama simpan goyang la dalam.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. opiiiiii says:

    haaa… cuba kalau kokpin mesti dah kene bash teruk.. ni si tunjang ni takde plak nak kene bash kan… tgk baju je dah nmpk dah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      kan ramai je yang bash tu…ko tak pyh nk sbut2 banding kokpin sgtlah,,,,org kutuk kokpin slama ni memang ada sbbnya..skrg org bash tita skrg pun ada sbbnya….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  4. zaf says:

    tita nie suke sangat tayang tetek seposen tu.. pepek pown kadang suke tayang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • makcik sg. derhaka says:

      jgn kuat mencarut nakk nnti benda2 tu tumbuh kat mulut kamu. bayangkan p*p*k tu tumbuh kat mulut…eeee xsanggup mkcik nk mmbygkan nya. insaflah nak smntara dajjal belum muncul ni.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. el says:

    baju akad nikah tak de yang lebih sopan lg ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. Anonymous says:

    nikah dlm masjid kot..pesal baju cmni?? apa pun..tahniah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. Anonymous says:

    Ppuan cium lelaki dlm surau.. Erkkk x bpe sesuai walau dh halal.. Cium tgn suda.. Bju tu ala2 dulu2 ke dgn kaler itam putih.. Nmpk x sopan dan sgt x cntik..xtau la klu gmbar bkaler lg la hambar agaknya..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. cantik pengantin ni…tapi begitulaaa gaya pesyen nya…ermmm…apapun congrats till jannah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. yayu says:

    ni la yg dikatakan aurat hanya dirambut saje..iskh3x..
    (peringantan utk diri sendiri)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Anonymous says:

    Aku je ke yang nampak bra dia? Uhuhuuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Anonymous says:

    Mata aku je ke yang nampak bra dia? Uhuhuuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Saripah says:

    Baju dia kawin tita ni dari Bellaammara Couture kan, warna tak skin color pun, tapi buruk dan mcm nak accentuate dada. Dah tu si Atita ni suka pakai tudung kasi pendek. Aku beli tudung bawal chiffon dia punya la besar and selesa tudung tu, tapi ngape dia pakai bagi sengaja kecik. Dah tu suka pakai seluar ngan baju ketat gila. Bukak je la tudung tu. Orang free hair kawin pun lagi sopan baju nya.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      contoh terbaik, Nabila Huda. Walau banyak kontroversi, majlis bahagia dia nampak sopan. Aku bertudung tapi segan tengok dress up perempuan ni. Buang pun tak apa kot tudung tu.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Didi says:

      Lorghh..ada ke suh org buang tudung..patut ny suh bertaubat pakai baju longgar..pelik awk ni

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. aku says:

    DH MENIKAH LAIN LUPA TERUS KAT ANAK HANG YE TITAH…..HUH…SEBAB TU AKU RELA MENJANDA 6 TAHUN BUKAN SEMUA LELAKI BOLE TERIMA ANAK KITA…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. lalala says:

    ne ek bekas biras csemakfynn tu? cantikkk..tp hodoh bebeno bju ko laa tita..ade nak cover pape ke kat perut tu..oppz..dose fitnah..o mmg sngaje nak pkai bju hodoh ne sbab org cantik klau kliling dgn org hodoh, up lg cantik dia kn..tp tak same dgn bju laa beb,klu bju dh hodoh gini,ko cantik cmane pn,tetap hodoh ksluruhan aku tgk..itu aku laa kn..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Anonymous says:

    maaf sbnrnya dia bogel sbb cuma tgk betul2 dia seolah xpkai bju.bra nmpk.kaki nmpk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. miss kepah says:

    bodo la tita ni, suka nk bagi bahan buat pinjamai n bbnu kutuk2..berabis la makpin sindir kau pas ni tita oi…tp tula, tita ni bukan kisah pun, dari dulu makpin sindir dia kaw2 wat taktau je, wat rilek je..tahniah la tita wei, smoga bahagia…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. mak lamper mengilai says:

    keluarga tita mana? anak kesayangan tita mana? abang2 kesayangan tita mana? pengantin syiah (baju color hitam pengikut syiah) ke? gambar tok kadi mana? ermm…tu je aku nak tanya. wartawan yang pergi PC dorang ni bengap tak tanya soalan2 yang aku tanya ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. One Ringgit None The Richer says:

    Ini apa yg mata aku nampak.
    1. Baju nikah tu kan, mcm ada baby carrier. Mungkin sesuai untuk ibu yg ada bayi kecil, tapi ni buat pakai nikah..hipster nau ko Tita weh. Mmg pesen skrg pelik2 kot. Zaman aku muda dulu, idak le hazab camni ha. Nikah pakai baju kurung simple je kot.

    2. Nikah dalam masjid, baju jarang nampak bra. Adab mana Tita? Klau takde pakaian yg bersesuaian, pinjam jubah kat pintu masjid yg biasa pelancong pakai tu ha. Kalau baju tu tak sesuai dibawa solat, maka tak sesuailah dipakai dlm masjid. Masjid bukan tempat ko nak buat modelling eh.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      ni kokspin ke yang komen? kihkihkih

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        kalau kokspin pun kenapa?ada masalah?bior lerr dia nak komen ke idok.kebebasan bersuara milik bersama.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • One Ringgit None The Richer says:

        Klau kokspin komen, komen di atas ni mesti ada perkataan bi iznillah, pastu selit ayat Quran sikit, then ada gaya puitis. Dia tak pakai point, tapi berjurai gak la sembang dia.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Akmal says:

    yang komen ni baca sampai habis tak berita ni? Bagi kawan la…kalau tgk pada gambar2 ni…mmg ada sbb la kenapa tita ni ibu tunggal…tu pendapat kawan je la…apa2 pun harap boleh berubah kepada yang lebih baik…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. aku says:

    ada laa sebab dia jadi ibu tunggal. sebab dia, lupa daratan bila dah glamour. so kena laa cari pasangan artis jugak walaupun artis suam-suam kuku.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. IKAN LAMPAM says:

    MCM HANEZ ZALIKHA.wajahnya.SEKALI IMBAS

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. aihh says:

    Nampak bra dan tetek yang menarik.. kebanyakkan wanita melayu dah kahwin tak jaga tetek… moga ini jaga..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Bijan says:

    Dia punya hepi tu mcm baru 1st time kawen..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. zaaan says:

    Siapa yg design baju tita ni? Sorry to say. Mmg buruk, pasai tak sesuai lgsung utk majlis nikah cemni. Hmm. Menonjol sgt dada tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. bibik says:

    posing nampak kaki seksi gilerrrrrr dalam surau.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Comment

Optional