Written by Bella | October 25th, 2015

Bakal mendirikan rumah tangga pada 20 November depan, kami dapat lihat keserasian serta rasa cinta pasangan Shukri Yahaya dan Tya Adnan menerusi foto pra perkahwinan mereka.

Tampak cukup sepadan dengan mengenakan kemeja putih dan jeans biru, foto pra perkahwinan mereka agak “simple tetapi sudah cukup bergaya.

Majlis  akad nikah Shukri dan Tya akan berlangsung di Putrajaya manakala majlis resepsi mereka akan diadakan keesokan hari di Cyberjaya.

Berikut kami kongsikan beberapa lagi foto pra perkahwinan Shukri Yahaya dan Tya Adnan  hasil jurugambar rasmi  mereka Pinography Official dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Kredit Foto: Pinography Official

30 responses to (7 FOTO) Pra Perkahwinan Shukri Yahaya & Tya Adnan

  1. Anonymous says:

    buang duit utk gambar2 mcm ni.. sama je mcm gamba2 seblm ni.. nothing special..

    0

    0
    • melayu mix says:

      pre-wedding photos are overrated. sekadar trend bukan kewajipan.

      0

      0
      • kritik membina says:

        dlm instagram cantik juge gambar2nye.
        kena belajar lebih lg teknik lighting dan composisi.
        nampak hambar sikit sbb background tu simple sgt.
        harap maju jaya.

        0

        0
        • x berkenan says:

          x nmpk mcm nk kawin, mcm nk gi shopping atau jln 2.

          0

          0
        • Ayahnda Kulop says:

          serabainya rambut. mcm minah siam tukang masak kt gerai tom yam aje. :)

          0

          0
        • Pekerja Gomen says:

          Aku tgh pk pasal gambar atas sofa tu…
          Andai la ditakdirkan satu hari nanti si Syukri dan wife dia ni menuju ke arah jalan hidup yang lebih Islamik… apa yang dia akan terangkan kat anak dia ttg gambar atas sofa ni.
          Anak akan tanya “Ibu belum kahwin dengan ayah masa ni kan? Kenapa baring sama2?”
          Whole world saw you pre-wedding photos which absolutely before the solemnization. Emak bapak pun dh tunjuk contoh macam ni kat bakal anak2 yang dilahirkan. Apa yg ko nak cakap kat anak bila tertengok gambar dia berpeluk cium ngan teman lelaki. My mom and dad did the same thing too….

          0

          0
        • Apa nak jadi dgn hati manusia says:

          Ini org yg sama yg pernah kondem gambar org lain yg lebih meriah,mewah,dan over ke? Harap2 bkn org yg sama.
          Gambar lain kata over la, gambar mcm dah gambar kahwin la.
          Bila simple dan sederhana, kata mcm jln2 la, tak ada istimewa la.
          Pelik.

          0

          0
      • Rasdam Mewangi says:

        Of course.. Benda ini hanya setakat trend saja, bukan kewajipan atau keharusan.

        FB: RaSdam Shah Ahrapa

        0

        0
    • melati says:

      Ok jewww..x terangkat bulu roma pun.

      0

      0
  2. Bedah says:

    mcm guna camera 360 je. hehehe

    0

    0
  3. irfan says:

    kalu camni, saya pun boleh jd photographer….

    0

    0
  4. minah jambu says:

    so sweetttt minah jambu suka ngan dorang dua ni ..semoga bahgia ye..

    0

    0
  5. anon says:

    Baguslah nak kawin. Jgn bila dah jadi bini dia nanti jeles pulak bila syukri berlakon dgn perempuan. Dah tau keje dia sebagai artis kene fahamlah. Jgn jadi mcm isteri izzue dah….

    0

    0
    • minah jambu says:

      bila dh kawin nanti kalau berlakon bini dh tk kasi berlakon adengan bersentuhan lagi ngan pelakon pompan lebih2 lagi bersentuhan ngan si fathia yg jambu tu kannnn…?

      0

      0
  6. Lara says:

    Photo pre wedding ngalahkan photo orang honeymoon huhuhu. Maju sunggoh meleis sekarang.

    0

    0
  7. Jiji says:

    Ade beza ke seblum and selepas gambar kawin…. Yg girl ni malu la skit… Mahalkan skit harga diri tu walaupun da nak berkawin. Sedeyh

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Jgn la sentuh2 lagi..

    0

    0
  9. Salima says:

    Emm..macam gambar outing biasa je? Hahaha

    0

    0
  10. OPAH says:

    serabut je aq tgk perempuan ney… gambor pun nothing special…

    0

    0
  11. non says:

    apa kejadahnya suma ni..suka sgt ikut trend barat..

    0

    0
  12. ash says:

    Acah acah hot la this girl

    0

    0
  13. LULU says:

    sian nyerrrrr………nmpk cheap

    0

    0
  14. anon says:

    sejibik rita rudani

    0

    0
  15. zitszack says:

    sapa depa berdua nie?

    0

    0
  16. . says:

    sumpah sampah sarap.perkerja angkut sampah lagi mulia.anjing lagi banyak berjasa pada manusia.dua ekor nie hanya dosa pra perkahwinan.

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Bila tengok gambar2 artis macam ni, saya akan tengok dari sudut bangsa dan bukan dari sudut agama..sebab kalau muslim, mereka xkan berkelakuan macam ni..bangsa menjunjung adat manakala agama menjunjung akidah..adat boleh ditiru tetapi akidah xboleh ditiru..jadi ape nak hairan kalau mereka meniru adat bangsa lain..they are malay, not muslim

    0

    0
  18. ulalala says:

    tak faham kenapa mesti nak ada gambar pre-wedding..pas kahwin tangkap jelah gambar banyak2 bukan ade beza pun..

    0

    0
  19. mariah pidah says:

    eh ala2 lana nordin la prewed dorg

    0

    0
  20. CIK KEMBANG says:

    over la dyeorang ni…gambar atas kerusi tu tak payah kot..mcm tak sesuai jer…

    0

    0