Written by Bella | April 2nd, 2015

Baru-baru ini, ketika sedang asyik melayari laman Instagram kami ternampak foto-foto mesra Fouziah Gous bersama suaminya Zhafran Yusof di bumi matahari terbit. Memang seronok melihat mereka dapat bergambar berlatarbelakangkan pemandangan indah.

Pada mulanya kami fikir ia sekadar percutian biasa tetapi pada masa yang sama  mereka berada di Jepun untuk meraikan ulangtahun kelahiran Zhafran yang ke 32.

Menarik perhatian kami ialah betapa romantisnya pasangan ini yang rupa-rupanya suda mendirikan rumah tangga 2 tahun lamanya.

Kredit Foto: Instagram Fouziah Gous

Jom lihat foto romantis mereka di Tokyo, Jepun dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


41 responses to ( 7 FOTO) Fouziah Gous Sambut Hari Jadi Zhafran Di Jepun

  1. nano says:

    ehmm….pasangan yang suka berselfie…menunjuk-nunjuk sangat nih!

    0

    0
    • roke says:

      dah dia hepi . doakan kebahagiaan dorang berpanjangan sudah . In Sya Allah .

      0

      0
      • Zapran Mengamok says:

        Peminat : abg lebih elok kalau pakai seluar longgar skit
        Zapran : Awak nampak size teloq sy ??

        0

        0
    • Simon & Chloe says:

      To zhafran & fouziah..
      Some people who know the truth about your past do understand why are you both showing off so much of your happiness. Kalau ye pun nak cover balik kesilapan yg lepas, boleh pegi minta maaf pada tuan badan yg sepatutnya..
      Instead of nak show off to the whole world how sweet/happy/rich your are, baik la gunakan kesempatan yg ada utk minta maaf pada hamba Allah tersebut. Nescaya your life will become much better (in real life ya bukan dlm gambar yg diupload di IG).
      Tak ada siapa yg nak mendoakan tak baik utk the both of you, but sorry not sorry. Dosa manusia ada lah dgn manusia.. Better do what you gotta do.
      Lastly sudah2 lah dgn gambar sweet forever tak habis korang tuh. You cannot trust anyone, mana yg jumpa dgn you all, yg buat baik depan you all, yg konon2 nak tgkap gambar dgn you all, yg konon puji you all… Di belakang? Semuanya ckp MENYAMPAH/MELUAT DGN ZHAF N FOUZIAH YG TERLALU SHOW OFF. Enough is enough. You guys are not the only one yg kawin. Simpan2 lah sikit..
      I’m not a hater! I’m doing what I should do demi tggungjwb sesama manusia.
      Sekian.

      0

      0
  2. kinkin says:

    gambar first tu dah macam leher zirafah aku tengok.

    0

    0
  3. Yayah says:

    Sweetnya Ya Allah !

    0

    0
  4. qurna says:

    perlu ker sampai mcm ni skali…untuk tatapan umum! mengapa tak private kan gambar-gambar peribadi.

    0

    0
  5. akuperhatikankojernih says:

    Hmm dia ni salah satu artis yg suka noo nunjuk2 kebahagian dekat ig.. klu gmbr gegedik tu xyah la nk letak semua.. org tau la awk bhgia but xyah la overr sgt.. haku pernah tgk dia ni kt rancangan romantika ke ape yg kt astro tu.. humanggaihhh gedik semcm.. sy tau awak dh berlaki.. sy tau laki awak syg sgt kt awk.. Sy tau laki awak ada harta berkoyan2.. saya tau korg mmgg bahagia angat2 and sweett sesgt smpi leh potong kaki but jgn la nunjuk sgt.. lama2 nti org leh meluat.. tuhan pon x suka la nunjuk2 sgt ni..pepepon bak kata amir im sorry. Sekdar berkata bye

    0

    0
  6. MAKJEMAH says:

    AKU SAMPAI UNFOLLOW IG DIA SBB MENYAMPAH KONON NK TUNJUK SWEET DAN NAK TUNJUK KEBAHAGIAAN DAN NAK TUNJUK HARTA!

    0

    0
  7. donut_cute says:

    seronoknya jadik org kaya..boleh g sana sini. ermmm

    0

    0
  8. lopak says:

    abg berduit abg disayang..untunglaaaaaaa

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Aku tgk blog hiburan Malaysia dah bagai medan untuk memburukkan artis tanahair sendiri. Bkn shj blog malah IG, twitter, fb, dll juga mcm tu. Setiap post pasti dpt kutukan tak kiralah post yg berkisarkan tentang kebaikan, keburukan, atau kebiasaan mengenai seseorang artis. Ini mentaliti pengkomen di sebuah negara yg kononnya nak melaksanakan hudud, negara islamik. Kalau dibandingkan dgn negara Filipina, contohnya, komenter rakyat sana lebih berhemah. Ada yg mengutuk tp itu hal yg terpencil, bukan mcm kat Malaysia yg hampir semua komen tidak membayangkan ‘budi bahasa budaya kita’. Hipokrit agaknya sbb ramai Malaysian yg aku kenal kat luar kebanyakan baik2, sopan santun, berhemah tinggi. Tp bila dlm internet maka true color pun muncul. How disgusting.

    0

    0
  10. lady says:

    suami fouziah sila la tutup mulut tu…asik sengihhh je…

    0

    0
  11. wawa says:

    Abg. Nara maaf pembetulan bukan Hari Jadi tetapi seeloknya Hari Lahir.

    0

    0
  12. walaweh says:

    Class ko pojiah…

    0

    0
  13. SMH says:

    Malays are the most spiteful people in Malaysia. Shame on you.

    0

    0
  14. Kilala says:

    Nasib la Ramona Zamzam tak ambik si zhaf yg gila glamour ni.. Fuhhh! Lebih sesuai si gila glamour dgn si gedik alhamdulillah..

    0

    0
  15. mami mia zalola says:

    Xbek mengutk ciptaan tuhan..pehal muka binatang yg ko sebut2..akai xdak ka????

    0

    0
  16. cikikaka says:

    betul2 aku pun xberapa suke mase tgk romantika utk couple ni.. mcm nak menunjuk bahagia nye sgt diorang.. suke tgk wawa zainal dgn suami dia. xdela over mane & romantik tu nampak natural…

    0

    0
  17. lalalalala says:

    ermm… dorang ni pg bercuti bwak photographer skali ekk… mcam photoshoot ntuk majalah jer..

    0

    0
  18. Quick says:

    Kalau la orang tau perangai sebenar pojiah ni … Memang la… Dia tak pandang org tak Ada ni. Memang dia aim to be famous n looking for a man with tons of money sejak dia pramugari lagi.. Nampak sweet orangnya.

    0

    0
    • Anonymous says:

      kebanyakkan bekas pramugari cmtu kot..kenal sorang yg kawin dgn penyanyi..betapa ramai org yg puji wife penyanyi ni cantik & lemah lembut tp sbenanrnya FAKE!!!

      0

      0
  19. blank says:

    Kadang2 aku nengok retis2 kalo g oversea ke jalan2 ke, gambo2 diorg mesti cantik2. Aku wonder sape tukang amik gambo mereka? G bercuti bwk photographer ke? Ade spe2 ktsini tahu?

    0

    0
  20. Anonymous says:

    kebetulan si fauziah ni ada shooting nona kt sana..
    dia bw la laki dia sekali..
    wat keja..dlm masa yg sama sambut besday si zafrul ni…
    kan dah jimat tuuu….

    0

    0
  21. anoynim says:

    NEXT PLSSSSSSSSSS

    0

    0
  22. tak suka says:

    Tak minat dn tak suka lansung. Kalau dia ni on air.. tak nak tengok. Cepat2 tukar chanel..hii geli dn meluat..

    0

    0