Written by Bella | July 6th, 2017

Menikmati sambutan lebaran penuh meriah di kampung halamannya di Perlis, pelakon jelita Fasha Sandha turut berkongsi foto kegembiraan beliau dan anak-anak  serta keluarganya di akaun Instagram miliknya.

Khabarnya Fasha juga menarik perhatian ramai apabila memilih untuk pulang ke kampung dengan menggunakan pengangkutan keretapi berelektrik (ETS).

Jom kita lihat beberapa lagi foto Fasha dan anak-anaknya menyambut Hari Raya Aidilfitri dengan membaca entri ini sepenuhnya.

21 responses to (7 FOTO) Fasha Sandha Dan Anak-Anak Di Hari Raya Aidilfitri

  1. Bawang Besar says:

    Cantik jemyma…..

    13

    1
    • Anonymous says:

      muka jemyanmar sebijik muka puan seri

      17

      0
      • nop says:

        setuju sama btul..

        6

        0
      • Sisturnina says:

        Kalau tengok gambar fasha kecik2 mcm muka jemyma.
        walau kuat meroyan…fasha ni aku salute sebab humble dan tak bajet diva .semua nak servis first class.naik ets, naik lrt. Tangan tu x la asyik membimbit chanel n Hermes je. Nampak dia ni jenis sedar diri…kalau perangai cari gaduh tu boleh buangl…you’re perfect to my eyes.

        17

        1
  2. nuyu says:

    dah kurus dah FS?

    6

    1
  3. mok cute says:

    selim & makin cantik dah FS…meroyan la jejai nengok…

    6

    9
    • Pekerja Gomen says:

      Yang non-stop meroyan skang hanya Fasha…
      Org lain dh move on…

      45

      3
      • Pekerja Gomen says:

        Babi ko ambik nama aku. sila bangang abadi.

        1

        1
      • aku says:

        come on! kalau tak boleh cakap benda elok2…diam suda. elok2 baca komen elok2…komen ko kasi spoil la. dosa ke be nice to other human being…hish!

        9

        0
        • p says:

          Ini berita kematian ke??
          Hanya kerana dia bergambar ngan anak dia…. tak buat org lupa pasal dia melatah tak tentu pasal kat majlis fesyen sambil buat fitnah dan cakap “i tak sebut apa2″….
          Puiiiiiiiii….. ko kenapa?? Macai??

          Habis tu Lopak ngan Fazura bergambo masa bercuti… ko pi la sound org ckp yg baik2…
          Bangang… masuk blog gosip ko suh aku bagi tazkirah ke?

          1

          2
        • Pekerja Gomen says:

          Ini berita kematian ke??
          Hanya kerana dia bergambar ngan anak dia…. tak buat org lupa pasal dia melatah tak tentu pasal kat majlis fesyen sambil buat fitnah dan cakap “i tak sebut apa2″….
          Puiiiiiiiii….. ko kenapa?? Macai??

          Habis tu Lopak ngan Fazura bergambo masa bercuti… ko pi la sound org ckp yg baik2…
          Bangang… masuk blog gosip ko suh aku bagi tazkirah ke?

          DoneDakwah. Puiii

          1

          5
        • Sisturnina says:

          Kau pun meroyan sama.

          4

          0
  4. Anonymous says:

    selama ni aku ingat ape orang ckp tak betul..kali ni baru laa aku perhatikan muke anak prmpuan si FS ni..betul2 ade iras Puan Seri..

    1

    1
  5. Mak Becok says:

    Comelnya si anak kecil Fasha ni berbaju kebaya dan berbunga melur di rambut! Fasha memang seorang ibu tunggal yg. tabah; semoga Allah SWT sentiasa memberkati keluarganya.

    5

    3
  6. Salmi says:

    Mak Becok…..ramai lagi di luar sana ibu tunggal yang sangat tabah demi kelangsungan hidup anak-anak. Alhamdulillah sekurang-kurangnya kebajikan Fasha dan anak-anak masih terbela. Memang tidak dapat dinafikan menjadi ibu tunggal amat perit. Terutama jika anak-anak yang masih kecil bertanya mengapa ayah tidak tinggal bersama. Semasa saya berpisah dengan bekas suami anak saya baru berusia 2 tahun. Acap kali dia mengajak saya atau ayahnya untuk tinggal bersama. Alhamdulillah bila dia berusia 5 tahun dia dapat memahami keadaan hidup kami. Sehingga sekarang dia tidak lagi bertanya dan tahu kami tidak dapat tinggal bersama.

    7

    1
  7. Anonymous says:

    Jemyma nmpak boyish sikit. Comel sangat!

    0

    0
  8. sendat says:

    duduk je lah kat kampung tak yah berlakon lg..drama queen lah dgn keluarga kau je. ketiadaan kau tak di rasai langsunggggggg

    0

    4

Leave a Comment

Optional