Written by Bella | January 27th, 2016

Pelakon Erra Fazira nampaknya sedang bekerja sambil bercuti di Chiang Mai, Thailand bagi menjalani penggambaran filem Soulmate arahan Profesor Razak Mohaideen.

Menariknya filem ini bukan sahaja menampilkan Erra tetapi turut dibintangi oleh penyanyi daripada Singapura Taufik Batisah dan Raja Ilya.

Khabarnya cuaca di Chiang Mai agak sejuk sehingga boleh mencapai suhu 11 darjah celcius.  Pergh, memang boleh tahan sejuk tu.

Jom kita layan beberapa lagi foto Erra Fazira di Chiang Mai dengan membaca entri ini sepenuhnya.

23 responses to (7 FOTO) Erra Fazira Di Chiang Mai, Thailand

  1. hai says:

    cntik erra…raja ilya nmpk same umur ngn erra

    0

    0
    • Anonymous says:

      Dah miss malaysia for miss world 1992, mestila cantik. pergi betanding miss world tu weh. artis lain plg2 cantik pun xpnah sampai tahap ke miss world

      0

      0
  2. shop says:

    cntik erra…raja ilya nmpk sama umur ngn erra.

    0

    0
  3. aku says:

    errr…rambut blonde tu..bini taufik kan..

    0

    0
  4. abg gagah says:

    raja ilya ni kalo xde gossip and pandai bawak diri, mesti ramai pengikut nanti

    0

    0
  5. akutetapaku says:

    Raja ilya ni best sebb dia giler2…tak sorok perangai sebenar dia…spontan sgt…cenggini la best..dari yg nak control2…

    0

    0
    • Lara says:

      a’ah kan… start suka dia masa tengok “Awak kat mana” yang ala ala amazing race kat europe tu, dia kental.. tak ngada2, teammate dia yang lelaki tu ngada2 lebih nyampah pulak haku.
      pastu tengok IG dia pun tunjuk dia pi buat cocok2 muka semua honest dia cakap mmg payah dorang artis ni nak jaga2 kulit muka semua takat telan2 sapu2 tak jalan. So boleh nampak la dia takder nak acah2 natural beauty or tagih jadi duta produk.

      0

      0
  6. Orang Asli Berambut Blonde says:

    Siapa yang rambut blonde tu???…Macam orang asli bergambar dengan ERRA..

    0

    0
  7. makjemah says:

    ye la…rambut blonde tu mcm org asli…awatlah taufiq ni pilih bini gaya gitu..mcm org asli, ramai kot yg dia boleh pilih jd bini…org asli perasan omputeh gak dia nak….

    0

    0
  8. Minah mix says:

    sorry to say… kalau wajah mmg asia asli jgnlah nak warnakan rambut blonde… mmg tak kena langsung…. wanita asia ada kecantikannya tersendiri so b proud for urself! Love Erra dr dulu till now

    0

    0
  9. Sandara says:

    Serious…seram gle akk tgok rmbut kau..
    Muka asia,nk rmbut blonde.tak sedar diri.

    0

    0
  10. akak sado says:

    abg syahrir tgk senyum je kot. cntik btol erra ni mcm sebijik muka akak masa muda.

    0

    0
    • minah jambu terlajak habis says:

      semua kerana make up yg membuatkn seorang tu cantek ..kalau tk make biasa2 aje muka dia n semua orang…ye itu bini topek baticah yg rambut blonde tu kenape ? kenape rambot blonde dia di kaitkn ngan orang asli ? orang asli rambot blonde pakai make up ke bila kt utan kampong ? ape hodoh sangat ke orang asli ?eeemmuah hahaha…

      0

      0
  11. Ajn says:

    Taufiq before makeup….ermmmm

    0

    0
  12. marko says:

    bini taufiq bajet elsa frozen..

    0

    0
  13. Romi says:

    Singapore mmg plastic2 perempuan dia, korg tgok laki2 Singapore taste dia rendah sikit. Org asli Porto Malay pun boleh.

    Nyanyi lagu acah2 player besar last2 kawen org asli jgk. Tgok a bini yg lain2 Aaron, adiputra semua. Taste Ayam brand je.

    Mnasir hang tuah pn setakat Marlia Musa je

    0

    0
  14. Skywalker says:

    yang rambut blonde tu acah2 nak jadi ELSA FROZEN ke?kikikiki

    0

    0
  15. Esto es ¡sorprendente! No he leído algo como esto desde hace mucho . Maravilloso encontrar a alguien con algunas ideas originales sobre este tema. Este sitio web es algo que se necesita en la blogoesfera , alguien con un poco de sinceridad. Un trabajo útil para traer algo nuevo a la red. Gracias de todos lo que te leemos.

    0

    0