Written by AbangNara | May 9th, 2016

Kemeriahan malam Anugerah Bintang Popular Berita Harian yang ke 29 cukup dirasai semalam. Dengan tema #Respek, hampir kesemua para selebriti yang hadir turut sama menghormati para penonton dengan tidak berpakaian yang terlalu seksi. Semua cantik-cantik belaka. Tak ada yang over over sehingga menimbulkan kontroversi. Boleh dikatakan kesemuanya sedap mata memandang.

abpbh29 red carpet

Cerita banyak tak guna. Jom kita layan gambar-gambar di red carpet ABPBH29. Siapakah yang memakai baju paling awesome pada pendapat anda? Siapa pula yang paling fail? Kongsikan di ruangan komen. Lebih banyak gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Terima kasih kepada ABPBH atas perkongsian gambar-gambar ini.

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

98 responses to (65 GAMBAR)Sekitar Red Carpet Anugerah Bintang Popular Berita Harian 29 (ABPBH29)

  1. m says:

    palingg cantik meletoppp Erra Fazira!! n banyak muka yang xkenal la.

    0

    0
    • Anon says:

      yup Era. perfect!

      0

      0
    • Anonymous says:

      erra paling cantik sekali antara semua.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Fara Fauzana pun cantik

      0

      0
    • lantaklah says:

      She’s Miss Malaysia for a reason.

      0

      0
    • rose says:

      Apesal Adira dgn laki die tu eh? Tak rase malu ke? bile camera zoom kemain lagi berkepit kepit tangan. lentok2 di bahu. Bile turun nak ke stage ya Allah aku rase cam nak baling Tv tu. Ko tu nombor 2 ok tolong lah ada sensitiviti sikit!!!

      Menyampahhh!!!!

      0

      0
      • Puashati says:

        Setuju…myampah+meluat+nk muntah…nmpk sgt fake…mengada2…gmbr laki dia atas tu dh cam terencat pun ada…dua badut ni mmg bodoh…bkn kau jd cople yg dh kawen hadir ke anugerah tp kau je cam bangang nk tunjuk ksu loving cople…haktui

        0

        0
    • hewhew says:

      Haah aku pun sokong. Erra stunning gila. Tp knp muka isteri ajak shiro tue? Make up tak kena mungkin?

      0

      0
    • Azura says:

      Yup setuju erra n fathiya

      0

      0
  2. mimi says:

    baju nana mahazan plg cansss hehe lain2 baju lbh kurang

    0

    0
  3. macammacam says:

    ape weeiiii muka x kenal semuanyaa…retis ke dorang ni beb,,,huhuhu…btw…yg nampak ok laa dressupnya diana danielle,fatiya latiff & erra fazira,,,yg len ntah pape ntah…kah3 =P

    0

    0
  4. Marisya says:

    Siapa yang pakai baju warna hijau emerald paten ala duyung tu? cantik laa baju tu

    0

    0
  5. Hit says:

    takda yang lawa pun….budak itu saja yang comel

    0

    0
  6. melati says:

    nasib baik tk tgk !! kalau tidak berdosa besar saya ni..!!!

    0

    0
  7. Awwww says:

    Bila dh mke up cmni,trus jd xknal spe retis ni.tebal gler..

    0

    0
  8. aku says:

    sapekah yg pakai baju blue black..gigih amik gmbr dgn kemut bibir..tp berketiak hitam tu?? hahahaha

    0

    0
  9. takkenal says:

    why artis bertudung mostly dedah bhgn dada?? ainan tasneem je nmpk ok. dan byk muka2 yg tak kenal & artis sendu. Oopss! baju erra & nana mahazan cantikkkss. Aku tgk smlm siap ttp mata part zarina, Isma daniel & Riduan hashim tuh. Krik Krik zangattttt. Mmg kena baca skrip 100% eh abp thn ni? Booooo-saaannn.

    0

    0
    • Anonymous says:

      yang mana satu ainan tasneem?

      0

      0
      • lara_hati says:

        Pic ke 13 , sebelah dia mamat rambut senget hehe , ntah la pesen ape.., yg plg cantik erra wpun ketat la juga , pastu fathia , DD, sherry comel wpun ala2 baju tido hehe..cuma komen seposen.

        0

        0
  10. minah jingga says:

    ifa raziah mcm tong dram. didi alias mc org gila.

    0

    0
  11. cikaynn says:

    banyaknya muka xkenal. paling cantik erra and fathia.

    0

    0
  12. takkenal says:

    Mostly artis bertudung pkai tdg singkat..ainan je rasanya yg nmpk ok. Baju nana & erra cantik. Muka artis tak kenal & artis sendu. Part tak blh blaaa smlm bila Isma, Zarina & Riduan tuh. Krikk Krikk zangatt. kenapa ths year abp kena baca skrip 100%? mcm terlalu obvious & strange sgt. huuuuu.

    0

    0
  13. damai says:

    ABPBH smlm sgh hampar, dan pengagacara sgh kecewa, mira filza ok lah juga ialah baru 1st time, tapi zizan selalu buat lawak bodoh. Yg anugerah khas tu mcm mana laha Ogy blh menang, dia berlakokon flem brp kerat aja, dan x pernah jadi pengarah filem, pls explain

    0

    0
    • shahz says:

      Ogy dah lama dlm industri. Since 70s lagi dia dah berlakon n menyanyi. Kira dah mmg legend. Dia berlakon byk filem dik.. n 2 kali menang aktres tebaik FFM. Wpon x mengarah filem, dia ada byk mengarah drama.

      0

      0
  14. kepoci says:

    mari mari jualan murah ….kain tudung meja,sarung kusyen,langsir,cadar,selimut dan byk lagi! ada berbagai size!! mari mari harga runtuh!!

    0

    0
  15. akutetapaku says:

    paling lawa overall is ERRA FAZIRA..

    0

    0
  16. Cik kitt says:

    Nana paling cantik

    0

    0
  17. Anonymous says:

    banyak muka yang tak dikenali..artis ka dorg tu..tak femes pun..

    0

    0
  18. Anonymous says:

    suka tgk rosma dgn khai..

    0

    0
  19. den says:

    paling malu tgk baju ifa raziah..sendat sesendatnya dr ats smpai bwh #memangburukok ..uppss tp ai terperasan pulak laki dia ngelak bila dia nk ciom ala2 tok t ciom datok k bila menang pape award

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Dear ifa raziah..dress mcm sangat fit. sorry for saying this, aset yang ada tu simpan ye kak tak payah tunjuk. peace

    0

    0
  21. fifa says:

    erra fazira dress up paling cantik dan kemas, cuma tudung je pendekk..
    paling menyampah adira n husband.. aduh xnk kritik baju adira ni, tp nk kritik perangai terlajakkk manja.. so #takrespect da…

    0

    0
  22. apa apa lahh says:

    Rmai muka x kenal ! Dah tu pulak yg dah x terkenal pn gigih dtg nk brgmbo kat red carpet ke?? Emma, fathia slh plih baju ekk? X mnyerlah lngsung. Yg didi alias ala2 witch tu dah knp nenek oii? Ko lari tema. Fafau baju cmtu sbijik nmpk mcm mak budak. Erra bju cntik. Nana mahazan & kak zz design baju meletop. Yg lain so so je. Designer mlysia dah xde idea kot

    0

    0
  23. norajew says:

    sedih tgk artis msia ni..jaga badan blh x..dgn artis lelaki pakai sut mcm2 color..cuba tgk oscar lelaki semua smart je color hitam..

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Yg pompuan bila bergambar semua sama je.tgn ltk dpinggang.ok bai.

    0

    0
  25. preity says:

    anugerah syok sendiri…sendiri undi utk menang..puii lah…buang mase jer.

    0

    0
  26. LM says:

    nana mahzan cantik.erra cantik.siti saleha cantik.yg lain x knl.smlm abph sgt bosan.i tgk kejap je..

    0

    0
  27. Miss Unibes says:

    Siapa perasan mase Neelofa naik pentas dia macam entahlah. Lepas dia salam ngan pompuan belah kanan AAI(Anis Al-Idrus) tu dia terus salam pompuan belah kiri AAI. Sepatutnya dia salam lah dulu AAI sebelum salam pompuan belah kiri AAI. Ni tak kesian AAI hulur tangan ingat Neelofa nak salam dia dulu rupanya tak. AAI yg terakhir. Senyum memang senyum lah semua diorang berempat kat pentas. Dalam hati entah menyampah kot. Neelofa, tau lah AAI tu bekas kekasih kepada kekasih kakak kau sekarang. Takyah lah kau mcmtu. AAI aku tengok ok je tak buat muka menyampah ke masam ke. Kau je ego mcm Sharnaaz tu sah laki kakak kau. Belum lagi lah. Masih kawan2 bila2 masa boleh putus. Bila2 masa Sharnaaz balik ngan siapa tu yg nangis lagu Ombak Rindu? Lol. Geli. Entah2 kakak kau tak kisah ngan AAI. Dulu tu dulu lah. Past is past.

    0

    0
    • minah jambu harapan nenek says:

      ye laaaa dulu kan si AAI ni dia mateair ngan si shahnas jadi lofa macm nk tknk aje nk salam ngan AAl konon menyampah la tengok muka AAl pasal AAl kan jambu macm arab arab gitu..jadi lofa sengaja tknk salam dia dulu…shahnas kan bakal abang ipar lofa nanti so dia kerek2 la ngan AAl gitu…

      0

      0
  28. Anonymous says:

    Performance Misha Omar semlm, sangat superb. X pernah menghampakan.

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Baju mcm kain buruk kain langsir ja…blh gagah yg hijau emelad tu jerr spa ntah retis tu..yg lain out..

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Hahaa misha nyanyi ok tapi part vokal teran dia tu uih teqeyau aku ngan perot dia..rasa mcm blh terberanak kat ctu..tpi best…

    0

    0
  31. Anonymous says:

    ada yang macam mona fendi

    0

    0
  32. Aku Manusia Biasa says:

    it suks!
    diana and nana ja yang cantikT_T
    yang lain tu mcm terlalu mencuba mencari kelainan , tapi ke laut la nampaknya …
    eh,tapi sherry pun sweet, baju simple ja ….

    0

    0
  33. cik piNgu says:

    baju Fathia plg lawa..
    yg hauk pompuan pakai seksi (seksi sikit je..oleh sb lari tema sb x braoe respek tema tu ak kira dia haukk). sebelah dia lelaki. soriiols xtau ape nama dia.

    0

    0
  34. kucing says:

    ifa raziah…teruknya baju..badan dah mcm paus..buah2an depan belakang melambak2 mcm nk meletop..sedar la diri kak oiiiii

    0

    0
  35. Baju Siti Saleha baik xyah ada bahagian tgn.. ada pn mengelebeh.. x elok. isi ketiak mcm trbonjoi kuar… kui3x..
    Didie Alias , seksi d bahagian dada tu perlu ker x tunjuk… x sesuai kot kak oiii….

    0

    0
  36. che ton says:

    bg che ton, Woman best dress: Diana Danial, Men best dress: Sam, Couple best dress: Khai & Rosma

    0

    0
  37. che ton says:

    Che ton rasa klw ada anugerah best dress, Woman best dress is Diana Danial, Men best dress is Shaheizy Sam, and Couple best dress is Khai&Rosma

    0

    0
  38. Anonymous says:

    yang cantik diana danielle n baju emerald green tu je.. baju nana cantik tp terjojol sgt.. erra pun ketat sgt. xsesuai dgn imej tudung. sekian..

    0

    0
  39. Anonymous says:

    ok jw baju cream no 3,y yellow tu ok jugak n y turquoise suit gn body

    0

    0
  40. aduuaaiii says:

    buruknya baju adira dan lakinya

    0

    0
  41. zai says:

    sape ntah pompuan pakai baju merah nampak lengan n ketiak ?mnyampah…retis namenye ISLAM,tersendat sana tersendat cini..bala datng sja je kena candat.sengalllll

    0

    0
  42. PEKPEKSITISALEHA says:

    Tema Respek..tapi aku tengok byk pakaian langsung tak respek agama…Contoh satu je aku bagi..SITI SALEHA!!!!

    0

    0
  43. Anonymous says:

    weh sapa pakai baju kunin tu?cntiknye..kain apakah?

    0

    0
  44. Lily says:

    Setuju sangat… erra mmg paling cun! Nampak kelassss gitu..

    0

    0
  45. Cikrita says:

    Paling suke tgok fathia dgn erra fazira

    0

    0
  46. huh says:

    kalau ketiak hitam tak payahlah nk pakai baju terdedah sana sini

    0

    0
  47. ayu says:

    i like asfan shah!

    0

    0
  48. tarabas says:

    anugerah bintang popular..
    tp ramai artis sendu dingin dihujung tanduk jer..

    0

    0
  49. ikomenjeee says:

    1) Diana
    2) Erra
    3) Nana

    :)

    0

    0
  50. Anonymous says:

    Aku bole cam erra jer.always perfect.yg lain2 tu..makcik cleaner ke sape?

    0

    0
  51. Cik Kim says:

    Adira.. pakai baju recycled kawen ke?

    0

    0
  52. popo says:

    pic no 3 pakai tudung coklat baju cream tu sapa?cantik la bajunya..

    0

    0
  53. popo says:

    pic no 3 pakai tudung coklat baju cream tu sapa?cantik la baju dia…

    0

    0
  54. Sam says:

    Asal macam banyak x lawa?

    0

    0
  55. kelly osbon says:

    apsal designer msia ni suka buat fahion sarat2 erk…boleh tak make it simple..ni dh la pakai suar kat dalam.. pastu kain kembang kat luar..fashion apa kah itu

    0

    0
  56. Linzy Longkang says:

    baju ZZ gak nmpk kelas xclusive gitu pastu erra yg lelain recycle sb feseyn cape nih so last year nokkkkkssss

    0

    0
  57. clever girl pulau besar says:

    baju diana danielle paling win. so sweet.

    0

    0
  58. mulut celupar says:

    xbrp nak tengok anugerah ni hr tu, banyak je artis xkenal langsung, artis2 sendu dan artis2 yang dh tua2..nampak hambar pun ada, terus je aku tukar channel

    0

    0
  59. Anonymous says:

    bukan baju nana tu sama design dengan baju kawin lana nordin ke??? yg bersirip2 kat tepi dia tu.. baju yang sam juga si aida jebat pakai masa iklan shake shake U ollsss….

    0

    0
  60. janggut says:

    aq tengok malap je anugerah ni mcm xmeriah…klu dulu msti xsbr nk tgk APBH ni skrg aq xpasan pn wujud lg…xbest klu dulu semua yg dtg name2 besar skrg ni yg dtg pn kebanyakan yg sendu2 jea..tolong laa cari pengacara yg happening skt mcm cliche je gurau2 mcm tu pastu ntah pape la melawak ke nk mnyindir..

    0

    0
  61. Anonymous says:

    95% sumpah aku x kenal…. ntah sape2 org ntah….

    0

    0
  62. beautipulnora says:

    yang lain sume muke berminyak… ntah foundation ape la yg di pakai.. nmpk sama jer.. tapi paling cantik Erra.. baju paling stunning, make up pun natural je.
    fathia baju mcm gaun pengantin zaman 90an nk belah kek..

    0

    0
  63. dora says:

    yg cun lawa…erra…ct nordiana…fafau…sib lady gagap x pakai baju pesen badut..rambut kotak atas kepala…skirt kembang cam dulu…

    0

    0
  64. syok sendiri says:

    aku malu tengok dreaa ziana zain oh pehlis lah dah tua dah tak payah nak tunjuk segala. geli hokey. tak payah nak perasan jlo sangat. jauh api dari panggang. erra lawa.

    0

    0
  65. Anonymous says:

    The Best and awesome Fathia Latif

    0

    0
  66. mak kuntum says:

    aku gelak korang cakap yg ketiak hitam tu..camne ehh nk bg ketiak putih, kwn2 aku pun ramai ketiak hitam tp diorg selambe je pkai baju xde lengan

    0

    0