Written by serenity | August 17th, 2015

Pelakon Zara Zya mula mendapat tempat di hati peminat setelah melakonkan watak utama untuk sebuah drama Akasia iaitu ‘Love You Mr. Arrogant’ bergandingan dengan Azlee Khairi.

Kelmarin, Zara telah menghadiri satu majlis sambutan hari raya yang dianjurkan oleh para peminatnya yang dipanggil Zara Zya Lovers. Di majlis itu, Zara mengenakan busana warna jingga rekaan Firz Hafiz. Majlis itu telah berlangsung mulai jam 5.00 petang di Seksyen 7, Shah Alam, Selangor selama empat jam.


 photo 11372056_413937498798535_78899556_n.jpg

Lagi 63 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Littlestars Photography.

More activities More fun, lets join us #KLLGF2015

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Thursday, 6 August 2015


 photo 11910430_1494589710834505_1383629028_n.jpg
 photo 11909405_985048624880334_791966046_n.jpg
 photo 11910244_1617803625145690_1115860239_n.jpg
 photo 11909401_131552540519706_1134478456_n.jpg
 photo 11909202_1627639894171394_1838587674_n.jpg
 photo 11906354_465342503650354_2074797935_n.jpg
 photo 11906204_1003543803019279_1413521436_n.jpg
 photo 11906151_1518158588474295_918134204_n.jpg
 photo 11899678_1674913002741002_1341686793_n.jpg
 photo 11899610_386785834862660_1846554154_n.jpg
 photo 11899576_440023976208136_1394532568_n.jpg
 photo 11899573_804235749692427_1527264299_n.jpg
 photo 11875501_894376920637333_1945289891_n.jpg
 photo 11887019_430060410534685_582885066_n.jpg
 photo 11899446_957324837642273_1027199179_n.jpg
 photo 11875375_1169040383124357_644078046_n.jpg
 photo 11875374_620283218074383_589844083_n.jpg
 photo 11856783_1011642958855844_794698961_n.jpg
 photo 11850232_602853423189661_812110592_n.jpg
 photo 11850384_808690439251347_1691831163_n.jpg
 photo 11850384_933436900062983_683533811_n.jpg
 photo 11850223_1009300282435978_1890239513_n.jpg
 photo 11850068_948130901915971_1819682535_n.jpg
 photo 11821646_661348570631717_1084258234_n.jpg
 photo 11849067_396416410566044_776765672_n.jpg
 photo 11849092_739286792866957_800158274_n.jpg
 photo 11821766_1688157631403120_136394976_n.jpg
 photo 11821165_409749562553219_814539889_n.jpg
 photo 11821143_403671453171971_1023693471_n.jpg
 photo 11820635_1673343556212860_553939308_n.jpg
 photo 11809972_158292804504753_402773792_n.jpg
 photo 11375349_1613555518919698_342524130_n.jpg
 photo 11820493_816177725157595_561522198_n.jpg
 photo 11430195_1464346730533790_323863083_n.jpg
 photo 11420445_1460562120916299_954809001_n.jpg
 photo 11380054_1478139112505940_1831748109_n.jpg
 photo 11374364_1150349348314047_928132828_n.jpg
 photo 11375840_1603675136560383_1861449608_n.jpg
 photo 11374321_106198549732616_607534987_n.jpg
 photo 11374108_931117833623686_3116476_n.jpg
 photo 11374194_895522270542187_1859350913_n.jpg
 photo 11371093_1627957434151550_1822681340_n.jpg
 photo 11371294_538957672926619_1352358864_n.jpg
 photo 11363829_473519979495976_188412128_n.jpg
 photo 11355798_523921547758756_1154294317_n.jpg
 photo 11357724_671539869613629_233606863_n.jpg
 photo 11351739_1477024245927862_1957826107_n.jpg
 photo 11351715_421798831337006_590588185_n.jpg
 photo 11348087_935728469819299_267407509_n.jpg
 photo 11349310_1887961064761652_689499445_n.jpg
 photo 11351687_1642889112646459_576306890_n.jpg
 photo 11349239_128794730796829_1025377624_n.jpg
 photo 11336091_981326528598278_1143971481_n.jpg
 photo 11324352_1589853604610111_1916784986_n.jpg
 photo 11313586_376726412537741_899600782_n.jpg
 photo 11312414_688299317969507_812016723_n.jpg
 photo 11311307_1678851325681920_1533571747_n.jpg
 photo 10950590_817654901682434_110752364_n.jpg
 photo 11248119_1470404036616804_56061433_n.jpg
 photo 11199411_704273893041919_821604988_n.jpg
 photo 924676_1634373373506893_1028811870_n.jpg
 photo 11255899_1620980298160105_317246959_n.jpg
 photo 10817962_896178343796334_1951113992_n.jpg

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

30 responses to (64 GAMBAR)Sekitar Majlis Sambutan Raya Bersama Zara Zya

  1. aku says:

    aku nampak golongan makcik2 je yg dtg ;-)

    0

    0
    • Lovelyvic says:

      Mana ada makcik2…
      Kebanyakannya sopan… takde yg pakai baju tak semenggah..
      Bertudung, baju kurung….
      They look matured enough but not yet “makcik”…
      Janganlah kerana dowang berbaju tradisi, bertudung, tak solid mcm model… ko labelkan makcik.

      0

      0
    • wink wink says:

      ok lagi makcik dari golongan muda pakai baju seksi dedah yang bukan2…

      0

      0
    • akuyangrileks says:

      Sekurang2nye dia wat tak la nk nunjuk2 mewah mcm org tuuuuuuu…

      0

      0
    • Lara says:

      Doesnt matter la makcik2 ker pakcik2 yang hadir, yang pentign si Zya sempat layan peminat2 dia tu, takder la ke majlis semata2 untuk bergesel ngan jantung hati macam artis sendu sekor tu.
      Tak minat pun dia ni, tapi suka tengok bila artis ramah ngan peminat :)

      0

      0
    • minah jambu says:

      gambar yg no 20 tu minah yg pegang gitar tu cute hehe steady lah minah gemok ! hehe..

      0

      0
  2. adudu says:

    cantikk

    0

    0
  3. Anonymous says:

    aku komen kt ig dia, “muka cerah tp tangan hitam”. komen aku tu kena delete..kahkah.

    0

    0
    • Anonymous says:

      hahaha… lawak la.. kat tempat keje saya pung sama.. muka mak aihh kalah hantu korea.. tangan kaki hitam gelis.. buka tudung, telinga negro.. kah kah kah

      0

      0
    • Anonymous says:

      apa la…. kalau dah kena bedak, kena makeup..tang muka je la..
      apa punya komen la ko ni…

      0

      0
    • Anonymous says:

      mana ada hitam tgn dia…apa laaa kau ni buat dosa kering je…

      0

      0
      • Anonymous says:

        maksud dia tgn n muka zara zya kontra la gamaknya..tp mmg ye pon sbb zara zya ni klu x pakai bedak hitam orangnya.

        0

        0
  4. Orange mak kau says:

    Zara..kenapa baju matching kain kemah dengan alas meja?? hua hua hua….
    #orangemakkau

    0

    0
  5. hamba Allah says:

    Korang kutuk2 dia,skurang2 nya zara byk improve kn dirinya, dlu dia seksi sngt tpi skrg klu korang tgok ig nya,pemakainnya lbh sopan branding dlu,bakat lakonannya xprlu dipertikaikn mmng mnjadi, dia xda gosip2 murahan, tgok kat instagram dia x sosial,dia sngt mature, zara xmenunjuk,sngt simple orgnya, buat apa pn smua nya xmewah, kagum sngt sma dia, hope satu ari prubhan baik pada zara zya nie akn brtudung kelak mnataukn, aamiin,, dh lh rajin bkerja, malah rajin lagi brniaga,, murah rzeki dia, sry to say,peace yo??

    0

    0
  6. joyah says:

    Kening tu mahal…zara ni lagi lawa pakai tudung.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Manede tgn dia itam..xbek lah..ok lah bju dia sopan jerk..alas meja ar ape lah..sekurg2 nye xde ar seksi2..ade jerk xkena kan..korang nie dh cukup perfect ke nk kutuk org..tgk pic tgk jerk ar..nie msti nk ngomen tmbh dosa sndri..

    0

    0
  8. ego_putih says:

    ape benda la komen mengutuk.begitu indah ciptaan Allah pun kena kutuk.x fhm manusia ni sbnrnya nak yg mcm mana ntah.korang kutuk2 diapun dia pelao
    kon dah.korang ade ke..lg satu dia otak bisness bukan berlakon semata.harus contohi retis yg mcm ni.rajin usaha

    0

    0
  9. mint paste says:

    sori. tak kenal siapa zara zya. berlakon dlm cte ap?

    0

    0
    • bukansapesape says:

      meh nk suggest tgk citer dia blakon HidayahMu Ramadan, Puteri Malam, Zahira, Delina. byk lagi tp better u google pon boleh dpt info dia nih….

      0

      0
    • eeeee says:

      ko duduk dlm hutan ke ape tk tgk tv. tkyah arr tunjuk poyo sgt..

      0

      0
  10. bukan peminat says:

    cuba tengok cerita isteriku bukan tukang masak, si ZZ ni berlakon dgn Ajak Shiro, memang menjadi dan kelakar.

    0

    0
  11. Rahimah says:

    Suka tngk Zara ni.
    Low profile dan rajin usaha cari duit sendiri.,
    Semoga u lebih success lagi zara zya

    0

    0
  12. sayang zara says:

    zara sya syg awk 200%

    0

    0
  13. kutu says:

    dulu fan club dia nme lain kan? love zarazya fc cmtu la rasenye.
    skarang dah lain plak..tukar manegement ke?

    0

    0
    • ego_putih says:

      dia rebranding la nama fc dia..dan dia sendiri jadi presiden.kira dia artis pertama jd presiden untuk fans club.

      0

      0
  14. Anonymous says:

    dia ni belakon bagus tp bab ketawa aku tak blh blah la dgn dia ni..memalukan diri ketawa mcm tu!

    0

    0
  15. Macaroni says:

    Manis nyer molot2 yg mengutuk fizikal zara ye, buat dosa kering je ko dek..
    Kesah pulak color kulit org la, gelak org la, kesah diri sendiri suda..

    0

    0
  16. Baru-baru ini, Zara Zya yang popular dalam drama ‘Love You Mr. Arrogant’ telah menghadiri satu majlis sambutan hari raya yang dianjurkan oleh para peminatnya yang dipanggil Zara Zya Lovers.

    0

    0