Written by serenity | February 3rd, 2013

Malam tadi telah berlangsung majlis resepsi perkahwinan Liyana Jasmay dan suaminya, Fathudin Mazlan di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC). Ramai selebriti telah menghadiri majlis tersebut, antaranya Lisa Surihani dan Yusry Abdul Halim, Datin Sofea Jane, Scha Al-Yahya dan Awal dan ramai lagi. Liyana telah mengenakan gaun perkahwinan rona putih dan merah jambu untuk persandingan. ini ialah gambar-gambar dari majlis resepsi tersebut.

Photobucket
Photobucket

Gambar-gambar ini ialah dari Facebook Liyana Jasmay. Lagi 61 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

125 responses to (63 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Liyana Jasmay Dan Fathudin Mazlan

  1. wawa wanie says:

    lagi manis rasanya kalau LJ nie bertudung…:)

    0

    0
    • melati says:

      cam murahan je….geli aku nnok..semuaini POYO!

      0

      0
      • keledek says:

        bukan ke aritu kata gambar pre wed tu cuma utk simpanan peribadi. ni napa ade slide show lak? huhu

        p/s: takde seri pengantin langsung

        0

        0
        • Juliana Banoss says:

          LJ bajet princess2 gittew…. gedik hokeyh

          kukukata.blogspot.com/2011/05/gambar-pasangan-gay-bersama-anak-anak.html

          0

          0
        • i'm not a monster says:

          pic pre-wedding pun ada jugak, ckp x serupa bikin…kata hr tu tak nk tunjuk kt public, naper aku rasa mcm tak meriah jer resepsi ni, bju liyana pkai mcm simple jer ok lah…tapi sayang x menutup aurat

          0

          0
        • amoi says:

          Siyessssssss….tak lawa…xde seri pon..huhu..bg aku biasa je..cm majlis belakon dlm drama..pastu pengantin cm bajet comel…tp tgk ala3 gedikss…maaf la terlalu berterus terang…

          Fans2 LJ nnt mst hentam aku lg…

          0

          0
        • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

          Sorry to say LJ, kak cham rasa u mcm TRYING SO HARD dgn gown sarat barat tu! Sekali pandang mcm u nak tiru Dato’ Siti punye gown wedding pun ada.. x sesuai la! infact u pendek.. so nampak mcm baju yg pakai u, bukan u yg pakai baju tu!

          0

          0
        • cinta says:

          majlis kahwin yg suram.. mcm majlis brkabung…pengantin mcm bdak kecik yg nak celebrate birthday

          0

          0
        • CIK JAH says:

          Gajah gajah gajah ~ Shin Chan

          0

          0
      • cinta says:

        apesal nmpak mcm suram je.. hitam putih mmg mcm majlis berkabung..
        LJ nampak cm nak sambut birthday jer.. tak nampak cam pengantin

        0

        0
    • kak timah says:

      xberkenan aku

      0

      0
      • Juliana Banoss says:

        Laki LJ tuh dah macam orang jepun….

        kukukata.blogspot.com/2011/05/gambar-pasangan-gay-bersama-anak-anak.html

        0

        0
    • kak timah says:

      majlis kahwin cap ayam

      0

      0
    • yessss says:

      Shin chan beso kawen… nmpk grand tp nape la muka pengantin ponpuan cam x bermaya je..?

      0

      0
    • Anonymous says:

      mcm xde keberkatann uolls

      0

      0
    • Fathudin Sucks says:

      Makin aku tgk muka Fathudin ni dengan mata stimnya tuh, makin aku rasa nak bagi pelempang sebijik. Serius!!

      0

      0
    • kak timah says:

      boleh puas ke suami dia ni??????? kering je macam mana lah suami dia bleh berselera

      0

      0
    • kak timah says:

      ramai tol yg xsuke LJ ni kan trmasuk akak . . semoga hamil lagi 2 minggu k god luck

      0

      0
    • along says:

      aku dok tahu la nape, tp dr awal dia bertunang dulu, mmg muka dia tak berseri… tahu kulit dia tak ceroh mane, tapi takleh ke make up kan dia kasi glowing kit.. lagi satu, pakaian dgn pelamin tu cam org yg takde taste la, cam nampak murah, tak sesuai dgn status dia sebagai artis dan sebagai anak datuk. pleaseeeeeee laaaaa….

      0

      0
    • ibu Eman says:

      sebenarnya tukang make-up tu yg xreti make-up… cair foundation tu.. dah berkilat dekat dahi LJ.. kesian betol.. selalu kalo muka xcantik, kalo mak andam make-up pon boleh jd cantik.. mmg org yg make-up LJ ni mmg xbagus…

      0

      0
    • Anonymous says:

      theme hitam-putih adalah tersangat fail untuk dibuat dalam dewan dengan lampu suram-suram dan pada waktu malam

      hambik ko LJ aku dah kata idea ko ni hampeh ko takmo caye..sudahnya muka ko sendiri yang tenggelam dengan kesuraman dewan iteww

      0

      0
    • Akus says:

      x menarik lngsung..cm budy barat jek

      0

      0
    • uchuk says:

      semoga bahagia hingga ke akhir hayat. aminnn

      0

      0
  2. fyda says:

    selamat pengantin baru…semoga berbahgia…semoga ke anak cucu…semoga aman.. hehehe

    0

    0
  3. miss mong says:

    tahniah..cantik gak baju LJ.cam princess..tp seksi ckit kt dada

    0

    0
  4. i'm not a pencacaiiiiiiiii says:

    x comel pon…nampak xde seri gittewwwwww….sbb da peluk cium b4 kawen ari tu kot…ntoh lerrrrr

    0

    0
  5. gohanbingoku says:

    xleh blah ade gak gmbr pre wed kt tepi pantai time resepsi..apa2 pun tahniah

    0

    0
  6. i'm not a pencacaiiiiiiiii says:

    xde pulakkkk gamba cium2…haishhh mase blom sah gdikkk duk cium bagai,ni da sah xnakkk pulakk amek gamba cium2~~~tssskkkkk

    0

    0
  7. janda anak 1 says:

    buruknya kualiti gambar u all

    0

    0
    • Haliza Misboon says:

      Hahahah setuju.. ala2 sendu.. mendung2 gittew
      camera xde flash ker??

      0

      0
    • leen mafia says:

      asenye dr kamera abg nara kot… xpon copy dr sape2 yg upload kt fb LJ…mne nk dpt angle cantek,… bkn photographer berbyr pon… mybe abg nara upload utk tatapan kite… kan de tulis link kt pic tuh… kalo x xkan dye nk tulis cmtu kalo kt gmbr org lain.. kennnn2????

      0

      0
  8. areesa says:

    napa dgn tangan c farish? injured sbb fear factor ke? (sorry, off topic, dia lebih menarik perhatian aku berbanding pengantin…hehe..jgn marah)

    0

    0
  9. tengku minah jambu merah biru says:

    tk dapat satu dapat empat pon jadi lahhhh …mak bapak liyana yg mana satu eh? minah jambu tk nampak pon…liyana cantek n selamat pengantin baru semoga bahgia n cepat2 dapat baby umor maseh muda ni ok …mesti kelua baby muka macm jepon kan hehe…sori lah yeee hehe…

    0

    0
  10. Hochak says:

    Ini semua poyoooo!!

    0

    0
  11. unagi no sushi says:

    Photoshoot ms pre wed terselit juga tu.. He3. Tahniah LJ dan pasangan… Cantik2 persalinan.

    0

    0
  12. redrose says:

    muka husband dia mcm bapak shin chan :D

    0

    0
  13. harunoichi says:

    Puiiiii….

    0

    0
  14. lola says:

    Cantik gak..nampak mewah..msti byk belanja nih.. Eh lpe plak..kan anak org kaya.. Huhuhu

    0

    0
  15. MMM says:

    Apa2 pun da selamat. Selamat membina masjid baru. Yg da terjadi, bt pengajaran. Moga menjadi pasangan bahagia sampai syurga. Tahniah LJ. Semoga jadi isteri yg soleh. Tahniah FM, semoga dapat jadi suami yg baik dan mampu mendidik isteri menjadi Muslimah yg baik =)

    0

    0
  16. yaya says:

    tahniah LJ.. cantik beseri muke.. sape kate x beseri tu suke atiiii jer. tgk korg kwen lak. beseri ke x..

    0

    0
    • Nicki minaj says:

      Yess… Duk mengomen jer tak seri la.. Budget comel la.. Budget princess la
      Yang duk komen budget princess tu badak tak leh jadi princess.. Jadi fiona shrek pun kau tak mampu dekkk!

      0

      0
  17. kak leha says:

    cuma satu kak leha nak cakap, ini semua poyo..

    bye :)

    0

    0
  18. xoxoxxx says:

    gambar x cantik :(( hopefully ada gambar yg lg cantik pasni

    0

    0
  19. Anonymous says:

    korang ni pun.. yg komen xde seri la/buruk la/poyo la.. dia pun dah selamat jadi bini org.. doakan yang terbaik je.. semoga Allah memberkati liyana dan suaminya.. amin :)

    0

    0
  20. NH says:

    No offense but those are really bad camera shots. Really didnt do her justice.
    Other gossip blogs have better pictures. She looks very pretty in it.

    0

    0
  21. ketamcomel says:

    Yang baju pengantin sanding tuh ok ler… tapi yang baju pink putih pastu ikat rambut toncang tuh aku tak boleh tahan tuh.. hua…hua.. ni ko nak kawin ker nak pergi majlis Anugerah bintang tak popular??? tak sesuai…. bajet comel ker??? aduss.. Oppss!!

    0

    0
  22. Cinderella says:

    Dewan punye besooo…alih2 pelamin secoet jee…memang nampakk..hmmmm…muka LJ dalam majalah pengantin lagi berseri2 lahh..pastu baju pun nampak mcm agak childish..hmm…pndpt sy..tahniah LJ..smoga kekal hingga jannah

    0

    0
    • Anonymous says:

      Harus la diikat tocang.. bg nampak belakang badan die.. kalau x.. sia2 la buat baju belakang terdedah mcmtu.. :D

      0

      0
  23. den la ni says:

    dh sah pn skrg..pas ni kalo nk bpeluk,bercium bagai ske aty korg la ye..tp hrp2 adegan mcm 2 wt kt umh je,xpyh nk pertontonkn sgt kt kt org luar..org len pn kawen gak =)

    0

    0
  24. Anonymous says:

    adoiiii gambar tak cantik langsung… gelap je… ni majlis kawin ke majis berkabung…. sian suami LJ awal2 dah tanggung dosa isteri…. tak tutup aurat, hampir berbogel… suami mcm alim, tapi takde ketegasan dlm mendidik isteri…. ini yg dinamakan dayus dalam kitab al quran… takpe mungkin mereka ingat umur mereka panjang, sempat bertaubat… Allah boleh tarik tanpa menunggu 1 saat pun dikkkk….

    0

    0
  25. Katak Comel says:

    x sbr nk kawen la..ahaha

    0

    0
  26. lj says:

    frankly speaking..i xsuka!!!!ini semua POYO

    0

    0
  27. hwj says:

    kenapa xde langsung ciri keMELAYUan? berinai theme bollywood, nikah theme alien, dinner theme Mat Salleh.. allergic ngan songket, ke?

    0

    0
  28. Mak jemah pemalu says:

    Memg LJ membuat silap, tp siapa kita utk terus menghukum…Allah memberikan taufik dan hidayah dgn pelbagai cara..ingattt….org yg suka mencemuh dan menghina org juga tiada seri n NUR dimukanya…apepun tahniah LJ..

    0

    0
  29. Yang Adoooo says:

    kurang seri lahhhhh,, mungkin konsep x kena kot, x pon maybe gambo yg di post ni di ambil oleh ametur, x pa lah kita tunggu gambo dr photographer pro plak, saya ckp ni macik datin jgn sentap plak

    0

    0
  30. aq say says:

    oppsss …!!

    0

    0
  31. Amoi Comel says:

    Berhentilah kutuk dia… Buat benda baik pun korang kutuk… Kena kat family korang baru tau. Dia nak pakai apa pun bukan mintak korang sponsor pun!

    0

    0
  32. LJ balas says:

    Hello semua LJ nak cakap ni
    sweet apa .. simple jer..
    u all tahukan, i yang buat ini semua.. i kan tolak semua sponsor ..
    so i kena jimat2 lah, nak make up pon i tahan coz lagi banyak make up lagi banya payment.
    majlis i nak grand ..
    gedikssss

    0

    0
  33. yayas says:

    pasal isu cium tu lupakan jelah..klu dipikirkan balik yg dia berlakun ada cium dahi tu sapa nak jawap…maafkan dia…selamat pengantin baru liyana…:)

    0

    0
  34. mel says:

    Tahniah Liyana dan suami…semoga bahagia ke akhir hayat…pedulikan kutukan dan kata2 negatif kat cni….awak memang serius comel dan sweet… :)

    0

    0
  35. Mariah kari says:

    Sabar la LJ.. Akak dulu kawin dgn nigga pun kena hentam. Susah nk puaskan hati peminat..

    0

    0
  36. jemahhottz says:

    LJ kan kuruih, kalo pakai songket kompem nampak lagi kuruihh..nak koverline laa tu pakai gaun..

    0

    0
  37. kagaya mad says:

    macam yg pompuan plak terlebih chentaa nampak..meliuk sana sini..sakit mata aku..biasa2 udah la wei..cover la sikit sifat malu wanita melayu wpun tu dh jadi laki kau..eh lupa sblm kawin pn dh x malu..
    lagi satu pelamin alahai semaknya mata aku nengoknya..mgkin mata korg semua ok kot..mata aku ni ke ada mslh?

    0

    0
  38. Anonymous says:

    SERIOUSLY WEDDING RECEPTION MOSTLY BAD

    0

    0
  39. dony says:

    warna memainkan peranan penting dlm majlis kawin..hitam putih bukan tak cantik tapi klu diselitkan bunga warna merah sikit…akant nampak lg meriah… ini segala-galanye suram..cameraman pun cam aku jea yg amik gmbr.. sadis tul..

    0

    0
  40. mongolia says:

    LJ ni nmpk xseri bcos muke die sembab..mungkin for the past few days or weeks die asyik nangis je sbb org duk kutuk n condemn die.pink fluffy dress? Btol mcm baju borthday bdk 12 tahun yg spoil brat..hahahah..LJ u hv bad taste.even u kaya but u cant but class.

    0

    0
  41. jemah says:

    suram..lighting x cukup ker current supply nak habes??

    0

    0
  42. kiah says:

    Tahniah & selamat pengatin baru kpd LJ & suami! muka lj nie suram & tak ceria.. letih @ stress agaknya.. @ pun bunting pelamin jugak kee??.. pelamin itu cantik di mata kiah.. lagipun dia taggung sendiri ok ape.. baju itu hak dia & jika sama tapi x serupa dgn baju perkahwinan artis yg lain… lepas nie lj kurangkan lah perangai kebudak2 & gedik yea…Selamat bemesra alam… ku tahu pasti lampu merah belambak kiah dapat nie… Uuuwaa..

    0

    0
  43. intan says:

    serius aku tgk tk berseri,LJ lg nmpak cantik pkai weeding dress dlm criter cik paris diva kampung,apa2pun tahniah

    0

    0
  44. Anon123 says:

    People, if you haven’t got anything nice to say then don’t say anything at all. Sebelum bercakap fikir dulu, kalau ada orang lain cakap things like this to you or someone else you care about how would you feel. Treat others how you want to be treated remember that. There’s no good in mengutuk orang, you’re all just being bullies.

    0

    0
    • Anon234 says:

      Haha kalau tak nak kena kutuk, kenapa tak buat wedding mengikut cara Islam. kena kutuk dgn manusia, tak pe. tapi kalau dikutuk Allah, tak takut plak ke?

      0

      0
  45. kak li says:

    bersolek sakan ke, tak bersolek, mula LJmacam tu juga, tak berubah, natural lat tu, ikhlas akak cakap, bagi akak tak de masalah dgn majlis perkahwinan LJ ni, rileks aje. Jgn la kutuk tak tentu hala, lagi dia ni tak ganggu laki orang, caras laki orang, takle laki orang, “gi cium laki orang”, suaminya orang bujang. Tahniah LJ. Moga terus berbahgia hingga ke cucu cicit.

    0

    0
  46. kak li says:

    bersolek sakan ke, tak bersolek, mula LJmacam tu juga, tak berubah, natural lat tu, ikhlas akak cakap, bagi akak tak de masalah dgn majlis perkahwinan LJ ni, rileks aje. Jgn la kutuk tak tentu hala, lagi dia ni tak ganggu laki orang, caras laki orang, takle laki orang, “gi cium laki orang”, suaminya orang bujang. Tahniah LJ. Moga terus berbahgia hingga ke cucu cicit. Lagi tak pernah dengar gosip teruk pasal dia ni.

    0

    0
  47. Anonymous says:

    Camera sendiri mmg nampak bese,,,law photografi profesional yg take pict mmg sure nampk cantik dan berseri,ngek la korg ni..rupa laki lj,mcm rupe ustaz azhar idrus ms mude2..

    0

    0
  48. bedah jambu says:

    first nk ucap tahniah…dah jadi bini orang….lagi manis jika LJ pakai songket @ pakaian yg melambang perkahwinan orang islam…nape la artis2 nie suka sangat agung2kan pakaian mcm nie..terus terang ckp la macam budak nk celebrate birthday party.so renung2 kan la.ADAT MELAYU JANGAN DILUPAKAN KITA SEBAGAI ORANG ISLAM

    0

    0
  49. - says:

    korang komen sedap kemain..
    laki dia kayo ko mampu..
    opsss ko hado..

    0

    0
  50. kak ra says:

    Kenapa suami die nampak cam sedih..tak nampak ceria langsung? Takde seri la gambo ni. Tak sabo nak tengok gambar pro punyer.

    0

    0
  51. aku punya suka says:

    tahniah buat pasangan yang mendirikan masjid ni.
    tapi, aku nampak muka liyana ni takde seri pengantin. make up kot tak ok. ke camera biasa.

    0

    0
  52. Anonymous says:

    pic no 3 tak lawa langusung…. mcm baru bangun tido terus pakai gaun pengantin…. nak natural beaty sangat la tu…

    0

    0
  53. Anonymous says:

    gambar lj dengan scha dan awal… pakai span tebal ke nak jadikan nasi lemak 20sen ke singgit…hahaha

    0

    0
  54. Anonymous says:

    kain putih kat belakang pelamin dah ala-ala rupa lambang freemason…

    0

    0
  55. SayE says:

    kenapa muka LJ x berseri ek? cam tgk gmbr dia utk photoshoot majalah je. seri pengantin tu mcm xde je. apakah?

    0

    0
  56. rocco rocco says:

    seri pengantin tak kelihatan…mmm…kenapa ya

    0

    0
  57. my boo says:

    biasa-biasa sajork

    0

    0
  58. dia says:

    chantek….. semoga ia chinta kalian kekal hingga ke hujung nyawa.

    0

    0
  59. ssshhhhh.. says:

    bajet comel..ckp x serupa bikin..kate gmbr pre-wedding uwh x nk sebar2 kat public..ape cerita nie..pyo lah kau..bajet sweeaat sgt lah..!!cchheett..!!

    0

    0
  60. Anonymous says:

    LJ..wedding u nie biasa je…tak nampak grand pun…pastue…aura pengantin baru..memang tak ader…takder langsung..cam budak kecik main kawin kat bawah pokok…u tak mandi bunga ke sebelum kawin…?cian…kalu u tengok pic u nie sendiri…u akan fikir..eh betul la..org cakap muka i memang tak beseri…ke u pakai make up pasar malam…sori..jangan marah..

    0

    0
  61. Anonymous says:

    orang cakap la..bukan aku yang cakap…mandi bunga sebelum kawin memang bagus…aura seri tue terpancar..nie tak dah macam biasa aje…orang nengok pun takder selera..cuba tengok kak ella..masa resepsi wedding dier…memang cantik sangat..wlwpun usia jauh lebih tua dari awak…umur awak muda tapi…faham aje la…ye…

    0

    0
  62. Penghuni Alam says:

    moden laaa sgt….cara weeding pun mcm bkn pengantin cara ketimuran, dah tersasar dari adat

    0

    0
  63. ................. says:

    x ada seri langsung…aku tengok cam budak nk sambut b.day parti plk….enth la x tahu d mana silapnya… x de seri….

    0

    0
  64. putihkaseh says:

    Kelam kabut pic weeding ni, cam x profesional jer …semua pic jauh2, x nampak jelas muka pengantin ….. ni mesti nak free, anyway tahniah n kekal hingga ujung nyawa …..

    0

    0
  65. KAU KESAH NAPO ? says:

    mulot korang klu nk dibandingkan ngn cili korang punyo mulot lg podeh agk ea ! bia la dio . x mntk duet korang pon . kito doakn mano yg baek sudah laa . dok mengato smpai bilo nk habih ? smpai bilo nk aman ? kn da dapek doso . haaa , tu mkn diooooo ~

    0

    0
  66. lala says:

    erm.. kalau aku compare dgn mana2 wedding ditaja Relfessia, aku rasa ni ok lagi.

    0

    0
  67. rafflesia says:

    1 je nak komen..makeup kat dahi bercapuk…ok bye…

    0

    0
  68. sukahati says:

    Lantak dia la macam mana pun. Tak payah la asyik nak carik salah orang lain, betulkan diri kita sendiri dulu. Alhamdulillah dah sah jadi suami isteri dah dorg, baik korang doakan kebahagian rumahtangga dorg lagi korang dapat pahala. Tahniah LJ..

    0

    0
  69. Mat K says:

    seri tak seri.
    janji dah rabak.

    enak tak LJ?

    0

    0
  70. mama cute says:

    Asal baju dafi mcm tu…? Pkai lh smart2 skit..

    0

    0
  71. Anonymous says:

    sekurang kurangnya,LJ x ambik laki org..selamat pengantin baru LJ

    0

    0
  72. susu kering says:

    guys, please dont insult LJ weddings.. at least she’s used her own money, refuse to have any sponsorship.. much respect to her, compare with other artist.. wanna look grand on their wed but get sponsor’s! oh pleaseee..

    0

    0
  73. AMY says:

    xbaik mengutuk..biarlah Allah yang menilai semuanya.
    kalau kita kutuk itu ini..bermakna kita kutuk ciptaan Allah.
    apa2pum doakan kebahagiaan dia dan suami.
    kalau kita mengutuk,xkena pada kita,maybe kena pada ahli keluarga kita @ saudara mara. Allah Maha Adil.

    0

    0
  74. bekas peminat LJ says:

    apsal xd seri pengtin pon LJ nh?
    bkn nk mengata…cume mmg xnampak seri lgsung…huhu
    tambahan lak,apsal gaun pink LJ tu?xsesuai lgnsung ngn wedding…mcm birthday party je ak tgk….opsss…stailista…;)

    0

    0
  75. Mat K says:

    ok la ni wedding dia. wedding korang pun lum tentu meriah mcm LJ.

    heh. yg buruk semua nampak, yg baik. harammm.

    0

    0
  76. H says:

    baju dye klaka la..kembang semagkuk je..da mcm kerengga plak..

    0

    0
  77. Saiful Nang says:

    Tade seri tade seri..seri celah mana dorang tgk pun tak tahu la..
    ajarkan saya kejap mcm mana nak tgk seri..? doakan jela yang terbaik..orang buat benda baik..bina masjid.even ada lagi tak lagi tak lengkapnya mcm tak tutup aurat segala.. tp drpd nak kutuk n comment berbau fitnah..baik la doakan kebahagian dorang ni.

    0

    0
  78. Anonymous says:

    sorry to say lah, x nampak meriah pon plus all the decorations used only white color…dim je…suram..pelamin macam dah outdated, femes mase 5 years ago kot….

    0

    0
  79. rozita cawan says:

    pelamin dan background makan beradab semua out! outdated….pengantin pun takdak seri…yg ada seri cuma sekinchan tue…si pengantin lelaki…

    0

    0
  80. loli says:

    liyana oi…aku nk kata ko dogol ko mrah!!!! da tau t*t*k ko tak hade nape la ko pkai bj yg ala2 ikut dada ko yg leper tu????knon sexy tp hampeh gerentj kalo laki tgk pon xde nafsu.cube abg fathi je.ksian fathi.

    0

    0
  81. sara says:

    pelik betol aku….apa pasal lah korang tak abis2 dengan ckp tak ada seri lah….mcm mana nak tau muka org tu berseri2 ke x?? gila lah korang ni mcm nenek2 moyang dulu yg duduk kmpunjg yang sibuk nak tgk pengantin tu berseri ke x….adoiii…kalo xde seri tu apa mksd dia????? bak p lah dia tu gedik ke apa,,,kadang2 aku pelik dgn org malaysia ni…langsung xboleh tgk org lain senang sikit sibuk nak mengata…..sibuk jaga tepi kain org lain tanpa dia sedari kain dia dah koyak rabak….

    0

    0
  82. isma says:

    Ila la korang ni. Mesti ramai yang cemburu sebenarnya. Apa2pun, tahniah LJ ngan FM. Yang mengutuk tu, dok tgk cermin, sempurna sangat ke? Elok la dorang dah kawen. Moga LJFM kekal ke akhir hayat. Amin.

    0

    0
  83. ANA says:

    cantek sgt2. suka sgt2…semoga bahagia ke akhir hayat anda berdua. amin

    0

    0