Written by AbangNara | April 6th, 2011

abpbh2010

Layan lagi sampai muntah darah gambar ekslusif Malam ABPBH2010 daripada Paradigmastudio. Baca entri ini sepenuhnya untuk gambar-gambar yang super awesome.

P.S: Akibat membalut kaki.

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010

abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010
abpbh2010

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

182 responses to (63 GAMBAR)Ekslusif ABPBH2010 Daripada Paradigmastudio Part II

  1. roddick says:

    1st!!!

    • donut_cute says:

      mana komen ko?

      • roddick says:

        excited sgt dpt 1st ,sampai lupe nak komen.hehe
        btw sape yg muke mcm angelina jolie tuh? x pernah nampak dia dlm tv pon.

        • Permata says:

          anak rohana jalil.

          wei sweet gila ape ke name sepupu situ tu gambo ngn irma tuh! comelllll nak mampos.

          pastu, sape artis pompuan yg bgambar ngn zizan tu? tak cam la pulak aku ni.
          memey ngn norman pun ade? bikin semakkkkkkkkkk majlisss!

        • secret says:

          Gigi ning baizura sangat putih……..
          Siapa yang posing ngan Zizan ?
          Farhan ngan sape?
          Hetty sarlene smoking ker?

          DOA Good Morning

        • nur says:

          yg btudung comey tuh rafidah ibrahim(fida)..

        • orak arik says:

          kalau x silap yg berposing ngn zizan tu ‘Cat mentor’ btul ke eja nama dia ni.. lantok ler. dh muka dia pun cam kucing sikit.. kui kui

        • nisha says:

          jijix la kat mentor tu……dh la pernah kerja kt vegas sebelah times square…

        • pak mustar says:

          weh mata pak ketumbit sudah anak rohana jalil..
          aduh tonggek bukan main..

          bumper terbaik ni..

          kakakkakakakakkaka..

          ciri2 ahli neraka la dorang semua ni..

          si budak yg nampak kopek dulu tu mmg teruk kot..
          dah xnampak depan tp nampak belakang la plakkk

        • jay ai says:

          melentikkkkk….ish…ish…ish..

    • Half of them bj tah aper2, tp nnt dorg salahkan pereka pesen. Bj pinjam la katakan. Pelik betul la taste dorg (xsemua), ada gak yg comel

    • ? says:

      poyo la anak rohana jalil tuh bject DIVA !
      kunun sexy ?
      ehh pigi da !!! yang miera liyana lak haih….xserik2 la budak ni org tgur kng ckp kte takk layak,ANAK SAPE LA !

      • dorayakigirlz says:

        sume pose anak rohana jalil tu cm tu..saje wat lentik punggung..boobs n bibir..kalu lawa xpe gak…ni x..muke cm owg da umo 40-an je..dok sebelah mak dy..cm adek n kakak..bukn sbb mak dy npak mude eak..tp sbb dy npak tua sgt..

      • HUMMER69 says:

        Kalo dia kena rogol… Aku tak salahkan perogol! :D

      • lala says:

        masa aku baca paper ari tu psl ank rohana jalil tu…. tkejut tgk umo die… bru umo 20?? aku ingt dh nk msuk umo 30…. muda2 dh nmpk tua…ke sbb byk sgt pkai botox???

  2. badai says:

    semua gamba cantekkk!!!!

  3. cayee... says:

    mboi..ci memek tu pakaiii….sabo jele….lurah2 pon da brani tjuk skang….

    • hothotheat says:

      booobs kendur..hehee..memey pnye

      • Lis says:

        Boobs Memey tu dah 2nd hand, sbb tu melayut je…he..he.he

      • tengkorak lu says:

        haaah lor…
        dah salu kena ramas dek abe norman,, memang lor kendor meloyot jew..

        • rosh says:

          betapa rugi nya seorang wanita menunjukkan kecantikkan nya kpd org lain…keindahan..kecantikkan yg spatutnya di tayangkan/di pertontonkan kpd suami/bakal suami di tayangkan kpd org lain…

          bg aku yg bpakaian sopan hanyalah segelintir jer..(kalau di tgk lam gambar di atas lah)…yg lain smuanya sampah!!..

  4. fara says:

    adik Sam Bunkface lawa la.. :)

  5. lolyat gang says:

    nampak seronok ye party selepas event tu

    tp menyampah tgk anak rohana jalil
    tiap kali bergamba,camtu je la posing n mimik muke die
    plastik sungguh

  6. mask2ra says:

    apehal la anak si rohana jalil tu..dr td tgk gambar dia mesti menonggek & mendada…adoyai… problem besar btol!

    • AngryBirds says:

      dah macam pornstar aku tengok.
      bajet megan fox kowt~
      puhleez la

      • Android says:

        yela meluat sungguh tgk posing dia tu..tonggek, lentik semacam..idak ke sakit tulang blkg dia wat cam tu..nyampah sungguh la..dari posing pown dah tau mesti gedix gle pompuan tu..si memey tu pon skang dah pandai menayang2 lurah dah..artis pompuan malaysia ni mmg senget betul la.

      • LuSelipar says:

        spot on bebeh…aku hengat aku sorang terpikir porn star bila tgk gmbr boob jojoiiii dan tonggek melentik.

        Jual kat arab jek laaaaa

    • Citra says:

      Bukan cantik pon..plastik semata2..fake!!!!!!!!!!!!!!

    • Malaysian Lady says:

      nak tnjuk push up bra dia kut..her push up bra really works though.i wonder whether she is wearing the Vicky secret miraculous bra.hik hik…

      • yanz says:

        yang ter’tonggek’ and ter’dada’ tu kan………..anak si rohana jalil…cam nyah pun ada…

        • lisha... says:

          ala balik umah sure lenguh pinggang…nmpk sgt dibuat2, sbb klu b.lakon tak la mcm tu sgt,

      • Lenjan says:

        ok.. tang dada pakai push bra.. tang bontot tu ada ke Vicky jual push up panties or thong?? keh keh keh.

        anak rohana jalil >> mulut dia bajet mcm angelina jolie la, dada dia dok berangan cam scarlett johansson, bontot agak2 sipi2 lg dia rasa nk mcm selma hayek… lastly, org dok tgk cam natt chanapa jugak. it’s a porn shape.

        • cik wiwin says:

          arghhhh dulu aku minat alyah sbb suara die sedapp tp lepas tgk imej die dgn rambut die masa abp ni trus hancur luluh hati aku. buruk gilaaa!!

          sejuk mata tgk artis2 yg pakai sopan n tutup aurat. pada artis2 yg sexy tak hengat, baju bareback, tnjuk lurah, bonjol sana sini, aku doakn korg dpt hidayah dr Allah ye.mati ni x kenal usia tua muda. (doa utk aku gk sbb aku bkn baik sgt pn)

    • Lis says:

      Agak nya si Kila tu perasan cantik sgt la bila dia pose tongek gitu. macam cacat je….

    • effie says:

      tahnya, dia tu model je kan? aku tak penah tgk dia berlakon or nyanyi.. lentik punyalaa mcm nyah…tu anak rohana jalil yg ngaku tak penah ade boypren tu kan?

    • kui3.. says:

      dada berat.. punggung pon berat…2 yg terangkat 2…hahahhaa

  7. Junoh says:

    Miera liyana.. hari tu ko tayang boobs, skrg ko tayang belakang pulak. yg pasti ko tetap tayang ketiak ko.. aduyaiii…

  8. shahziella says:

    nombor 34 ngan 35..telebih sgt kedepan and kebelakang lenggoknya..

  9. fiza says:

    tgk gambar Lisa ..itu bukan simbol I LUV U ker?? itu ditujukan kat sam masa menang bintang populor.. hehehe…

  10. Sinar R says:

    Sungguh ayu gadis bertudung itu………..

  11. span says:

    gambar last dah qopa budak terrencat jer ….. kepala beso badan kecik .. hehehe …

  12. NSI says:

    meluatnyer aku tgk pmpuan tu (anak rohana jalil) ..lentik n tonggek nye melebih-lebih..dada n punggung nk up..lestik ngn buah getah kang baru tau..

  13. eifah 84 says:

    nape..alyah mcm ORG GILER je…aku tgk….nak muntah pon ade lah…selekeh je…

    • jay ai says:

      aku pun nampak dia cam tu gak….buruk bebenor….slalu dia pakai camtu…budget cantik la kot….tak sedar…..dah la huduh….buruk lak tu….

  14. anum says:

    nape c ankl rohana jalil suka mendada… dh lh tk lawa…

  15. peah says:

    brlah nmpak kulit muka si DD tu…berkurik2 kulitnye…

    • bedah says:

      si DD kulit dea mmg banyak kesan jerawat.pernah tgk dea live. xada la lawa.biasa2 je. ;D

    • jay ai says:

      slalu nampak licin jeeeee…….tapi kali ni..opppssss….pandai tukang ambik gambar …

  16. mellisa says:

    scha gadis cantik aku ske tgk dia,sweet jer…

  17. Cik Nin says:

    malu pulak dgn marsha..dia yg non-muslim pulak yang pakai tutup2…

    “Keindahan Islam terhijab dek kerana penganutnya”.

  18. hothotheat says:

    lady gagas malay pon ade….

  19. span says:

    rasenya make up diorg ni di taja oleh simply ct .. mcm x lawa jew ..

  20. angelina jolie celup says:

    anak rohana jalil huduh nk mamposs..wakakkakakakaka.bibir plastic tu weiii!!!

  21. dorayakigirlz says:

    rase cm x sesuai lak mia sara g majlis cm ni..

  22. non says:

    x nampak erra fazira, nasha aziz, fauziah latiff, ziana zain, maner diaorg semua x dtg ker?

  23. aish! says:

    thanks BN, akhirnya ada ugak gmbo FT! ^^

  24. nora says:

    apalah si farhan tu…pakai baju cam gitu…tak cantik sesangat……dah lah………

  25. Whadda F? says:

    Diana Danielle patot pegi buat facial dulu before attending big events such as ABPBH. As a public figure of course la semua press akan ambik gambar close up in these kind of events. Nampak sgt byk jerawat. Sila pegi buat facial treatment buang segala jerawat before big events ye. Nampak sgt produk Nano White tak berkesan. DD kan duta produk tu. Heheh

  26. aku la 2 says:

    yerk la tgk ank rohana jalil 2…mak dier xley kate ape2 ker?bajet gud2 jer minah ayam belanda 2….semak dowh…sje pakai bju kaler 2 kasi nmpk lg bdn yg lgsg xcantik 2..plastik giler..ngok tul

  27. google says:

    Dress DD sgt cuuute~
    Jehan smunyi rokok yeeee~ :P

  28. milyto says:

    1) always love Faizal Tahir!

    2) hate to see some of the pictures yg seksi plus gedik. pls change ur style. peminat dunia seni sekarang dah xsuka tengok those artis yang seksi2 ni lagi..

    3) fasha sanda cantik..

  29. secret says:

    1st time tengok gamba diana daniale ditumbuhi jerawat yang merimbun. Product snow white yang didutanya tu, macam bermasalah je.
    Nak mengorat awek Arab? tapi tak lepas? aku ade petua

  30. secret says:

    1-Makcik Ita cekwang ade? Ingat kan da xmo publisiti lg.
    2-Dafi tu mcm da jd MANGSA FESYEN je. Dah la aritu wat gaya ADAM LAMBAT
    3-Wa… da lama tak tengok jue aziz pakai baju yang normal skit .
    4-Waa…. memey makin berani la sekarang. Terkejot . Bila nak nikahnya encik norman hakin. Takde pon lagi wedding slot kamu kat NONA tv3

    Tips mengorat awek Arab

  31. eiki says:

    rozita che wan mcm hantu n nampak tua la…y ek?

  32. wah says:

    ANAK ROHANA JALIL TU SUNTIK SILICONN…PATOT LA MUKA DIA TUA..AHAHAH TU LAAAA NTAH2 DIA PNYA BOOPS TU PUN SUNTEK KOT AGAKNYA.. AHAHAH KSIANNNN TU LAH X MENSYUKURI ANUGERAH ALLAH!!!!

  33. baby says:

    benci tul ngan anak rohana jalil pose cam tu ..looks like ahli neraka

  34. gyulee gyuri says:

    tak suka artis Malaysia nak tiru2 artis hollywood..contoh aliyah…nak jadi sgt ke Lady Gaga?benda baik tak mau ikut…dlm ramai artis pompuan aku suka tiga org ja…Irma , Fida dgn Mia sara….yang lain boleh blah..takmau melakukan perubahan yang positif..ikutkan hati je semua..tak dapat beza dosa pahala…jangan nk tunggu sampai dunia berakhir baru nak sedar..suda terlambat…

  35. baby says:

    aku pun perasan anak rohana jalil tu~agak2 dia jalan mcm tu gak ek~hiks~ :P

  36. usop wilca soley soley says:

    sapa yg minat ank si rohana jalil 2..sila angkat tgn cam saya..tp saya xminat…nyampah…kita bako2x…

  37. laila says:

    makan hati weh tengok body Kilafairy ngan Rebecaa Nur AlIslam nih! sangat fit! mesti rajin pergi gym ni!

  38. orkid says:

    pic pompuan bwh pic jue aziz 2 siap ada rokok lg ats meja….dia merokok ke?

  39. shark says:

    fasha i like u n lisa

  40. ted mosby says:

    sian usop wilca xde pon die yelah koje makan gaji cam tu leh…..

  41. silentgirl says:

    fasha s-santeknya………
    dynaz-seb baek blakng tu licin u ols..harus la nk tygkan.
    fafau- make up la cik kak oii…nk npk simple pn..jgn la npk cm nk g pasar.
    diana D- teruk gak kulit muke die..xlicin
    faizal T-more handsome if rmbut pndek
    miera L-haruslah ko nk tyg gak blkg ko? xserik sgguh bdk bru bes skola ni
    ning b-gumoks lak
    rebecca-as usual..sexy is a must for her!
    scha-merah really suits her..
    Liyana J- red not really works wit her..
    farhan- adohaiii…nk sexy gak ke?
    memek- nk tyg gak ke?baju n hairdo sgt kampung k..ssuai la ngan ko yg dtg dr felda.
    linda O-even aku xske sgt ngan die..tp die bole thn la..but with make up puts on la!
    kiera- benci siot tgk pompuan ni..bajet cun…nk lentik pose ko..ngan mulut bwat2 tu…sooo cannot go!
    ainul A-lawanya la haiii hani ni….da mcm Jue E n Diana D da..
    fida- cnteknya!
    Jue A- rmbut xlawa la…
    Rozita CW- lawa mmg lawa…tp make up tebal..bulu mate tebal 8 inci.
    shahir- ensem gak
    sam- smart la bro
    jehan- tbe2 skang ske ngan jehan sjak jd benjy..abg body k skrg…cm abg body Fahrin A..auww..
    dafi- gle muke jambu..
    marsha-lg sexy muke marsha dr kira prsan tu!
    alyah-sooooo fashion victim! u are being victimize by stupid appearance!
    ella-dah2 la tu…jd la normal cm org age ko
    lisa S- sntiasa cntek!

  42. nana says:

    anak rohana jalil tuh kenapa?
    malu nyerr aku nak tgk dia
    nak tgk pon malu nih!

  43. yangamikberat says:

    untuk parents mia sara..udoh2 le kome bwk mia sara tu ke majlis2 hiburan.. x sesuailh bebudak g majlis cam tu..cian budak tu tak tahu apa2…msh panjang lg perjalanan budak tu…..

  44. CANTHEK says:

    hahaha…rugi suami si dynas tu..byr hantaran tinggi2 tp syg badan bini dia tu semua org leh tgk..free je x yah susah2 nk byr..

  45. jojo says:

    sudah2 la tu anak rohana jalil.nampak sgt buat2..sian kan terpaksa pose sampai tegang2 urat leher.bajet lawa.natural sudahlah k

  46. skodeng says:

    yg dgn ella tu raja azmi ker .. punya la tembam ..

  47. matmamat says:

    bajet megan fox,,megan fox botox die pon botox.wei megan fox skrg muke dah lain teruk lagi ade la..boobs pehal pelik sgt

  48. vanilla tea says:

    dalam ramai2…aku paling kelakar tengok anak si Rohana Jalil tuuu…jadi bahan ketawa saja :))))))

  49. mak aiii..ada yang betoi-betoi menayang badan habis nih..bek takyah pakai baju…

    http://belogapasajajadi.blogspot.com

    senjata mini.

  50. nonok says:

    anak rohana jalil nyer body mcm chasis kereta lepas xciden “kiat” ptuihhh!!!!

  51. awekzizan says:

    nape ella lain mcm je muke??horror giler alyah omg,,lady gaga konon

  52. nina says:

    kilafairy tu mcm pakai baju terbalik ke ape,,posing pon agak2la smp senget bau,,kahkahkahkah,,aku xminat fasha pon aku kena ngaku fasha lagi lawa dr die,, owww ustaz amirul ensem

  53. nina says:

    *baju

  54. fiza says:

    aku tgk si scha tu cam x mandi jek..

  55. peminat lisa says:

    yang pasti miera liyana tetap seksi…orang yang pakai seksi2 ni kan setau aku dorang ni tak yakin ngan diri sendiri..derang rasa derang tak menarik bila derang pakai tutup2..

  56. ngeri dan pelik says:

    kenape wajah / bibir Ella si ratu rock mcm tu yer .. mate aku rabun / silap nengok wajahnye….. ker ader sesuatu jugak.. huhu… parah dah artis yg umo makin meningkat nih semua nak kasi cekang muka …

  57. mysara says:

    Kecantikan Fasha Sanda mmg xboleh dinafikan la..lawa sungguh.
    Dynas mmg bajet nak tayang belakang dia yg mulus tu la, sbb tu asyik posing yg sama je.
    Mira Liyana – Naik menyampah tgk budak hingusan ni. Tgk baju depan ok dah, cover semua, tapi alih belakang, adoii..dh la duk tayang ketiak bucuk x abis2. Nak glamour punya pasal. Sudah2 la dik oii.
    Memey tayang lurah dendam..x sesuaii
    Leya – naper make-up pelik bebenor?
    Anak Rohana Jalil – Pelik sepepik-peliknya.

  58. Tina turner says:

    Rohana jalil hang bley dak aku nak mintak tolong sikit? Hang tolong bagi penampaq sikit kat anak hang tu bley x? Biaq nampak normal sikit kot kalau dah kena skali

  59. yus says:

    tonggeknyer minah tu.. aku lupa nama dia tapi dia posing macam mendada n bontot bajet ala2 kim kardashian la tu.. boleh la buat stock

  60. Wak Lu says:

    suke tengok juliana evans,liyana jasmay & lisa surihani…simple tapi lawa sgt…xoxoxoxoxoxo

  61. sigma says:

    ada jolie malaysia la …. anak rohana jalil (atas bawah mancung)

    ada juga lady gaga ….

    hehhehhe besh2

  62. Amy Lee says:

    dulu i tak minat fasha tapi bile kiter tgk2 balik kan…. dier simple n gojes beb. yg lain trying so hard nak jd gojes..

  63. AB says:

    best layan semua gambar2 abpbh ni…tapi bang nara, lagi best kalau ada caption kan…kan…kan…coz ada some artis mcm x berapa familiar la…anyways, thnx 4 all the pics…

  64. student bandung says:

    buruk gile baju meme..sumpah!!

    yg bg aku comey, lisa n irma

    • aspire5580 says:

      haha..buruk di mata anda..tp dimata norman hakim siapa yg tahu haha..sib baek mata dia tgk kamera haha

  65. aspire5580 says:

    ada jugak yg sempat posing mendada mencanak..lawa sgt la tuh..x tahu malu..bangga la tu gamaknya

  66. XOXO says:

    seyes ella nye makeup cm zombi kg. pisang lo nape cm2 cian kt ella slh plih ke makeup artist???cian tgk ank rohana jalil cm org sakit pth tulang blakang sengaja wat cm 2

  67. mak bedah says:

    dlu penah terserempak ngn ank rohana jalil tu serius aku igt mak nyah..skali pompuan tulen da..huhu..lentik x hengat.patutnye mak die artis kena tau bakat yg penting ni x ..lbh pentingkan kelentikan tubuh badan..makan ati la ko rebecca..da lose title bumper lentik…huhu
    stacy gak best sopan je posing…
    yg miera liyana tu da xde bakat nk tayang..so dia die tayang le bdn die..
    tapi kan aku pelik la…yg artis dedah2 kemain banyak nye pic posing depan la..blkg la..yg artis bertudung tu..yg berbaju sopan tu x byk plak pic posing2(posing2 sopan le)

  68. Myra Dolce says:

    lawak tol komen korg ni…
    tp knape kebanyakan rambut serabai jew…uishhh

  69. kita bakorrrrr says:

    aku bakor lurah2 ni kang!!!

  70. Anonymous says:

    Dunia akhir zaman

  71. momok says:

    aku sokong.pe pasal anak rohana jalil ni .umur 20 mcm 40 an…ish..xd nk utuk..tapi ase nye pelakon yg lame btapak mcm fasha,rcw,n lain2 xd over acting mcm nih….pkai pon ok xd la over..ni mak ai…mcm fofular habisss.sape minat die angkat tgan?

  72. Pilih satu says:

    dalam wanita2 melayu yg menawan dan cantik2 ni aku tak faham macam mana Estee Lauder Malaysia gi ambik si Mek Yon Caunter jadi modelnya. Bkan pon lawa. Very disappointing!!!

  73. jojo says:

    wow anak rohana jalil….perrhh seksi n seksa mata memandang….tp nampak sgt mcm fake….dah tau boobs besar lagi da nak pakai push-up bra…adoiyai apa ko nak tunjuk sgt….kene rogol baru tahu…depan blkg sume fake

  74. lady kb says:

    teruknya fesyen artis wanita…patut kjaan kenakan kawalan ketat dr segi pemakaian diorang ni…melampau sgt…aku sbgi wanita pun marah tgk..memalukan kaum wanita je…

  75. venomous says:

    aduhai.. knapela mostly artis betina ni nk pkai bju2 seksi yg npk lurah tetek..terpampam dada disitu..
    bare-back laaa sgt dorg2 nie..
    nak berfesyen pon agak2 la wooiiiii…..deimmmm

  76. xada nama says:

    make up simply ct nampak x cantik la..nampak berminyak je..pakaian artis semua x cantik jugak..irma bagus..tutup aurat..bila la artis malaysia ni nak ubah cara berfesyeen…adoyaiii..

  77. Pynkyf says:

    Truly beautiful and fashionable – Lisa, Irma, Rafidah..

    Yang lain tu, mekap macam turap jalan raya, fashion baju macam beli kat kedai costume Halloween party.

    Memang takde class langsung artis Msia! Lowest among all Asian countries.

  78. angelina jolie celup says:

    lupa lak nk cakap,pada ank rohana jalil si kylafairy ke namanya..kan elok letak nama gilafairy…wkakakakakakkakaka,hang tu xkan glamour la pasai hang ni huduh,percaya la kata2 aku ni..muka cam hang konpommm xkan meletop.jgn la dok berharap nk famous ye nyah oiiiii..

  79. alamaya says:

    rokok? banyak nye rokok!

  80. fcukk says:

    ini negara islam…. dan agama islam…pakailah cara islam..baru lah agama lain akan hormat kita….bukan atau perlu kita nak pakai seksi tunjuk aurat…buat plastik surgery buah dada,buntot..dan mcm2….jagalah cuba pakai mcm orang barat semata-mata nk glamour….pakai sampai telanjang mcm mana pun jgn harap lah leh jadi cam org barat atau hollwood…hollywood tu untuk org barat jer…tax perlu lah meniru…..mcm nak muntah jer…tengok sume gambar ni….buruk segi make up…buruk segi pakaian…. sume mcm sampah jer…..

  81. fantagiro says:

    gambar2 sumer superbb weii..suke sgt tgk LISA SURIHANI..terbaekkk..cantik…gojes..adik mia cute sgt..tpp..nape kyra pose cmtu???cam over skit..

  82. nina says:

    kdg2 teringin nak pakai baju2 mcm ni..set rambut lawa2..tp nafsu macam ni kena tolak tepi sbb haram..harap dpt kekal tutup aurat..tanak aku tanggung dose..btw irma pon boleh melawa walo pakai tudung..kan bagus kalo sume artis prmpuan pakai tudung..senang artis lelaki nak carik bini..hahahah

  83. doongdoong says:

    adoy,make up tebal salah, kurang make up salah
    kira ok dan simple la tu fara fauzana..tak lah make up mcm hantu mak lampir mcm sesetengah artis.yang simple malam tu la yg dpt award,yang tergedik2 meroyan pakai baju senteng tak pula naik pntas tu.tercalon pon tak.cr publisiti! tak habis2 fesyen berkemban tu.nak berkemban kat bilik air la.kat tempat sejuk mcm genting pon nak over. bala tu bala! yang bertudung juga yang paling CANTIK. sejuk mata memandang. bila la artis malaysia ni nak mmaju dari segi berpakaian

  84. insan prihatin says:

    insaf la semua orang, dunia dah akhir zaman. kot2 tak smpt nak taubat, Nauzubillah.

  85. peminat kilafairy says:

    $untik lagi ker kilafairy???

  86. AKU ANK MAKCIK ANA JALIL says:

    sori le u all….kita tau kita huduhh….kita xda bakat…nanti org xminat kita…dgn tonggek2 ni…kita tau kita leh populas…tgk2…kt cni sume org dh komen psl kiter…yehhh…kita dh populass….kuang3x….kesian si ank dara rohana bt jalil….opss…dara ke??

  87. Tanah says:

    TAHNIAH kepada mereka2!!!… kerana telah menempatkan diri kedalam neraka..
    dan malaikat pun berkata : kita bako aja…

  88. genuine1224 says:

    muka dah cantik..tapi dedah2…wajib ke dedah2…xbleh ke pakai sopan sket. kena dedah2 br cantik ke..genting xsejuk ke?? xtakut panas neraka keeeee

  89. genuine1224 says:

    memey pun baju makin labuh jeee..tapi labuh kat dada lebih2 plak, mcm nak tunjuk t*t*k je…bluuwekkk

  90. Azwan says:

    sudah2 la mengutup abang nara and geng2 u all mmg tak takut ka azab2 dok mengutok dan mengata….kalau diorang tak ampun kan apa u ckp ..bahaya tu..hehehehe..biar lah kat diorang..itu diorang punya pasal….mereka berdepan Allah s.w.t..kita jaga kita sudah….tak payah la kutok2..last2 kena balik dkt kita..waste time..

  91. Pachat says:

    hahahha!!!tergelak aku baca komen korang semua…si kila tuh bukan sengaja pose mcm tuh..dia da cacat..sbb byk suntik.doktor takleh buat apa dah..tu yg nampak mcm pose porno je.kalau dia jalan laju2 ngn badan melentik mcm tu mcm cicak hijau dalam citer rango!!

  92. anabobo says:

    fida paling lawa.. !
    yg kureng alyah.. heeeheee..
    sume artis miskin tak cukup kain,.nk tnjuk aset yg hnya pinjaman,bdoh

  93. eiyana says:

    sexy nye…klu body cun xpe…
    paling ketara leyh nmpk,body memey…breast dia nmpk londeh gila…..xcun langsung, mcm body nenek cucu 20 dh..geliks tengok..

  94. Reena says:

    Farhan pun nak gak berkemban..tak sedar diri tul.. ramai yg tak sedar diri..fesyen tah pahape..cam alyah tu..bajet lady gaga malaysia la..euuwww..yg cantik kisa surihani ngan maya karin..sopan n gojes..

  95. ISLAM ITU INDAH says:

    Gambaran Hari Kiamat

    ? Selepas Malaikat Israfil meniup sangkakala (bentuknya seperti tanduk besar) yang memekakkan telinga, seluruh makhluk mati kecuali Izrail & beberapa malaikat yang lain. Selepas itu, Izrail pun mencabut nyawa malaikat yang tinggal dan akhirnya nyawanya sendiri.
    ? Selepas semua makhluk mati, Tuhan pun berfirman mafhumnya “Kepunyaan siapakah kerajaan hari ini?” Tiada siapa yang menjawab. Lalu Dia sendiri menjawab dengan keagunganNya “Kepunyaan Allah Yang Maha Esa lagi Maha Perkasa.” Ini menunjukkan kebesaran & keagunganNya sebagai Tuhan yg Maha Kuasa lagi Maha Kekal Hidup, tidak mati.
    ? Selepas 40 tahun, Malaikat Israfil a.s. dihidupkan, seterusnya meniup sangkakala untuk kali ke-2, lantas seluruh makhluk hidup semula di atas bumi putih, berupa padang Mahsyar (umpama padang Arafah) yang rata tidak berbukit atau bulat seperti bumi.
    ? Sekelian manusia hidup melalui benih anak Adam yg disebut “Ajbuz Zanbi” yang berada di hujung tulang belakang mereka. Hiduplah manusia umpama anak pokok yang kembang membesar dari biji benih.
    ? Semua manusia dan jin dibangkitkan dalam keadaan telanjang dan hina. Mereka tidak rasa malu kerana pada ketika itu hati mereka sangat takut dan bimbang tentang nasib & masa depan yang akan mereka hadapi kelak.
    ? Lalu datanglah api yang berterbangan dengan bunyi seperti guruh yang menghalau manusia, jin dan binatang ke tempat perhimpunan besar. Bergeraklah mereka menggunakan tunggangan (bagi yang banyak amal), berjalan kaki (bagi yang kurang amalan) dan berjalan dengan muka (bagi yang banyak dosa). Ketika itu, ibu akan lupakan anak, suami akan lupakan isteri, setiap manusia sibuk memikirkan nasib mereka.
    ? Setelah semua makhluk dikumpulkan, matahari dan bulan dihapuskan cahayanya, lalu mereka tinggal dalam kegelapan tanpa cahaya. Berlakulah huru-hara yang amat dahsyat.
    ? Tiba-tiba langit yang tebal pecah dengan bunyi yang dahsyat, lalu turunlah malaikat sambil bertasbih kepada Allah SWT. Seluruh makhluk terkejut melihat saiz malaikat yang besar dan suaranya yang menakutkan.
    ? Kemudian matahari muncul semula dengan kepanasan yang berganda. Hingga dirasakan seakan-akan matahari berada sejengkal dari atas kepala mereka. Ulama berkata jika matahari naik di bumi seperti keadaannya naik dihari Kiamat nescaya seluruh bumi terbakar, bukit-bukau hancur dan sungai menjadi kering. Lalu mereka rasai kepanasan dan bermandikan peluh sehingga peluh mereka menjadi lautan. Timbul atau tenggelam mereka bergantung pada amalan masing-masing. Keadaan mereka berlanjutan sehingga 1000 tahun.
    ? Terdapat satu telaga kepunyaan Nabi Muhammad SAW bernama Al-Kausar yang mengandungi air yang hanya dapat diminum oleh orang mukmin sahaja. Orang bukan mukmin akan dihalau oleh malaikat yang menjaganya. Jika diminum airnya tidak akan haus selama-lamanya. Kolam ini berbentuk segi empat tepat sebesar satu bulan perjalanan. Bau air kolam ini lebih harum dari kasturi, warnanya lebih putih dari susu dan rasanya lebih sejuk dari embun. Ia mempunyai saluran yang mengalir dari syurga.
    ? Semua makhluk berada bawah cahaya matahari yang terik kecuali 7 golongan yang mendapat teduhan dari Arasy. Mereka ialah:
    ?- Pemimpin yang adil.
    ?- Orang muda yang taat kepada perintah Allah.
    ?- Lelaki yang terikat hatinya dengan masjid.
    ?- Dua orang yang bertemu kerana Allah dan berpisah kerana Allah.
    ?- Lelaki yang diajak oleh wanita berzina, tetapi dia menolak dengan berkata “Aku takut pada Allah”.
    ?- Lelaki yg bersedekah dengan bersembunyi (tidak diketahui orang ramai).
    ?- Lelaki yang suka bersendirian mengingati Allah lalu mengalir air matanya kerana takutkan Allah.
    ? Oleh kerana tersangat lama menunggu di padang mahsyar, semua manusia tidak tahu berbuat apa melainkan mereka yang beriman, kemudian mereka terdengar suara “pergilah berjumpa dengan para Nabi”. Maka mereka pun pergi mencari para Nabi. Pertama sekali kumpulan manusia ini berjumpa dengan Nabi Adam tetapi usaha mereka gagal kerana Nabi Adam a.s menyatakan beliau juga ada melakukan kesalahan dengan Allah SWT. Maka kumpulan besar itu kemudiannya berjumpa Nabi Nuh a.s., Nabi Ibrahim a.s., Nabi Musa a.s., Nabi Isa a.s. (semuanya memberikan sebab seperti Nabi Adam a.s.) dan akhirnya mereka berjumpa Rasullullah SAW. Jarak masa antara satu nabi dengan yang lain adalah 1000 tahun perjalanan.
    ? Lalu berdoalah baginda Nabi Muhammad SAW ke hadrat Allah SWT. Lalu diperkenankan doa baginda.
    ? Selepas itu, terdengar bunyi pukulan gendang yang kuat hingga menakutkan hati semua makhluk kerana mereka sangka azab akan turun. Lalu terbelah langit, turunlah arasy Tuhan yang dipikul oleh 8 orang malaikat yang sangat besar (besarnya sejarak perjalanan 20 ribu tahun) sambil bertasbih dengan suara yang amat kuat sehingga ‘Arasy itu tiba dibumi.
    ? ‘Arasy ialah jisim nurani yang amat besar berbentuk kubah (bumbung bulat) yang mempunyai 4 batang tiang yang sentiasa dipikul oleh 4 orang malaikat yang besar dan gagah. Dalam bahasa mudah ia seumpama istana yang mempunyai seribu bilik yang menempatkan jutaan malaikat di dalamnya. Ia dilingkungi embun yang menghijab cahayanya yang sangat kuat.
    ? Kursi iaitu jisim nurani yang terletak di hadapan Arasy yang dipikul oleh 4 orang malaikat yang sangat besar. Saiz kursi lebih kecil dari ‘Arasy umpama cincin ditengah padang . Dalam bahasa mudah ia umpama singgahsana yang terletak dihadapan istana.
    ? Seluruh makhluk pun menundukkan kepala kerana takut. Lalu dimulakan timbangan amal. Ketika itu berterbanganlah kitab amalan masing-masing turun dari bawah Arasy menuju ke leher pemiliknya tanpa silap dan tergantunglah ia sehingga mereka dipanggil untuk dihisab. Kitab amalan ini telah ditulis oleh malaikat Hafazhah / Raqib & ‘Atid / Kiraman Katibin.
    ? Manusia beratur dalam saf mengikut Nabi dan pemimpin masing- masing. Orang kafir & munafik beratur bersama pemimpin mereka yang zalim. Setiap pengikut ada tanda mereka tersendiri untuk dibezakan.
    ? Umat yang pertama kali dihisab adalah umat Nabi Muhammad SAW, dan amalan yang pertama kali dihisab adalah solat. Sedangkan hukum yang pertama kali diputuskan adalah perkara pertumpahan darah.
    ? Apabila tiba giliran seseorang hendak dihisab amalannya, malaikat akan mencabut kitab mereka lalu diserahkan, lalu pemiliknya mengambil dengan tangan kanan bagi orang mukmin dan dengan tangan kiri jika orang bukan mukmin.
    ? Semua makhluk akan dihisab amalan mereka menggunakan satu Neraca Timbangan. Saiznya amat besar, mempunyai satu tiang yang mempunyai lidah dan 2 daun. Daun yang bercahaya untuk menimbang pahala dan yang gelap untuk menimbang dosa.
    ? Acara ini disaksikan oleh Nabi Muhammad SAW dan para imam 4 mazhab untuk menyaksikan pengikut masing-masing dihisab.
    ? Perkara pertama yang diminta ialah Islam. Jika dia bukan Islam, maka seluruh amalan baiknya tidak ditimbang bahkan amalan buruk tetap akan ditimbang.
    ? Ketika dihisab, mulut manusia akan dipateri, tangan akan berkata- kata, kaki akan menjadi saksi. Tiada dolak-dalih dan hujah tipuan. Semua akan di adili oleh Allah Ta’ala dengan Maha Bijaksana.
    ? Setelah amalan ditimbang, mahkamah Mahsyar dibuka kepada orang ramai untuk menuntut hak masing-masing dari makhluk yang sedang dibicara sehinggalah seluruh makhluk berpuas hati dan dibenarkannya menyeberangi titian sirat.
    ? Syafaat Nabi Muhammad SAW di akhirat :
    ?- Meringankan penderitaan makhluk di Padang Mahsyar dengan mempercepatkan hisab.
    ?- Memasukkan manusia ke dalam syurga tanpa hisab.
    ?- Mengeluarkan manusia yang mempunyai iman sebesar zarah dari neraka.
    (Semua syafaat ini tertakluk kepada keizinan Allah SWT.)
    ? Para nabi dan rasul serta golongan khawas juga diberikan izin oleh Tuhan untuk memberi syafaat kepada para pengikut mereka. Mereka ini berjumlah 70 000. Setiap seorang dari mereka akan mensyafaatkan 70 000 orang yang lain.
    ? Setelah berjaya dihisab, manusia akan mula berjalan menuju syurga melintasi jambatan sirat. Siratul Mustaqim ialah jambatan (titian) yang terbentang dibawahnya neraka. Lebar jambatan ini adalah seperti sehelai rambut yang dibelah tujuh dan ia lebih tajam dari mata pedang. Bagi orang mukmin ia akan dilebarkan dan dimudahkan menyeberanginya.
    ? Fudhail bin Iyadh berkata perjalanan di Sirat memakan masa 15000 tahun. 5000 tahun menaik, 5000 tahun mendatar dan 5000 tahun menurun. Ada makhluk yang melintasinya seperti kilat, seperti angin, menunggang binatang korban dan berjalan kaki. Ada yang tidak dapat melepasinya disebabkan api neraka sentiasa menarik kaki mereka, lalu mereka jatuh ke dalamnya.
    ? Para malaikat berdiri di kanan dan kiri sirat mengawasi setiap makhluk yang lalu. Setiap 1000 orang yang meniti sirat, hanya seorang sahaja yang Berjaya melepasinya. 999 orang akan terjatuh ke dalam neraka.
    Rujukan: Kitab Aqidatun Najin karangan Syeikh Zainal Abidin Muhammad Al- Fathani. Pustaka Nasional Singapura 2004.
    ? Jika sekiranya kalian ingin mengumpul saham akhirat, sampaikanlah ilmu ini kepada sahabat² yang lain. Sepertimana sabda Rasulullah SAW: ? Sampaikanlah pesananku walaupun satu ayat. ? Sesungguhnya apabila matinya seseorang anak Adam itu, hanya 3 perkara yang akan dibawanya bersama :
    ? Sedekah/amal jariahnya.
    ? Doa anak²nya yang soleh.
    ? Ilmu yang bermanfaat yang disampaikannya kepada orang lain.
    sumber: Amar Sufi

    • Tanah says:

      bca ke artis tuh dgn tulisan yg pnjg ini?

      • gyulee gyuri says:

        kenapa post kat sini..kenapa tak terus post kat wall fb artis yg u nak tujukan tu…kami2 di sini sudah sedar semua tu..artis2 ni je yg tak mau sedaq..

  96. Datin X Ghairah says:

    ah sume ni duniawi semata2…dunia khayalan artis..syok sendiri, ghairah sendiri…naseb korang lah. x kuasa nk ckp lg.. kang ble org mrh psl seksi maut mula la merapu2 mtk mahapp..mulut mcm longkang!

  97. shufff says:

    sume tiptop….sume sedp mate memndng,tpi cre brpkain ad btul???taniah kpade irma yg ubh hdopnyer..love u irma…

  98. skit mta says:

    ntah la,,myamph aku tngok ank c rohna jlil 2….klo cntik xpe gk…ngn nnek aku jauh cntik nnek aku agy….bt bedah plstik,,,lg buruk muka die..ee,,

  99. noknok says:

    paling gorgeous and cute ..
    adik mia
    irma hasmie
    fida
    lisa surihani

    :)

  100. MRS MACRAE says:

    Agaknya kita org melayu ni dah d lahir kan utk tidak berdress dress cam org putih………see no matter how hard they tried to look good on that dress………still look soo keckok lah……………………….baju kurung is always the BEST utk kita org melayu:)))))))

  101. Wardah says:

    mmg btul..semua artis2 di atas (KECUALI YG BERTUDUNG) MEMANG SAMPAH YG MENYAKITKAN MATA!!!!

  102. edsassin says:

    muka rebecca dah macam bapuk,huhu.

  103. Elly says:

    irma cun!

  104. sewelFOREVER says:

    wehhhh….nape scha ni kurus sgt..
    bg berisi mcm dlu laaa..
    baru cun..
    pape pon scha n awal mmg cun!
    thumbs up..
    hope korang kekal smpai ke akhir ayat….
    :))))

  105. HS says:

    GELI AKU TENGOK SI MEMEY TUUU… TANG DADA DIA NAMPAK SGT LAH DADA PEREMPUAN DAH PENAH BAGI JANTAN ISAP YUUURRRKKKSSS

  106. anamusslmm says:

    Salam.,i think kila fairy has tge most perfect body,exotic face..so international,maybe rakyat malaysi tak open minded lagi kot nak trima rupa mcmtu?padahal baju die tak sexy pon.tadepon belah belah sini sana