Written by AbangNara | July 19th, 2011

Ramai yang email cakap tak puas nak tengok kecantikan Farah AF2 semasa majlis perkahwinannya bersama suami tercinta, Johan. Untuk memenuhi hasrat anda semua, Abang Nara dah carikkan seberapa banyak gambar yang termampu semasa perkahwinan mereka berdua. Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ceritera Cinta dan G.I Photoshoot.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

170 responses to (60 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Farah AF2 & Johan

  1. cantik2 gambar diorang…
    tahniah!
    semoga kekal ke anak cucu…
    insyaAllah…

    Entry Terkini: Admiral Hafiz Dalam Majalah REMAJA Lagi – Edisi 15 Julai 2011?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 60 Thumb down 0
    • LN says:

      cantek n berseri2 sgt..xtaw kenapa tp ni gmbr artis wanita yg jd pengantin yg paling berseri aku tengok.. :)

      p.s : lawak tengok gmbr sharifah shahirah dok snap gmbr sendiri belakang pengantin hahaha kelas kau shira!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 164 Thumb down 1
      • johan says:

        haha. aku tak perasan kalau ko tak cakap! ahahha

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
        • for men only says:

          mmg comel farah ni..tp apsal bnyk sgt gambar die ek?
          letih nk scroll bwh…hehe

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
        • lola lolipop says:

          cantiknyaaaaaa farah. subhanallah./ semoga perkahwinan/jodoh kekal hingga ke akhir hayat. ameeen! suka bila farah bertudung. :) manis sangat

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 0
      • yana says:

        betul la LN….ni 1st time tengok artis kawin yg betul2 berseri-seri mukanya….tak puas rasa tgk muka Farah ni…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 0
        • ana says:

          serius farah memang cantik and naik seri sgt2…tapi yg duk bergaduh pasal sanggul kat bawah comment tu, jgn permainkan hukum ALLAH…yg haram tetap haram…baca hadith sahih kalau nak bercakap…sanggul tinggi memang haram,..sekarang ni memang dah jadik trend untuk semua yg pakai tudung untuk berfesyen,,,lagi satu, bertudung mesti menutupi bawah dada…bukan hanya tutup kepala…hukum ALLAH jgn dipermainkan….WALLAHUALAM…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 1
    • namaku AhMeng says:

      sekali tengok muka ada iras si nora elena daaa. siti saleha tu hehhee

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
    • zira says:

      sapa yg makeup kan farah?? cantik sgt2…dia la artis yg plg cantik aku penah tgk…

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • ryzalyusoff says:

      huh..smart pict2 sumer :D

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. elis says:

    serious cantik! congrats farah!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 103 Thumb down 1
    • memang sepadan sungguh..a.nara sumbat smua gambar dalam 1 post je ke?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
      • loly says:

        laki die keje ape weh??kaye bebenorr…..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
        • lala says:

          fam farah agak berada la…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
        • wartawan bebas says:

          suami dia mempunyai rangkaian perniagaan bukan setakat di malaysia tapi juga level international.. memang tersangat2 kaya di penang.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 2
        • laici says:

          baru 26 tahun dah kaya raya … perniagaan apa tuh .. import , eksport ker ..hehehe ..

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • unik perkahwinan diorang ni. tapi unik yang memerlukan duit yg byk la jugak. huhu

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 4
    • lalabella says:

      wah!!!!!!!!farah,mmg cantik sesgt,,berseri2,,,antara pengantin artis yg paling cantik penah sye tgok,,serius!!!!!!!!!!!!!!,,,selamat pengantin baru,,,

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 114 Thumb down 0
    • aku says:

      mmg cantik….tp lg cantik klu farah snyum x nmpk gigi….lagi lawa ;-) bertmbh cntik bla farah pki bju brtakhtakn prmata hijau 2….looks like a queen ;-)

      Hot debate. What do you think? Thumb up 23 Thumb down 21
      • menyampah says:

        Ada je lah komen engko ni ‘aku’!!! Senyum nampak gigi pun tak boleh kerr…grrrr…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 1
        • rose elena says:

          ok ape nampak gigi..gigi dia penuh dan putih berseriiii aje..stunning n gorgeous…

          p:s ade tu pengantin make up punyala tebal, bila senyum gigi berkarat weiii…hahhaha

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  3. lady says:

    Congrats to both of them…farah nampak sweet sgt^_^

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 58 Thumb down 1
  4. chipsmore says:

    mmg cantik..sweeeettttt!! make-up pon tak over..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 76 Thumb down 1
  5. cantik sgt2…suker tgk senyuman dia :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 58 Thumb down 1
  6. semoga berbahagia hingga akhir hayat

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 1
  7. nana says:

    shanteknyee…!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 1
  8. haslini_sarah says:

    seriously–> Farah Cantik Sgt. Suka Sgt Tgk Pic2 D Atas… <3

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 1
  9. kaki_g0ssip says:

    AWESOME !! everything in perfect ! laki dia pun not bad ! cantik la serba serbi.

    tp 1 je aku nk mntk kt fara ni, lps ni tlg la ckp jgn pekik2 ye nak. awk tu dh jd bini org. ketawa pun jgn t’bahak2.

    i wish all d best to both of u :))

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 25
  10. limau_lemon says:

    saya rasa farah fall in love ngan suami dye sbb muka dye sweet ..senyum dye manis babe ..
    so kene la ngan farah yg mmg kiut miut tuh ..
    hehe ..pape pown kak farah,
    selamat menjalani kehidupan baru (:

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 5
  11. nona says:

    cantek nye farah.. shomey!! tp x ske la veil die yg meleret tu.. nabi kan da pesan persalinan kite jgn sampai menyapu lantai.. nway semoga bahagia selalu ye!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 4
  12. sha says:

    Subhanallah..cantik sangat

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 1
  13. kaki ayam says:

    farah brepp brepp…i like!!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
  14. Nana says:

    Sekali tgk muka laki dia mcm zain ruffedge plak ,
    cantik sungguh pelamin tu…rajin abg nara upload pic smpai 60 kping

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  15. kiki says:

    sejuk hati tgok muka farah..manis.terpancar nuur

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 1
  16. siti(bkn name sbenar) says:

    santeek giler!!! cume pngapit die je wat spoil..pkai baju jarang..nampak cacat ckit r gamba tu..huk2

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 2
  17. Gambit Saifullah says:

    Gorgeous r laki dia.. hehe dah mcm muke kawan aku der… dia dia bukan anak mami k

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  18. akulahpompuanittew says:

    sangat cantik Allah je yg tahu.!!tahniah Farah & suami..semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat!!make lots of babies ye Farah….!!(suka baca kisah cinta yg sgt low profile dgn suami dia nih!!)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
  19. jalanraya says:

    mmg boleh bagi credit kat wedding planner dia .Nampak sempurna dan cantik sgt sgt ..ada kelainan ..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 0
  20. peah jambu says:

    pergh… chanteekkk nyer… nie baru tul garden wedding… Tahniah kepada Farah n Johan.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  21. saya says:

    mmg awesome gilerr…farah cantikkk sgt2..moga bahagia hingga akhir hayat dan dapat anak ramai2..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  22. bebey says:

    grand ma….tahniah mempelai!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  23. lisa lis says:

    tahniah, ni la pengantin paling berseri..make up neautral dan simple..tersgtla cantik…~

    semoga bahagia dan bkekalan sehingga akhir hayat~ amin~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  24. CMah of Brunei Darussalam says:

    Takniah buat Farah dan suami,doakn smoga sntiasa b.bhagia dn d.pnjangkan usia perkahwinan hingga k.ahir hayat dn kurniakn anak yg soleh dn soleha Amin…. Perkahwinan yg sempurna dn trrr.sngat2 cantik =)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  25. ila says:

    x pernh tgk pkaian pengtin secantik nih..rasanya ni paling cntik yg pernah sy tgk..cntik gila2

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 0
    • kak chik says:

      aah ekk..sape designer ni…lebih meletop drp bahu kawin tomok vs ayu yg hatta dolmat buat tu..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 0
  26. jaja says:

    sume cantik. makeup, baju, pelamin, pengantin..terbaik!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  27. putihkase says:

    TAHNIAH FARAH N HUBBY, cantik baju farah cuma tu lah semuanye ketat2 lah, nampak shape body dia, maybe weeding ni ok lah pakai cam tu sekali seumur hidup tapi pas ni pakai lah yg muslimah cikit ya, kekadang pakai tudong tapi pakaian ketat dari atas smpai kebawah …. anyway congratulation both of u

    Hot debate. What do you think? Thumb up 19 Thumb down 25
    • minah penang says:

      sy setuju dan nk tambah sket..terkilan dengan sanggol tinggi farah..dr hari nikah lagi. adoi..kan dah semua maklum, sanggul tinggi tu haramm…:(

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 6
      • KARA says:

        eh sanggul tinggi xharam la… weeeyy… cuma x digalakkn pkai… cm cpt kuarkn fatwa yer..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 11
        • slurp says:

          pakai sanggul tinggi yg nmpak jenjang leher tu yg salah .. bukannya yg bertudung ..dah rambut tu mmg panjang naK BUEK CAMNO LAGI ..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
        • miznuryn says:

          ehhh jap2…sebelum cakap 2,pastikan ko belaja ilmu agama dulu eh…klu x haram,knp ada dlm hadith rasulullah saw “prmpuan yg meliuk lenggok dan berbonggol di atas kepala x akan cium bau syurga”…klu x setuju pon jgn memandai2 menghalalkan benda yg haram

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
        • fiza says:

          jangan berbalah. Percayalah hadis nabi ini.

          “Dua golongan penghuni neraka yang mana aku sendiri belum pernah melihat keadaan mereka di dunia : golongan yang membawa cemeti seperti seekor lembu lalu menggunakannya untuk memukul manusia dan juga kaum wanita yang berpakaian seperti bertelanjang, menggoyangkan badan dan berlenggang-lenggok, kepala mereka ada suatu seperti bonggol di kepala unta yang bergoyang-goyang. Mereka tentu tidak akan memasuki syurga atau mencium baunya sedangkan bau syurga itu dapat dihidu dari jarak perjalanan begitu dan begini.”

          Ramai perempuan bertudung tetapi berpakaian ketat dan ada bonggolan di kepala. Dah jadi satu trend. Insaflah selagi bernyawa.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  28. inilh seri pengantin yg blm diganggu usik..beseri sgt..x puas tgk ..cantekkkk

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 0
  29. amsyar~ says:

    tue diaa!!byk t0l pic kawen farah..mmg terbaekk!!! ske ar baju2 di0rang..penuh dgn labuci

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  30. nadia says:

    suka sgt dgn make-up & bju pengantin. ditambah plak dgn pengantin nye yg mmg sama cntk sama pdn.. awesome!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  31. nadia says:

    nk tau sgt2 sape yg make-up farah & sape designer bju pengantin..abg nara help me!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  32. naima says:

    berseri gila..mcm mahima chaudary pn ada muka farah ni..hehe..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  33. lyn says:

    cantik betul..make smooth sanagattttt…farah u look so gorgeos!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  34. gyulee gyuri says:

    waaahhh…sgt cantek..rasa nak kawen lagi skali….hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  35. holly says:

    cantik farah.suka tgk gigi dia n senyuman dia.mmg cantik.sumenya cntik.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  36. nano says:

    Farah nampak sweet sangat…… nampak happy sangat ..congrats

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  37. Whadda F? says:

    Ini buktinya artis-artis kita ni tak perlu pakai seksi-seksi masa wedding untuk nampak cantik. Dan bagi mereka yg bertudung pula tidak perlu membuka tudung masa wedding untuk nampak cantik. Tak semestinya tutup aurat dan berpakaian sopan tak boleh nampak cantik. =)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 0
  38. norhas says:

    chantek sgt… i loikeeeeee

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  39. acunyaa says:

    farah sangat-sangat chantek.. sangat sepadan ngan johan.. aura bahagia terserlah di wajah.. semoga bahagia hngga akhir hayat..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  40. qaseh manje puteri says:

    Perfecta!!!!! Sgt manis,ayu & seriously natural beauty…Tahniah Farah & Johan..Smg stsa berbhgia hgga ke akhir hayat…..Always supporting your career Farah~~

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  41. fans says:

    aku suka gila tgk farah nie..gerammnya…chantek la…congratz farah….

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  42. Jiha says:

    cantik nye Farah.. berbeza betul masa time mula2 masuk af2.. sekarang muka dh matured n lagi2 cantik. tahniah2.. muke asbend dia mcm muke pelakon hindi la plak..hihi..

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  43. memang cantik.. berseri betul muker farah…
    tahniah utk mereka..
    semoga berbhgia hgga ujung nyawa….

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  44. kum says:

    tak jemu pandang ..mungkin sebab mereka nih tak ada “pre wedding “seperti trend penggantin zaman skrang .Belum apa2 dah disandingkan ..membuatkan seri penggantin sudah hilang ..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  45. kidal says:

    org tua tua cakap .. klau masa bercinta atau bertunang , jgn berkepit selalu .Nanti hilang seri penggantin .Itu sebab farah ni nampak cantik sgt dgn pasangannya .. rupanya hubungan jarak jauh ..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 0
  46. Cik mango says:

    Manis & cantik sebab suci.. Terselah keserian mukanya.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  47. layha says:

    peerrghhh! giler lawo la fara nih…..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  48. Enemy~ says:

    Sangat cantek !! siyes.. ish ni tak sabo nak kawen ni.. huu

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  49. sofeajane says:

    laki dia pelabur hartanah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. jane says:

    she has a very nice smile….very pretty….

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  51. Kacang Soya says:

    siyes aku nak ckp ini lah pasangan pengantin paling cantik & handsome utk tahun 2011 setakat bln 7 ni. busana cantik & warne pon x sakit mata memandang. mekap…gojes! cume 1 teguran aku untuk kebaikan farah. spoil skit sbb busana bersanding ketat kat bahagian atas. tang dada plg ketara. tudungnya kontot sgt sampai nampak bentuk. pastu part dada tu ketara jugak shape beading tu. nampak mcm berkemban la. yg lain2 tu sume nampak cantik.
    semoga dorang hidup bahagia sampai akhir nyawa.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 5
  52. This the very “best” wedding I ever seen. Every single things are well prepared. This is the right theme of “Garden Wedding”.

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  53. ^_^ says:

    Nice, n so sweet…Sejuk je mata nk tgk gamba2 ni lagi, bile scroll kt bwh cam nk tgk de x gamba lagi,, lagi n lagi…Tahniah & selamat pengantin baru…Semoga kekal bahagia hingga ke hujung nyawa Insyaallah….Amin..

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  54. kayrul says:

    cantiknya farah. puas tengok gambar2 nie semua…mekap farah pun cantik..licinnya muka farah nie

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  55. cikocoki says:

    xt’kata…cantek sgt2++++++++
    pngntin,pelamin,sume cantek~anak msti kiut miut t :)
    moga b’kekalan hgga keakhir hyt….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  56. noname says:

    seyesli, farah nampak gojes sgt…..nampak sgt sgt sgt sgt ayu n cantik…..i like!!!! btw, congrates farah n hubby!! semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat….amin…..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  57. arabella says:

    cantekla mekap die. nk pure je. baju n pelamin pon cantik. congrats

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  58. sepi says:

    da ok dah majlis ni..farah pn nmpak cntik..tp slek nye ade bonggol plak kat kpala tu..kn xelok pmpuan yg suke sanggul tggi2..haram kan??betolkan saye klu silap ckp…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  59. Kancilbiru says:

    sedap betul mata memandang farah ni…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  60. bitt says:

    alhamdulillah…canteknya la haiii

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  61. luvdea says:

    baju nikah dan sanding farah & johan by zery zamry
    makeup nikah by saidatul nisa
    makeup sanding by amy janz
    pelamin by ari wedding couture

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  62. Tipah says:

    Mmg sangat cantik!! Dah pun kawin…dulu ingat lg mase mule2 keluar af macam kanak2 riang lg…farah ni mmg budak baik..family sentiasa jaga dia…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  63. chick says:

    inilh seri wjh pengantin yg blm diganggu usik..x puas tgk..mmg canteeeek..muge bahgia dunia akhirat..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  64. nusa says:

    aku rasa sungguh terharu tgk gamba2 farah ni sampai rasa hampir menitik air mata.

    semoga Allah melimpahkan kalian dengan rahmat dan kasih-sayangNya selalu, amen..

    p/s: x sabar nak tunggu sapa agaknya yang berjaya menyunting hati irma yang manis tu?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  65. saje2 sakat says:

    farah memang gorjeous! naturall gila. cantek farah. semoga bahagia yea.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  66. azura says:

    suka la dengan cara make up farah. cantik… siapa yang make up kan farah?

    Tak terlalu tebal, nampak natural…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  67. Fedzmy says:

    tahniah farah smoga berkekalan hingga ke akhir hayat…. cantik sangat………..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  68. shima says:

    makeup time nikah sgt cantik..nmpk sgt natural!..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  69. Fairytopia says:

    sonok nye tgk org kawen..cantik sesangt..sume nye nmpk perfect laa…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  70. noor says:

    So sweet, awesome,gorjeous!!, this wedding really outstanding to compared with other wedding that i ever seen,very well prepared and not to over like other artise or VIP wedding,CONGRATULATIONS & HAPPY MARRIAGE, semoga ALLAH merahmati segalanya.

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  71. Mak Cik Peah says:

    cantikkknyeeee..muka farahh macam wife Aziz M.Osman..Putri Lily..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ocheeno says:

      a’ah da lama pasan muke farah cam puteri lily…cam adik beradik derang neh…dua2 comel…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. ctfza says:

    farah.. pengantin (artis) tercantik abad ini.. susah nak jumpa artis yang bila kawen/sanding, seri pengantinnya naik.. cantiknye farah.. memang seri pengantin sangat!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • jane says:

      betul sokong sangat…. farah pengatin yg paling berseri…. bukan tipu punya berseri…. senyuman dia cantik sungguh make up tak over…. the most beautiful pengantin dalam ramai2 pengantin yg kawin baru2 ini…. yg lain tu cantik jugak tapi kurang berseri…. hmmm kepada artis2 lain yg nak kawin tu…pakai la farah punya mak andam….thumbs upsssss….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  73. Aina Suraya says:

    Farah sangat cantik… subhanallahh…Semoga kekal hingga ke akhir hayat ya. Tahniah!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  74. mixgirl says:

    wowwww…………….mmg cantik n padan lah pasangan nie
    aku doakan smoga bhgi keakhir hayat…amin…
    majlis nyer meriah n cantik skali pandangannyer…
    tahniah….
    x sabar rasanyer aku nk kawen…huhuhu…;))

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  75. mysara says:

    Segalanya saaaaaangat cantik. Pengantin, busana, pelamin, hantaran, foto..tahniah Farah..Sangat sukaaa..Semoga bahagia hingga ke akhir hayat, dunia akhirat.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  76. comot says:

    gigi farah cantik sgt…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  77. yaya says:

    smpt lg kak shira tgkp gmbr sndiri kat blkg tu..hehehe

    nway sgt cntk farah dgn imej ni…semoga kekal hingga akhir hayat

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  78. ain says:

    cun!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  79. faravril says:

    Congratulation Farah Diana & Johan Johari~~~~
    like!! like!! like!!!!!
    suke giler tgk Farah ngan husband dia.. COMEY!!!!!
    mmg betul pon comment2 sume, Farah nyer seri pengantin memang sangat menyerlah berbanding artis2 lain.. Harap wedding Farah nanti ada dalam NONA TV3~~ ^_^

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  80. Minah Senget says:

    SubhanALLAH…canteknya farah….
    tak payah pakai contact lens warna warni bagai nak naek seri muka pengantin…

    kalo da lawa, tetapla lawa nya… =)

    Congrats Farah & Johan..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  81. farah says:

    tgk gmbr2 Farah ni buat sy rasa senyum memanjang…terserlah kebahagiaan yg dikecapi….rasa mcm nak kawen cepat la plak…memang Farah artis yg jd pengantin paling cantik sy rasa..fotographer pun ptt diberi kredit jugak..gmbr2 candid sgt ‘hidup’…and..patutlah cantik..Kak Sai yang make up kan… congrats all!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  82. effarieza johari says:

    lawa sgt farah.si breep2 ni..dulu tak matang skrg dh jadi cntik sgt..bertuahnya dia…memang lawalah dia,..especially mlm bersanding tu..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  83. Juon says:

    Cantikkknya farah..senyuman brrseri2 tak nampak
    pun wajah penat kusam..cuma nampak wajah kegembiraan ketenangan dan kebahagiannn..cantikkk sangat..tahniah k farah..pandai farah jaga gigi hehe

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  84. saya budak baik says:

    make up dia tersangatlah gorgeous i loikee….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  85. emma says:

    cantik mekap,cantik baju,tapi…..knpakah msti dada terdedah? dah elok pkai tdung,knpa x dilabuhkan aja tdung itu… :( …tu ja yg spoil …

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  86. sweeetnyer….mmg padan…suke sgt…make up x Over…suke3…moga berkekalan hingga ke akhirnyer…Ammiinnnn….:

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  87. ashfa says:

    wahhhhh….sangat channteekk la….semuanya blh puji..seri pengantin mmg sangat menyerlah pada wajah farah…..pelamin pun lain dr yg lain…ermm, agak2 brape la erk kos utk semua ni..hihih

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  88. memei says:

    selamat pengantin baru farra & husband..
    Pengantin artis yang paling berseri & cantik sekali…
    Fara mmg cantikkkk sangattttttt….
    x puas tgk gambar kahwin sbb mmg cantik & berseriii…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  89. Cik Nin says:

    Susah nak tengok artis naik seri pengantin bila kahwin.
    Tapi Farah sangat bercahaya muka dia kawin.

    Sangat obvious serinya. Tahniah Farah brip-brip & suami. Semoga bahagia hingga ke syurgaNYA.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  90. sakuraungu says:

    farah cntk sngt,,cukup beseri inai djari,,x pyah nkl melukis2 bagai~~smga trus mnjd muslimah sejati,,insyaallah…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  91. pizza says:

    Cantik gubahan hantaran tu. Looks exclussive and comtemporary. X typical mcm yg biasa org buat.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  92. zz says:

    seri farah naik masa jd pengantin kerana dia jarang bergambar dgn lelaki, penampilan dijaga, make up pun tak over, ibu bapa pantau pergaulannya dan bila dah bertunang pun dah berkepit…itulah sbbnya seri muka dia naik…tahniah….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  93. zz says:

    silap….bila dah bertunang pun tak berkepit. dgn tunang…. mcm si memey tu..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  94. limah jongang says:

    Its a perfect wedding…Sungguh sempurna..! Farah tampak sungguh anggun, manis berseri, seri,,,,,, x jemu memandang… yang terbaek penah saya lihat. Dari solekan,busana, pelamin, fotography, hantaran,….pasangan nya pengantin lelaki juga x kurang segak,,,,tahniah pada pasangan ideal ini…semoga bahagia dan berkekalan…

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  95. pw says:

    weyh cun gler farah !
    congrate k !
    hope bahagia dunia akhirat .. ^_^

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  96. macam2 says:

    awesome!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  97. Siti Mamatietoy says:

    Subhanallah…Cantik sungguh Farah ni, x perlu pakai contact lense mcm artis lain yang jadi pengantin…tu baru natural beauty..rindu nak tengok gelagat Farah dalam AF2 dulu dengan “Johnny”…sweet sangat2 couple ni..semoga perkahwinan Farah ni kekal bahagian sehingga ke akhir hayat mereka dan sentiasa mendapat keberkatan dari Allah SWT dunia dan akhirat…love u Farah…BREEP…BREEP….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  98. adila says:

    ya allah..cantik farah…glowing sangat…terserlah seri kat wajah farah…INI BARULAH DIKATAKAN SERI PENGANTIN…
    memang x jemu tgk gmbar2 diatas…..
    definitely farah is the most beautiful bride(di kalangan artis) yg paling cantik….sweet sangat.make up tak over. just perfect….
    Tahniah To Farah Diana & Johan Johari..Semoga berbahagia ke akhir hayat. Amin.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  99. fahnees says:

    cantik dan berseri..semoga kekal bahagia. amin

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  100. sue says:

    MasyaAllah ..mmg cantik…majlis memang meriah tapi muka pengantinya nampak serba sederhana tak over sgt macam artis lain..semoga berkekalan.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  101. sailormoon says:

    tahniah buat fara dan suami…
    mmg betul kata semua antara pengantin yg plg cantik dan berseri di kalangan artis…………..
    bagus sgt…
    fara dan suami nampak insan yg sgt baik….
    semoga bahagia dan berkekalan sehingga ke akhir hayat…………….
    TAHNIAH sekali lg..
    semoga cepat2 dapat anak..
    heheheheh….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  102. liza says:

    tweet.. nak tanye.. farah ni ke yg kes parents angkat tu??? yg kes original parents are from sarawak tu? kalau salah i am so sorry.. i just hear abt this..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
    • Anonymous says:

      bukanlah… tu nurul AF2….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • liza says:

        ooo… wrong person! sbb dah terlalu ramai artis AF tu yg jadi confuse!

        so sorry to farah! and congratulations on your wedding!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. mizz qEen says:

    cantik!berseri2!cun!cOmel! dn mcm2 ayat lg aku nk ckp…mmg super duper comel la farah ni…musti meriah majlis tu ngn senyuman dn gelak die yg kaw2 tak cOver cun tun…hOpe rumahtgga pun akan btambah bseri ngn hilai tawa farah dn pale giler2 nye tu…hahaha..slamat pgantin baru farah…love u!

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  104. Siti Mamatietoy says:

    Yang kes parents angkat tu Nurul AF2 kan? (sorry kalau salah)..bukan Farah…tp apapun semoga Nurul & hubby pun bahagia hingga ke akhir hayat…farah & nurul best fren kan masa AF2 dulu…dua2 dah kawen…best…!!!2-2 x banyak gosip…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  105. ila says:

    masyaallah…cantik sampai tak terkata aku dibuatnya..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  106. PSM says:

    seri pengantin dia naik…sweet sangat….untunglah en abang dia..moga berkekalan hingga akhir hayat

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  107. nurul says:

    dia pakai inai hujung jari je, nampak lebih menyerlah dari yang lukis2 awan larat tu…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  108. missf says:

    wahh!sangat2 cantik farah!nampak berseri-seri muka dia,lawa sangatt.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  109. calculator says:

    Tahniah & selamat pengantin baru, farah. semua cantik, cantik & cantik sgt… kpd artis lain, contohi la farah ni, x perlu pun nk pakai baju bjela2 pjg, & kmbg2. Inai pun simple, x meleret2 mcm lukisan batik… ;-)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  110. SYANI says:

    Cantiknya dia….. memang terserlah seri pengantin. Selamat pengantin baru Farah..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  111. BAD says:

    MEMANG CANTEK GILA…SEJUK MATA MEMANDANG….. TAKDE LA OVER MCM TUT……………

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  112. sally says:

    tak pernah rase farah ni cantik sgt dulu… cantik tu mmg la..
    tp mmg tyme wedding ni die sgt2 cantik… jarang tgk artis nampak len tyme kawen sbb dorg dah biase make up tebal…
    tp fara nampak lawa gilerrrrrrrr

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  113. yanahusni says:

    cntiknya farah…subhanallah

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  114. adie says:

    cantik.syukur.inai ringkas.bagus sgt.ini lebih baik.tak terdedah.semoga terus bahagia dalam keberkatan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  115. n o n a m a n i s (: says:

    cantiknye fara…semoga bhgia hingga ke akhir hayat…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  116. saya says:

    berserinya farah
    terutama time akad nikah
    putih bersih farah sama dgn kecantikan baju akad nikahnya..terpegun..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  117. Ayie says:

    Tahniah Farah & Johan.

    Semua gambar2 cantik dan kecantikan Farah membuatkan gambar2 menjadi lebih cantik :-)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  118. student bandung says:

    i love her..shes pretty and humble n nice..
    n shes flawless!!
    but, the sanggul is soo tinggi n besar..just my pov..

    tp die ni mmg cntk ahh!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  119. ANNA says:

    Muke laki die cm hazamah la…adk bradik ker??

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  120. kikilala says:

    subhanaAllah,..cantik dan berseri2 wajah beliau….muka suci jer yer…..smg bahagia hggg ke akhir hayat.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  121. ctzen says:

    lama tak mai no…

    perghhh! tak terkata. sungguh berseri muka dia. naik seri kata orang.
    mungkin sbb dia tak tunjuk brkepit bagai masa btunang dulu. tak macam yg lain2.
    sungguh, ini le pgantin artis yg trcantik wat masa ni.
    kalah yang lain2, yang dot dot dot

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  122. lene says:

    serius!!! sgt cntikkk farah..!!! subhanallah sume 2 anugerah dr DIA..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  123. anny says:

    licinnye kulit muke farah…..pakai produk ape ek?=)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  124. nonadsign says:

    baju nikah dan sanding farah & johan by zery zamry
    makeup nikah by saidatul nisa
    makeup sanding by amy janz
    pelamin by ari wedding couture

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  125. uteh says:

    Pernah tengok farah live..memang simple n manis tanpa meke up tebal..dh jdi pengantin lagi la naik serinya.. mcm pernah dgr org tua2 ckap..kalau seri pengantin terserlah bagai..kompom dara

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  126. wongjowo says:

    teringat mase bwk anak bujang jumpa Farah dulu..yg x bley blah bile dia kata kat anak aku..”ee..ee..gigi kita same arr..!!” kui..kui..kui..
    To Farah & Hubby – Tahniah!!
    Wanita yg baek..ditemukan Lelaki yg baek juga! Alhamdulillah!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  127. erulqlate says:

    cara pakai tudung dah nampak laen(familiar n selesa dgn pemakai) compared to pengantin yg rare pakai tdung(pakai bila bsanding shj)
    kemanisan nur terasa n terserlah jua…….
    cantik! kemas! simple…
    manis n tampannyer kejadian allah…
    semoga berbahagia duniakhirat farah n johan….inshaallah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  128. nadia says:

    ya allah…sangat berseri wajah farah…
    semoga berbahagia kpd farah dan johan…….amin

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  129. amy says:

    selamat pengantin baru buat farrah & johan… mmg cntik n berseri wjah farrah..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  130. cikgu yana says:

    selamat pengantin baru….pasangan yg sangat secocok bak kata pepatah bagai pinang dibelah dua…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  131. Amier says:

    Gambar ke 34 tu si pengantin lelaki dengan liris mata tengah ushar “barang” pengantin perempuan tengah tunduk tengok hantaran.
    Sabar sabar Johan, walau tenaga batin telah anda pertingkatkan dan step2 kamasutra sudah dipelajari.
    Hanya tunggu beberapa jam lagi saja langit akan bertukar gelap menjadi malam.

    ~Selamat Pengantin Baru~

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  132. farah memang cantek..kecik je org nye dan paling best dia TAK KEKWAT!!suka senyum..smalam baru je pi kenduri depa blah Johan coz he is my fren. Sgt2 cantik dan simple je wedding dorang kat Penang ni.
    To both of u guys, selamat pengantin baru…. :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  133. Queen Bee says:

    She’s like the most beautiful bride after Siti Nurhaliza’s wedding heheheh

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  134. renee says:

    smile, and the world will smile with you… farah senyum tak henti, orang tengok gambar dia pun tak henti senyum and happy for her…. i’m not really her fan, but love the way she dressed up, really gorgeous…! congratulation…!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  135. me says:

    cantik sgt…..suke inai dia…simple n menarik…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  136. sape2 says:

    mmg cantik sgt.. xterkate cantiknyeeee..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  137. there are some interesting points in time in this article but i donõt know if i see all of them center to heart. there is some validity but i will take hold opinion until i look into it further. good article , thanks and we want more! added to feedburner as well

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  138. bea bella says:

    Sukenye ngok farah dan johan 2…loving sangt..fuhhh…teringin sgt nak join..tp bukan join kawin..join makan nasi minyak farah lahh..cehh; moga farah dan johan bahagia sampai ke syurga…amin………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  139. myza says:

    farah nmpak cantik sangat……..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0