Written by AbangNara | July 11th, 2016

Di kesempatan ini, Abang Nara ingin mengucapkan selamat hari raya Aidiilfitri, maaf zahir dan batin buat semua pembaca Beautifulnara. Sebagai seorang manusia, pasti Abang Nara ada banyak membuat kesilapan kepada anda secara sengaja atau pun tidak. Diharap dapat maafkan. Jadi jom kita layan beberapa gambar selebriti tanah air ketika Aidilfitri yang lalu. Paling Abang Nara suka sudah tentu gambar keluarga Lisa Surihani dan Yusry.

lisa surihani raya

Namun yang paling mencuri perhatian Aidilfitri ini adalah gambar Nora Danish bersama Nedim Nazri. Kemesraan mereka membuatkan para peminat meminta segera berkahwin. Diharap perancangan mereka untuk mendirikan rumah tangga selepas Aidilfitri akan menjadi kenyataan.

lisa surihani raya

Lagi 58 gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Susah senang bersama, akhirnya dia kahwin dengan orang lain


lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya

lisa surihani raya

lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

66 responses to (60 GAMBAR)Selebriti-Selebriti Tanah Air Di Hari Raya Aidilfitri

  1. Anonymous says:

    Nora Danish tu knape? Bgambar hari raya ke bgambar pra jimak?? X segan plak dia pose2 cmtu yek?? Sopan lg yg dh kawin..

    0

    0
    • Anonymous says:

      geli betul dua ekor tuh..
      buat semak je..selalu beraya ngn family jejai..skrg dh bjaya runtuhkan rmhtga fasha dah xberaya sama ke..misi berjaya dah kan..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Biasalaa… setan dah tlepas kannn… sbulan kot kena rantai…

      0

      0
    • Mat terengganu (ganu kita) says:

      Aku nampak Marion Counter & Nasa kat rumoh terbuka PM masa hari raya pertama pakai baju kaler hijau gelap… masa Marion senyum tobat comel. Kalah orang puan melayu..orang puan melayu mekap sekilo bulu mata sekilo badan pulok gemok tobat hudoh.. Marion gok yang comel.. make up simple, badan slim. Kalu Marion berdiri sebelah orang puan melayu…Marion WIN .

      0

      0
      • nasa bannga says:

        tula nanti xmas nanti dia pakai pulak skirt sesingkat2nya brader bulehla cuci mata sbb Nasa ni tak kisah pun jd dayus laki perati bini dia…

        0

        0
      • Pandan Kaya says:

        Mat terengganu cuba tunjuk sikit muka kau handsome sangat ke, dan badan kau sekali sasa sangat ke sampai boleh cakap macam tu? Perasan.

        0

        0
      • Pandan Kaya says:

        Mat terengganu cuba kau tunjuk sikit muka kau handsome sangat ke? Body kau dah sasa sangat sampai boleh cakap macam tu? Kau tu perasan.
        Sedap mulut kau cakap macam tu, sapa cantik sapa burok/gemok. Tak pon bini or mak kau ada cun macam Marion?

        0

        0
    • Mat terengganu (ganu kita) says:

      Paling hudoh baju Siti Saleha..pesen baju benda gitu ork ? Mung mari Terengganu pakai baju pesen gitu kena gelak jer dengan orang Terengganu. Juliana Evans gok yang comel … Juliana Evans datang Terengganu confirm ramai orang Terengganu suka.
      ..

      0

      0
      • Anonymous says:

        Ada diorg kisah org2 ulu terengganu tu suke ke idok kat diorg? Memalukan org ganu la mu nih. Typical kg.com

        0

        0
        • Ryan says:

          Tapi baju tuh memang hodoh lah kalau nak buat beraya or baju tuh memang x sesuai dgn siti saleha … she looks terrible.

          0

          0
    • minah jambu say no to DRUG says:

      gambar yg no 4 tu nabil ngan anak pertama n kedua eh cuteeeeeeeeeeeee betol..

      0

      0
  2. Bukan peminat nenonanu says:

    over sgt Nenonanu tu..berdosa k

    0

    0
    • Mat jebon says:

      Dan ini menunjukkan… Retis2 terpilih utk klua di sini adalah yg faveret2 penulis2 beautifulnara! Kahkahkah!
      Padahal byk lagi gmbar artis2 lain yg cantik2, drpda nak ulang2 gmbar selfie mira filzah & nora danish, eeeew.
      Gmbar schawal, fathia latif, tizaqyah, ramonazamzam, dan lain2 byk yg cantik lagi

      0

      0
  3. Bukan peminat nenonanu says:

    Over sgt Nenonanu tu..berdosa korang tahu x? yg org keliling tu menjawab la korang kt akhirat nnt..Sekian

    0

    0
  4. aku says:

    nora danish dah nikah la tu ek..ptt la sakan berpeluk..huhu

    0

    0
    • Mek cun says:

      Haah aku pun syak depa dh nikah. Kalau betul, memang bodohlah kalau tak hebahkan. Mengundang fitnah. Benda baik seperti nikah lah dihebahkan ni benda haram bercuti sebelum nikah dihebahkan umum. #najiss

      0

      0
    • miss kepah says:

      aku pun syak dorang dah nikah.hari tu nora dh ckp nk mjlis akad nikah je xnak sanding sbb dah tua.so aku mmg pasti dorang dah nikah.sbb tu berani bgambar mcm tu and post publicly, sebelum ni dorang cover2 jugak…dorang nk tengok ramai maki hamun, pastu baru kluarkan knyataan dah kawen, kiranya nak troll netizen suka memaki tak tentu fasal, padahal diri sendiri bodoh merahsiakan perkahwinan dr netizen. mmglah perkahwinan wajib dihebahkan sekurang2 40 org, tapi kamu tu public figure so agak2 lah nk hebah dgn 40 org je..papun kalau dah kawen, alhamdulillah smoga bahagia hingga ke jannah..

      0

      0
      • Anonymous says:

        kalupun dia xhebahkan perkawinan dia pd orang ramai apa hak kita nak memaki dia?itula masalah masyarakat hari ni..kononnya tinggi sangat ilmu di dada bila tengok gambar orang berpeluk terus hentam..ye diorang buat salah tapi bukan hak anda nak smash..sedangkan nabi pun xsmash orang begitu

        0

        0
      • Anonymous says:

        nora baru jer wat statement x nikah lg..belum pasti tarikh..
        belom de confirmation..tp IN SHAA ALLAH selpas raya 1437h..
        so, ada lg 11 bln nak sampai ke raya tahun 1438h..
        *kita assumed jer dia ada perancangan nikah selepas raya, tp x pasti tahun bila..

        0

        0
  5. Fido Dido says:

    Cantik…kpd Nora, cepatla berkahwin. Sekian :D

    0

    0
  6. Anonymous says:

    astaga..yg laen belum kwen pn sorg2 je bgambar..si nora neh..
    geli setan!
    dah pernah ke katil ke..tanya je..gaya mcm pernah dua ekor neh..
    buat cacat gambar je

    0

    0
  7. nananeno says:

    Tangga dan Nora Danish berpisah tiada

    0

    0
  8. Nora german says:

    Nora danish sebenarnya dah menikah la.. kalo belum mesti dia tak akan amik gambar mcm tu.. lagipon on her previous pictures.. mana ada gambar rapat2 mcm tu.. husnuzon je..

    0

    0
    • Anonymous says:

      palahotak nora!
      baru jer nora kuar statement kata belom nikah..
      ada 11 bln selapas raya 1437 sebelum raya 1438 utk nora bernikah..
      tgu jer.

      0

      0
  9. jij_rosh says:

    plg menarik utk di lihat psgan irma hasmie & suami,diana amir & suami,memey,abby skuarga..lisa skuarga…

    0

    0
  10. Ratu ayu says:

    Kuasa 2N NoNed.
    Smua komen ttumpu PD NoNEd.
    Tahniah NoNEd
    Hahahaaaa
    Ade sedikit geli mlihatnye

    0

    0
  11. Anonymous says:

    memang sedih tengok gambar nora tapi paling sedih dengan nara..ramadhan yang baru pegi ni tak bawak apa2 makna ke pada si nara???bukan apa dalam banyak2 gambar kenapa nak post juga gambar macam ni???gambar tu ada pun dalam ig nora..dalam ig pun nora dah banyak kena smash tak payah tunggu pembaca BN smash..sama2 le korg tanggung dosa ye..

    0

    0
    • Mimi says:

      I tak paham orang macam you. Even you yourself pun masuk blog gosip, sis. I follow ig artis, tapi tak gigih nak tengok each and every pictures. So bila nara compile sekali I rasa lagi mudah nak tengok secara overall.

      Tapi Nora I memang dah lama unfollow sebab tak berkenan dengan most pictures. U takboleh lah kata orang yang smash tu ramai ramai tanggung dosa, semua bermula dari Nora.

      Dah bertahun jadi artis, takkan tak tahu gambar tu boleh mengundang kecaman? Dah bertahun jadi Muslim takkan tak tahu dosa pahala? Rasanya dia sendiri dah cukup dewasa nak nilai baik buruk. I rasa dia memang tahu, dan dia memang pilih nak post gambar tu. So, reaction dari followers dia kena hadap lah. Tapi you tak boleh salahkan reaction orang terhadap gambar tu.

      Lagi satu, unfollow je lah dia. Kalau yang ramai ramai dok bash dia tu unfollow mungkin lama lama followers dia tinggal berapa kerat je. Dia buat business, she needs the followers. So, dia akan tetap post gambar camtu sebab dia tahu you girls love it. Haihh

      0

      0
      • Anonymous says:

        ‘sama2 korang tanggung dosa’..i tak tujukan pada u or sesapa..i tujukan pada nora & nara..coz my style bila i komen tu antra i dan org tu..so i takde masa nak pikir apa orang lain pikir

        0

        0
        • Anonymous says:

          sebok lah kau..gambar maksiat ko suke ye

          0

          0
        • Anonymous says:

          ko nyibuk kat komen aku pehal..yg ko nak sentap apsal???ni contoh reti baca tp xfaham apa yg dibaca..pg hadam dulu le komen org kalu nk nyibuk..sedih

          0

          0
        • Anonymous says:

          ko bajet alim suci lak..suka sgt org buat maksiat..poodah la..xyh bajet otazah sgt..
          ko igt ade ke org nak baca komen ko panjang jela2 tu..mereput kau kat sana!

          0

          0
      • setuju..memangla gambar dia..sukai dia..tapi nora ni kena faham dgn social responsibility dia..dia kan artis n ramai followers..kerana dia dok berpeluk sakan kat media social..menjadi ikutan budak2 baru nak up..artis kena faham responsibility yg dorg pegang sbagai ikon..aku naik heran knapa guidelines takde utk benda2 seumpama ini..benda yg nampak trang tang tang..yg dok beromen dalam semak n hotel2 murah lagikan dikejar..hado betul

        0

        0
  12. Mind U..... says:

    Nora danish dgn “kehebatan cumbuannya”
    Siti Nurhaliza dgn “always wanna be “young couple” tak di telan waktu”
    Che Ta dgn “keluarga, kekayaan dan kemewahan”
    Fasha Sanda ” Pasrah….Org Tua skg No 1″
    yg lain2………..no comment!
    tapi yg Aku suka ……
    Famili Lisa Surihani…
    Cool…. Sederhana
    not that “empty vessel makes the most noise”

    0

    0
    • Awan says:

      Bila tengok gambar Che Ta yang berkasut dan bag pink sama warna dengan baju Aisyah, nampak macam Aisyah ni accessories to her. Kalau celebrities holiwood usung anjing ke sana sini peragakan macam2, then this Che Ta do it on her own child.

      0

      0
      • jual anakf says:

        sm mcm zain gambar pose tak pakai baju pegang aisyah…motip nak tunjuk body anak tu aksesori jer…

        0

        0
      • acah2best says:

        jahatnya mulut ko ni awan….dah la mengfitnah….samakan anak orang macam anjing…u ni agama apa? sapa family you? kalau dah kawin sapa suami you? kalau ada anak cam ni ke perangai seorang ibu?

        kesian tengok mak bapak you yang GAGAL mendidik you …kesian tengok suami/isteri yang GAGAL mendidik you…kesian dengan saudara mara you yang taknak menegur mulut you….hati sangat2 x baik sbb tu tergamak komen che ta samakan anak dengan anjing…astagfirullahalazim

        0

        0
  13. anak nogori says:

    gambar che ta plg bnyk, nak tunjuk baju che ta bnyk kaler….

    0

    0
  14. hadi hadi says:

    komen jujur saya:
    1. isteri nabil x pkai tudung. haram. x tutup aurat.
    2. nora danish bersentuhan dgn bkn muhrim. haram.

    0

    0
  15. che ton says:

    WOW… classy sungguh baju2 raya che ta… salute designer!

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Wahahahaah…..bagey bagey ye lantak kome la..

    0

    0
  17. nerofbb says:

    aku tergelak bila tgk Janna nik dgn baju poket besar tu..awat lagu tu cheq?? hahahaha

    0

    0
  18. anon says:

    kategori artis che ta paling class…win,kategori sebriti of coz marion…yg lain tu hammpaiiiiihhhh

    0

    0
  19. zakaria awang says:

    yang janna nak pakai ala2 baju melayu tu kenapa?
    nak bgtahu kat org ke ko tu bekas tomboi..
    haiyolaaahh….

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Cantiknya marion counter! patutla sm nasaruddin tu tak pandang terus gegadis melayu semua huu dah ada anak pun body lawa gila. gaya pun classy sgt. btw suka jugak tgk family abby. alhamdulillah abby n memey berbaik mcm xpernah ade persengketaan.

    0

    0
  21. Anonymous says:

    cantiknya atita haris. dah besar perut dia. bestnya opi nak dapat adek

    0

    0
  22. Anonymous says:

    nara tertinggal schawalara ni. pun cantik2 gambar raya dorang. lisa surihani yg gambar first tu pesen apa. kain ngn baju x matching langsung. seb baik muka lawa pkai apa pun lawa

    0

    0
  23. Anonymous says:

    cantiknya che ta ble pakai tudung tutup dada. nampak ayu je.

    0

    0
  24. missv says:

    yg dah kawin ok lg peluk2…paling geli 2 ekor siamang tu..x malu ke bgmbr camtu tgn nora dkt dah ke anu nedim…nikah je la..malu ke anak tgk…yg acah2 komen sweet bagai dlm ig tu korg mggalakkan 2 ekor ni lagi…

    0

    0
  25. Anonymous says:

    sy tak memihak mna2 tapi ayat tu siapa yg meruntuhkan siapa…nora toh kn isteri ajai mula2 mmg loh kdang2 klu pun bercerai ikatan keluarga takan putus juga..tak phm loh org lupa kisah lalu

    0

    0
  26. Anonymous says:

    aihh ajai lakk huhu

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Yang tak halal lah yang over…..

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Yg kaya simple2 jer.. yg acah2 kaya tu yg bagai nk rakkkkk

    0

    0
  29. Yekeni says:

    Nak tanya sikit. Kalau hubungan menantu dgn mak dan pak mertua takkan putus. What about besan dan adik beradik ex wife? Pun sama eh? Tak putus eh? That means your mother cannot marry your father in law bila you dah bercerai eh?

    Malam raya and 1st raya kat umah ex…. Mcm takde own family eh… Ye lah hubungan takkan putus…. Tapi malam raya and 1st day? Takde datok ke nenek ke? Atau memang terus takde family, sedara sendiri? Sampai satu family every year mesti ke rumah ex dulu? Kalau tak kawin the guy dulu means no relatives at all? 1st day dok rumah aje? Coz it seems that the guy’s family is the ONLY family she has.

    Pathetic…nampak sangat whole family mengampu kaw kaw… The other exes pun malam raya and first day raya menempel jugak ke? Tak kenal who they are so i don’t know.

    Memang hubungan takkan putus tapi tak payah melampau mengampu sangat… Kalau keluarga the guy miskin, apa korang rasa?

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Sy suka gmbr che ta

    0

    0
  31. Anonymous says:

    tak yah pikir2 klu org mmg kaya nmpk penampilan ori wlpun simple je..y penting ada apa dlm hati n niat …lagi satu bru kli nih aq tgk org ambik gmba lagi2 hari raya tayang tas tangan kt depan..hihi tau loh satu promo kot..mmcm2 glmour lak

    0

    0
  32. jejai says:

    izara aisyah rambut ko….pegi la trim sikit kasi kemas hujung2 tu

    0

    0
  33. Anonymous says:

    teruja tengok Yahaira.. maklumla.. jarang dipamer. sangat comel.. yg lain2 tu no komen.. hari2 nampak.. mcm tu jugak.. mekap tebal.. tayang kemewahan..keakraban..kebahagiaan.. hurmmmmm…

    0

    0
  34. miss kepah says:

    happy sokmo anak lisa tu,,,dua2 gmbar dia gelak ketawa…

    0

    0
  35. tora bora says:

    cekta tak de bezanya hari raya ke idok.. hari2x tengok dia kat ig dgn baju rambu ramba gitu dgn handbag pun sama.

    0

    0
  36. Oang Singapor says:

    Che Ta Nampak paling cantik n glamour diantara semua artis wanita. Fit for any high class event all over the world. Syabas Che Ta dan teruskan cara anda berpakaian sebegitu.

    0

    0
  37. anon says:

    che ta and family world class! memang layak dikejar paparazzi mcm hollywood…nak shoot gmbr che ta,tapi syng mlysia tak dak paparazi papagomo ada la

    0

    0
  38. kepoci says:

    hensemnya boipren betty,tak match langsung ..cam lgit dan bumi

    0

    0
  39. yyy says:

    ape yang aku boleh rumuskan
    -baju nora n saleha same
    -comelnye anak2 haris iskandar
    -bini nabil bukan dah pakai tudong?
    -lisa dalam iklan marigold nampak gemuk ni da kurus
    -wak doyok da kahwin eh?
    -wuii boipren juliana..kacak giler tapi nape ko pilih retis?
    -cantiknya body marion.anak da 3.i is jeles
    -izara aisyah nampak serabai.kemon,blaja sikit vogue mcm tya arifin yg cute giler kt belakang tu.hiks
    -jana nik natural mekap x tebal
    ok dah
    bai

    0

    0
  40. mak c kina says:

    che ta – raya pun mcm nk pegi majlis anugerah…tp bju dia mmg cntk…suke yg kaler purple & hijau gold tu
    ct – cuba jd the sweet couple
    lisa – simple but nice
    marion – sgt cantik
    juliana – bf hensem
    saleha – baju out..tebuk2 tu xperlu..bju sama ND..tp ND lbh proper
    irma – so sweet
    nabil – wife dia bkn dah pakai tudung ke?
    betty – duit byk,pegi buat gigi dlu blh x?
    izara – lain kali kasi sanggul kamu punye rambut yg tebal tu
    janna nick – nape pakai baju tu…huduh!!!

    *artis muda2 ni aku rse blaja dgn che ta lg bagus..even dia tu mcm over tp lbh elegant dr korg yg ank dara & muda remaja ni..

    0

    0