Written by AbangNara | April 9th, 2012

Persembahan yang paling menarik bagi Abang Nara semalam ialah gabungan suara Ziana Zain dan Lan The Typewriter. Memang meremang bulu roma dibuatnya. Dan Abang Nara paling suka melihat reaksi Fizz Fairuz yang seolah-olah tidak percaya dia memenangi Anugerah Pelakon TV Lelaki Popular. Klasik ~~

gambar abpbh2011

Lagi 59 gambar sekitar malam ABPBH2011 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Terima kasih Eyephotography yang sudi berkongsi gambar untuk pembaca BeautifulNara semua.

gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011
gambar abpbh2011

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

271 responses to (60 GAMBAR)Sekitar Malam ABPBH2011 Part III

  1. Kurus says:

    60..?

    0

    0
    • KK vogue says:

      secara keseluruhan.. sape pilih warne merah mesti out..!! hehehehe

      0

      0
      • mcd says:

        mmg heaven la smua laki kat genting tu smlm.. mcm2 bentuk, saiz, warna pun ada…

        pssttt..teringin nak tgk dato’ k masuk red carpet sambil di apit oleh siti and RCW….

        0

        0
      • Anonymous says:

        ko ingat sume laki pervert,lain la laki yg duduk bwk tempurung x penah tgk pompuan!

        0

        0
      • wow says:

        apsal mcm buruk2 sgt dress artis2 ponpuan ni,..? 2,3 kerat je yg mcm sesuai dgn badan si pemakai nya… yg lain2 terlebih kembang la, terlebih ketat la, baju bulu2 yg tah pape tah, sebelah ade lengan sebelah xde la.. hape dah jd ngn designer kat mesia ni…? konon2 nak tiru artis hollywood tp mcm hampeh giler!!! pape pon yg artis laki2 gak yg smart & stylo sebab penaja cuma 1 jek & betul2 power…. yg ponpuan mmg out la dress korang!!!

        0

        0
      • Disebalik Ceria says:

        Tu dia!!!! Tok Tie gengam lengan Tok Kay..macam tak ‘merelakan’ gitu.

        0

        0
      • Dah Macam Badut Circus Lak Aku Nengok says:

        LAIN KALI ARTIS2 MALAYSIA NI TAK PAYAH LA PAKAI BAJU SPONSOR. SAKIT MATA LA…FESYEN ENTAH APER-APER.

        ADA YANG BERSAYAP, BERKEPAK, BERPAYUNG KAT BAWAH, ADER PULAK WARNA MACAM BENDERA ZIMBABWE. BURUK LA WEI.

        AKU AMAT TERSIMPATI.

        0

        0
      • Fasha Sendhat says:

        yg penting sekali, masih ramai sayangkan I….you guys jangan jeles pada I. dah 2 kali berturut-turut ni. I ols love all you yous..muap muah muah.

        0

        0
      • erna says:

        nabila huda punya dress belah smpai ke **** hahah

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Wei, cuba korang tengok gambar ke-17 dari atas, gambar Tasha Shila. Apekah makhluk di belakangnya itu?

        0

        0
      • pinky says:

        ape kes ngn tasha shila 2 nk juih2 lidah? euw…gediks

        0

        0
      • payudara di mana2. tapi korang boleh terima seadanya. tudung yuna korang bahan. sekian.

        p/s: tahniah Yuna.

        0

        0
      • lola says:

        to anonymous,
        ya mmg suma laki pervert tmbah2 yg jenis g tempat2 hiburan mcm tu. harap maklum!

        0

        0
      • doraemon says:

        lawa baju liyana jasmey…..shila hamzah patot blajar dari liyana cm ne nah pilih dress biar nmpk lbh muda…:)

        0

        0
      • bz_kaki says:

        tumpang bertanye bole..pic no2, yg manis molek bertudung tu sape ye???sekali pndang iras shila amzah lak ..

        0

        0
      • pakaian teruk2 belaka

        0

        0
      • bujang says:

        wow……wan maimunah macam nak keladang tanam jagong…kok gitu jelik bangat sihhhhh…..hahhahhh….awat tak ada pakaian lain ka nak pakai sampai piring astro pun mak cik serkup kat kapla nah haishhhh……aku gelak sampai terkencing dalam seluaq…..katun sungguh.

        0

        0
    • asyraf says:

      suka tengok fara fauzana.tak menjolok mata!.2 award lagi dpt… Erkkkkk, karattttnya nabilahuda.

      0

      0
      • Cik Nin says:

        Ntahapapa:

        – Dayang Nur Faizah
        – Nabila Huda

        0

        0
      • aleeya lara says:

        jjurnya sy sgt trkejut dgn pnampilan nabila huda..ksian dia…smoga dia mdpt hidayah dr allah…prcayalah perempn yg baik utk lelaki yg baik…sbg perempuan pilihan ada di tgn kita….

        0

        0
      • runningman fan says:

        sumpah nabila huda paling disaster..mcm pompuan kg bimbo.dh la bdn xcntek..sume bju HODOH..DISASTER..ANEH..LUCAH..mse nie la sesetgh artis m’sia yg hodoh+bimbo nk tyg2 kn aset2 yg akn heret dyeowg pegi neraka esok..sedar diri la memsing..

        0

        0
    • lutut hitam says:

      yg dgn dafi tu sape? lutut itam kemain pakai skirt … paling sopan skali harun salim bacik ahhaha

      0

      0
    • Anonymous says:

      SANGGUP KIRA SIOL……!
      bahahahaha!

      0

      0
    • jejari muncung says:

      siapa yg dgn zizan tu..emm xpuas tgk pic tok ti..ape kes tasha shila tu..aksi ala-ala ghairah dpt anugerah pulak…

      0

      0
      • Ak yg comel says:

        agreee.both tasha shila n fiz fairuz . yg tasha shila sgt over ok..sangat! siap melambai2 lg ala2 lambaian ratu elizabeth. kalau skali dua xpe. yg fiz fairuz pulak,ok la klu skali ko buat reaksi trkejut tu (kita pun faham la die xjangka menang) but meleret2 pulak smpai ke stage.xpayah la nk shocking sgt..wat lek wat peace je.. just my 2 cents..

        0

        0
      • rosnah mat aris punye topi says:

        betul tu. si tasha shila tu over bebenor pulak. tau la dpt anugerah,tapi lagaknye very over the top.siti nurhaliza mase first time dpt anugerah pun tak de mcm tu.berjuta-juta kali ko nak melambai yek.. mcm dpt oscar je over nye.yg part fiz fairuz pulak,minit-minit pertama reaksi dia memang real.mmg nmpak benor tak sangka nye tu.yela,agknya dia bajet aaron yg menang. tapi,minit-minit akhir tu mcm over pulak.termangu-mangu,terpaku-paku lg atas stage.ape kes..ko amek jela award,buat ucapan,dan jalan..

        0

        0
      • Adik Anonymous says:

        seriously,aksi tasha shila tu so annoying tengok dia dengan lambaian yg over tuh!dari tempat duduk dia smpailah kat tangga stage.bukannya tak suka dia menang,tapi kenapa aksi dia terlebih-lebih (seperti dalam hati yeahh finally aku berjaya kalahkan neelofa!) tolonglah,i know u are very excited dpt award tu kan..but please act like matured woman. jangan asyik terlambai-lambai padahal you baru first time menang. when you are super excited,not to calm down,ia akan menampakkan yang you fake and not real.

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Waarrrrkkhhh……….kah..kah..kah..kah..kah..kah..kah..kah..kah..kah..kah..kah..kah..kah..kah..kah..kah..kah..kah..kah..kah..kah..kah..kah..kah…!!!!!!
        ( aku gelak guling-guling sampai terbit air mata )
        Adik Anonymous?
        Wei, Anonymous…. adik ko pun masuk blog ni komen jugak lah…
        Tapi apa ko cakap tu memang betul la Adik Anonymous.. Tasha tu over sangat.. tau la seronok pun.. kontrol la sikit.. kih…kih…kih…kih…kih…kih…

        :D :D :D :D :D :D

        0

        0
      • Adik Anonymous says:

        aku lah adik anonymous belah mak tiri nenek dia punya jiran.. sepanjang abp yg aku tengok aku rase tahun ni lah paling tak best(kecuali part aaron aziz menang..haruslah). buat apa host sampai 4 org kalu lawak tak ape jugak. nasib lah zizan ada jadi penyelamat keadaan..kalau zizan emcee dgn didie alias je pun dah ok.tak pun dgn sh shahirah. but kak engku..is a NO NO. sakit telinga dgr suara dia especially mase dia nyanyi mak yong tu.dah lah lame.rase kalau boleh forward,aku forward kan cepat2. lagi satu,agaknya trend artis2 malaysia skarang kalau dress tu kena ketat2 kat bontot.naik stage tertonggeng2 (ditujukan kpd shila amzah especially) dah lah baju tu color cerah,shining,..kalau color gelap takde lah nampak sgt. Yg nabila huda dan neelofa,mak aihh ..*mengucap*.. mane yg singkat,mane yg ketat..tapi, bila difikir2kan balik mungkin inilah dunia artis. yang seksi,nampak lurah dada,nampak betis,di puja,di back-up habis habisan.tapi yg najwa latif sah2 tutup aurat dikutuk bajunya..atleast,dia jaga aurat.(nanti ada pulak ustajah bn cakap suara pun aurat.) betullah yg artis kat malaysia (artis barat lantak kat depa) ni tak boleh dijadikan idola. bukan semua,tapi kebanyakannya.

        0

        0
      • .
        .
        .
        adik anonymous, ko telah langgar brocode anonymous. orang tak tau sapa anonymous. hatta mak nenek diorang pun. you know nothing. polo gula2 berlubang.

        0

        0
      • Malisa says:

        tokti inject tet**K kot.. nak lawan cikta..genggam takut dk lepas kat ccikta..padan muka..dulu rampas laki org skrg turn ko la rasa laki main kayu 3

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Huk aloo…. pengerusi persatuan Anonymous kita, abang 3 line lewat masuk ari ni… Waaaakakakakakakaka…..!!!

        0

        0
    • Anonymous says:

      rasa macam nak sepak je muka tasha shila tu. pastu nak kepit bibir die guna apit G. macam meroyan abes!

      muk watie elite cam pon pon pon pondan! hahaahhaha

      jap.. aku hepi neelofa kalah!! hahahahahahhahahha tayang tetek tp kalah jugak. hahaha .

      cantik betol yang tudung kuning itu… manis kau!

      for izara.. still love u bebeh!!

      0

      0
    • Ak yg comel says:

      1) mane pic Fazura in black tux??? sgt gojes ok.. ini tidak adil!! (gaya abdul wahub) .bang nara saja la ni xnk ltk pic fazura kan…whatever it is,sesusah mane pun Neelofa tayang cleveage,Fazura juga yg cantek,xpayah tayang dada pun org lain da melopong.she is classy and gojes like always,no need to try too hard ;)

      2) next year,Abpbh..please hanye zizan n johan on the stage as hosts..please…

      0

      0
      • laila says:

        BETULLAH NEXT YEAR MAKESURE ZIZAN N RAJA AZURA N SHAHIRA JELAH 4ORG DH SERABUT AKU TNGOK.SEMAK JE.

        MANA GAMBAR FAZUR BER TUX TU CANTIK SANGAT.

        SHAME ON YOU NEELOPAK.TERUK BETUL; ORG KELANTAN NI.PAKAI BAJU NAMPAK TETEK PUN KALAH BUAT MALU AKU.JE.SEBAB AKU ORG KELntan.

        0

        0
      • mak tiri pajurah says:

        ko ingat pajurah tak pernah tayang cleavage ke? lololol dah puas dah pajura tayang cleavage. ko nak tengok sangat kan, amek ni.






        kalau kau nak aku boleh bagi gambar bonus dia berpeluk2 dengan jantan pulak. nak tak?

        0

        0
      • nizara says:

        Seriously I nak termuntah baca fans fazura puji2 dia kat bn. Classy konon. Kalau classy apsal ada kes bergaduh kat kelab, ketuk kepala orang lain sebab lelaki? Pastu gambar berpeluk dengan lelaki tu I pernah tengok, campur dengan terbaru ni dah tiga dah. Dulu berpelok dengan boyfriend yang dia ketuk perempuan lain tu.

        Pastu berpelok dengan sorang kerabat pahang kat kelab, sekarang berpelok dengan orang lain pulak. Pastu ada orang yang kata dia ni classy? Twitter dia pulak selalu bashing orang lain, insecure habis dengan sorang pelakon baru ni. I dengar dia ni SPM pun tak ambik, sekolah tak abis.

        Sekarang je tau pakai sopan sikit, itu pun sebab dia berangan nak masuk keluarga kerabat, dan mereka lak memerhati dia. Kata peminat pajura tu dia classy as always, sejak bila? Gambar nampak cleavage baju herve leger tu pun baru lagi. kalau tak sebab dia berangan nak jadi keluarga diraja, I tak rasa dia berhenti seksi pun. Dia still lagi pegang2 dengan bukan muhrim jugak.

        0

        0
      • kenapa ni? kenapa banyak sangat bahan kocokan. aku tak boleh. aku budak baik. dulu aku pengawas perpustakaan.

        0

        0
      • sara says:

        tu la… ak pon pelik.. nape la org suke dok kutuk2 neloopak. ckp dia x pndai berlakon, fake ak bleh trime. tp tang ckp dia seksi n izara, fazura lg sopan aku x bley trime sebab same jer sumer ni… tahap keseksian tu smer je ak tgk. pelik2. manusia kan.

        0

        0
      • Anonymous says:

        mak tiri pajurah, betul ckp kau..aku pernah tgk video lucah fazura ngan mat saleh beberapa tahun yang lepas..hahaha

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        mak tiri pajurah, macam mana ko letak gambar tu? boleh ajar aku tak?

        0

        0
    • Anonymous says:

      mimie one nation emcee menari terbaik!! sexy!! feewittttttt….

      0

      0
    • Aku budak gemok tu says:

      pasal apa mak cik wan maimunah x bubuh je tudung saji je atas kepala dia ?
      kan temanya larger than life!haha !

      aku nak kata jugak pasal tasha shilla.
      sampai ke sudah aku tetap rasa ni undian diri sendiri !
      bagai nak rak lakonan atas pentas.

      *serius semalam fazura cantik gila !

      0

      0
      • benci tasha shilla says:

        aku pun rasa dia undi diri sendiri. berlakon atas pentas sebab nak cover perasaan menang atas undi sendiri. tak malu. uwekkkk!!!!!!

        0

        0
    • akupower says:

      SEBENARNYE AKU TAK FHM DGN INTRO ABPBH NI..
      AKU TAK FHM APSAL ADE MARIA FARIDA MENARI? WATIE ELITE ? HEE APSAL ?????????????? TAK FHM.

      0

      0
      • jas says:

        aku rasa maria farida & watie gian nak menari kot..lagipun maria kan ex-kit kat club heheeh..

        0

        0
      • marris says:

        Aku pun tak faham gaj kenapa Ezlynn yg dah suam kuku tu pun bleh join sekali…rasa famili dia ada saham kat media prima ni,,,dulu dia menyelit jadi pengacara kat Muzik2..

        0

        0
    • hihi says:

      abg nara, izara please :(

      0

      0
    • bbycumil says:

      gmbr fav=gmbr nabila huda kt tangga tu..haha

      0

      0
    • awatif says:

      – xterlondeh ke bj neelofa tu?
      – najwa latif xde pinggang.. bj xcntik
      -fazura plg cantik n x over sgt mcm artis lain

      0

      0
    • Holley says:

      Mane gmbr izara? Ini tidak adil.

      0

      0
    • Anonymous says:

      dlm 60 pic tu blh kira bpe org je yg xterdedah n sopan.. yg len hampeh tol!

      0

      0
    • viva says:

      tiz zakyah nmpk mcm kene bedung la plak…..huhu

      0

      0
    • amira says:

      Lebar2 lak bdan dorang ni sakit biji mata nk tgk lelama..RCW ? nape pakai la baju buruk cam penyapu tu.. Najwa Latif ? OMG sesangat laa dik oii sapa laa designer tolol yg rosakkan budak sekolah tu.. pompuan2 yg x top semua nya pakai baju mcm kain langsir x abis stok kt nagoya…banyak giler artis yg jd mangsa fashion

      0

      0
    • leave a comment says:

      ahli2neraka

      0

      0
    • takdename says:

      TASHA SHILA = SYOK SENDIRI

      0

      0
    • aku says:

      neelofa klu pki baju xnmpk longkang xley ke????????budget je nk tunjuk aset ko yg kebaboomm tu kt org len….cehh..

      0

      0
  2. minah bukan nama sebenar says:

    gambar ke 2 tu siapa yer?

    0

    0
    • cikpuaneya says:

      Itu Model…Yang Pakai Tudung…
      Model utk Blogshop Radiusite
      :)

      0

      0
      • azza says:

        nama dia LYNDA ROSLAN… model muslimah. popular di kalangan remaja bertudung macam ambo. di kalangan blogger juga. rasa nya dia ada berlakon sikit dalam filem MIG tapi tak tau la filem. dia. ni link lyndaroslan.blogspot.com

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Dia attention seekers macam amirah filzah tak?

        0

        0
  3. avatar misteri says:

    ermmmm ape ye nk taip td..lupe lak

    0

    0
    • jejari muncung says:

      tok ti nk klhkan ‘che ta’ ke dada tu…haha mmg menjadi lah..

      0

      0
      • izara says:

        dada tok ti nmpak besar sebab banyak perincian manik kat baju dia tu…then manik2 tu plak di susun macam bentuk tetek. sebab tu la nampak tersembul. lagipun, berat badan siti pun dah naik, of course la lemak kat tetek pun bertambah..

        0

        0
      • aku suka fazura jadi princess says:

        aku tengok atas kepada siti tu macam taik. xpon macam aiskrim cair. agaknye dia xboleh fokus sbb laki dia dah jeling orang lain

        0

        0
  4. lady jull says:

    mane gamba anuar zain … huk

    0

    0
  5. kin says:

    SAYA TAK PUAS HATI NGAN FARAH FAUZANA DAN FAISAL ISMAIL….PENAT AKU UNDI…BOSANLAH NGAN DIOWANG.BUKAN BEST PON…!!!!RAMAI LAGI PENGECARA TV YANG BEST ASAL LAK MINAH TUE DAPAT???nampak sangat cam tak adil jer…media prima….

    0

    0
    • miss gegebu says:

      org tv3 kan…haruslah menang….cbe kalo dorg rtm nye org, yang ado leh menang????

      0

      0
    • Anonymous says:

      pengecara pun boley!!!!

      0

      0
    • Anonymous says:

      biarlah fara menang.bah mmg die ade bakat…

      0

      0
    • pendengar sinar & ERA says:

      mmg fafau & fbi ada bakat tp dh jemu la asyik dorang jer…minat jgk yg len..khairil rashid..abby fana…diorang ni bleh gak menyedapkan gelombang bunyi yg sampai kt telinga aku…

      0

      0
  6. lisa msti paling ats erk abg nara..

    0

    0
    • Leon says:

      Bior le atas ke..Bawah ke…blog die kan….camtu
      pun komen????????

      0

      0
    • Leon says:

      .laaa bior le atas ke Bawah ke….blog dia kan…mana minat dia taruh la atas….tu pun nk komennn….gi wat blog sending hehehehe

      0

      0
    • luqman hakim says:

      YES ABG NARA .LISA KAT ATAS SEKALI MEMANG CANTIK.AKU PUN SUKAAAAAAAAAAAA GILER TENGOK DIA CANTIK N SKETSA OMBAK RINDU MEMANG TERBAIK DARI LISA.

      0

      0
  7. nth pape says:

    erkkk…uweksssss

    0

    0
    • akupower says:

      HMMmm..nape skrg fesyen dorg buruk sgt ni???? burukkkkkkkk sgtttt.
      apsal eh??? mcm bodoh je. Tiz zaqyah pun ntah pa2… heee!!
      najwa latif lagiiiiiii la… hee geram la tgkkkk. buruk gila!!! mcm tak caye je

      0

      0
  8. bukan artis says:

    second gambar tu yg bertudung tu ade iras2 shila amzah. cute sgt.
    rozita che wan : cari laki lain k? x sesuai!
    najwa latif: atas stage jd mangsa fesyen. siapa yang buat baju die tu?
    adira: kat red carpet – mangsa fesyen. t-shirt n kain macam tu? moaigod!

    0

    0
    • nana says:

      rcw..please!!!!!u dah terlalu tua untuk lelaki semuda dier…omg…aper dah jadi neyy????!

      0

      0
  9. ODAH says:

    eeeiyarrrk neelopak! tersemboy dh odah tgk… CHEAP!

    0

    0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Memang betul dia berdosa, buka aurat.. habis tu ko tu ngata orang, ko tu EXPENSIVE sangat? U r more cheaper than arboks!!!

      0

      0
      • ODAH says:

        its my words.. sukati aku la.. ko kesah sgt kenape?

        0

        0
      • Azlin says:

        Not more cheaper- cheaper jelag

        0

        0
      • Anonymous says:

        odah mmg arboks laaa…cheaper than arboks ape nya?? muahaha

        0

        0
      • erna says:

        hg pun dok komen mengata org jugak kt bn ni.time neelofa ja hg puji lebih.time artis2 lain hg pulun dok mengata jugak.sesama ‘pengomen’ pun hg dok cari psl xketahuan hala.sama naik ja hg tu xpyh dok kata kat ODAH sgt la

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        bila masa pulak aku mengata artis lain? Jebon punya Erna..

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Ko tak payah nak racist sangat la, ko ingat aku orang Kelantan? Allah jadikan manusia berbilang bangsa adalah untuk saling mengenali. Ko tak payah la nak jadi binatang sangat perangai ko tu…

        0

        0
  10. Kipas Susah Mati Neelofa says:

    Cantiknyer Neelofa….

    0

    0
    • mulut puaka says:

      SEXY mEXY nye dada neElopak..tersembol …wlpun kecik tek nye

      0

      0
    • Anonymous says:

      cantik ke lau dok terdedah benda yg sepatutnya disorok?

      0

      0
    • medal says:

      secantik2 neelofa, cantik lagi lisa surihani.
      secantik2 fazura, lisa surihani jugak plg cantik.
      tu sbb peminat dia sempai 2 juta. artis2 lain sume cukup makan je

      0

      0
      • laila says:

        wei ko jgn ko puji2 lisa nanti ada org hantar gambar lisa yg x snonoh plak.aku pun nak tengok kat mana dia org nk cari gambar lisa .ada ke?
        kah,kah,kah.TERUK PUNYA DUNIA ARTIS semuanya hipokrit.lisa je ok.

        0

        0
  11. mak c kina says:

    daring gak wife zainal ek….

    0

    0
  12. cinte says:

    fashion disaster.. adoi sedey tgk.. cume ada beberapa org j la yg bule dikatakan fesyen baju yg ok.. mane la kreativiti pereka baju kat malaysia ni..

    0

    0
  13. joy says:

    fazura??johan?? nak gambar fazura masa sampaikan anugerah…

    0

    0
  14. amnr says:

    pic izara aisyah xde ke bang nara oiii?

    0

    0
  15. awanie says:

    nabila huda pnya belah..pergghhh..maut siot..x tgok blkg ag..bareback gitu…lisa makin cntik ak tgok..tp dh berisi sket..not bad la kan..bahagia kot..nk kawin cpt2 la..berisi sket..

    0

    0
    • bootark says:

      btol tuh. belah sampai erkkkk.x sampai hati ak nk ckp.bkn nabila huda je, ramai lg yg ak tgk belah kemain.boley d kira dgn jari fesyen yg x belah mlebih.bile x belah, da dada plak mcm nk tsembul kluor abeh smue.sedih ak tgk.ak bkn la baik sngt pown tp kalo da dorg tayang ak tgk je la.

      0

      0
  16. barley ice says:

    corak baju kot zain saidin sama mcm lapik meja dapur umah mak aku..siyes aku x tipu..awat jadi lagu tu zain? asal x pki lord’s taylor..kan semat!

    0

    0
    • jay ai says:

      kelakar giler baju dia…sian…

      0

      0
      • Aisahwayar Rai says:

        Designer baju Zain tu namanya Fairuz Ramdan. Memg ala2 syok sendiri mamat Fairuz nih. Lain kali jangan pakai baju dia lagi.

        0

        0
    • sarah_nina says:

      lapik meja dapur umah mak ko..hahaha.. lawak siot..tak pun aku rasa lebihan kain langsir ..hehehe.. burok habis.. kot lah nak pakai baju sponsor tengok2 lah dulu..

      0

      0
  17. huhu says:

    kenapa muka nabila huda pelik bebenor…

    0

    0
  18. chentalove says:

    prsembahan Ziana Zain n Azlan memang meremangkan bulu roma (skong abg nara…hehe)
    tapi prsembahan Hafiz n Adira pn mantap…suka lgu ‘ombak rindu’…
    siap bpegang tangan lagi mreka b’dua,romantikkkkk…..

    0

    0
  19. trolol says:

    Dan Anugerah Tetek Paling Besar jatuh kpd…… Wan Maimunah!!!!!!!!!!!!! Tahniah

    0

    0
  20. 123 says:

    hazab nye nabila huda tu.. hadeh!

    0

    0
  21. Nyah letops says:

    Neelofa tetap anggun kan uolssssss :)

    0

    0
  22. tropong says:

    tajamnye t***k tok ti….ekekeke

    0

    0
  23. elv says:

    Najwa Latif : bkn salah fashion designer 100% tp anda kenalah berusaha turunkan berat badan.

    0

    0
    • mak c kina says:

      bkn salah berat badan,tp bju mcm xfitting…errmmm…bju pinjam?….xperlu la ketat,tp sesuai dgn usia n imej…

      0

      0
    • mialia says:

      sape kata ni isu berat badan ? ada org badan lagi besar tpi cantik je cara pemakaian.. cuba tgk itsjudytime.. baju dia ni xbalance kot aku rasa.. hehe.. sbb tu nampak awkward

      0

      0
    • kopok lekor says:

      weh budak lagi tu.. tak payah kutuk bagai.

      0

      0
  24. frinses says:

    xteruja pun…sama ja setiap tahun…tgk channel lain je mlm tu…

    0

    0
  25. perekaFesyen says:

    apa nk jadi la ni…penat ak belajo buat baju,abis deme kobak2 kn baju tu…

    0

    0
  26. hot mama says:

    pakaian YG MENYAKITKAN PANCAINDERA AKU NABILA HUDA,NEELOFA,MIMI ONE,DAYANG,,,bile nk kmbali ke pgkal jalan??? amboi nek ta dgn anak ikan blis klasss kau mariaa huhuh,,, buat tasha shila cmna hang bole dpt ek??? x pyah over sgt dgn trofi 2 naik mluat owg tgok,,, lastly over nyee shila n sharnaz,,dh mnikah ek????

    0

    0
  27. bobby says:

    cuba perhatikan patern baju lebih kurang jerk…colour jerk lain2:)huhuh hahah heheh tp yg plg tak tahan pic nabila nak trn tangga haishhh malu lah kain tue ttp2 lah sket, RCW taste dia mmg ank2 ikan jerk kot, shila nie aduhai mencemarkan imej baik diri sendiri ni dpn org paut sakan blk? xyah lah bg jawapan “kami tahu adab n batas dan saling hormat parents masing2” cettt shanaz klu hang hormat parents shila tak reti2 bincang elok2 ckp kat shila “babe kita tak yah lah mesra2 sgt dpn org…tak nak org mengata lg pun nanti org kata sape tue “ank ndlala” paling sweet aaron n his wife & lisa n yusry:) kenchana ni pun satu mmg lah bkn islam tp badan mcm kayu balak ttp2 lah sket tak pun nak seksi n selamat pilih warna gelap sket…haiyoooo najwa latip ni maybe bdk2 lg so fesyen mmg out!reason xsuka sekaligus tak puas hati tasha shila menang sebab tgk jerk lah pose gedik dia…pernah jumpa kat astro sekali perghhh time tue dia baru jerk berlakon drama bersiri untuk tv3 entah ape tajuk keluar2 pintu org tak p kejar dia pun dia blh tersengeh2 sambil melambai2 mcm dia wat kat abph semlm~semua org kat situ mcm cam tak cam dia…so org wat derk je seorg pun tak p minta pic ke bagai~memalukan

    0

    0
    • takdename says:

      ni kau komen ni ibarat tgh bercakap dalam satu nafas ke? laju je penat aku baca segala point kau yang bersambung takde titik noktah.. tapi ape kau cakap semua aku setuju. betul lah tu.. kalau kau jumpa lagi tasah bersila tu, kau tolong bermiddle finger kat dia ok.. kata, kau wakil dari semua ‘peminat’ dia.. thankyou..

      0

      0
  28. malunye!! says:

    knp la nabila huda mcm tu ar?bapak die x marah ke?malunye la hai.. ramai artis2 malam td dok tunjuk lurah..x malu ke?ishhh2.. sedih betol tgk artis kt malaysia nie!!

    0

    0
  29. […] melihat reaksi Fizz Fairuz yang seolah-olah tidak percaya dia memenangi Anugerah Pelakon TV … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged ABPBH2011, GAMBARSekitar, Malam, Part by Azrael. […]

    0

    0
  30. pewwittt says:

    dalam banyak2 fesyen,aku suka dress liyana jasmay..comey.. x sexy sgt

    0

    0
  31. airin airina says:

    stacy buncit..perasan x dlm tv pn nmpak

    0

    0
  32. Setan says:

    semua cam setan..sial sial

    0

    0
  33. mimi says:

    unty maimunah bajet nk p wedding putera william kah?? sbb pakai topi hehehe just kiddin

    0

    0
  34. garuda says:

    melaram hbs sume….btw bju shila amzah mlm tu sgt la ketat….nabila huda lak xhbs2 nk interprem gambo lurah tetek..huahuahua..bju ct lak xpnh nk meletops…design sm jek…leabr lak tu…baju adira? mcm tshirt padoga dtambah ngn skirt ropol2…euuwwww…dayang nurfaizah, mcm org afrika…haha..beso sgtla topi wan maimunah tu..kikiki…eh, nape baju lelaki sume sopan2?? hurmmm

    0

    0
  35. shaitooon says:

    semua cam setan..pui pui pui

    0

    0
  36. MrsR says:

    makin lama makin teruk..isk isk isk

    0

    0
  37. atz says:

    geramnya tgk tetek tok ti..besar skrg..

    0

    0
  38. ain says:

    artis lelaki berlapis lapis bajunya…artis perempuan tak cukup kain…….kesian….

    0

    0
  39. zaia says:

    kesiannye nabila huda..haha..takde gambar lain ke nk kongsi abg nara,yg tu lak jd pilihan…hehe

    0

    0
  40. chi chu says:

    perghh mantap NEELOFA…..FAZURA mane???ERRA???ADY PUTRA…..adoooiiii….tu yg paling ngetoOp….lisa surihani dah poooOowww….gojes..ape2 pun SITI NURHALIZA legend….dia paling power..SHILA HAMZAH bwk lagu balqis OUUUTTTTTTTttttttt…PffttttTtt….jahanam lagu…..mane tarian wajib lagu balQis??kalo SITI buat time menari tu lah org tggu…….siap menjerit keluar anak tekak…..

    0

    0
  41. Lagubestbest says:

    Lofa paling berani..

    0

    0
  42. taca ciela says:

    sape yg tudung kuning 2… cantik… sopan jr…

    0

    0
  43. bunga cinta says:

    AG dgn wife die sgt sweet n romantis! <3

    0

    0
  44. Ros Putih.. says:

    Abg Nara ni suka sgt keluarkan gmbr Lisa n Neelofa..tahu la abg Nara suka dia..tpi artis lain pn ad y lebih ctk dri dia ape..Lisa selepas khawin ni x minat la kt dia..Lofa plk seksi n klau pki baju suka tunjuk dia punya eset..Fida plk dah mcm burung gagak..apasal bju Zain Zaidin tu brbunga2..geli jer tegok..kelakar la..Faizal n Fafau dia menang sb prsaing dia pn x hbt..cba psaing dia hbt,msti kalah pnya..kata org tu dh x ad pilihan..y gmbr no 2 tu pki tudung ctk la..manis jer..Shila Hamzah nmpk tua dri umo dia..cam 30..y Najwa Latif plk masa nyanyi dgn Black dia pnya bju x ctk..body x ctk jgn la pki cam tu..x sesuai..klau pki skirt labuh ok jga la..

    0

    0
  45. follow like my heart la... says:

    pakaian neraka je semua ni… masyaAllah…………

    0

    0
    • Anonymous says:

      untungla, kutuk org masuk neraka pastu sebut masyaallah!ko belajar dari mana?

      0

      0
      • name says:

        dia kutuk ke?dia just kata pakaian neraka sebab terdedah dan terbuka.adoi zzz tak faham rupanya.org sebut masyaAllah pun nak dicari salahnya.

        0

        0
  46. sibuk je.. says:

    sian aku…korg komen je aku kna scroll blik kt ats cri gmba yg mana 1.hihi

    0

    0
  47. Zee says:

    boleh tak letak pic fazura yang masa Rosyam Nor puji die cantik tue…tolong BN

    0

    0
  48. meemee says:

    kebanyakkannye memakai pakaian yg akan menyebabkan mereka akan HOT diakhirat..tahniah.

    0

    0
  49. mommy says:

    dorang xrasa sejuk ke kat atas tuh? tgk kabus tebal semacam.. saya yg tgk nih pon mcm bole rasa sejuk.. huhuhu

    0

    0
  50. bulu mata says:

    SHILA AMZAH nie kalu bgambo ngan Shanas xpegang tgn xboleh ea mnyampah aq siottt….!!!

    0

    0
  51. mak bedah lekat biji nangka says:

    tiz zakyah dengan Remy or Lah Ve 2??kompiuss mak bedah nehhhhhhhhhh….

    0

    0
  52. aNJe says:

    pd sape2 yg bkenaan tu klu kecik2 mak korang x bedung kaki tu dh besar2 ni lupakan la hasrat nk pakai skirt pendek ler wey…. kesian tul artis msia ni, majoriti jd mangsa fesyen stiap x time ada majlis grand2 ni… nxt time pls ler ukur baju dbadan sdri wokeh… plsssssss

    0

    0
  53. budak cute says:

    ape yg best sgt faizal ismail n farah fauzana tah….bosan gler tgk dorang nie…bukan best pn…

    0

    0
  54. SAYA says:

    korang ni x tahu sejuk ke duk sane pkai bju mcm tuh…budussss!!!

    0

    0
  55. mak c kina says:

    blh x klu pengacara 2 xyah ramai2…nyemak je aku tgk…bkn berfungsi sgt pn…mcm shira,blh dikire bape x je dia beckp….mak cik yg 2 org 2,asyik menjerit je…

    0

    0
  56. Ismail Harun Salim Bachik says:

    laaa,man kidal rupanya..aku ingat Dr.Rozmey..

    0

    0
  57. nono says:

    nak gmbr FAZURA…

    0

    0
  58. mat haron says:

    pic michael jackson tgh dance tu nmpak tgn die mcm tgh gesel kat stacy punye tuttt… hehehe mata jahat je..hahahaha

    0

    0
  59. kekasihbotak says:

    mmg out sume fesyen especially tok ti.nyampah aku nengoknya.
    tetek da selambak.tp tdung kuning tu sgt cantek.rmai suke.die sorg je la ok.
    ops ade lg,fazura,sgt sweet ble pkai kot itam tu.pic erra xde lgsg,ND pn ckit je.
    yg rmai xsuke abg nara taruh byk,apedaa..

    0

    0
  60. fifi says:

    Artis2 neh dah xingat akhirat ke…baju ngalahkn artis barat..

    0

    0
    • mulut capoi says:

      itulah nanti. pakaian menuju pentas neraka……tau x ape…..
      bagi yg. tau mereka x akan berpakaian gitu .
      Hanya jahil dan x ada iman yg. sanggup sedemikian.
      hoi….insaf dan sedarlah…..x takut ke bala menimpa nanti, gempa bumi tadi wey…..nanti bumi lenyap ditelan laut sempat taubat ke…..ingat2 kat Tuhan sama.

      0

      0
  61. tipah tertipu says:

    menyampah ler aku dengan feshen shower cap tok ti nie.. Bila lah dia nak sampai seru agaknya… Ni makin tua, makin menjadi… Anak aku tanya, mama dia pakai apa kat kepala tue??.. Aku jawab… topi… :p

    0

    0
  62. LAILI says:

    BAJU MAK AI BOLEH TAHAN ENTAH APA2.LISA DAN YUSRY OK CANTIK SOPAN JE,FAZURA MANA SI GOJES NI DGN TUX TU CUN JE.NAK GAMBAR DIA .X PUAS RASANYA TENGOK CANTIK SANGAT.ZAIN SAIDIN DAH MACAM ANAK IKAN DAH DGN SITUA RCW.

    0

    0
  63. mimi says:

    tudung kuning tu model muslimah………rasanya ada iklan baju muslimah mdel ni pakai dlm metro ahad semalam

    0

    0
  64. dayang ejeng says:

    fazura plez.

    0

    0
  65. Audrey Hepburn says:

    Nara, next time letak la caption. Ramai giler yang tak dikenali ni.

    The girl with Dafi should wear long skirt. Spoil look.

    0

    0
  66. fiq says:

    rasanya tahun depan kena buat konsep lain plak yang tutup-tutup…konsep muslimah ker…emm..

    0

    0
  67. dakpink says:

    Gambar Nora danish yang comel tu xde ke?

    0

    0
  68. Anonymous says:

    Serius nara sgt bias. satu gambar izara aishah pun die x letak. suka sgt tepek gamba neelofa yg seksi tue bnyk2. ape rabun ke nara gan media2 yang lain nie. izata punya la cantik n sopan. satu pic die xde. mmg x adil dunia nie

    0

    0
  69. rainbow says:

    yg tudung kuning tu sweet nye.. =)

    0

    0
  70. christina says:

    seriously , baju fazura paling cantik . . X lupa jga maya karin , lisa surihani . . Artis laki smua cm biasa laa . . Kot , long sleeve dan slack . . Yg artis wanita ja telebih overrrrrrrrrrrrrr . .

    0

    0
  71. Zaza Muhammad says:

    salah satu gambo tu yg baju hitam tu Fida kan.. tuka tajuk sket. Lam paper ari ni, kisah dia ke? yg nikah suami org kat Perlis tu? pehhh start gossip plak… tnye je. klu btul, Tahniah, xyah le sorok2. tak salah nikah suami org, lagi better dr rampas suami org smpi cerai berai. klu btul le, war war kan lah.. mende elok tuh..

    0

    0
  72. semoh says:

    tgn MJ tuu….hahahha

    0

    0
  73. umie says:

    mana gmbr mas idayu….gelek tengah malam…ayoyoyoyoyooo

    0

    0
  74. jongos says:

    sudahle mengate artis..habok pun korang xdapat..buang mase je..

    0

    0
  75. Artis malaysia xreti berfesyen says:

    Semua pakai baju buruk KECUALI neelofa,ziana zain,lisa surihani,maya karin&fazura!

    0

    0
  76. Aku says:

    Hafiz dan adira semacam je semalam…hati makin terusik kot?? Sambung balik la kalau masih sayang..:)

    0

    0
  77. puteri sidek sigaraga says:

    Sharnaaz tu tak pakai seluar dalam ker? baikk punya dok melintang….

    0

    0
  78. nilamza says:

    erm…..time ni la semua nak tunjuk dada saper paling cantik n seksi….

    0

    0
  79. NENEK KEBAYAN says:

    amboiii retis2 pompuan semua nak tiru bedak nenek ya…ish ish ish..tak mintak pemisen langsung..ni nenek maghah benor ni.. ishhhh!!!!

    0

    0
  80. dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    Huh ! najwa najwa orang boleh mampos tengok pesen baju kau ni eeeeeeee kenape burok sangat ! tk tau pileh kaler ke ???? ke memang kau sengaja pakai baju macm tu suroh orang kutok2 baju kau ! padan muka tk menang huh !!!!

    0

    0
  81. […] Di entri ini puteri nak share beberapa keping lagi gambar yang puteri dapat dari blog BEAUTIFULNARA […]

    0

    0
  82. nurshuhadah says:

    kenapa xde picture erra fazira, nora danish n adi putra ? :)

    0

    0
  83. Komeng says:

    Gambar Maya Karin si ketiak masam tak ada ya pak? cantik juga fashion baju dia semalam.

    0

    0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Aku perasan, komeng si pengomen ketiak masak akan muncul lepas pukul 6 petang… Warrrkhhh…kah..kah…kah…kah…!!!!

      0

      0
  84. zara says:

    secara keseluruhan abpbh kali ni so so ajer. takdelah gempak sangat. lagi best taun yg ada johan RL tolak usop wilcha pakai wheelchair tu.

    – serius ntah hape2 aku tgk fesyen retis2 pompuan nih. yg lelaki elok jer sopan tertutup.
    – najwa latip awat seluar ketat sgt kat tang tuttttt tuh?
    – liyana jasmay muka boring+masam je smlm. bila kamera hala ke dia, baru buat2 senyum.
    – tasha shilla. oh plisss! over sgt kau nyah! baru dpt 1 anugerah dh over sampai camtuh. balik2 ulang cakap ”thanks buat tasha shilla team”.. bajet nk bagitau semorang dia ada fanclub sendiri. . aku baru2 je kenal si tasha shila nih. serius x glemer pun!
    – black nyanyi menjerittt je keje. sampai lagu tuh jadi buruk dia bantai jerit semua.
    – shila amzah bawa lagu nirmala out.
    – pengacara x perlu ramai sgt kot. serabut aku tgk atas pentas tuh. aku rasa dh tiba masanya abpbh tukar raja azura dari jadi host. apa kata taun depan johan raja lawak dgn shira jer. zizan pun so so ajer lawaknya atas pentas.
    – masa zizan & didie umumkan anugerah yg sheila majid dpt tuh, mcm x saspen langsung. straight to the point jer. baru nk rasa suspen sapa dapat, tup2 dh umum nama sheila.

    moral of the story: klu nk menang rajin2kanla ikut pegi roadtour. baru peminat hargai.

    0

    0
  85. Anonymous says:

    wow.. tahniah buat ABPBH2011 & media. Korang dah berjaya mengasah bakat2 rakyat kita, rupanya semua tahu ” mengkritik-menghina-memuji” sesama rakyat.
    ><.
    Anyway.. most of them were wonderful!!!! Yg maintain kak Ziana Zain.. i like~~~
    ^^

    0

    0
  86. cik konah says:

    Pelik la artis2 ni esp yg dah gi murah @ haji. Agak2 le nk berfesyen pun. Lg seksi dr yg x pnah gi umrah @ haji ape cerita? Kalo dah x brtudung tu, sopan le sikit. Aku tgk maya karin jer x npk over nk seksi meksi tarik perhatian. Ni bkn anugrah grammy award pung.. Alahai org kiter…

    0

    0
  87. ko ada.. says:

    Org yg dah kahwin pon amik gambo xde pon smpai pegg tgn.. Org yg blum sah lgi plak yg over…= =’

    0

    0
  88. student bandung says:

    pffffffft

    0

    0
  89. entah says:

    ape-ape

    0

    0
  90. WTF says:

    yg topi mcm ufo terjatuh atas pale tu pesen pe plak? adoaii..sakit perut aku gelak smlm :P

    0

    0
  91. we are the ONE says:

    i love remy look.. <3

    0

    0
  92. org yg tak suke dgn dressup dorg says:

    ish-3..geli sanad kodd aku tengok dorg niehh..
    pakai baju cm tak pakai baju..pakai tudung cm tak pakai tudung..perghhh..
    terokss nye lhaa artis-2 msia niehh..
    memang tak ley pakai baju longgar ke??
    wajib ehh pakai baju yang sendat , lekat and tak cukup kain??
    kalau tak cukup kriteria-2 uh taley p ye ABPBH nieh??
    oo..baru ku tauu..
    SEDEY ngat lhaa woii!!
    shame for urselves lhaa..
    >,,<

    0

    0
  93. pakaian x melambangkan islam langsung.harap keterunan je islam.perangai ikut yahudi..semoga bertaubat dan kembali ke jalan islam

    0

    0
  94. aku says:

    yg sidayang x abih2 ngan pesen berkemban dia tu kan dari muda smpai la dah tua GITU la…..si nabila @abil plk mak aiii…….rugi la sapa dpt wat bini dah abis setiap inci org tgk dah…

    0

    0
  95. entah ape2 la pakaian retis ni wei… Lisa gak lawa + sweet je… :-) yang lain2 hancus!!! entah ape2!!!! ayoooo… muntah tgok fesyen dorang ni….

    0

    0
  96. Hm says:

    Macam sundal je aku tengok nabila huda ni, btw heliza helmi takde ke ?

    0

    0
  97. *^^^* says:

    semua gmbr artis pompuan seksi yg kuar… yg tak xseksi satu pun xde… pesen berkemban, pesen ikan duyung ketat, pesen singkat, pesen belah, tayang pangkal buah dada…fuuhhh… puasla mata semua lelaki yg memandang mlm tu…

    xbleh bygkan, dlm auditorium para iblis syaitan seme tumpang sekaki tgok ABPBH… sbb mereka suka kat muzik, tmbah lg ribuan pompuan seksi…tonjol sana sini…

    p/s : xdepun gmbar fazura… i respect dia, mlm tu dia nmpak smart, tak seksi…

    0

    0
  98. on fire says:

    aku sbg lelaki sejati, bersame rkn2 aku yg macho, kami tetap mengatakan lisa surihani artis pompuan yg plg cun kat msia dan pd mlm abpbh semalam.
    artis pompuan lain ade yg lawa, tp x secun lisa…
    lisa perfect di mate lelaki.

    0

    0
  99. Anonymous says:

    Pesal c najwa latif pegang lengan mamat tuh? Adik beradik ker?

    0

    0
  100. minah senget says:

    pemenang fesyen pd tahun ni jatuh kepada……………………….najwa latif……..!

    sebab die tutup aurat dan nampak sweet..memandangkan pesen die tk lawo..jd die tk jadi perhatian mata2 liar lelaki..

    —takderlah seksa mata aku tgk berbanding mostly pesen kemban ajer…

    0

    0
  101. Malisa says:

    peminat 2 juta ke? x mampu gak menang bintang paling popular..sbb org menyampah..aku dulu like fb now dah unlike..makin menjadi2 dia lately ni..sexy mexy.. lagi satu korang semua x yah marah retis yg dedah n tayang ni sbb penganjur abpbh ni pun tayang gak…kak cham penganjur x sedor diri

    0

    0
  102. Berat Nanang says:

    Berat nanang!!…Nauzubillah…….The world is going to an end……..

    0

    0
  103. suka ati laar says:

    hahaha..xske shila amzah yg cam pmpuan over ngn bf sngt..ptus kang,,,malu skan..huhu…
    lucu la tgok gmbr stacy ngn c ‘mc.jackson’ tu..tngan dia ngam2 kat tmat *tut* stacy..(xkne pown..kmera je tu)..hehe…

    0

    0
  104. Fah Z says:

    Kalau pakai tudung lagi cantik kan ? ;) Jangan pulak tergedik gedik kat dunia kelak di Neraka terkinja-kinja ;) Bak kata Solihin Zubir. Macam 60% semua sama je fesyen. Pakai lah yang menutup aurat seperti yang disuruh oleh ALLAH SWT ;) Pakai tudung tak wajib tutup aurat wajib ;D

    0

    0
  105. Fah Z says:

    Pakai tudung lagi cantik taww ;D Jangan tergedik-gedik di dunia kelak terkinja-kinja di Akhirat ;) Pakai la mahal mana pun kat Padang Masyar bogel jua.. ;) Bak kata SZ :)

    0

    0
  106. fifi fairuz fuyoo says:

    Tahniah Fizz Fairuz sbb kalahkan AA! Sukenyer!
    Apesal Tiz Zaqyah and bf serabut nau ako nengok. Last year bukan dah color itam putih ke, pastu ada tupai kat bahu. This year cam kene ikat. Suke nau baju alia bastamam…..Nara apesal ekk media boikot diorang? Siasat please.

    0

    0
  107. nieta says:

    ada baiknya…abph next time..tema mereka tu menutup aurat..so x kira la muslim atau tidak..mereka kena tutup aurat juga…yg shila hamsah ngan shanaz mcm belangkas tu,,mak bapa shila hamsah x marah ke??bukan muhrim tapi bpegang tangan smbil bjalan d red carpet..

    0

    0
  108. Lady Gagak says:

    Ada satu persembahan aku perasan time nyanyian dangdut. Shiha.. Mcm smcm je punggung dia… Pakai span tebal eh… hehehehehe :P Jangan marah~

    0

    0
  109. All about abp fashions says:

    Overall abp tahun ni nampak really dull n kosong.tema tahun ni caca marba ke patot la ada scene makyong lady didi sesat dari planet pelik.3 jam lebih anugerah ni berlangsung seriously bosan gila.utk fashion retis2 ni plak as usual mmg out terus.ada few je yg covered their whole body yet looks gorgeous n nice.rasa2 la kan anugerah ni sume platform utk retis2 ni catwalk n memperbodohkan diri dorg sendiri.jgn la jadi mangsa fashion.duit kan banyak please la beli kain yg secukupnya.ni masing2 pakai ketat bebenar sampai nak jalan pun dah rupa nangka busuk nak meletup dari kulitnya.

    0

    0
  110. Afzan says:

    Aku dengaq, FASHA SANDHA beli paper untuk undi diri sendiri..sumber ni dari sebuah kedai…pembantu fasha sandha yang beli~ hmmm…aduyai…apapun nora danish..Jujur saya undi kamu..

    0

    0
  111. […] yang paling menarik bagi Abang Nara semalam ialah gabungan suara Ziana Zain dan Lan The Typewriter. Memang meremang bulu roma […]

    0

    0
  112. meeradriana says:

    pasal baju aq no problem sbb dah komen kat entry sblm ni..
    tapi aq nk tye korg, korg perasan x malam tu sound system kureng ckit..??
    ke telinga aq yg lupa korek??

    0

    0
  113. embok kesum says:

    Izara x pyh pakai seksi pon ttp anggun.

    0

    0
  114. Nazmi Faiz says:

    pemenang fesyen pd tahun ni jatuh kepada linda roslan…..!

    Gadis tudung kuning tu cantik, ayu dan sopan…. Gadis idaman lelaki tu…keh keh keh…

    0

    0
  115. embok kesum says:

    Abang nara, knp x letak gambar johan dgn bini dia ozlyn. Dh byk kali namapk ozlyn temankan johan kt hkl. Dia dh semakin cantik. Rasa dia lg cantik dr yg lain2

    0

    0
  116. Minah says:

    sape yg berlakon jd michael jackson tu eh???

    0

    0
  117. lovelime says:

    kalau perasan Pak Nil drama king & over betul…klu ia pun niat nak sampaikan trofi tue agak2 lah ini majlis live kot!n tgk lah sape yg sepatutnya menyampaikan anugerah tue & hormat lah sket~ckp jerk lah tindakan spontan sebab frust kalah!!!dah2 lah pak nil bg can kat org muda plk…mcm CT:) dulu mnt jgk aznil ni tp lately lg2 ON AIR ni dia over lah…haiyooo

    0

    0
  118. lady says:

    tengok gambar fazura tue gambar lama dia…semua org ada sejarah silam:) seriously fazura nie mmg sama jer dgn sesetgh artis wanita lain kejar lelaki kaya bkn ape untuk jamin masa depan lah konon sebab dia org ni belum tentu blh bertahan selamanya dlm industri lg2 klu dah berumur so jln mudah pikat lelaki kaya, tp sy pernah jumpa dia live mmg natural beauty nak bandingkan dgn erra n zahida rafik dll sebab semua suntik vit lah collegen lah if faz mmg blh nampak kulit natural dia n murah senyuman cuma sy kureng setuju sket klu dia jd princess sebab a princess shud be educated, polite, backgrnd yg baik, sweet & x exposekan diri sgt dari segi pakaian, sosial dll:D baru blh tunjuk contoh untuk dijadikan ikutan rakyat tp klu dah jodoh dia nak wat mcm ne kan? aaron plak mmg layak menang dia ada bakat n rupa cuma masa jumpa dia lepas teater badai semalam maybe dia penat kot tp dia punya senyum tak semanis n mesra macam artis lain kat sane sebab blh nampak lah bezanya pasal kerakyatan tue mmg lah skit sebanyak itu jd cabaran untuk artis tempatan berusaha lbh lg untuk menang next time tp jgnlah jdkan isu besar

    0

    0
  119. lantakpilah says:

    mana gmbar fazura????!!! awesome!

    0

    0
  120. hantu gigi says:

    penah jumpa tasha shila….. mcm x caya dia hitam… tgok dlm tv putih plak…. x suka dia menang…

    0

    0
  121. lady J says:

    gmbar stacy n penari ala2 MJ….. cantek jer gmbr di ambil mcm tgn si MJ btol2 tepat kat “tut” stacy…..

    baju retis mlm ABPBH sume xbpe cantek… ada la yg cantek 2 3 kerat jer…

    mana fouziah gous??????

    0

    0
  122. hantu gigi pelesu says:

    i pon pernah jumpa tasha shila sedang menenagkan pikiran kat club sambil nari tekinja2 , teguling2 and tesangkut2 kat tiang … mcm x caya lak dia menang

    0

    0
  123. nelopak mmg cantek giler.. tapi seksi giler.. tapi mmg xleh nk nafikan die nmpak sgt cantek.. aish~ tipu la sape kate die x nmpak cantek kan.. hahahaha.. rezeki ntok org la tengok aset die kan… hahahaha

    0

    0
  124. minah_karan says:

    siryesssssssssss…!!!

    tak tipu nih….

    baju Zain tu sama ngan cover mesin basuh kat umh…!!!!!!

    0

    0
  125. Dato minah jambu 24jambengadap computer says:

    eh semlam gambar fazura tkde kn ! niari leh ada pulak ! ape motif dorang pos gambar fazura ni ? nk tunjok pada orang 1 mlaysia yg dulu fazura ada pakai seksi gitu? Ahhhhhhhhhhhhhh baju yg fazura pakai ni biasa2 aje tkde ape2 pn…minah jambu kalau pakai lagiiiiiiiiiiii lowcut …setakat macm baju yg fazura pakai eleh tkde la seksi sangat !!!!! ini mesti yg anti fazura ni yg pos gambar ni kn pesal ! nk cari pasal ke pe ! fazura u coollllllllll ok asal kn u ngan mateair si TM u hepi sudah la ok lov uuuuuuuu

    0

    0
  126. nelly says:

    baju paling tak senonoh dimenangi oleh neelofa,maria farida,nabila huda sbb diorang punya boob yg paling tertonjol sekali..WTF

    0

    0
  127. saya bukan anonymous says:

    hai korang…..
    minumlah air ho ho holick ek bagi meredakan kemarahan korg pd artis2 tu….
    ^_^

    0

    0
  128. nora elena says:

    Lawak ader korang ni! Dosa tu mereka tanggung sendiri coz bukak aurat ..korang kutuk korang pun dpt dosa..kalau dah xnak tengok artis kite bukak aurat or berpegangan dengan yg bukan muhrim, takyah la buat majlis anugerah/citer or filem tp korang tengok gak kemudian kutuk..relaks la.

    0

    0
  129. lyndabell79 says:

    baju retis pompuan thn ni sume buruk gilerr

    0

    0
  130. Kipas Susah Mati Neelofa says:

    Cantiknyer lyndabell79…. hhmmmm…

    0

    0
  131. saya says:

    neelofa, u dah cukup lawa, xperlu kot nak pkai bju cmtu utk nmpk lgi lawa..pakai simple sudah..
    agak myampah tgk Shila amzah duk pgg2 tgn cmtu walhal xde ikatan lg pun..mgalahkan laki bini la plk..

    0

    0
  132. mak jemah says:

    da macam OBOR OBOR aku tgk..haha

    0

    0