Written by AbangNara | August 23rd, 2013

Serius sweet sangat mereka berdua ini. Melihat senyuman Ustaz Don dan isterinya, Husna, Abang Nara boleh agak betapa bahagianya mereka melayari bahtera rumahtangga. Mungkin Ustaz Don selepas ini boleh mengacarakan program berbentuk keluarga dan memberi nasihat kepada pasangan suami isteri muda.

ustaz don daniyal

Ustaz Don dan Husna bakal bergelar ibu bapa tidak lama lagi. Semoga kebahagiaan ini akan bertambah dengan kehadiran orang ketiga kelak. Pasti tambah meriah dan ceria. Beberapa lagi gambar pasangan romantis ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar HasrulHassan.
azaP.S: Tampil cantik menawan dengan GlutaCell.Terbukti berkesan dalam masa hanya 14 hari. Kulit lebih cerah dan anjal. Harga mampu milik. Jom cuba sekarang, layari www.azaleadenaturale.com untuk maklumat lanjut.

ustaz don daniyal
ustaz don daniyal
ustaz don daniyal
ustaz don daniyal
ustaz don daniyal

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

52 responses to (6 GAMBAR)Sweetnya Ustaz Don Daniyal & Isteri Tercinta

  1. nano says:

    Alhamdulillah.

    0

    0
    • candylala says:

      nara da abes modal ke nak kua kan gosip2 baru???
      update la benda yang hits blog sikit…
      dayana dan kinah bercakaran ke….aserap selim masuk spital slim kerana poning kepala ke….dayana temui cinta sejati baru ke…..kinah di sahkan mandul ke……
      takkan sepi je kes dorg tue???? ke aserap da bawak lari semua ke zizbabwe supaya tidak di kecam media??

      0

      0
      • mulutlongkang says:

        Candylala:- ku ingat mulut ku lah yg paling longkang..rupenye mulot ko lagi puake kan…kalau ko x suka bc pasal ustaz don ko jgn la bc…
        gedik je ko ni….ko ingat si nara tu asyik nak citer burok org je ke?
        puake tol ko nih…

        0

        0
        • candylala says:

          kehkehkeh…ade binatang terlepas yg meroyan kat sini >> mulutlongkang

          0

          0
        • mulutlongkang says:

          Candylala:-mana?ko ke binatang tu?choiii….
          binatang berpuake rupenye ko ni…

          0

          0
        • candylala says:

          bajet sume org anggap ko plg hot la kt BN ni..choiii
          ade ke bang nara ckp kat ruangan komen BN di HARAMKAN sama sekali
          mengomen dgn penuh puaka dan azabnye..kalo ade tunjuk bukti?
          mulotlongkang = diklasifikasikan sebagai attention seeker terbaru..bjet bgus padahal sakai…rasa nk cemuh pengomen BN jgn la singgah sini…g la tgk blog lain…bodoh mcm lembu..attention whore!

          0

          0
        • mulutlongkang says:

          Candylala:-ko meroyan ke hape…tetiba isu politik plak…sila angkat kaki blah,boleh?

          0

          0
        • candylala says:

          terserlah kebengapan ko yang bangang abadi…
          BN = BUKAN POLITIK…
          BN= BeautifulNara…tu la sebelum tulis pape fikir dulu…
          nampak sgt selama ni xpenah tulis kt BN
          ade pulak politik…
          buuuuuuuuuuu

          0

          0
        • mulutlongkang says:

          What ever….so ko bangga la ko da betapa lama kat BN neyh…memang patutla ko berpuake…tahniah la sebab da kumpul byk dosa mengutok org kat sini kan….betambah hitam la hati ko tu…aku pun terikot plak..
          btwy:- Ko like sendiri ke komen kau tu…choiiiiii!!
          talk to da hand loser…..

          0

          0
        • Anonymous says:

          dua2 meroyan..iaitu candylala +mulutlongkang ..kesian…

          0

          0
        • mulutlongkang says:

          Anonymous:-moroyan-moroyan aku,aku xde nak maki org bengap bangang,bodoh mcm lembu seperti yg tertera….ini semua bahsa org biadap tau….

          0

          0
        • candylala says:

          pegi mampos sama mulutlongkang bau hanyir anak haram lahir tepi longkang~

          0

          0
        • mulutlongkang says:

          Candylala:-Semoga tuhan ampun kan kau ….

          0

          0
    • Olga says:

      USTAZ NI BILA NAK TAMBAH BINI LAGI????????????

      0

      0
      • mulutlongkang says:

        Olga:-ko da kenape?

        0

        0
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        sabar laaaaa olgaaaaa dia baru aje kawin n nk dapat anak nanti la dulu….Thailand tu bukan Nye jaoh sangat ! harap anda bersabar yeeeeeeeee lov uuuuuuu…

        0

        0
    • Olga says:

      MUKA USTAZ NI PON MCM MUKA UQASHA JGK,MCM KARTUN TWEETY,ATAS BESAR BAWAH KECIK

      0

      0
  2. Sang Kancil Otak Geliga says:

    HOHOHOHO..
    Please Abg Don..Jangan sesekali menjejakkan kaki ke Thailand..
    Terasa ada bayangan Acap Muslim pula.. huhuhu

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Alhamdulillah…tak perlu nak over menunjuk kemesraaan..kadang kala meluat dengan teman-teman fb yg terlalu menunjuk akan kemesraan suami isteri..memang elok sentiasa mesra…tp just keep it to yourself..It’s private.kalau setiap hari nak update gambar bermesra…sakit mata oii!Bukan diri ini stalker…tp dah dok terpampang di wall.Renung renungkan…

    0

    0
    • lee says:

      agree with you. yang pasal ustaz don ni takpe lah baru sekali je keluar. ni nak cakap orang yang selalu menunjukkan kemesraan pagi petang siang malam kat fb dengan sang suami. gi sana gi sini solat sama, naik kete sesama, tu pun nak tunjuk kat orang. tapi sekali boleh maafkan jugak sebab dorang dah halal. cuba yang kalau bukan halal milik lagi, lagi sakit mata, lagi tambah dosa kita dengan tambah dosa pasangan bukan haram tu sendiri

      pasal ustaz don takpe, alhamdulillah, lagipun bukan ustaz don yang nak upload dan show off, ni semua kerja abang nara haha

      0

      0
      • jeleske says:

        Jeles ke????

        Dorang dah halal, suka dorang lah nak buat apa pun bersama selagi berlandaskan syarak. Dorang nak bergambar pergi masjid sama-sama, ambik iktibar, pergilah masjid sama-sama dgn suami/isteri masing-masing. Etc. Etc.

        Tak perlu condemn jer memanjang.

        Ustaz Don, walaupun masih muda, ilmu dia… masyaAllah… Lemah lembut, agak urban dlm pernampilan bila tidak berjubah dan berimamah tapi tetap terserlah perwatakan seorang pendakwah.

        Korang semua ni dah lah cetek ilmu agama, nak condemn org yg lebih terang-terangan lebih baik dari kita. Apa daaa, dasar Melayu PhD.

        Sekian.

        0

        0
  4. kau & aku bersama selamenye...amin says:

    best….

    0

    0
  5. hasrulhassan says:

    As-Salam. Terima kasih tuan kerana berikan backlink kepada blog ohblogger .. :) http://www.hasrulhassan.com

    0

    0
  6. Einstein says:

    Sejuk mata mandang

    0

    0
  7. Anonymous says:

    memang sweet..Alhamdulillah:)

    0

    0
  8. amin says:

    Muka bini dia mcm haliza misbun pun ada gak…ker mata aku ni salah nengok? Yer idok?

    0

    0
  9. Kak Mahh says:

    Senyum je…mereka.

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Manis senyuman isteri ustaz don..suka tgk!

    0

    0
  11. ira says:

    bukan nak condemn, tapi kalau isteri pertama tengok, kecil hati dia. menusuk nusuk. tapi yelah, terpaksa redha. dah takdir dari Nya. isteri kedua takkan rasa apa yang isteri pertama rasa unless suami kahwin isteri ketiga.

    0

    0
  12. KiD says:

    Pasangan yang secocok dan memang sweet.. Patut ramai yang mencontohi mereka..
    Gambar Entiti Misteri di Pagi Aidilfitri

    0

    0
  13. saya suka komen +ve says:

    saya suka dengar ceramah ustaz don… the way he explain about something is really good and very easy to understand… x da la menyimpang ntah mana2 example yg die bg… tahniah ustaz don, isteri ustaz don manissss bgt…. semoga bahagia selamanya…

    0

    0
  14. […]      Nadia Zahari Photography    |    Artmosphere Photography        |       BeautifulNara.com      […]

    0

    0
  15. gadis says:

    ni lg 1 ikon agama kini. penah jmpe dieorg kt alamanda.ustaz don sentiasa tersenyum. wife kt sebelah pun sempoi jer..aku lebih teruja jumpe ikon agama berbanding artis2 mesia berkarat.

    0

    0
  16. Linzy Longkang says:

    Ni blog retis ker gossip ostad seme? Zaman skang seme nak popular dgn berbagai cara ekk, abg nara takder citer retis yg meletopssss ker dah?

    0

    0
  17. who are you says:

    who is ustaz don to teach young couple about marriage and family ?! you must be joking

    0

    0
    • jojo says:

      Who are YOU to ask such stupid question? You obviously never listen to Ustad Don’s ceramah. Do some homework before u open that big mouth of yours. Off to school you go!!

      0

      0
  18. TENGAH TEPI says:

    sweet couple..yg tak suke tu maknanya xde psgn..haha kesian..

    0

    0
  19. Ros says:

    Saya suka dengar ceramah Ustaz Don. Semoga ustaz terus menjadi contoh kepada kami.

    0

    0
  20. Arshadd says:

    Astaghfirullah.. post pasal ustaz pon ada jugak org kutuk2 perli2. bukan semua ustaz or org2 ‘alim ni suka kahwin lebih dari satu. and lg satu, itu sunnah nabi :)

    0

    0
  21. […] (6 GAMBAR)Sweetnya Ustaz Don Daniyal & Isteri Tercinta (47) […]

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Tahhiah ustaz Don Daniyal, semoga Don Mustofa dpt ikut jejak mcm abi dia menjadi pendakhwah yg success

    0

    0
  23. […] (6 GAMBAR)Sweetnya Ustaz Don Daniyal & Isteri Tercinta (49) […]

    0

    0
  24. […] (6 GAMBAR)Sweetnya Ustaz Don Daniyal & Isteri Tercinta (50) […]

    0

    0
  25. […] (6 GAMBAR)Sweetnya Ustaz Don Daniyal & Isteri Tercinta (51) […]

    0

    0