Written by serenity | February 20th, 2012

Sebelum gaya tudung sarung moden masa kini menjadi popular, kebanyakan wanita di Malaysia memakai tudung bawal. Secara peribadi, kami sendiri lebih sukakan tudung bawal dari tudung jenis sekarang kerana mudah dibentuk dan dipakai dalam pelbagai gaya. Baru-baru ini, bekas personaliti TV3, Datin Norjuma Habib telah melancarkan koleksi Tudung Aidijuma yang terdiri dari tudung-tudung bawal dua tona, renda, polka dot dan sebagainya. Jom kita layan gambar-gambar Norjuma mengenakan tudung-tudung bawal koleksi Aidijuma ini.


Photobucket
Mungkinkah tudung bawal akan kembali popular dan menjadi pilihan utama wanita Malaysia selepas dipopularkan semula oleh Norjuma? Lagi 5 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Tudung Aidijuma.

***

Everything is energetic, upbeat, young and youthful in 2012 for National Department for Culture and Arts (JKKN). Let’s watch what her Director General, Dato’ Norliza Rofli has to say about JKKN events this year!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

[jetpack-related-posts]
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

125 responses to (6 GAMBAR)Norjuma Anggun Bertudung Bawal

  1. chanteqqq says:

    comell nyeee

    0

    0
  2. izzue says:

    ;)

    0

    0
    • Saye ler Perempuan Itew... says:

      saya ada anak kecik so x sesuai ler utk fesyen2 di atas..kalo kena tarik ngn anak2, x ke mcm fesyen org gila dah lepas tu…better syria..sgt kemas.. hehehe

      0

      0
      • This&That says:

        lol.. UR COMMENT MADE MY DAY..

        0

        0
      • pinklavender says:

        same goes to me.. syria @ yg ada awning lg senang dipakai.. xpayah nk gosok2 bagai.. sesuai utk org mcm saya yg always on-the-go.. lgpon tgk dia pakai bawal pon sama juga ada bonggol di belakang n xtutup dada.. baik pakai tudung syiria @ awning yg saiz beso skang kan ada.. tp terpulang lah pada citarasa indvidu..

        0

        0
      • azi says:

        betul…saya ada 2 anak…dulu saya pakai tudung bawal berbrooch bagai, tapi susah n lmbt tiap kali nak keluar rumah….
        sekarang ni pakai tudung sarung je…
        yg penting, tutup dada, rambut tak keluar, tak nampak sanggul n menyenangkan mak2…
        tapi korang yg ada pembantu rumah, saya rase ok je kot…
        sbb ade yg membantu dikala anda sedang bersiap…

        0

        0
  3. ahkak puaka says:

    HUNTONG LAKI DIA DPT WIFE SECANTIK & SELEMBUT NI..
    JUMA IS THE BEST TO COMPARE NGN BIRAS DIA TUH -_-

    0

    0
  4. amnr says:

    cantik datin yee…

    0

    0
    • pemakai tudung FAREEDA dh riak n takabur nak menunjuk2... says:

      tudung bawal lebih baik dari tudung FAREEDA…

      0

      0
      • sabunfab says:

        tudung fareeda bukan nak cakap ape, kadang² macam langsir terapung.

        pakai la pape pon jenis tudung, asalkan mampu milik, menutup aurat, dan kemas.

        0

        0
  5. far says:

    dia ni sombong..m.cik aku ckp msa study u dulu dgn dia

    0

    0
    • adreyanie says:

      kawan aku yg keje nurse pun ckp benda yang sama. Masa dia bersalin anak sulung dulu, kalau dia nak tengking nurse..dia buat je tanpa rasa bersalah. Ramai nurse kat situ bengkek ngan dia ni.

      0

      0
    • cik tipah says:

      Betul betul betul… bukan setakat sombong, dia siap kecewakan hati boyfriend dia yang mualaf tu semata2 nak kawen dgn adik Najib. Takde beza pun dgn biras dia tu.

      0

      0
      • ahkak puaka says:

        CIK TIPAH ~ JGN KATA JUMA, LAU ORG LAIN PUN AKAN TGGLKN CURRENT BF DIA UTK KAWIN NGN ADIK PM. GILER KAU XNK. HUHU. DPT TITLE DATIN PULAK TU.. TP MEMANG X BAIK LA KN WT CMTU.. TU DH KIRA MAINKN HATI & P’SAAN ORG.

        0

        0
    • cakap mereka2 jer keje... says:

      suka suki makcik nko cop dia sombonk.ntah2 mkcik nko yg jeles ngan dia.asal org tu selebriti jer,cantik,kebetulan lak satu stydy ngan selebriti,mula la nak cari idea nak hebahkan pd sanak sedara camana perwatakkan artis tu.tak paham aku attitude melayu.sah2 makcik nko ni kategori suka mengumpat masa kat u dulu.sbb tak cun,xde org nak tgk.bila org pakat duk tgk juma..mula la mkcik nko hangin satu badan.

      yg sorang tu plak,sibuk duk citer psl juma beranak lak dah..kwn misi nko patut di pecat dr kerjaya misi.sbb xde etika kerja.gagal simpan rahsia pesakit.aku dah sedia maklum misi2 ni,dlm hati bangga giler dpt jumpa selebriti bersalin kat spital tmpat dia keje.dlm masa yg sama,mulut kotor yg amat..kalo dah service lembab,terhegeh2,mmg la kena tengking.keje makan gaji buta..byk bersembang dr keje puak2 misi ni.terutama misi kat gh.setahu aku juma bersalin kat private.dan misi kat private jarang ada mulut mcm kwn nko tu..suka hebahkan karenah pesakit.juma berhak saman kwn nko yg misi mulut xde insuran tu..

      0

      0
      • dia ni sombong.... says:

        alahhh… xkena kt ko sdp ler ko ckp. mmg sapa2 yang penah study dan penah keje ng dia, mmg tahu sgt ngan perangai dier ni. mulut cam p****!!!!

        0

        0
      • HANYA MEMERHATI says:

        dia ni kan b4 kwen kje kt tv9. lpas kwen ngn adik najib, mana2 staff yg pnh wt dia skit ati dl b4 kwen dia pecat ke cmne!!!sbb dia pnh jdi pgacara blk skjap kt tv9 wpun lepas kwen.
        so nilai lah….CANTEK DI DUNIA SAJA TIDAK MBAWA ERTI KALAO HATI KT X SECANTEK MUKA KITA…..
        nama je laki dia dlu lambat kwen sbb laki dia nk cari ustazah yg btaraf miss universe (org yg cantek tp kaya ilmu agama) tpi lao dh sng2 nk tgking org suka ati…..wah betapa indahnya budi bahasa dia……. ;(

        0

        0
      • ckp mcm good2 je says:

        xsume la nurse mkn gaji buta n xsume nurse prngai mcm tu, mulut ko tu ptot kna insuran, suke suki je mereka yg bkn2. kalau xtau, xpyh ckp. kau hado keja nurse? try rase cmner keja nurse? xdo kannn???

        0

        0
      • lala says:

        org yang ckp die sombong ni dengki,aku study ngan die, xpenah pun die sombong ngan aku, pastu ko bajet die celebrity, kat campus pun die kene2 senyum2 ngan org mcm kerang busuk ke ape!! kenal dia dulu baru nak mengata! kau tu mulut penuh hasad dengki! setakat makcik kau penah kenal die, kau plak nak melebih2! poyo! abiskan skolah kau dulu baru nak mengata org..sendiri hidup tunggang langgang nak mengata org..

        0

        0
      • pape je says:

        ingat sumer nurse tu jahat ke…ingat kite org ni mkn gaji bute ke…

        0

        0
    • lalala says:

      betul tu . kakak sy satu uni dgn dia dulu . dia sombong

      0

      0
      • curlassssss says:

        brprasangka baik lah….

        0

        0
      • lala says:

        kakak kau yg satu uni ngan die, bukan kau, so jgn menfitnah, ckp je la ko nak tumpang glemer kakak kau satu uni ngan die.. btw, kau xkenal die, kau ckp mcm kau penah duduk semeja ngan die!

        0

        0
      • deananie says:

        die junior sy ms kt uni..sama kelas lagi..die ok la..tak sombong..mybe org yg kata die sombong tuh tade chemistry nk kawan ngn die..or org tuh just tgk die dr jauh tp tak penah tegur die..or org tuh just dgr org len bercerita kata die sombong..tak bole la judge org camtu..nak tau org tuh sombong ke tak..tegur die secara direct..tgk die respon ke x..then baru korg leh kata die sombong ke x..huhu..

        0

        0
      • kawanakucerita says:

        kawan aku cerita yang dia penah kawan rapat ngan juma ni dari matriks sampai u. siap satu dorm lagi. tapi lepas glemer, bila jumpa xtegur langsung. mmg agak sombong.

        p/s: kawan aku tu pun sama lawa je ngan juma ni. jadi tak de sebab dia nak burukkan juma sbb dia tak lawa ke hapa ke.

        0

        0
  6. Cik piNgu says:

    lawa jugak tudung bawal fesyen baru ni~

    0

    0
  7. Hackers_1978 says:

    Ingatkan ikan je ada nama bawal…tudung pun ada yek…apa2pun cantik…

    0

    0
  8. Qma says:

    sangat cantik…sampai sekarang sy masih guna tudung bawal, lebih mudah & lebih cantik drp tudung2 fesyen masa kini..yang bersederhana itu lebih indah.. =)

    *suka guna tudung bawal exclusive!

    0

    0
  9. Triple_j says:

    bukan nak berlagak mcm alim ulama, tapi pemakaian menutup aurat bukan sekadar tudung tapi juga pakaian mcm tak menampakkan susuk tubuh dsb. tapi by far better daripada mereka yg pakai ketat, apatah lagi menyeksi or worst, nampak benda2 yg hanya suami saja patut nampak.

    anyway norjuma yg memang cantik nampak bertambah cantik kat sini kerana bertudung. keep it up!

    0

    0
  10. mama qalesya says:

    ore da mmg cantik..pakai tudung saji pon tetap canttekkk..
    hikhikhik…

    0

    0
  11. lia says:

    dier mmg cantik..gbr first natural je..xjemu memandang

    0

    0
  12. Serius comel dan sangat sweet.

    0

    0
  13. pemerhati123 says:

    datin norjuma dh kurus….:)

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Yg last skali 2 berbonggol la plk..

    0

    0
  15. customer aidijuma says:

    Datin memang cantik tapi siapa2 yang nak beli tudung Aidijuma,saya nasihatkan beli la dekat kiosk.Jangan beli online thru fb sebab servis dia teruk.Saya pernah beli.Mula2 order,tunggu 3 minggu baru dapat invois.Da bayar semua dalam sebulan setengah baru dapat tudung.Kebanyakkan customer yg beli online ada yg sampai 3bln baru dapat tudung.

    0

    0
  16. vendetta says:

    pakai tudung da cantik.tp syg syarat tutup aurat msh x lgkap.dada tu msh x d’cover.cube improve lg ye

    0

    0
  17. dya says:

    apela abg nara ni..tu gmbor lame la..dia jual tudung AJ tu..mmg dia cantik pon kan..slim melim..suke tgk..ok btw, btul ckp cust aidijuma tu..better beli la kat kiosk..sbb kalo sape2 xsabar..mmg hangin satu badan..i was one of them la…sebulan tgu..da smpi silap pulok..sabor jela aku ..huk3

    0

    0
    • tipah tertipu says:

      same la,saya beli pon tunggu respon dpt invoice pon lame gile.pastu semua tudung sy nak semua salah.bengang je.

      0

      0
  18. jfwoiq says:

    SIAPA AWEK MODEL TUDUNG TU? COMELL!! :D

    0

    0
  19. Putera says:

    CANTIK CANTIK CANTIK… :D

    0

    0
  20. zek says:

    first time tngk dia dlm VC inteam..pastu PJN..

    0

    0
  21. Cucu Pah says:

    Biase jer… Tudung opah aku lagi cantik. Tudung dia memanjang jer putih bunga kecik di penjuru, sekali tengok macam kain saprah. Kalau dia pakai memang sweet dan cute tambah pulak kalau dia sengeh, nampak gigi emasnyer…

    0

    0
  22. dik manis says:

    btl dh cantik pkai tudung saji pun lawa…. i suka smua tudung…..mcm mana dia pakai tudung no 5 ..rugget & simple….also sweet.

    0

    0
  23. Manap says:

    ahhhhh…jatuh cinta. :p

    0

    0
  24. […] Sebelum gaya tudung sarung moden masa kini menjadi popular, kebanyakan wanita di Malaysia memakai tudung bawal. Secara peribadi, kami sendiri lebih sukakan tudung bawal dari tudung jenis sekarang kerana mudah dibentuk dan dipakai dalam pelbagai gaya. Baru-baru ini, bekas personaliti … Continue reading → […]

    0

    0
  25. linda says:

    menyampah ar.belagak giler.jumpa kat klcc

    0

    0
    • lin says:

      yelah kan linda…sape sangka muke lembut mcmni buruk perangai…jgn tgk luaran jer…..

      0

      0
      • Anonymous says:

        aku setuju..di ni lawa sangat ker??? comey sangat ker???agaknya org yg kata dia lawa rabun kut. Dahlah tu sombong giler..

        0

        0
  26. peminat tudung bawal says:

    personally,memg suke tudung bwl dari tudung sarung/express & shawl..walopon org ckp shawl tak jrg & ada shawl pashmina yg lgi besar & tak jrg,lagi elok dari tudung bawal…tpi kalo kt nak,kt pon boleh cari tudung bwl yg besar & tak jarang kan..

    ada je tudung bawal yg tak jrg dah tutup dada dari pkai shawl yg pendek,xtutup dada..itu pilihan masing2… (emo lepas baca sorg blogger tulis tudung bawal lgi jarang,padahal dia pkai tudung express tak labuh pon)…kite pkai tudung bawal pon tutp dada tau =.= dan tudung bwl bukan semua jrg..boleh cari yg tak jrg..

    eh,sensitip pulak ai kat sini..hehehe

    sincerely,
    bawalovers

    0

    0
    • Qma says:

      yup! tudung bawal mmg BEST! sy hanya pakai tudung BAWAL EXCLUSIVE shj..kain tudung tu mmg senang dipakai..harga sangat berpatutan..beli tudung RM35 dah rasa sgt puas hati..kalau beli tudung yg beratus2 tu takut nnt timbul riak pulak..ish ish..

      0

      0
  27. bunga mawar says:

    biaq pi dia la perangai cam mana pon..itu antara dia ngn Tuhan..kalau kt manusia xmaafkan,ada la balasannya…yg penting kt kene buat baik dgn org lain..sekali kt buat org sakit hati,kt pon xtau org tu boleh maafkan kt ke tak.. :\

    0

    0
  28. yUyU says:

    cantik? yes! dia Lembut? hmm… no komen.

    0

    0
  29. Panthera says:

    Lambat nk pakai tudung bawal ni… Kurang praktikal utk org yg sibuk pagi2…

    0

    0
  30. apo2 je la.. says:

    pakai tudung ikut keselesaan masing2 la..mana selesa ngan yg selendang, pakai la selendang, yg suka ekspres, sarune je ekspres, yg suka bawal dr dulu, pakai je la bawal kan..
    bukan apa, kdg tu yg setia dgn bawal sbb tak berapa reti nk pakai selendang belit2 org pakai hot sekarang ni… tu jer… kita pengguna akan mencari brg/servis yg cepat n senang guna utk tak buang masa janji cun.. :))

    0

    0
  31. hahahha..jgnlh trtipu ngn gaya muslimah dia…sepesen je dia ni ngn biras dia…mmg brlagak giler..masa mula2 kwin..jmpa dia drive bmw kt stesen minyak…kerek yg amat..

    0

    0
  32. Chantek says:

    kt mana nak beli tdung ni?

    0

    0
  33. cici says:

    Tudung tu mmg murah and mudah bentuk . Saya pakai gi kelas and then kawan2 pn teringin nak . Then saya mula buat business kecil2 kat fb . Boleh la tengok & like (xnak beli pn xpe :) ) . at chichiLicious Stop . Semoga dengan pelbagai jenis tudung di pasaran yang ada akan lebih ramai yang akan menutup aurat :)

    0

    0
  34. nadia says:

    since now i still guna tudung bawal g krje…selang2 dgn tdung sarung/syria dll..
    but…mne nk beli tudung ni???

    0

    0
    • customer aidijuma says:

      Assalam.
      Bawah ni senarai kiosk Aidijuma.Jangan beli online ye.
      1)The Curve,Mutiara Damansara
      Lot PC 29, Ground Floor,Berhadapan Padini Store
      2)Bazar Promosi
      Stesen LRT Pasar Seni ( Berhampiran escalator)

      0

      0
  35. AnakAyamCUTE says:

    Cantek lagi tok ti….lemah lembut ganas sikit & mersa alam…kihkihkih

    0

    0
  36. buta kaler says:

    Betapa buruknye perangai dia ni disebalik cantik gaya bertudung dia….budak2 UIA tau ler betapa kerek nye minah ni…..aku buta kaler jer….ahaks…

    0

    0
    • NETNEK says:

      Fyi, anak sedara aku salah seorang pendebat UIA.Juma adalah penaung kelab debat UIA. Dia suruh dorang panggilkan dia akak dia, tak nak panggil datin. Selalu belanja dorang makan, siap suruh driver dia jemput dorang makan di hotel. Abg Nara boleh interview kumpulan debat UIA kalau mahukan kebenaran.

      Kl tak tahu cerita sebenar jgn dok mengutuk orang tak tentu pasal.

      0

      0
  37. ekon says:

    erm….cntik sguh tdung bwal ni…aku pn adalh peminat tdung bwal.x pnah pkai tdung lain..xtau lh juma ni sombong ke x…tpi dlu time aku keja jmpa dia kt KLIA ngn husband dia.nk ambik gmbar ok je,,,ramah je dia lyan..n hubby dia mmg hensem….putih melepak! pdan la ngn dia..

    0

    0
  38. mya says:

    xpayah nak berlilit2 macam sesetengah artis…

    0

    0
  39. simple says:

    x payah nak berbelit2 mcm artis2 lain….

    0

    0
  40. Syita says:

    kawan saya beli tudung ni kat website dy. dah bank in duit sejak bulan 11 lagi, tapi sampai sekarang tak dapat2 tudungnya. bila tanya kat page aidijuma tu, langsung takde respon.

    0

    0
  41. me myself n i says:

    seriously kalau bab2 tudung ni aku cuma suka bawal & shawl jew yang express2 aku xmain la baik aku naik bas express..hm korang yang minat bawal or shawl aku sarankan belajar dulu sebelum tengok orang lain pakai sebuk nak pakai macam ikut2 tu..sbb perempuan kan kaki PENDENGKI..xmacam lelaki dorang jenis xkisah sangat..hmm tudung apan pun korang pakai jinji korang BAHAGIA sudaa

    0

    0
  42. hajimaru says:

    kalau dah cantik, letak mop lantai atas kapala pn cun….

    0

    0
  43. nyah norjuma says:

    ada iras rozita che wan dan fasha sandha giteww..sgt jelita awww

    0

    0
    • sepatu putih says:

      datin norjuma nmpk ayu kklu d bandingkan sdt dgn rozita che wan tu…xde mirip la…norjuma natural beauty,rozita harapkan make up lens mcm mata kucing apa aje…menakutkan.

      0

      0
  44. cara ni baru betul utk imej muslimah contoh
    bukan mcm artis2 betino tu tah ape2 fesyen tudong dok belit2 seluar legging pastu yg lg sorang tu dok bertopi bagai dgn sendat lagi dah mcm sondal..choy
    bila tengok gaya norjuma ni terus teringat kat cikgu sekolah..ayu gitew..i suka!

    0

    0
  45. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    jambu… cantek …lawa….manis..cute.. ayu..tinggi..love u nrjumaaaaa……….

    0

    0
  46. Roses says:

    Orang miskin tetiba jd OKB mmg ler cenggitu. Cempera buih!

    0

    0
  47. greenfingers says:

    sy lg suka tudung ekspres, sarung camtu je.. klu tudung bawal tu, nk kena ironla, pastu kena pinla, tgk senget tak senget, heheheh.. teringat plak zmn stadi dl.. skang dh ada anak kecik n senang nk tggal tudung kat ofis time semayang.. sy mmg x sukela tudung bawal ni.. lagipun, sy tgk kebanyakan tudung bawal ni nipis sket..xtaula if ada yg tebal.. just my 2 cents ;)

    0

    0
  48. sweet32 says:

    org dah cantik pkai ape pon cantik..

    0

    0
  49. Arnab says:

    Macam maya karin pun ada

    0

    0
  50. Zee says:

    Dok kata apa masa tgk dia kat Klia balik honeymoon amboi letak kaki atas tmpt bagasi masa tu tudung pun x dak kat kepala,xpeliqs ka??

    0

    0
  51. makcik moden says:

    biaseny org yg cantik ni busuk hati… cantik dan busuk hati… sinonim kn????

    0

    0
    • deliver says:

      Sabda Rasulullah s.a.w. ” Bertuahlah orang yang sentiasa bekerja kuat untuk membetulkan diri sendiri, daripada menyebut-nyebut keaiban orang lain”

      Sabda Rasulullah S.A.W. bermaksud: “Awaslah daripada mengumpat kerana mengumpat itu lebih berdosa daripada zina. Sesungguhnya orang melakukan zina, apabila dia bertaubat, Allah akan menerima taubatnya. Dan sesungguhnya orang yang melakukan umpat tidak akan diampunkan dosanya sebelum diampun oleh orang yang diumpat” (Hadis riwayat Ibnu Abib Dunya dan Ibnu Hibbad)

      0

      0
  52. mizz umie says:

    biasanya orang yang baik hati yang kira hatinya bersih la dorang xkan semudah itu mengatakan orang cantik busuk hati,orang buruk macam ni…sebaliknya..bagi aku bersihkan hati masing2 k…percaya la dalaman cantik luaran power beb…

    0

    0
  53. CikZie says:

    antara wanita tercantik.. ;))

    0

    0
  54. Zoe Des Chanel says:

    I n my BFF went to kiosk guess wat de scarfs which is earth color not available n de polkadot scarfs not tat beautiful as de picture in de blog.We did order a few colors but it takes a few weeks n it cud be 1 month..hmmmm..

    0

    0
  55. sikurus says:

    datin makin kurus la.nak jugak kurus!

    0

    0
  56. nosh says:

    bertuah si suaminya…. ayu sopan sgt2

    0

    0
  57. nur kasih says:

    cantikk mata dye yg pling cantikk

    0

    0
  58. Nia says:

    Pasan x gmba yg last tu ade pelik sket? Badan mcm x padan ngan muke die….

    0

    0
  59. zonks says:

    datin camni? perghhhhhhh dah la muka pon low profile aje. pakai tudung bawal je. salute betul. manis je :) datin2 skrg patut jadikan dia contoh. nak2 yg ada cincin juta2 tu. ni jambul je kluar. rambut kemain tinggi. =|

    0

    0
  60. elin says:

    ala banyak cite pasal tauke die pulak…orang nk bincang pasal tudung bawal ni…harga..kualiti..nipis ke tebal..saiz ke?baru betul

    0

    0
  61. Anonymous says:

    aku tak paham kenapa hati manusia ni suka sangat komen melampaui batas. kalau ttg aurat ke dan sesuatu yang membina itu bagus la… tapi tentang paras rupa pun nk komen berlebih2 kenapa. Kau kritik muka dia, bererti kau kritik ciptaan ALLAH. Berfikir sebelum komen, letakkan diri anda kalau berada kat tempat orang tu.

    0

    0
  62. PesonaY says:

    jom beli Tudung Bawal kat sini!

    0

    0
  63. nina says:

    Pernah jumpa datin 2x, 1x ms die bujang. 1x ms die tgh preggy ank no2. die ok je, lemah lembut. So, mgkin sp2 yg kt die sombong sbb korang sdri xknl die, so jgn nk assume2 je. Mgkin sp hak kate die sombong, mgkin u shud put urself in her. Bdw, klu kte sdri pn, cthnye mcm aku, sblom knl aku, rmi org kate aku sombong, tp ble dh knal br tau huha jgk. So, berkenalan lah dlu, br tau org tu cmne. Sbb klu aku sdri pn jnis xmesra klu xkenal org. Yg psl die tgal bf ke, OKB ke, tu hal die dgn Tuhan lah…….. jg diri kte sudah :)

    0

    0
  64. kecian orang cantik says:

    Ngape org suka sggt sggt kutuk org muka cantik tp busuk hati.suka aib kn org,buka kisah silam,jugde suketi je…dengki betullah korg ni.mkn byk korg ngate org cntk gni,mkn brtmbh cntiknya dia ALLAH kurniakn n rezeki pun bertmbh utk bli brg kecantikkn yg brkualiti.mknla sayang suami dia.tak mo pndg dh ompuan lain.sbb isteri dia yg halal tu boleh thn la sggt sggt..udah le ngate ngate org tu.aku pun tak le cantik gtu.cukup mkn je..cuba henti sikap suke ngate org..keburukkan kta yg dpt byk tau…aduh..aku n.dulu nasihat je

    0

    0