Written by serenity | January 16th, 2012

Majlis resepsi perkahwinan Ezlynn dan suaminya Adam Fahmy telah berlangsung malam Rabu lepas di Hotel Crowne Plaza. REDPhotography selaku jurugambar rasmi telah mengeluarkan gambar-gambar mereka dari majlis ini semalam. Kami difahamkan akan ada satu lagi majlis Ezlynn pada 20 Januari ini. Gambar yang dikeluarkan oleh team ini kelihatan lebih lembut tonanya berbanding gambar-gambar sebelum ini.
Photobucket

Lagi 5 keping gambar dengan membaca gosip ini sepenuhnya. Kredit gambar REDPhotography.

***


Photobucket
PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Photobucket


TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

75 responses to (6 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Ezlynn Dan Adam Fahmy Dari REDPhotography

  1. bang long says:

    neelofa kah itu? xoxo

    0

    0
  2. markonah says:

    tak lawa langsung

    0

    0
    • mashi says:

      owhhh mamat dlm gambar #2 tu rupanya yg menjahanamkan muka ezlynn tu… patutla mcm opera cina

      0

      0
      • makterjah! says:

        setuju! kesian mak tgk…..da puteh melepak!klu cntek xpe, da jd huduh!
        kesian!kesian!kesian!

        0

        0
        • jantan macho kentut merata-rata says:

          tangan mamat tu bketul2 beb!!!!! tu laaa pasal mekap bercapuk……..mcm ambil couse skin coat….hahaha!!!!!

          0

          0
  3. rika sumanto says:

    atas ok bawah pegi singkat plak.bengonggg

    0

    0
  4. This&That says:

    One Word – UGLY!

    0

    0
  5. syomot says:

    hohoho.tahniah kakak ezlynn. by the way, cekci nyee.

    0

    0
  6. rika sumanto says:

    atas dah ok, tp nape la singkatkan kat bwh.bodoh n bangang.ezlun ni

    0

    0
  7. hans says:

    tolonglaaaaaa cukupkan kain tu…ntah ape2…dgn2 aku sekali dpt dosa….. SubhanaAllah….

    0

    0
  8. Hamba says:

    Nape pakai skirt pendek….

    0

    0
  9. bbycumil says:

    spt dlm entry yg sblum ni..bju kuning=disaster..

    0

    0
  10. ahkak puaka says:

    NEELOFA LG LAWA DR PENGANTIN. NATURAL BEAUTY JER. MAKE UP EZLYN NI TOTALLY HANCUS..

    BAJU LG LA. 1000X CANTIK BAJU MEMEY TU

    0

    0
    • akupunmampu says:

      baju memey pun tak lawa laa…baju memey tuh harap je vera wang tapi bukannye custom made pun…amik terus kat boutique…kalau camtuh aku and ramai lagi wanita malaysia mampu beli…takyah sponsor…

      aduh bridesmaidsnye kain baju nampak murah cam kain kamdar semeter rm6 hinggit jer…

      actually pengantin kalau baju simple and classy lagi seribu kali cantik dr baju sarat ngn tah hapa hapa…

      0

      0
      • ahkak puaka says:

        X KSH LA VERA WANG KE VERA DUIT KE, YG PNTG BAJU MEMEY JAUH LBH “WARAS” DR BAJU EZLYN NI…

        BAJU MEMEY PN MANE ADE SARAT SGT. SARAT LG KERAWANG KT BAJU EZLYN NI. CETGK BEBETUL..

        LAU DIBERI PILIHAN, BAIK BAJU MEMEY DR BAJU EZLYN NI. TAMAT~

        0

        0
  11. mak jemah says:

    Baju terlalu “kebaratan”, kot ia pun nak ikut tema musim luruh pakai la baju yg lebih menampak “kepengantinan”(pengantin) melayu kita, ini kan malaysia! baju kawin lgsg xnmpk mcm org kawen tp mcm nak g red carpet jer…sorry to say eazlyn

    N makeup lgsg xnaik seri pengantin

    0

    0
    • macik kepada boboy says:

      tema musim luruh??choiii memang luruh..luruh abih kain nooo…seb bek la macik wat tema musim tengkujuh…x dop la nak luruh kain mcm ni!!

      0

      0
  12. presiden says:

    alahai….spesis si memey rupanya….

    0

    0
  13. lolipop says:

    Baju tunang hari tu cam lagi lawa je.. Plus baju tu makes her look like the bride’s maid.. Bukan bride.. Huhu

    Sorry Ezlynn

    0

    0
  14. anna mariana says:

    ms siti nurhaliza kahwin pon x pakai gaun pendek…tetap nampak cantik n hadirin terpukau… apa la ko ni ezlynn…

    0

    0
  15. smurf says:

    xdok dah org pakai bunga pegang mcm tu..old fesyen..

    0

    0
  16. NH says:

    Lepas ni sesapa yg Rafflesia offer nak sponsor wedding, TOLONG LA DECLINE. If you dont know why, then u must be blind!

    0

    0
  17. NH says:

    Kalau Rafflesia ada offer nak sponsor wedding sesiapa lepas ni… TOLONG LA DECLINE. If you still accept then you must be blind!

    0

    0
  18. harus ke berpendek2 baju tuh

    0

    0
  19. tak tau nak letak nama apa says:

    1st time nk komen ni..fuh fuh fuh!juz nk bgtau, pengapit2 si ezlyn ni lagi cantik dari dia.same goes to baju2 itu.walaupun kosong tapi cantik!baju kawen ezlyn xmcm baju kawen pun..sekian, terima kasih.

    0

    0
  20. jambu says:

    apa nk jdi zaman skrg ni org melayu islam dh kawen kai bju pendek.. cc memey la 1st skali yg mgayakan drezz pendek mse wedding..kita ni org melayu jgn jdikn dress pendek tu trend zaman skrg..kalo yg sponsor tu cina mmg bodoh la kamu ikut sje..malu la ckit…xcantik pun kalo pakai mcmtu.

    0

    0
  21. eizah says:

    Org melayu ke ezlyn nie…. Tp kawen ala2 mat salleh… Baju singkat…..

    0

    0
  22. Pak Abu Anak Murid Cikgu Rose says:

    Tak nampak macam pengantin dan tetamunya di majlis kahwin. Macam majlis pakaian beragam dan meragam pulak…

    0

    0
  23. ruxy says:

    aduiii even chinese punya wedding gaun xde ler mcm ni punya singkat daaaaa…..dorng punya wedding gaun lagi cantekkkk okkkkk…tu lh nk harap sgt kena sponsor jadi mcm nilh…kalau xde duit bt ler majlis kecik, ikut poket ler so xde ler nk malukn diri mcm ni..aduisssss

    0

    0
  24. Sunflower says:

    baju, konsep kawin semua aku tak nk komen la…aku nk komen make up jer…BETTER than yg DULU…colour harmony okeh

    0

    0
  25. Cik Ketom says:

    Oh…Ingatkan majlis perkahwinan penganut Kristian tadi.

    0

    0
  26. milah says:

    kesian laki dia.. awai2 kawin dah tanggung dosa bini..

    0

    0
  27. nana says:

    disgusting.

    0

    0
  28. farabella says:

    cam nmpk berisi sikit ezlynn pakai gaun ni…

    0

    0
  29. nss says:

    bunga tangan…sangat old fesyen…sebijik cam bunga dinding org dulu2…hehehe

    0

    0
  30. eh? says:

    wedding amber chia yg rafflesia sponsor ok je cantik. tiba2 memey & ezlyn nampak cheap sgt!

    bridesmaids amber chia pun nampak lawa je make up & baju. yg memey & ezlyn mcm ntah la, x lawa lgsg bridesmaids!

    0

    0
  31. kasut putih says:

    ni lah gara2 nak free.. hmm..

    0

    0
  32. shima says:

    hai mkin x faham lah artis sekrg.. klu wartawan tya ayat msti sy ikut tema sy cuma pakai je coz nie sponsor…member aku kawan nagn amour x ada lah wat mcm nie… lg wat adat melayu.. diorg lg proud… nie kita tebalik lak.. suke cara barat..

    0

    0
  33. putih says:

    KAT ATAS SEMUA NAMPAK PENUUUUH JER RUPA PENGANTIN NI…TGK KAT BAWAH LOL…..PENDEK NYE DREZZZ…GAYA RAMBUT EZLYN NI LAGI LA…HUH! MCAAM BIASA JAK..X ERAN PUN..CANTIK LAGI DREZZ GUEST YANG DATANG…

    0

    0
  34. maisarah lee says:

    xcantek pown……xmenarik lnsung

    0

    0
  35. farie says says:

    apo la buruk bona si ezlyn tu sapo yg mereka cipta gaun pngantin ee….lawa lae baju yg nyonya tkangjahit yg x ado sijil kemahiran tu………..memyampah boto nengok eee…

    0

    0
  36. mizz nurul says:

    dunia hampir kiamat….

    0

    0
  37. Reena says:

    Ada lagi gambar wedding yg fail ni..udah2 ler..

    0

    0
  38. wanita sopan says:

    apsal make up teruk beno…pas 2 baju pun burok
    memey kawen lg cntik..dayang2 tepi 2 ;lg cntk dr dy

    0

    0
  39. wanita sopan says:

    xnampak mcm raja sehari bila pkai bju skirt pendek
    klo labuh mst cantik…rambut n mekap burok beno
    dayang2 tu lg cantik

    0

    0
  40. puhleasee says:

    tak cantiknyeeee. kaler tema yang very de suram, muram and murah. ahh terlebey sudaa

    0

    0
  41. tora dtg lg says:

    asal nak pkai baju kain pendek2..

    0

    0
  42. PSM says:

    kesian….hmm…apa lah nak jadi..agak2 hantaran ada tak disertakan senaskah al quran?

    0

    0
    • Fifie says:

      Patut soalan, adakah Terjemahan Al Quran disertakan sekali. Baca Al Quran tapi tak faham pun susah juga. Tapi bila ada terjemahan tu barulah masuk apa yang dibaca

      0

      0
  43. aku lahhh zzzzz says:

    x belajar 5 rukun negare ke?? “KESOPANAN DAN KESUSILAAN”. renungkanlh ye. sbg manusia yg sudah berakhlak mulia, pandai2 lh fikir.

    0

    0
  44. Mama Meera says:

    Rekaan gaun pengantin yang PALING BURUK sekali.Make up pun……BURUK.xde seri langsung…NEXT.

    0

    0
  45. KIMORA says:

    xde gosip lain ke abg nara oii???asyik yg same je…boring dh dok tgok muka cik ta….new gosip plzzz….:-)

    0

    0
  46. halijah says:

    apasal pakai mcm tu…teruk bebenor ezlyn oii!!dgn rambut entah apepe tak mcm pengantin lansung pendek kata tak sesuai.

    0

    0
  47. mamamimimumu says:

    ai tak nampak keeklusifan pearl choker ezlyn ni
    dah macam coklat duit2 je ai tengok

    0

    0
  48. aku pakai fesyen sopan jer.... says:

    ku turutkan apa saja…asalkan wedding aku ditaja…
    hai..hai…bye..bye…

    0

    0
  49. Fifie says:

    orang Barat pun, agak sukar nak jumpa pengantin perempuan yang berskirt pendek bila kahwin. Kain mesti panjang.
    Baju kahwin antara yang cantik – Kate (bini William), Kate Moss, Lily Allen
    Ketiga-tiga ni gaun tutup kaki. Memang nampak ayu. Kate Moss yang sememangnya terkenal dengan ke’liar’an nya pun nampak manis n ayu. Tapi bila artis Melayu yang begitu teruja utk tema kebaratan, terus kain atas lutut. Mengalahkan orang bukan Islam pulak.

    0

    0
  50. jo jambul says:

    ezlyn.. nape la ko buat kuarge cm tu.. smpai ht xjmput parents sndr.. walau ditaja jgn smapi belakangkn kuarga..

    0

    0
  51. uui says:

    series buruk weh baju neh,,flower gurl die pon buruk2 belaka…….

    0

    0
  52. musnah harapan says:

    hancur harapan nk ngan ezlynn :(

    0

    0