Written by AbangNara | February 24th, 2014

Lisa Surihani dan Yusry merupakan antara pasangan suami isteri selebriti yang paling sweet di mata Abang Nara. Kedua-duanya memang sempoi, cute dan nampak sangat “down to earth”. 23 Februari lalu, genaplah 2 tahun perkahwinan mereka. Semoga mereka akan terus bergelar suami isteri sehingga ke akhir hayat.

anniversary lisa dan yusry

Lisa dan Yusry telah berkongsi beberapa keping gambar sambutan ulangtahun perkahwinan mereka menerusi akaun Instagram mereka. Semoga tahun 2014 akan ada berita gembira mengenai kehadiran orang ketiga di dalam kehidupan mereka. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa gambar pasangan suami isteri comel ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


anniversary lisa dan yusry
anniversary lisa dan yusry
anniversary lisa dan yusry
anniversary lisa dan yusry
anniversary lisa dan yusry

44 responses to (6 GAMBAR)Lisa Surihani & Yusry Sambut Ulang Tahun Kedua Perkahwinan Mereka

  1. berkabonggg says:

    they are so sweet.. may Allah bless them with a beautiful kids, soon..

    0

    0
    • Mr Middleton says:

      Correction: with beautiful kids. Not A beautiful kids.
      Kids = plural. Yundershtand????
      Oh my English!!!

      Love,
      Henry Middleton :)

      0

      0
    • abang yang tak bangang says:

      bab rupa lisa memang comel. xleh nak ckap ape lah. tp lakonan die dulu2 ke laut. skarang dh improved. yusri ni plak memang dri aku kecik smpai aku besar lakonan nye memang kayu jati. skarang ni xserik2 plak dok bikin filem sampah. sia2 je berilmu kau ni yusri cuba la buat filem fresh dan bagus cket. ini semua sampah filem kau. semoga cepat2 dpat baby.

      0

      0
    • Olga says:

      KALAU ADA ANAK MESTI DAH UMO 2 TAHUN DAH

      0

      0
    • miss says:

      pasangan bajet high class..esp si pompuan tu..nyampah..baikla erra yg cantik tp humble ja..xyah nk tayang kunun2 romantik..

      0

      0
    • Kalsom says:

      Semoga Lisa cepat sedar untuk berubah memakai hijab dan pakaian muslimah seterusnya menjadi isteri yang solehah untuk suami. Aamiiin

      0

      0
  2. Aku Orang says:

    Happy Anniversary Yusry & Lisa..
    Korg mmg pasangan yg comel n sepadan.. :)

    0

    0
  3. esah says:

    Smg lisa n yusry hepi slalu

    0

    0
  4. ain says:

    pasangan yg comel…smuga cpat2 dpt anak utk saling mlengkapkan lg sbuah kluarga yg bahagia dan smuga brbahagia slamanya till jannah.

    0

    0
  5. Aiman tak Kisah says:

    alhamdulillah. kami semua doakan berkekalan sampai ke akhirat dan dimurahkan rezeki dapat anak pulak pasni. Amin. doakan yg terbaik untuk mereka berdua.

    0

    0
  6. ina says:

    lg simple but nice.. sweet.. xyah wat grand2 wat kt hotel…

    0

    0
  7. kak wok says:

    yusri ni makin lama makin nampak muda…macam umur awal 20an….apa rahsia? syer la sikit dgn peminat….

    0

    0
  8. don says:

    baru tahun ke 2 ek..rasa mcm da lama diorng khwin.. bahagia gituuu..tahniah

    0

    0
  9. chico says:

    aku tengok lisa ni bodoh and drama queen. dari kau nak kahwin sampai sambut anneversary , asyik nak show off je. tapi bila orang lain show off pregnant, tau tersentap. konon tak jaga hati dia la, taknak maafkan orang yang berlagak kat dia la. berlakon kayu. macam tenuk je perangai

    0

    0
  10. Ikhlas says:

    Bodoh x1000000 ko nie CHICO! Nak ckp org ko eja ANNIVERSARY pon salah – pastu mesti nk ckp -typo kan??? Lisa xckp pon sentap sbb org show off pregnant kat dia. Lisa ckp kecil hati bila org mempertikaikan pasal die xdapat anak. Die tunjuk pon biasa2 jer jz small celebration ngn hubby die. Xde pon pungpang pungpang mcm sesetengah artis tu celebrate besar besaran bukan main. pastu setiap saat upload pics kg IG tu! lol. Get e fact right bro b4 u speak!

    0

    0
    • chico says:

      to ikhlas.
      eh, tau pulak nak jadi grammar nazi kat sini. konon tegur orang macam dia sorang je tau eja ANNIVERSARY . tapi hak tu ja betul. ni aku nak jadi grammar nazi kau pulak!
      b4 – before
      xdapat- tak dapat
      ngn- dengan
      jz- just
      xde -tak ada
      sebelum perbetulkan orang, tengokla diri sendiri yang penuh taik tu ok?? kahkahkahkah! ko ngan lisa sama2 bodoh. dia buat tak apa. orang lain buat meroyan habis. fyi, lisa kayu ada kata dia terasa bila ada orang usap2 perut preggy depan dia ok. poyo gila. blah la lu!!

      0

      0
  11. karly says:

    cute couple.. semoga mendapat rezeki utk dikurniakan cahayamata. Amin…

    0

    0
  12. Ikhlas says:

    hahahahahaha whateverrrrr… sedeyyyyy jd CHICO. I lap lap u kak lisa. I bukan la fanatik kat lisa.. Tp xyah la nk caik pasl nk ckp org tu bodoh xpasal. Mcm la lisa buat dosa kt ko.. Sedeyyy nk minta ampon kat kak lisa esok xjumpe jalan

    0

    0
  13. tedah says:

    chico.hidup kau mesti sgt stressful hingga nampak benda yg tak elok je kan pada org lain.kau x paham org dah kawin x dpt anak lg mcm mane.Lisa tu pun manusia biasa walaupun artis dia pun ade perasaan.kau siap maki2 lagi org tu ckp drama queen la.ko kenal sangat ke dia? setakat nampak n tahu cerita artis2 ni kat insta,nara,etc x cukup utk betul2 kenal artis tu.jgnla taksub sangat dek oii.unless hidup kau tak best yg nak taksub pasal artis2 ni.get a life first k :)

    0

    0
    • chico says:

      hidup macai macam kau ni best sangat ke sampai apa artis buat kena jilat? akui sudah lisa ni poyo. show off. selama ni tunjuk2 rezeki yang dia ada. bila Allah tak bagi rezeki anak lagi, tahu sentap. siap taknak maafkan sapa2 show off kat dia, buat statement nagis sorang2 ketagih simpati. agaknya kalau dah boleh preg, mesti nak tayang perut boyot macam liyana jasmay kan? tak pun kaler2 perut macam hani yasmin.insafla lisa dan macai lisa sekalian. tak kemana pun korang nak puji sangat. pujian korang akan tenggelamkan artis2 kayu ni. rasa diri tu diva sangat tapi berlakon tahapa tah. tak habis2 watak sendu

      0

      0
      • qtpie says:

        Poyo? show off? engkau sedar tak cara kau cakap tu macam menongkat dunia? engkau sedar tak engkau ni lagi ketara bodoh kayu bila bercakap? insaflah chico oii, daripada mengata or sebarkan aib orang lebih baiklah kau doakan lisa & diri kau sendiri supaya berubah. Plslah, kita semua ni makhluk Allah, semua sama weh.

        0

        0
  14. Ikhlas says:

    Owhh luper.. FYI. ayat ayat short form ngn SALAH EJA is dua benda yg berbeza yer.. wakakakaka larikkk. Ok we better stop now. I xsuke jd attention seeker cam CHICO ni. Nanti xpsl kene caik u lak kat neraka jahanam… waakakakaka I minta ampun yerrr. Tp kalau xampun kan xper.. Nak caik i.. caik kat IG.. hukhukhuk peace yo!

    0

    0
  15. Agnes Monica says:

    comel nye yusry

    0

    0
  16. fizz fairuz ( g'y) says:

    Harap muka je comel… barang x naik nk wat hape….

    0

    0
  17. ikan says:

    kalau ditakdirkan deme cerai lepas ni, aku cop yusry. kalau je. kalau deme dapat rezeki, dapat baby lagi elok.

    0

    0
  18. Pakmat says:

    Still shooting blanks Yusry? LOLOLOL!

    0

    0
  19. Mulut ku says:

    Well atleast dia ni tak hipokrit .
    Buat sambutan pun sendiri2 aje ..

    Semoga berbahagia berpanjangan yusry dan lisa..
    Isu ada anak atau tidak takkan jadi penghalang hubungan kasih sayang suami isteri..
    Hanya satu alasan aje kalau diperbesarkan .
    Utk SUAMI2 yg gatal pat luar sana. Tu

    0

    0
  20. […] (6 GAMBAR)Lisa Surihani & Yusry Sambut Ulang Tahun Kedua Perkahwinan Mereka (42) […]

    0

    0
  21. […] (6 GAMBAR)Lisa Surihani & Yusry Sambut Ulang Tahun Kedua Perkahwinan Mereka (43) […]

    0

    0