Written by serenity | January 22nd, 2016

Pelakon jelita Ayu Raudhah Che Wan, 31, telah memuat naik gambar dia dan suami, Zaquan Adha Abdul Razak, 28, pemain bola sepak pasukan Johor Daruk Ta’zim menyambut ulangtahun perkahwinan yang kelima semalam.
 photo 12534636_1725246117695527_193319811_n.jpg

Ucap Ayu Raudhah kepada Zaquan:

My Sweetheart..@zaqone_08 

On this special day
As we celebrate another year
Of our togetherness
I want you to know
That your love & care
Makes a beautiful difference
To my days
U are so special to me
Happy 5th Love Anniversary

Wifey Ayu Raudhah

Pasangan ini telah bernikah pada 21 Januari 2011. Hasil perkahwinan mereka dikurniakan dua anak lelaki iaitu Muhammad Aisy Qaiser, 3 dan Muhammad Aisy Aryann, 2.

Lagi lima gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


 photo 12552291_671863039622780_345504733_n.jpg
 photo 12558906_1686011468308036_2079035948_n.jpg
 photo 12558910_984298271617073_1086312599_n.jpg
 photo 12568256_1123598297664408_1814329920_n.jpg
 photo 12552282_1042828982442864_826621133_n.jpg

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

29 responses to (6 GAMBAR)Ayu Raudhah Sambut Ulangtahun Perkahwinan Kelima Dengan Zaquan Adha

  1. Anonymous says:

    cute

    0

    0
    • Pekerja Gomen says:

      Amboi gambar 2nd last tu..
      Sampai terangkat sebelah kaki berpeluk..
      Depan anak2 cuba bersopan sikit.. dah macam prajimak je..
      Kang anak buat karangan kat sekolah kang..

      0

      0
      • Anonymous says:

        hahaha..aku pon perasan bende yang same.

        0

        0
        • Anonymous says:

          Rimasnya tengok baju sarat dengan bling bling…. dah macam fesyen datuk Vida… KEK tu lagi kemas, cantik dan lagi simple dari tuan punya badan…
          Don’t make me comment on the BULU MATA PALSU tu…. adik beradik macam dah tak boleh hidup tanpa bulu mata palsu….

          0

          0
        • Anonymous says:

          Tahukah qu puteh ada bahan kimia terlarang??? Mostly kerana produk ni OEM yg dibeli secara borong dari siam, indonesia atau china kemudian dilabel dan packaging baru oleh pmilik jenama kosmetik Malaysia. Bukan dorang ni ada team R&D yang hasilkan atau develop sendiri produk dorang. Pengusaha2 ni semua, dorang putih sbb suntik/drip, produk sendiri pun dorang tak pakai. hahhahah

          0

          0
        • Anonymous says:

          Al-Maklum…PHD palsu…. nak sangat dapat title “Doctor (Dr)”. … dia beli lah dari University Charles Molnar dari HUngary…. lepas tu tipu rakyat semua kata belajar jarak jauh… tu dia ALLAH nak tunjukkan… kadar MECURY tinggi dalam product dia…. orang ada PHD lah konon….

          Bermula lah zaman kejatuhan QUE PUTIH…..!!!!! TIPU lagi…TIPULAH lagi….

          0

          0
        • gm says:

          get your mind out of the gutter!
          kepala kuning campur biru mcm korang je fikir mcm tu.

          0

          0
        • Anonymous says:

          hello .. yg anonymus sorang ni kenapa ?? tak baik tau menuduh qu puteh macam tu.. kalau nak sabotaj pun .. kenalah ade bukti.. tak baik fitnah mcm ni.. Allah balas balik baru tau.. I love dato Vida .. inspirasiku.. yg kedua after Nabi Muhammad .. dia bagi motivasi secara tak langsung.. but kita doakan dato vida dapat hidayahtaufik.. pakaian tu .. dato vida inspirasi dlm business ku.. doakan sy berjaya mcm dato vida .. muah

          0

          0
      • Anonymous says:

        Show off sgt…

        0

        0
    • Anonymous says:

      yalah tu ayu roda…assistant home wrecker..

      0

      0
  2. chetaktaulah says:

    Alhamdulilah sampai ke 5 thn
    kata org maseh hijau…
    Perjalanan kehadapan maseh jauh..
    Sama2 melangkah, kalau jatuh yg satu tolong bangunkan..
    Rumahtangga..penuh dgn asam garam pahit dan manis.
    Kamu yg merasa dan kamulah yg menilaikannya
    Oklah….. Alll the best for Ualls.

    0

    0
  3. KimK says:

    Mcm sendu je. Nak tiru akaknya ke?

    0

    0
  4. aihh says:

    cuteee.. lovely couple… ayu mmg cantik…
    very rare perempuan melayu yang jaga asset dan body dengan betul.. yang lain.. pas kahwin,, buat donno jer..

    0

    0
  5. ha says:

    berapa kilo bedak

    0

    0
  6. Anonymous says:

    bahagialah sangt..dulu tolong porak perandakan hidup ipar kau..tolong angkut barang klur dari rumah bekas ipar kau…ingat tak? faham eh faham eh..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Kann..berat nau dosa duk menanggung hari2 tu..mana taknya..dosa meruntuhkan sebuah masjid..tggulah saat rumahtgganya diruntuhkan pulak.then baru dia tau apa yg rita rasa..adalah tu nanti awek mana yg mengandungkan anak laki dia tu tampil..

      0

      0
  7. Anonymous says:

    Amik gambar dah ikut style akak dia… mereng tepi.. hakhakhak.. dah tu dongak atas.. bulu mata pun …

    0

    0
  8. Anonymous says:

    adik beradik photo copy..bulu mata pelesu..bergambar senget tepi..lawalah tu.

    0

    0
  9. Soo Wan @ Angel Eyes says:

    Alhamdulillah…5 tahun tempoh yang banyak dugaan, tempoh untuk menerima pasangan….Alhamdulillah anda berdua membuktikan anda pasangan yang bahagia dan boleh bertolak ansur sesama lain. Tolak ansur, menghormati ahli keluarga pasangan especially ibu bapa mertua faktor penting untuk mengekalkan kebahagiaan. Kipidap!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      ni mesti kaum kerabat laki si roda yg tulis ..nak menyindir ritalah tu..jgn samakan nasib seseorng..blum kena batang idung sendiri.

      0

      0
  10. Anonymous says:

    Bini yg lebih.. laki buat bodo.. upload kata2 romantis pun nampak nak org tau.. kan lagi sweet cakap aje kat laki kau tu.. romantis blkg pintu tertutup sudah…

    0

    0
    • Anonymous says:

      nak menunjuk.. bukan apa..konon bahagia sangtlah tu..puaslah kau jahanamkan rmhtangg ipar duai..pas tu action nothing happen..bahagialah kau sorang2..asal orang lain derita..gitu ke prinsip hidup korang?

      0

      0
      • rodah says:

        jumpe kt mall.laki nonong jln kt depan. dia gedik2 jln slow2 konon2 nak org prasan dia retis la. x sweet lansung.hahaha.

        0

        0
  11. Anonymous says:

    Serenity ni pun.. nak hi-light yg ayu lebih tua dari laki dia..

    0

    0
  12. Sam says:

    Bosanlah Nara asyik upload gambar retis retis sedang show off ni. Dahla sendu… Nara, p jalankan tugas please. Gi mintak pndapat Jejai pasal kes cerai tu.

    0

    0
  13. Wawa says:

    Tunggu je la..tk lama cerai la tu

    0

    0
    • Anonymous says:

      meriak riak memanjang sungguh beradik roda dan kakak2nya..show off ler keja dorng ni..org sibuk bercerai berai dilamun sedih..dia sibuk menunjuk2 konon bahagialalh sngt..meluat aku..nara takyahlah bikin crita pasal org2 ni..tahap meluat aku ke maxima..

      0

      0
    • Anonymous says:

      qmintak2 kena kat ko

      0

      0