Written by AbangNara | November 10th, 2014

Ya memang tidak puas menatap wajah si comel puteri kesayangan Zain Saidin dan Che Ta ini. Abang Nara paling geram sebab rambut Aaisyah Dhia Rana ini lebat sangat. Lagi geram apabila melihat bidikan-bidikan gambar yang sangat marvelous daripada AnnasEaskey yang dibantu oleh The Photolicious. Terbaik sangat-sangat.

aaisyah dhia rana

Abang Nara paling suka gambar di atas. Jelas terserlah rasa terharu, perasaan kasih sayang dan kemesraan seorang ayah dan anak. Abang Nara pasti Zain amat teruja menjadi seorang ayah. Teringat perasaan pertama kali memegang anak untuk diazankan. Menggeletar tangan. Sampai ke hari ini masih terkenang perasaan itu.

aaisyah dhia rana

Apa pun, sama-samalah kita doakan agar Aaisyah Dhia Rana membesar dengan sihat dan sempurna. Semoga dengan kehadiran Aaisyah, kebahagiaan rumah tangga Zain dan Che Ta semakin bertambah. Lagi beberapa gambar si puteri comel ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


aaisyah dhia rana
aaisyah dhia rana

aaisyah dhia rana
aaisyah dhia rana

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

60 responses to (6 GAMBAR)Aaisyah Dhia Rana, Sinar Kecantikan Zain Saidin & Che Ta

  1. mummy jemaaahh says:

    astagfirullahazimmm… aurat tu zainn.!
    butaa kejap mata mummy tngok ko mcm ni , xpa la mungkin
    dgn tngok ko mcm ni boleh dpt baby mcm tuu hmmmm… :3

    0

    0
    • Anonymous says:

      mana melati?? kami merindui kehadirannya dan caci makinya.. kami belum puas memaki hamun beliau. adakah melati sudah insaf lalu menukar namanya?? hurmmm keciwa la iolls mcm ni…

      0

      0
      • Olga says:

        trend yerk???…,bergambo separuh bugil sehingga nama bulu “kemaluan”???…Eeeee!!!

        0

        0
        • melati coba menjadi insan terbaik says:

          ….hanya mampu menadah tangan dan berdoa supaya artis2 mendapat hidayah.

          0

          0
        • Wanie says:

          Chef Wan kata OK…..dia suka tengok Zain x berbaju mcm ni. Artis mcm ni kita patut puji….

          :(

          0

          0
        • ANTI UMNO says:

          …bila ditegur kata ustaz la,ustazah la…dey,yg suruh cegah kemungkaraan ni Allah..standard la,org ajak kepada kebaikkan mesti ramai tak puas hati…sedangkan nabi pun sampai nak kena bunuh,ni apatah kita yg cap ayam…kesimpulannya,klu ada org bising,pekakan telinga,janji Allah redha cukup..

          0

          0
        • Yahudi says:

          Rozita CHef Wan yg bodoh , ini antara sebab knp Chef Wan beriya2 back up yalls , stupid people

          0

          0
      • Sofeah Latjuba says:

        x terkejut kalau chef wan ambil gambar zain separa bogel ni buat screesaver utuk ipad nya ! oppsssss.

        0

        0
        • Cili Api Pedas says:

          yg lucu pembaca2 pun sibuk duk posting gambar baby masing2. kau saper? bukan artis..simpan dlm album letak atas sofa court mammoth korang je lah. hehehe

          0

          0
    • Fatma Al zahra. says:

      Astaghfirullah aldzim … Abg nara ni ntah aper2 ler … yo lah tu gmbr kasih syg sngt lah abg nara oiii …. tp gambar tu utk tatapan istri shj. Aurat tu blh mnjadikan makhluk 2 alam & mrk yg suka hbngn songsang tu teransang tak termsk kaum wanita. Tak teransang pun tetap Haram. Bnyk gambr yg abg nara patut suka. Itu lak yg dia suka. Abg nara tngk pun haram gak ya. Somellllnyer baby aaisyah.

      0

      0
    • wannabe says:

      baby aaisyah nie senyum je.. cute ^.^

      0

      0
  2. […] Abang Nara paling suka gambar di atas. Jelas terserlah rasa terharu, perasaan kasih sayang dan kemesraan seorang ayah dan anak. Abang Nara pasti Zain amat teruja menjadi seorang ayah. Teringat perasaan pertama kali memegang anak untuk diazankan. Menggeletar …read more […]

    0

    0
  3. joyah says:

    Zain, kamu buat ku rangsang, bdn mmg akan buat puas, kalau dpt mmg x lepas.

    0

    0
  4. beba says:

    Gambar ketiga sebijik muka che ta bl senyum..mulut che ta nii

    0

    0
  5. Anonymous says:

    pusat wei pusat..aurat..ko dh kenapa nk tayang pusat bg satu malaysia tgk..adoii…x phm aku retis ni..pkai bj lg sopan kot..y photographer pun satu sengal..y g suh buke bj tu watpe..

    0

    0
    • me says:

      ala xpyah nak cbuk2 pusat dia lh..fkir mcm ni je kalau aurat isteri dia yg sane sini dh trdedah pn dia xksah x kn dia nk kisah aurat dia yg pusat tu je(wlaupn tu msih aurat)..kte fokus pd pic baby comell ni je..smoga besar nanti baby ni jd prmpuan yg solehah dan scntik namanya..sbb rmai yg suke kn baby ni kn and secara xlnsung rmai org dh mndoakn yg baik2 tuk baby ni

      0

      0
  6. aifa says:

    addoii..geli pulak tnpa bebaju cmtu.taula bkn bogel pun tp ishh ishh..tp empunya diri akan ckp,xsalah klo nk bgamba n bkn bogel pun..

    0

    0
  7. mersiq says:

    Tkejut….

    0

    0
  8. lesung says:

    Tkejut….

    0

    0
  9. Mak jemah pemalu says:

    Jagalah aurat baby wlupun masih kecil coz gambar ni akan disimpan sampai ke tua…zain n baby klu pakai baju tetap comel…

    0

    0
  10. amy_irol says:

    the baby is superb cute, the papa is hot and the pic’s were awesome :)

    0

    0
  11. wawa jenal says:

    oohh mummy jemaaahh..aurat lelaki bkn dr pusat ke lutut je ke..sikit jela nmpak auratnye..pusat tu..kikiki

    0

    0
  12. jeejah says:

    Kunun nk ikut mat saleh potoshut xpkai bju. Tp bese mak yg xpkai bju..dsbbkan che ta xleh bukak bju..zain pn jadiklah… klu nk tgk tupe butterfly cikta..tgk bby dia pnya..haha

    0

    0
  13. aku says:

    kira ok la ni dr laki si lisda masa amik gmbr ngan baby dulu. at least zain ni hemcem..

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Betul tu

    0

    0
  15. detective conan says:

    kalo anak dorang tak comel and cantik..tak tau ler aku…

    0

    0
  16. Fazz says:

    Weh,taksilap aku gambar newborn ni untuk baby yg baru lahir. Yg bapaknya sibuk bogel sekali dah kenapa? Errr

    0

    0
  17. sweetluv says:

    Tak tahu sama ada orang orang ni shallow minded ke or tak da agama langsung. Kecantikkan depends on Allaah. Klau just based on bangsa or keturunan nak kata ada jugak anak anak tak tent pasal jadi down syndrome or kekurangan dalam bentok akal or physical. Bagi mereka yg Kecil kecil ugly toad da dewasa suratan Illahi jadi swan. So who’s to say what us what in the next coming years ahead! Biar India cina omputih melayu our fates our lives depend on Allaah not you not me not her him. Ada jelas?

    0

    0
  18. tebiat says:

    buang tebiat kot si zain ni.

    0

    0
  19. Bless says:

    Allahuakbar..Zain,i think it would b nice klu ltak gmbr bby je.
    Yours should simpan tuk ttapan yur wife je.i know
    u hepi mngkin smpi x sdar lupa nk pki bju.rezeki sdang
    mlimpah ruah..brigat lh.x selamanye kita di atas.
    But thnx 4 sharing yur bbys photo.

    0

    0
  20. mr KONar TEBAL says:

    asal forearm zain kecik??adeh x cun laaa

    0

    0
  21. anon says:

    Hmm….mmg bertuah sungguh che ta tuhan jodohkan dia dgn species lelaki mix hensem & badan tegap mcm ni. Kalau tak kaya pun takpe asalkan bila bukak mata pagi2, dpt tatap muka hensem. Tapi masing2 punya pilihan lah kan. Ade yg suka bangun pagi & tatap muka tua & burok asal ade duit. Tapi kalau aku diberi pilihan, aku nak yg mcm zain ni. Sedap mata memandang…

    0

    0
  22. MissLenses says:

    isk geli ngat aihhh… takat anak dah la tak pakai baju.. yang pak dia pun tak pakai baju apa pasai…??? loqlaq ngat aihhh… huduh sungguh… kot ya nak artistik sgt pon… takkan sampai tak berbaju… nampak pusat abeh….

    0

    0
  23. Che ta ti tu says:

    Tunggu che ta berkemban sambil dukung baby. Ada ke gambar tu?

    0

    0
  24. Saja says:

    pic y no 2 tu alahaiiii comelnyaaaaaa…memg comel la anak cik ta ni..

    0

    0
  25. baby jelita says:

    Baby kalau bogel manis je …. tapi bapak baby pun nak macam tu jugak….. apehal???? Che Ta pulak nanti berkemban gak… fuyooooo!!!!!

    0

    0
  26. Syukur. Faktor anak kacukan juga menambah kecomelannya :)

    0

    0
  27. Sayonara says:

    baby bogel…cute.
    bapak bogel…publisiti murahan ke… ape?

    0

    0
  28. yaya says:

    Comelll nye…..

    0

    0
  29. kopisusu says:

    Besaq nti.. pasti iras aunty shasha.. ka ka ka.. peace yoo..

    0

    0
  30. dina says:

    Masyallah …wat a beautiful baby.
    Sayang…some people sebok duk tgk si bapak and as usual fikir negative jer.
    Tak tahan di goda terus meroyan maki hamun.
    Grow up lah people. Kalau rasa dia buat salah pi jumpa Zain face to face n advice him. Tak yah nak tunjuk betapa “warak” nye korang kat blog gosip artis ni.

    0

    0
  31. Linzy Longkang says:

    rembezzsss aku kat zain skang tgk muscle lengan dia bole tahan errkkk

    0

    0
  32. mak mah naik angin says:

    perlu ke zain tak pakai baju mcm baby tu…alahai

    0

    0
    • Azwana Ali berselfie mulia says:

      memang laa sesangat perlunya zain nampak natural mcm baby yg baru lahir, tapi pesal zain tak tunjuk bawah pusat sekali dah alang2 tu….

      0

      0
  33. weng weng says:

    kalau kecik2 dah bergambar separuh bogel dengan anak..dah besar anak tu lagilah telanjang budak tu..jadi model playboy pulok dah.

    0

    0
  34. Gila selfie says:

    anak beranak berbogel.. tak malu!

    0

    0
  35. komen aku says:

    1. gambar baby diorang sgt comel. baby dioran pon sgt comel wponnaked.
    2. gambar zain, tak salah dia nak ambil mcm mana pon. tak aurat pon sbb aurat lelaki dr pinggan ke atas lutu. tp TAK SESUAI dipublickan. simpan untuk diri sendiri jer. se sasa mana pon suami, secantik manan pun susuk isteri…tak perlu tayang. nak tayang jugak..biarlah berlas wpon dgn kain yang nipis. zain boleh jer pakai kemeja nipis transparent putih..masih nampaks exy & artistic gambar dgn bb. gambar half naked tu amek takpa, xdak org marah..tp untuk simpanan uolls dah la ye.

    0

    0
  36. cikedis says:

    kalau zain tak pose mcm ni..cnform majoriti komen adalah kepada baby yg comel. tapi, bile zain dh pose cam gini…hurmmm…spoil terusss…

    0

    0
  37. semah semput says:

    sepatutnya gambar mcm ni patut ditonton utk tatapan keluarga shj.. tak perlulah nak publish kt media bagai.. bila kena komen macam2 kata org kita ni sibuk jga tepi kain org.. dh korang yg menunjuk sgt sape suruh.. org lain pon ada photoshoot jgk tp xda la smp x pakai baju.. haishhh.. tp baby aaishah ttp comel.. smoga mnjadi anak yg solehah dan semoga akhlakmu secantik rupamu..

    0

    0
  38. dimpleyan says:

    publisiti murahan…
    xabis2 lg ke crita diorang?
    diorang sengaja create publisiti murahan mcm supaya mereka glamour.

    bersyukur apa yg ada…

    0

    0
  39. mami penang says:

    Bosan sudahhh…

    0

    0
  40. lolita says:

    malu i nk tgk pic zain half naked. kena scroll laju2, kang org tnmpk org ingt i gatal plak

    0

    0
  41. kay says:

    saya x malu tgk zain posing camni sbb saya straight woman hehehehe

    0

    0
  42. siti says:

    Abang Nara paling suka gambar di atas. Jelas terserlah rasa terharu, perasaan kasih sayang dan kemesraan seorang ayah dan anak. Abang Nara pasti Zain amat teruja menjadi seorang ayah (nara, 2014)

    BLOG NI KENA NAMAKAN BLOG PEMBODEK NI. PE JADAHNYE LA NAK TUNJUK KASIH SYG PERLU SEPARUH BOGEL #OPS GITU. NI LA BILA AGAMA DICAMPAK TAH KE MANA

    0

    0
  43. mmmm says:

    Malu nyer org melayu (muslim) ambik gmbr mcm tue…. apa dah jdi arrrr

    0

    0
  44. kikikiki says:

    Comel nyaaaaaaaaa. Pic bwh skali paling cute. Geram tengok

    0

    0
  45. ashidaanuar says:

    Masya Allah. Ramai sungguh ustaz ustazah BeautifulNara kat sini. Dah cermin diri belum?

    0

    0
  46. BUNGA TAHIK AYAM says:

    Eh dia sorang lah yg ada bulu dari bawah “tut” bersambung ke pusat…??
    Orang lain xde..??
    Untung laaa…..

    0

    0