Written by AbangNara | April 1st, 2014

Walaupun telah menamatkan pengajiannya di Australia dan pulang ke Malaysia baru-baru ini, sehingga ke hari ini tiada perkembangan terkini mengenai pelakon berbakat ini di dada-dada akhbar. Banyak persoalan yang bermain di minda para peminat Ummi Nazeera. Adakah Ummi sudah bersara sepenuhnya dari bidang lakonan? Adakah Ummi Nazeera tidak akan lagi muncul di kaca TV dan filem?

ummi nazeera

Sekiranya anda mengikuti akaun Instagram Ummi Nazeera, pastinya anda mengetahui yang Ummi sekarang sibuk mengikuti aktiviti berkonsepkan dakwah seperti World Hijab Day dan ceramah-ceramah agama. Hanya baru-baru ini Ummi membuat kemunculan umum apabila menemani ibunya di mahkamah atas tuduhan memalsukan sijil pernikahan. Kesucian dan kemulusan wajah Ummi Nazeera ternyata memukau mata yang memandang.

ummi nazeera

Diharap suatu hari nanti Ummi Nazeera akan sudi untuk berkongsi perancangan masa depannya dengan media tempatan. Sama-samalah kita nantikan. Lagi beberapa gambar si comel ini dengan membaca artikel sepenuhnya.


ummi nazeera
ummi nazeera
ummi nazeera
ummi nazeera

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

54 responses to (6 GAMBAR)Ummi Nazeera Semakin Menawan, Bila Akan Kembali Berlakon?

  1. Mat K says:

    cantik, tapi satu je. jgn gedik.

    0

    0
    • Syaz says:

      Tang mana nya dia gedik? tak nampak pulak aku

      0

      0
      • Baby Jane says:

        bkn gedik tp manja n ayu. lg cantik dari sblm ni.

        0

        0
        • Anonymous says:

          apesal ak tgk org lain kalau pakai tudung melekat kt muka nmpk sweet ayu je,kalau aku pakai, muka jadi mcm besa pinggan.

          0

          0
        • K.A.A says:

          nampak ayu sgt… senyum2 malu gitu… cantik la dia…

          0

          0
      • Lembu Gemok says:

        masa dia takpakai tudung, dia antara artis yang aku rasa “huduh” utk dijadikan heroin…tp sejak dia bertudung, dia antara atis yang aku rasa sangat cantik dan ayu…penampilan yang simple dan sopan..tahniah Ummil!!

        0

        0
        • fren says:

          jangan la mcmtu anon 1032, semua orang yang pakai tudung nampak lawa, perasaan kite je yg nampak mcm2, yang penting teruskan je niat nak pakai tudung, insya allah lama2 takde pon timbul perasaan nampak mcm pinggan la ape la… semoga anon 1032 dan muslimat kite akan ikhlas bertudung…insya allah amin….

          0

          0
        • Anonymous says:

          aku mmg pakai tudung la. dari skolah lagi dah pakai. aku cuma cakap kalau pakai tudung melekat kt muka. ak ni pakai bawal je.

          0

          0
      • AkuOrang says:

        Knp aku lebih tertarik pasal kes memalsukan sijil pernikahan tu??
        Sape yg palsukan??

        0

        0
    • mia says:

      bgtau aku ape yg gediknye?

      0

      0
    • Anonymous says:

      Sebab dia amik gamba senyum? Kalau amik gamba x senyum, tikus cencorot namanya, bukan manusia.

      0

      0
    • bobor says:

      cantik ke dia ni.. cantik la giler tak

      0

      0
    • Olga says:

      GAMBAR YANG LAST TU SAPE MCM MUKA RAJA BOMOH VERSI ADA UBAN LA

      0

      0
    • Saonah Salamon says:

      X LAWA PON BIASA2 JE

      0

      0
    • Yoa says:

      Ok la dr heliza yg lg over Dlm sis tu..oh pliss la

      0

      0
  2. cik embun says:

    one word, C.A.N.T.I.K. :)

    0

    0
  3. ubi says:

    aku heran betul dgn diri aku sendiri…makin aku tgk umi nazeera ni, rasanya dia makin cantik, sgt sedap mata memandang, manis…hey..apa rahsianya?pandang xpuas

    0

    0
    • mak kiah says:

      kalau kau lelaki, jgn pandang berlebih2an..takut meransang syahwat..pandangan pada perempuan secara berlebih2an adalah suatu zina mata hatta melihat pada gambar…tak pasal2 dapat dosa plak nanti..kalau kau perempuan, ko nak tgk sampai mata juling pun tengok laa..cuma jgn ada timbul perasaan yg menyongsang arus sudah la..haha

      0

      0
      • Anonymous says:

        die tumbuhan lah.. huhuhu

        0

        0
        • akunpun sukee says:

          Jawapan yg sngt gatalllllll…. TUMBUHANNN…. !!!!!????… huak … huakkk … huaakkkkkk….

          0

          0
        • akunpun sukee says:

          Mesti mamat yg ckp tumbuhan tu…. dia ni lelaki..
          Subjek sastera mesti A+. Pandai ko kaitkan dngn tumbuhan… Metafora ko sngt kena….
          BAB subjek biology… Bab reproduksi dia dpt A+ jgk…
          Tp bab agama pun bior lerrrr A+ gakkkkk… muahhhhaahhhaaaaa….

          0

          0
        • lois lain says:

          kan nama dia ubi.tumbuhan la tu.haahahahaha

          0

          0
        • Anonymous says:

          aku pon heran, tang mane yg gatal nye?

          0

          0
      • bCaiman says:

        Siapa dislike ni?

        Oh simpati betul..mungkin yang dislike ni kurang pemahaman agama. Jom kita bagi pencerahan pad orang yang dislike ni..

        0

        0
    • akunpun sukee says:

      Kah… kahh….. kah… ‘lois lain’ aku tak perasan name dia ubi…. hak.. hak… ‘tumbuhan yg berisiii ….’

      0

      0
  4. Jadoo says:

    rahsianya? sebab sebelum ni dia blm berhijab kut. sekarang dah berhijab..dah tak cukur kening..

    0

    0
  5. budi says:

    Cantik

    0

    0
  6. Anonymous says:

    SYUKUR ALHAMDULLILAH. REZEKI DAPAT MUKA CANTIK..

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      kalau lofa la yg bertudong memang tkde perkataan lagi nk cakap cantek n ayu Nye !!

      0

      0
  7. suke says:

    sweet sgt….. suke suke suke!!!

    0

    0
  8. akunpun sukee says:

    Sngt manisssss lemak berkrim.. make up natural kening da tak botak lagi… pantis naturally.. harap kes parents dia dpt di selesaikan cara baik…. Doa 4 ur happiness.. jangn ler sided mana mana sbb mrk parents didunia akihirah… muka manja.. dia punnyer senyum tu akak terpesona… beautiful smile… senyum kecantikan yg tak perlu make up. Menyenangkan hati n mate yg melihat.. muahh kat adik nazera

    0

    0
  9. Syaz says:

    Whadahel iklan kat tepi kanan tu! bayi anda mungkin terencat?? nak jual baju bf friendly promote je la baju tu. tak payah la sampai kaitkan dengan baby tak dapat minum susuh jadi tak sihat. haihhh. tak faham aku dengan iklan zaman sekarang

    0

    0
  10. akunpun sukee says:

    Lepas aku baca komen syaz td … aku terus tengok… da most stupid advtsmnt ever pena aku terbace… stupidity pereka advtsmnt yg paling sengal teserlahhhh…

    0

    0
  11. Anonymous says:

    memg btl la..iklan susu tu memg bongok…n satu lagi bila model tudung zaharah tu nk lenyap..asyk2 muka dia jer…jemu la..

    0

    0
  12. Amada says:

    Cantik manis ayu.. alhamdulillah.. dari dulu aku seuka tgk dia berlakon, pelokon yg sgt berbakat tidak bersandar rupa semata.. minta diteruskan lakonannya sesuai dengan penampilannya sekarang.. btw,mak ummi pun cantik juga yer, muda lagi

    0

    0
  13. mom says:

    Subhanallah… tersusun cantek gigi die.. sgt manis ayu dan cntek bila bertudung….

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      huh ! gigi yg dia ni kira kan klakar nyeeeeeeeeee ! helo mom ! dh tkde modal ke huhu ..

      0

      0
      • akunpun sukee says:

        Hu.. hu.. hi… minah jambu… lagi kelakar klu kena bayar ribu riban nak dpt gigi mcm nazera tu terpaksa kena pakai gigi wayar aka pengdakap gigi aka brases sbb bukan senang nak dpt gigii nazera ori babe…
        Kira betul ler yg mom ckp tu… modal mom tu mahal sbb facts…
        Muahhhhhhh kat minah jambu… tersentap purse kat dentist mahal giler rwtn tu…

        0

        0
        • akunpun sukee says:

          Nazera …. nazera… nazeraaa….
          Gigi mu Tetap menjadi Pojaaan Ati Akakk dan mom…
          Brainy n Sweeet gitu bile Tersenyummmm….
          Hug n kissessss … org lelaki bkn mahram main jauh jauh bab ni… haram
          Akak jer yg dibenarkannn… muahhhhh….

          0

          0
  14. Mizz muzzy says:

    Mizz nina, harap anda tahu bahawasanya haram hukumnya cukur kening itu, ya… Dah lama tobat, patutnya dah tumbuh balik. Nampak mcm maintain je kening itu… Bukan menyanyi depan bukan mahram je haram ya… Harap maklum.

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      elehhhh sudahhhh lah asek asek nk cakap pasal kening oranggggg biar lahhh dia nk Cukor kening ke nk Cukor ape ke yg kau ni sebokkkkk sangat pasal kening orang apesal !!! minah jambu punye kening lagi macm lidi n kening bawak pon habis botak minah jambu kebas ! tk payah la n heran2 kn pasal kening orangggggggggg !! itu orang punye suka la huh ! bang naraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !

      0

      0
      • Mizz muzzy says:

        Yg ko meroyan aku tegur kening dia apahal? Buang tebiat nak mampus ke ko ni? Mengucap Makcik oi…

        0

        0
  15. minah jambu merah biru says:

    ummi ni dh bertudong tk payah lagi laaaa nk berlakon pilem or drama ! tkan asek2 nk berlakon jadi pompan baik2 aje ! skali2 nk jugak berlakon jadi pompan jahanam tol tk ! helo ummi u jangan berlakon lagi laaaaaa u tumpukan u punye amal ibadah sudahhhhhhh ada jugak faedah Nye….kalau berlakon nanti takot terlangar pulak tangan tu ngan pelakon lelaki haram kan !!

    0

    0
  16. ammar alfibangla says:

    sume lubang dah kene.skang dah cantik

    0

    0
  17. yaya says:

    suke tengok gambar no 4..manjenye..ayunye..comelnye..upps im not a lesbo

    0

    0
  18. abg sado says:

    santekkk..mcm iras2 flexia yap pon ade gak.

    0

    0
  19. abg sado says:

    cunnn..mcm iras2 Felixia Yeap pon ade gak..

    0

    0
  20. […] (6 GAMBAR)Ummi Nazeera Semakin Menawan, Bila Akan Kembali Berlakon? (49) […]

    0

    0
  21. […] (6 GAMBAR)Ummi Nazeera Semakin Menawan, Bila Akan Kembali Berlakon? (50) […]

    0

    0
  22. Hamba Allah says:

    wah cantik Ummi Nazeera lebih behijab gini.. hormati orang tua.. bersalam cium tangan sama ibu ku pada 3 ari lepas

    0

    0
  23. Hamba Allah says:

    Cik Ummi ni memang ikhlas senyumannya.. leh je ku tegur dia jwb baik punya masa teserempak kat wangsa maju.. Mcm tu juga ku tejumpa baby AA kt stesen petron hehe….moga dia sukses in her life,,Amin…

    0

    0
  24. […] (6 GAMBAR)Ummi Nazeera Semakin Menawan, Bila Akan Kembali Berlakon? (53) […]

    0

    0