Written by AbangNara | August 10th, 2012

Memang cute gila gambar Siti Nurhaliza memakai helmet semasa ujian lesen memandu. Siap boleh tersenyum girang lagi tue. Memang epik dan nostalgia sungguh gambar-gambar ini. Pasti Siti pun akan tersengih terkenangkan memori lama apabila melihat gambarnya ini.

siti amik lesen

Datuk Siti pakai helmet old school pun tetap maintain cute gitu. Comel gila kan? 5 lagi gambar Siti Nurhaliza ketika mengambil lesen memandu dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Forum Cari.

siti amik lesen
siti amik lesen
siti amik lesen
siti amik lesen
siti amik lesen

38 responses to (6 GAMBAR)Siti Nurhaliza Ambil Lesen Memandu, Memang Super Cute!!!

  1. saya ok jer! says:

    okay. comel la. sekarang lagi comel. haha

    0

    0
  2. zz says:

    kiut kerrrrr/?????sorry…xminat ;p

    0

    0
  3. sayang salmah says:

    1stttt…..!!!!

    0

    0
  4. Makcik Leha says:

    Skang pakai driver dah…. Xyah la ssh drive..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Comellll

    0

    0
  6. kitaro says:

    entah2 sama tempat aku amik lesen kereta dulu.. thn 2000. lupa apa nama tempatnya kat kuantan. gila adventure jalan2 bukit bukau nye.

    0

    0
  7. sweet32 says:

    abg jpj tu mesti bangga muke dia masuk beautifulnara! x sangka pelajar tu rupe2nye penyanyi no. 1 negara..

    0

    0
  8. apa2 je la says:

    zaman anak dara muka pun comel n original lg…

    0

    0
  9. liesa says:

    pic thn 2000 npk cm thn 80 an kan..oh how time flies huhu..

    0

    0
  10. maria says:

    la kat jelapang teguh temerloh…huhuhu comel!!…

    0

    0
  11. kiki says:

    kat temerloh ni. Jelapang Teguh. Kata org yang keje kat situ masa amik lesen dia dah bawak kereta sendiri masa nak datang ke situ.

    0

    0
  12. cekelet says:

    kt pmc ni haha

    0

    0
  13. Lola says:

    Sama lah ct amik lesen bwk kete sendiri mcm saya hihihi

    0

    0
  14. gile kentang says:

    Waduh2…. setelah berjaya dapat lesen,

    kumpul saman banyak2… blh cek MYEG SITI NURHALIZA BINTI TARUDIN 790111065624

    14 saman…… comellll!!!!!

    0

    0
    • just me says:

      cuba tgk gambar time dia drive test ngan JPJ tue? ada dia pakai seat belt?? tue fasal banyak saman..mcm ner yer JPJ bg lepas??

      0

      0
    • just me says:

      cuba tengok gambar yang tengah drive test keta tue.. ada pakai seat belt??? tu fasal banyak saman….mcm maner abg JPJ tue leh bg lulus yer??oppppsss artis la kata kan….

      0

      0
  15. ........ says:

    abg nara ni dh x de cite lain ke..cite basi cam ni pn nk tunjuk..apa la..

    0

    0
  16. […] Memang cute gila gambar Siti Nurhaliza memakai helmet semasa ujian lesen memandu. Siap boleh tersenyum girang lagi tue. Memang epik dan nostalgia sungguh gambar-gambar ini. Pasti Siti pun akan tersengih terkenangkan memori lama apabila melihat gambarnya ini. Datuk Siti pakai … Continue reading → […]

    0

    0
  17. pencinta wanita says:

    Semua nie dah tinggl kenangan..orng dah menyampah dngan dier..bakat2 juga..tpi terlalu giler sngt orng kaya smpai orng tua pun dia sapu..orng muda yg kaya2 bnyak jer kot.aishh

    0

    0
    • Anonymous says:

      Itu kan jodoh…. kenapa nak ungkit lagi? semua orang dah move on la.. kau je yg masih duk berdengki sorang-sorang. kesian kau…

      0

      0
      • Anonymous says:

        Jodoh adalah ikhtiar yg diusahakan, Datuk K membawa siti semakin jauh dari nilai2 islamik khususnya dalam menutup aurat.

        0

        0
  18. elly says:

    chup….macam kt temerloh..await jauh bebeno ct amek lesen..huhu…

    0

    0
  19. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    ewah ewahhhhhhhh comel nye citi naik mottorrrrrrrr leh tompang hehe…citi betol2 natural beauty cuteeeeeee..ni mesti kerana simply siti kn ?

    0

    0
    • pizza says:

      SimplySiti mana wujud lagi time ni, BODOH! Ni la jadinya kalau dah taksub sgt ngn artis sampai tolak hukum agama.

      0

      0
  20. Anonymous says:

    blan2 posa pon truskn mngumpat…mcm taik ja ampa neh…mmnjang bsuk…

    0

    0
  21. kakmun says:

    phuii die kaye ke lawa ke,yang korang overdose sangat nambah dose kenape mehhh?? bulan puasa nie.. kalo taknak dose toksah masok blog gosip. adehai,mentaliti rendah.

    0

    0
  22. sayang dato ct says:

    To me, I like dato ct.. Atleast x hipokrit.. Even dia x bertudung, tpi bju dia x la ketat.. Cuba tgk mcm mna noraniza idris, ramlah ram, and ramai minah tdung kat msia ni pkai baju.. Harap pakai je tdung.. Tapi baju ketat, sendat.. She juz being herself.. 1 hari, bla tuhan da bukakan pintu hati dia, pasti dia akn bertudung penuh.. Bukan sebab org lain desak atau pape. Slalu jumpa dia, n she is really humble..

    0

    0
  23. Kalau Siti ambil lesen memandu di Metro Driving Academy Puchong, saya sanggup sponsor 100%. He hee…

    0

    0