Written by AbangNara | December 8th, 2015

1 Oktober yang lalu adalah hari kehadiran cahaya mata sulung buat Erin Malek dan suaminya, Farriz Fauzy. Si comel ini dinamakan Mohamed Faliq. Sekejap sahaja masa berlalu dan kini Faliq telah pun berusia 2 bulan. Baru-baru ini telah diadakan majlis akikah untuk permata hati pasangan suami isteri ini. Memang comel anaknya!!!

gambar anak erin malek

Semoga Mohamed Faliq membesar dengan sihat dan menjadi seorang anak yang soleh serta berbakti kepada kedua orang tua apabila dewasa kelak. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar anak erin malek

gambar anak erin malek

gambar anak erin malek

gambar anak erin malek

gambar anak erin malek

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

18 responses to (6 GAMBAR)Sekitar Majlis Akikah Anak Sulung Erin Malek, Mohamed Faliq

  1. ChanteQ says:

    Misiku Kuza

    0

    0
    • Zac says:

      Comel betul laki dia.. X mcm umo 30 langsung! Erin lak matured nampak.. Sesuai lahh.. Dah jodoh.. Congrats both of them..

      0

      0
  2. sje komen says:

    cantik erin ni.mkin putih melepak sekarang.suka tgk

    0

    0
    • minah jambu gerek says:

      tu lah hebat Nye produk Qu puteh …kau tengok kulit erin putih kan ? kalau tk caya kau try Qu putih…Qu puteh Qu puteh baru lah putehhh emmmuah hahaha..

      0

      0
  3. Anonymous says:

    xnmpk muka anaknye

    0

    0
  4. Anonymous says:

    cantik la erin nie.

    0

    0
  5. babyface says:

    oloo comelnyer faliq..moga jadi ank yg soleh..aamiin

    0

    0
  6. KakUbatKurus says:

    ololo tomeinya dierr, semoga menjadi anak & lelaki soleh serta beriman. sambil uolls bergosip ni, kalau nak kurus slim meletop tengok ef bi akak ye…fenomena kurus by green aard hahaha….yg dah puas berdiet, dh try mcm2, meh cuba ‘greenaard’ ubat kurus garcinia paling larisssssss sekarang….akak ada gak jual perfume fazura dan RR, launch 19hb dis ni…tgk ig akak ye greenaardmysticalbyfazura atau terus wassap 0142332635, tengkiu sayam2 sumer muahhh

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Erin ni makin cantik sebab teknik make up ke? Sebab sebelum ni masa baru nak up tu macam kurang cantik skit. Pastukan artis2 ni kat luar sebenarnya cantik macam dalam gambar ke tak?sebab aku slalu tengok orang kawin make up pengantin perempuan luar gambar tak cantik tapi dalam gambar cantik gilerr..

    0

    0
    • Bulu Mata Rozita Che Wan Yg Teba! says:

      Biasanya mcm tulah dik oiiiii…. Mekap sebagai penambah perasa je untuk bagi Lagi sedap mata memandang…mcm masakan2….minuman2….mkananan2…..dn sebagainya yg sewaktu dengannya ok…. B-)

      0

      0
      • Rozita che wan mmg bnyak palsunya says:

        Macam Rozita Che Wan jugakkan… Buku Matanya di tk tahan Mata aku menengoknya…..kn…kn…..kn……:-B

        0

        0
      • Rozita Che Wan yg palsu kau... says:

        Mcm Rozita Che Wan jg…banyak yg palsunya…..bulumatanya Dah tebal berinci-inci serupa dgn mekapnya jgalh……pakar palsu betul dia ni tau….. Dri hujung rambut sampai hujung segala kuku kaki kuku tangan banyak yg telah dikemaskini dgn penambahan kepalsuannya…..:okha…kha…..kha……

        0

        0
  8. peah semput says:

    comel comel comel

    0

    0
  9. Taugeh says:

    Laki bini comel…dapat anak mestilah comel….

    0

    0