Written by AbangNara | September 11th, 2014

Perghh!!! Mati-mati Abang Nara ingat ini adalah gambar pra perkahwinan Qi Razali dan Nelydia Senrose. Rupa-rupanya penggambaran ini dilakukan untuk majalah Inspirasi Pengantin. Serius cantik sangat-sangat Nelydia dan kacak sungguh-sungguh Qi mengenakan pakaian pengantin. Memang bagai pinang dibelah dua. Sama cantik sama padan.

gambar kahwin qi dan nelydia

Apabila mereka berdua berkongsi gambar-gambar ini di Instagram masing-masing, para peminat terus melahirkan rasa keterujaan. Ramai yang meminta mereka berkahwin secepat mungkin. Iyerlah, semua dah tak sabar nak tengok Nelydia dan Qi atas pelamin. Mesti 10 kali ganda lebih ‘gorgeous’ daripada gambar-gambar yang diambil ini.

gambar kahwin qi dan nelydia

Semoga perancangan perkahwinan Qi dan Nelydia dipermudahkan. Tak sabar nak tengok mereka berdua bergelar suami isteri. Apa pun jangan lupa dapatkan majalah Inspirasi Perkahwinan untuk mengetahui apa yang dibicarakan oleh pasangan ini. Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Muhammad Azmeer.

gambar kahwin qi dan nelydia

gambar kahwin qi dan nelydia

gambar kahwin qi dan nelydia

gambar kahwin qi dan nelydia

35 responses to (6 GAMBAR)Qi Razali & Nelydia Senrose Pakai Baju Pengantin Buat Peminat Teruja

  1. Anonymous says:

    mudaha2an dperjodohkan dan dpermudahkan…ameen…cantik tol nely nie..

    0

    0
  2. miss mong says:

    cntik rambut frozen tu..let it go..let it go..

    0

    0
  3. ok la tu says:

    mcm ketat je suar qi … hahaha
    kawen je la qi & nely .. nk tggu pe lg???
    kawen dpt pahala .. kapel bsentuhan dpt dosa …

    0

    0
  4. Shhh says:

    Cantik giler Nelly ni..walapun aku ppn…aku rasa dalam ramai2 artis wanita aku suka tgk Nelly..tgk byk kali mcm anak patung…artis yang lain2 tu sekali jer aku ska tgk..ooh lagi sorang yg aku suka tgk Nasha Aziz..yes she most beautiful than Fazura…

    0

    0
    • Orang Kelabu says:

      Maaf yer, bukan nak tegur ohmyenglish sangat, tapi kita sesama kita baiki each other yer…
      “yes, she is more beautiful than Fazura”.. caranya….

      Sama-sama kasih awak.

      0

      0
  5. Mirai Suenaga says:

    Cantik Nely, lembut je muka dia

    0

    0
  6. Aku Pelik says:

    Knpe buruk benar aku tgk gmbr Qi yg mula2 tu?….dah lah ketat, dia ni x pki sxxxxxr kew……hahaha

    0

    0
  7. si siti says:

    Itu majalah inspirasi perkahwinan la bkn inspirasi pengantin…aiyooo tulis pon salah

    0

    0
    • Abang Nara Bias. Beautiful ke? says:

      Salam abang Nara. Saya tak tahulah abg nara jurusan mana dan keluaran universiti mana.. tapi sebagai penulis, kalau kita bias pada sesuatu pihak, serupa tak payah menulis…. Saya kerap tgok tulisan abg nara, yang saya kira langsung tak professional dan tidak nampak ilmunya dalam menulis. walaupun hanya menulis berita hiburan tapi seharusnya kita perlu lebih neutral dan adil untuk semua artis. bukan pada artis kegemaran abg nara je… kalau blog peribadi abg nara macam dulu2 sebelum abg nara femes, tak kisah lah.. ini boleh dikatakan blog hiburan no1 kat malaysia. kalau jenis dan cara penulisan macam ni,,,, baik buat karangan budak darjah 3…

      Sorry ye abg nara, sy tak pihak mana2 artis. Tapi kemonlah, jadi penulis yg ada etika…

      takkan nak kena panggil lagi dalam semanis kurma baru nak tulis benda2 elok? plastik sangat~

      0

      0
      • coobink says:

        Haha…janji website abg Nara meletop..KO hade? Jeles je lebih..kalo x suke, xyah bace la bro..bejuta lagi yg suke..kalo Ade PhD skali pon, tp xbole buat duit pon xgune…busuk ati!!!!!!

        0

        0
      • benci dgn pendengki says:

        Apa masalah ko ni haaaaaa!!kalo ko rasa hebat sgt,buat le blog sdiri,tk payah nk masuk blog org…masuk umah org suka2 hati kencing berak sana sini….kurang ajar betui!!kami suka abg nara….jgn pedulikan dia ni…tulis lgi bang…tulis…sy suka!!sy suka!!

        0

        0
  8. cik pah says:

    apehai seluar si QI tu nmpak cm telo labuh semacam jer? eeeuuwww… blum tua dah lendut sane sni ceiitt!!!

    0

    0
  9. lancang kuning says:

    dah nape suar qi ketat sampai nampak burung besa nak lepas tu xda lak nak bising.. burung zizan gak org tengok.. huhu

    0

    0
  10. nok gebuzzz says:

    byk kali aku scroll sbb tgk kecantikan nel….semoga korang cepat2 kawin

    0

    0
  11. minah jambu idop umno ! merah biru says:

    gambar Qi yg pes tu dia pakai seluar ketat Nampak bonjol macm zizan kan ? ape kate peminat2 betol tk ape yg minah jambu dh tengok ni..

    0

    0
    • aku says:

      harap masa kawin jgn la pakai seluar serupa itu.
      in fact sepatutnya seluar tu diharamkan bg tujuan fotografi/ artis bertugas (tak kira la berlakon ker , mengacara ke stc)
      kalau dia nak pakai kat luar tu urusan artis tu
      believe it or not….tak perlu nak tuduh org otak kuning bagai
      seluar tu JELAS tak senonoh ok!

      0

      0
  12. kuning langsat says:

    Nelly memang cantik cuma dia nmpk matang mcm 25 ++….Elfira Loy dan Erin Malik still nmpk keanak2an…..

    0

    0
  13. momo says:

    euuwwww….like seriously??

    0

    0
  14. nelly so beautiful, tak jemu tengok wajah dan lakonan die, actress wanita yang paling saye suke. haraf untuk drama berikutnya nelly belakon watak watak yang lebih berbeda dan menantang, taklah asyek pompuan teraniaya, atau yang sweet aja

    0

    0
  15. aku says:

    mmg cantik & sepadan diorang nie
    tp tu la…sayang….hilang dah seri pengantinyyer
    sbb tu anak dara tak digalakkan pakai baju pengantin..takut hilang seri.
    seri tu datang sekali jer bila jd pengantin…
    tu pendapat org2 lama yang aku org moden nie slalu pegang la
    kalau org lain x setuju takyah la nak hentam2 komen aku ni plak ye..

    harap kalau betol berjodoh, jgn la tunggu lama2..
    moga lagi berseri2 ye…

    0

    0
  16. Anonymous says:

    ketatnya seluar qi…nmpk benjol dia pnya telo…nely ni lawa masih muda tpi muka dh matang…nasb baik qi tu dh tua tpi muka x matang sgt..dh pakai baju kawin mcm ni sok klau kawin dh mcm biasa…dh x ad seri….

    0

    0
  17. Agasi says:

    Dah trend kot lah ni…yg lelaki semua pakai seluar ketat…sape tgk konsert marigold fresh ari tu…pengacaranya Lisa & Ac Mizal…korang notice tak seluar AC pun ketat semacam…mcm nak show off je….mcm2 boleh nampak…cuma I tak pasti…baju tu baju sendiri or baju sponser….

    0

    0
  18. missdizzy says:

    am i the only one who can see that this qi razali is stoned in these pics… lol…

    0

    0
  19. ish3 says:

    Qi… aurat tu… jgn la ketat2 sgt.. kalu pompuan pkai ketat n nmpak bonjol2.. rmai plak complain….

    0

    0
  20. yuhuu says:

    peminat teruja??? nara jer yg teruja lebih2 kowt.

    0

    0
  21. mami penang says:

    Seluar lelaki yg dlm pic no. 1. x elok laa… ketat… buruk..

    0

    0
  22. AtieRA says:

    Kenapalah fesyen seluar lelaki skrg sedemikian rupa..

    0

    0
  23. […] (6 GAMBAR)Qi Razali & Nelydia Senrose Pakai Baju Pengantin Buat Peminat Teruja (30) […]

    0

    0
  24. iena says:

    Suar dia sebenar nye xketat pn…cuba tngok pic lain…cuma pic tu je nmpk ketat..mcm dia bru lpas duduk mencangkung n than berdiri xsempat betulkn seluar dh amek gambar

    0

    0
    • iena laa says:

      Seluar tu terangkat sebenar nye..bila tngok btol2 xketat pn seluar nya..ok jer,di sbbkn seluar tu terangkat nmpk mcm ketat..

      0

      0
  25. iena says:

    Seluar tu terangkat keats..pic yg lain semua ok..cme yg 1st tu je nmpk..kt stu pn kite bole bezakn sme ada ketat atau x…

    0

    0
  26. Aisa says:

    ingat bersama nely, mereka nampak amat sepadan, mmg jodoh sempurna.

    0

    0