Written by AbangNara | March 5th, 2014

Kata orang, wanita dan lelaki tidak boleh jadi “hanya kawan”. Lama kelamaan pasti akan ada perasaan kasih dan sayang jua. Abang Nara suka melihat kemesraan dan kegembiraan yang terpancar di wajah Fazura ketika menyambut hari jadi kawan baiknya, Randy Seidman. Untuk anda yang sudah terlupa, Fazura pernah ditemani oleh deejay popular ini sepanjang kehadirannya ke Amerika Syarikat tahun lalu.

fazura randy

Kali ini giliran Randy Seidman untuk turun ke Kuala Lumpur dan ditemani oleh Fazura sepanjang berada di sini. Lihat betapa manisnya senyuman Fazura di atas apabila kawan baiknya berada di sisi. Semoga hubungan ini akan berkekalan dan mana tahu, akan naik setahap lagi untuk menjadi kekasih pula. Memang sama cantik sama padan kedua-duanya.

fazura randy

Khabarnya Fazura, Randy dan rakan-rakan mereka akan terbang ke Bali pula selepas ini. Selamat bercuti diucapkan. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Fazura.


fazura randy
fazura randy
fazura randy

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

57 responses to (6 GAMBAR)Nur Fazura Sambut Hari Jadi Kawan Baiknya, Randy Seidman

  1. gegurl says:

    Fazura juga yg tetap nmpk exclusive.. xperlu havoc sana sini, just enjoy life dia tanpa menganggu hakmilik org lain..

    0

    0
    • Anonymous says:

      ape yg xclusivenye si pazura nie…besa je aku tgk same gk cm artis2 lain…

      0

      0
      • mamee monsters says:

        entah…sama ja ngan artis len…gediks

        0

        0
        • kiah says:

          tp bg aku lg suke kat si HANEZ dr FAZURA yg belagak DIVA ni

          0

          0
        • lizzna says:

          as long as tak kacau laki org kira dah cukup baik la tu.
          dia berfoya2 tanpa ganggu hati org lain.
          harap jgn jadi macam hames soroyo tu.

          0

          0
        • Fakker says:

          janji tak bawak suami orang…melancong ke Bangkok dan dimaki isteri tua nok….hahahahaa

          0

          0
        • Kak Fab says:

          BOIKOTT AURAWHITE…. :D

          0

          0
        • Kak Jemah says:

          Bertukarlah kepada jamu Sari Rapat…Mustika Ratu.
          Memang ketat…memang sendat. Suami pun sayang amat.

          0

          0
        • Olga says:

          artis berbakat x perlu merompak suami orang. bukan mcm sesetengah artis tu..sangkak and no class.

          0

          0
        • Who's Your Daddy says:

          Tudia penuh dgn botol2 liquor.. kat belakang.. bersangka baik ye kekeke… Zura pulak umur bpe? dh msk 3series ke?

          0

          0
        • Maria Mersadis says:

          sama ja dier nie ngan Hanez Soraya tu , fake bitch

          0

          0
      • aura blackie says:

        BYE AURAWHITE BYE AURAWHITE BYE AURAWHITE BYE AURAWHITE BYE AURAWHITE BYE AURAWHITE BYE AURAWHITE BYE AURAWHITE BYE AURAWHITE BYE AURAWHITE BYE AURAWHITE BYE AURAWHITE BOIKOT AURAWHITE BOIKOT AURAWHITE BOIKOT AURAWHITE BOIKOT AURAWHITE BOIKOT AURAWHITE BOIKOT AURAWHITE BOIKOT AURAWHITE !!!

        0

        0
      • narareader says:

        hurm..kaki clubbing jugak, takda beza artis ni.

        0

        0
    • Pemerhati says:

      Maya Karin lagi eksclusif…

      0

      0
      • Fake Like Zura says:

        dah kena tinggal dek kerabat raja….exclusive apo mende?

        0

        0
        • minah jambu merah biru says:

          dh bukan jodoh diaaaaa ngan kerabattt nk buat macmanaaaa cari aje jantan lainnnnn jantan kn banyak pileh aje lahhhhh bukan Nye susah sangat !

          0

          0
        • mixblonde says:

          suka dia dgn TMJ..tp kn diorg xnk org biasa2 nk kerabat raja gak..so xde istilah kena tinggal but hormat keluarga..skrg pon best dgn kerabat brunei lak…

          0

          0
    • Olga says:

      FAZURA LEBIH BAGUS N BERHATI MULIA DARI HANEZ SUNDALAN!

      0

      0
      • minah jambu merah biru says:

        betol cakap u tu olga fazura jugakkk la yg class n jambuuu…helo olga minah jambu macm nk dengar suara olga la kol minah jambu leh? 83365147 skarang jugak kol !!!!

        0

        0
    • minah jambu merah biru says:

      betol tu gegurl minah jambu setuju…fazura ni memang class orang Nye ..kalau dia enjoy pon dia tk kacau orang tol takkkk enjoy sendiri sendiri aje ….lov u fazuraaaaaaa muah !

      0

      0
  2. diie amigos~ says:

    memg bf dia pun.

    0

    0
  3. org yg tak tahu menahu says:

    cantik nyer cakey..gong..gong..gong..gong..

    0

    0
  4. diana lempir says:

    janji x rampazzz laki orang noksss mcm si hanez hanturaya itewwww

    0

    0
  5. akusukadia says:

    yang dalam 2nd pic kanan skali tu sara ali ke????

    0

    0
  6. mummy says:

    takde minatang laen ke nak buat… kucing ke, harimau ke…. ini hanjing…. walau bukan betul… agak2 le…. huh…

    0

    0
    • izzy says:

      anjing pun ciptaan Allah gak..

      0

      0
    • momok says:

      tu bukan wolf ke aka serigala..bersempena wolfpack

      0

      0
      • doody says:

        tulis wolf, tapi dah mcm anjing… siap ade tulang lagi…. wolf ape kebendenye….

        0

        0
    • minah jambu merah biru says:

      kenape tk boleh ????????? suka hati dia lah nk buat ape binatang pon ! dia nk buat anjing ke kucing ke babi ke suka hati dia lahhh yg kau sakit hati ni dh kenape ????? jeles pasal fazura ni jambu gitu ?????? cakap macm orang cetek pemikiran pulak kau ni huh !!

      0

      0
  7. Olaf says:

    kalau btl kekasih fazura pn ap salahnya kan…janji x rampas milik orang lain…mcm retis seorg tu..dh le suka meniru..lepas tu suka merampas plk..btl x fazura…

    0

    0
  8. xyz says:

    Arak ke dlm gelas tu…bersgka baik..coke agknya

    0

    0
  9. claudia says:

    mcm jason statham..

    0

    0
  10. niola says:

    wow fazura dpt mamat saleh.. besar tu.. tmj x best

    0

    0
  11. remah says:

    si sara tu kusut masai

    0

    0
  12. Sukati aku nk komen apa says:

    aku rasa haiwan kesyagn laki 2 hanjeng sb 2 fazura belikn kek ada gmbr hanjeng kt laki 2.

    mesti laki 2 gembira sgt kn

    0

    0
  13. karen says:

    Fazura nak ke deejay? dorg ni bukan nak orang kaya je ke…

    0

    0
    • mamee monsters says:

      ala..mat saleh..kalau bg yg angkut sampah pun dia nk…kalu mat saleh curlasss katanya…

      0

      0
  14. ct juga nama nyer says:

    YANG PENTING..I X CANTAS SOMI ORG MCM HANIS SURAYA YG PEPEK LUNYAI TU, OR MCM DATO’CT…HUHUHU

    0

    0
  15. hanis my ass says:

    wakakaka .. komen kan main .. buruk sangka yang banyak … itu wolf … dan arak tak simpan dalam gelas besar .. mcm baik je yang komen macam2

    0

    0
  16. lulu says:

    Entah2 laki dia.. Minah ni ckp bknnye leh prcaye sgt…

    0

    0
  17. peace yaww says:

    Sara Ali nie selekeh betul lah macam tak mandi jea muka. Tak pernah sikat rambut pe??

    0

    0
  18. peace yaww says:

    Sara Ali nie selekeh betul lah muka macam tak mandi jea. Tak pernah sikat rambut pe??

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      dia kan memang selekeh dari dulu lagi kau tk tau ke ! muka dia pakaian dia tkde class langsong ! kalau tk class pon atlis smart la sikitttt ..rambot tu buat la cute cute sikitttt asek asek nk jadi orang tuaaaaaaaaaa aje ! macmana pon lofa ngan fasha sandha jugakkkk la yg smart n jambu ..

      0

      0
  19. propa says:

    dah kenapa aku tengok si pelakon histeria tu sararitoryyy bende ntah asyik ikot si fazura jee menyemak ahh…

    0

    0
  20. fazura fans says:

    minah jambu merah siap baru no pon lagi kelas….bole kenal…

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      bolehhhh ape salah Nye kalau nk kenal2…bis biminah jambu kasi hp no satu manusia pon tknk kol kenape takot ????? eh helo minah jambu ni jiwa penyanyang laaaa..

      0

      0
  21. […] (6 GAMBAR)Nur Fazura Sambut Hari Jadi Kawan Baiknya, Randy Seidman (52) […]

    0

    0
  22. […] (6 GAMBAR)Nur Fazura Sambut Hari Jadi Kawan Baiknya, Randy Seidman (53) […]

    0

    0
  23. […] (6 GAMBAR)Nur Fazura Sambut Hari Jadi Kawan Baiknya, Randy Seidman (54) […]

    0

    0
  24. […] (6 GAMBAR)Nur Fazura Sambut Hari Jadi Kawan Baiknya, Randy Seidman (54) […]

    0

    0
  25. […] Nur Fazura masih lagi berseorangan sehingga ke hari ini. Walaupun ada desas-desus mempunyai teman rapat dari Amerika Syarikat satu ketika dahulu, sehingga ke hari ini Fazura masih tidak memaklumkan khabar gembira mengenai […]

    0

    0