Written by AbangNara | July 10th, 2012

Semalam Abang Nara telah menghadiri majlis pertunjukan fesyen yang dipersembahkan oleh 4 pereka hebat Malaysia iaitu Hatta Dolmat, Rizman Ruzaini, Hazwani Osman dan Zery Zamry. Pertunjukan yang diberi nama 5Stars ini memperagakan koleksi-koleksi busana sempena hari raya. Abang Nara paling tertarik dengan baju raya yang diperagakan oleh Natasha Hudson.

natasha hudson

Bajunya memang sudah cantik ditambah pula dengan Natasha Hudson yang semakin sedap mata memandang selepas bertudung. Memang perfect combination. Banyak juga fesyen-fesyen busana hari raya yang cantik dan mampu menyerlahkan lagi mood hari raya. Buat masa ini, layankan lagi 5 keping gambar Natasha Hudson dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

natasha hudson
natasha hudson
natasha hudsonv
natasha hudson
natasha hudson

54 responses to (6 GAMBAR)Natasha Hudson Tampil Anggun Dengan Rekaan Baju 5Stars

  1. der says:

    cntk sgt pakaian natasha..dia pon sgt comel

    0

    0
  2. amarah says:

    macam HARAM!!

    0

    0
  3. nana rina says:

    cantik la baju dia..tp mcm heavy sgt jek kat bahagia kepala tu..huhh

    0

    0
  4. xnak mjlis grand says:

    ape jadahnye baju cmni.ktat mak aii

    0

    0
  5. fkms says:

    fashion show ni buat kat kaki lima ke?

    0

    0
  6. miss gorgeous says:

    wow!ketatnya.terbonjol-bonjol.

    0

    0
  7. Jiran Natasha Hudson says:

    Muka memang cantik tapi perangai buruk. Parking macam bapak dia punya jalan. Tak considerate betul orang lain nak keluar, dah la lorong rumah tu jalan mati. Please change! Thank you

    0

    0
    • luli says:

      KASIK CALAR JER…

      0

      0
    • Cik Jah Glamour says:

      Kepada Cik/En/Puan/TanSri/MakSri : Kau pegi cakap kat sini buat hapee? G la cakap dengan Si Natasha tu depan2. Dia pon entah baca entah tidak entry ni. Hahaha..

      Coppppp. Lelaki yg dgn Natasha dalam gambar last tu macam peserta MasterChep Msia je? Yg buat hal sebab nak keluar tu kan? Kot. Kalau silap betulkan. Cik Jah nengok free kat youtube ajee. Line Astro tak sampai kat oversea ni

      0

      0
      • Anonymous says:

        ko x kenal pereke fesyen terkenal nie ke…zery zambry…mmg di pon yg msk masterchef 2…

        0

        0
      • Jiran Natasha Hudson says:

        Masalah nya dah cakap kat mak mertua (tuan rumah) dia la tapi buat dek je.. Sepatut nya the whole family tu be considerate la. Orang lain bleh je parking kat hujung jalan masuk lorong. Why not her? Gi pindah jauh-jauh la sibuk je duk situ

        0

        0
  8. Prince Noob says:

    pakai tudung tapi tetek tersembul… mohon utk fap

    0

    0
  9. ieda says:

    fesyen MEMBALUT aurat..

    0

    0
  10. Harunoichi says:

    Cantik, tapi dah macam ahli sihir dah aku tengok. Sebab warna hitam kan?

    0

    0
  11. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    tk bekenan lah minah jambu baju yg semacam tu ! macm pesen burong mat jambol je….

    0

    0
  12. bwergg.... says:

    adoi..watdehel????? cantik ke dia ni??

    0

    0
  13. Hamba Allah says:

    Assalamualaikum..knapa lah bagi komen yg bukan2..mmaki hamun org,kutuk org..yg mna baik kita buatkn tauladan mna yg buruk kita jdikan smpadan..kita mnusia sma2 ada kelemahan masing2..

    0

    0
  14. my boo says:

    cer tutup bebetul cm irma hasmie kan molek..aku pun nk improve mcm irma nye dress up..tutup apa yg perlu ditutup tp still anggun dan menawan..insya allah..

    0

    0
  15. my name is ayu says:

    sweet! muke natasha hudson ni ade iras2 heliza ble dia senyum mcm tu

    0

    0
  16. Jeng jeng jeng says:

    Minta maaf ler. Fashion mcm ni boleh buat pemakainyer semput jer. Mcm tak boleh nafas pulak.

    0

    0
  17. nornilam says:

    alamak ketat btl baju, berbonjol bonjol da..

    0

    0
  18. honey says:

    berbonjol2 2 x ttp plk..

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Over sangat kot kalau aku pakai camni dihari raya.hihihi…
    Untuk yg setaraf aku ni,buat baju kawin boleh la.

    0

    0
    • Aku says:

      To Anon:- Aku suka komen kau. Akupun setaraf dengan kau, baju ni boleh buat kawin je tapi aku tak kawin-kawin lagi. ngeh ngeh ngeh.

      0

      0
      • Anonymous says:

        nape ko x kawin2 lg? Ko milih sgt kot.xpe…dgn ikhlas hati aku doakan ko bertemu jodoh dgn org baik2.insyaallah,amin.

        0

        0
    • Anonymous says:

      pertunjukan fesyen mmg over.. nak bgi menarik je :)

      0

      0
  20. ceknin says:

    kena baiki bahagian chest tu. lebih elok kalau ditutup.

    0

    0
  21. huhuhu says:

    dada xtutup

    0

    0
  22. aku says:

    fesyen tetes tersembol…..

    0

    0
  23. Oxy 10 says:

    Pereka fesyen Malaysia tak cukup kreatif…

    Sebab GAGAL untuk menepati ciri-ciri pakaian yang menutup aurat dengan sempurna….

    Antara fesyen yang walaupun masih tak 100% perfect tapi atleast sejuk mata tengok adalah baju tunang/kahwin Irma Hasmie…

    Itu barulah acceptable kata fesyen muslimah…Kalau setakat yang ni, sila guna term lain..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Sangat setuju.ini apa yang Rasulullah cakap ‘berpakaian tapi bertelanjang’.sangat memalukan si pereka & pemakai.

      0

      0
  24. hampas says:

    mcm nak g bkabung jep

    0

    0
  25. sinakal says:

    Bile diletakan warna putih kat situ dh macam sister gereja.. Hurmnm..

    0

    0
  26. SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

    fesyen GAGAK..

    0

    0
  27. hani says:

    x kesah la natasha baca ke entry ni..yg penting kwn kita dh sampaikan ilmu yg betul dan kita sebagai org islam patut tukar mindset jgn ingat tutup aurat je tapi masih tayangkan gunung-ganang..

    0

    0
  28. azydy says:

    emm.. comeinye dier.. hehe

    0

    0
  29. Aku says:

    Terima kasih Anon 2.13 sebab doakan aku.

    0

    0
  30. qizzreen says:

    xpe la slow2,tp ape pn bgs la dah tutup rambut..
    cuma tang dada tu,rasanya sbb
    pereka nk tunjuk ropol2 kot
    sy phm knp dan mengapa…hapy tgk dia btudung

    0

    0
  31. AMOXY says:

    neelofa mcm gampang..perasan nk mampos..!!!! mcm la ko tu cntik sgt…wweerkkk…boleh blah la ko neelofa … CHOY…..!!!!!

    0

    0
  32. Lagubestbest says:

    Aiyo.. pasal aurat pun sampai nak kne komen2 gtau detail bagai? Xkan xblaja dulu masa skola menengah? Ke dia dlu blaja oversea/sekolah china? Rata-rata perempuan Melayu kat Malaysia ni rasanya dah faham kot sal aurat, cme nak tanak ikut je.

    0

    0