Written by AbangNara | March 2nd, 2014

Cantiknya “set up” untuk majlis cukur jambul anak kedua Marion Caunter dan SM Nasarudin, Lana Rose ini. Terkagum sebentar Abang Nara dibuatnya. Tambah kagum apabila melihat Marion Caunter sudah kembali langsing seperti anak dara. Kalau tak silap Lana Rose baru berusia lebih kurang 4 bulan. Pantas sungguh!!!

marion caunter dan lana rose

Cantik sangat kan? Semoga Lana Rose membesar dengan sihat sejahtera sehingga dewasa kelak. Semoga kebahagiaan keluarga Marion Caunter berkekalan sehingga ke akhir hayat. Lagi beberapa gambar sekitar majlis cukur jambul Lana Rose dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Marion Caunter.

marion caunter dan lana rose
marion caunter dan lana rose
marion caunter dan lana rose
marion caunter dan lana rose
marion caunter dan lana rose

37 responses to (6 GAMBAR)Majlis Cukur Jambul Lana Rose, Anak Kedua Marion Caunter & SM Nasarudin

  1. anon says:

    Mestilah set up nya cantek, kan org kaya….. Bertuah si marion. Ramai jugak lelaki melayu kaya yg kawin dgn cina tapi takde pulak cina kaya yg kawin dgn perempuan melayu… Ke ade cume aku je yg tak tau.

    0

    0
  2. orangKAYA says:

    cantik….dan mewah

    0

    0
  3. Olga says:

    Org kaya nok! duit banyak sgt..
    Pusing tiap tahun buang duit kat majlis :
    Birthday, kahwin, baby shower, cukur jambul, anniversary….

    0

    0
    • baabaablacksheep says:

      Dah tu takkan nak bayar duit top up kau lak? Suka hati dia la, kerja penat, duit banyak. Tak buang duit kalau hati puas. Belanja untuk keluarga dia sendiri kot.

      0

      0
  4. Olga says:

    SEDIH XDE ORG KOMEN

    0

    0
  5. Whatever says:

    Cantik dress baby tu, mcm baptising pya gown..

    0

    0
  6. Baby AA says:

    Bagus lah buat cukur jambul. Baby shower tu semuanya mengarot. Budaya barat tak sesuai.

    0

    0
  7. Mr.Right says:

    bertuah…

    0

    0
  8. apa-apa jela says:

    perlu ke ada majlis grand2 hanya untuk majlis cukur jambul ?
    Semua nak grand2 . membazir tau tak .. Bila cakap , org kata “Biarla , duit dia . Bukan jejas akaun kau .”

    Tapi , sepatutnya renung balik . Maaf kalau kasar . Majlis2 cmni buat ringkas pun tak apa .
    >.<

    0

    0
  9. kawan olga says:

    kempunan la si lopak.. haha

    0

    0
  10. lulu says:

    0rg byk duit., kay0 ray0 plk 2.. ape2 leh buat.. stkat mjlis cmni kire bajet ciput jer.. Huiihhh untung ko mariy0n dr n0ra danish….! ekekekekekekekekeke!

    0

    0
  11. ape2 says:

    Aku nk wat majlis cmnila utk cicit2 aku nnt.
    Aku nk mnabung mulai dr skung… :)

    0

    0
  12. mek says:

    kenapa mak mertua dengan kakak ipar marion pun pakai selendang nampak2 rambut ni..?setahu mek, diorang pakai tudung full sebelum ni

    0

    0
  13. catt says:

    Hmmm… takkan majlis cukur jambul anak jer baru nak pakai tertutup?
    sekadar mengingatkan…. ;)

    0

    0
  14. Kucing says:

    Suka betul aku tgk family dorg ni, bahagia je.

    0

    0
  15. lily says:

    kalo umah besar, design mcm mana pun akan nmpk mewah.. ko tgk la design bunga dia tu bape kaki tinggi nyer.. kalo kat umah aku 8 kaki je.. kalo design bunga ni letak kat umah aku, xde la nmpk mcm tmn bunga.. mcm semak ade la..

    0

    0
  16. toek92 says:

    hahahh kelakor aku baca komen lily…rezeki diorang..

    0

    0
  17. bakal besan says:

    KALAU AKU KAYAAAA

    0

    0
  18. miss gucci says:

    Nora Danish kalau tgk nie mesti meroyan. x sabar nk kahwin dgn nedim pastu ader anak dgn nedim then berangan nk buat cukur jambul baby mcm marion. Confirm nd janda perasan tiru bulat2 apa yg marion buat. Booooo!

    0

    0
    • encem nye ceben meriam says:

      nora tak boleh lawan marion tang laki aje dah kalah..huk..huk..huk..

      0

      0
  19. Anonymous says:

    Cara pakaian anak marion ni macam orang kristian membabtiskan baby

    0

    0
  20. cik ida says:

    jgn kena caras ngn hanez suraya lak laki dier ni… yg ni lagi kaya dari laki liyana manan… kihkihkih

    0

    0
  21. blergh says:

    Dear Marion and husband, perhaps you haven’t heard about what’s going on with baby Adra Afieya?

    0

    0
  22. angkuh says:

    x payah kot rasanye nk publish majlis grand2 mcm nih..nmpak riak sgt..sian owg2 yg x mampu mcm kita nih hanya mampu melihat sambil berkata dalam hati- bestnya jadi orang kaya..nk wat majlis mcm mana pon clear je kalo ade duit..

    0

    0
  23. Uwek says:

    menakutkan tgk taring laki dia…cam dracula

    0

    0
  24. gladice says:

    baru 4bulan beranak dh angkat anak berat brapa kilo tu?? berani’y./…,, dinasihatkn mna2 perempuan. lps beranak, senggang’n masa 6bulan keatas nk angkat berat2….

    0

    0
  25. yan says:

    ada duit semuanya boleh buat….

    0

    0
  26. anonymous says:

    kalau start mengandung je dah jaga makan, buat senaman boleh dapat body cantik cepat…ramai artis buat camtu..seksa tapi beauty is pain kan…alignment body lari camne diorg nak dpt job…

    0

    0