Written by AbangNara | March 29th, 2012

Lama rasanya tak mendengar khabar atau melihat gambar-gambar terbaru pasangan pengantin yang masih hangat ini iaitu Lisa Surihani dan Yusry. Semalam mereka berdua telah menghadiri majlis pertunangan sahabat mereka iaitu Liyana Jasmay. Kedua-duanya nampak sangat bahagia.

gambar lisa dan yusry terbaru

Lisa Surihani nampak agak berisi di dalam gambar di atas. Kata orang, kalau berisi itu tandanya bahagia. Yusry pula seperti biasa masih maintain kacak. Senang cerita, kedua-duanya nampak sangat-sangat gembira melayari alam perkahwinan. Lagi 5 keping gambar terbaru Yusry dan Lisa Surihani dengan membaca entri ini sepenuhnya. Terima kasih kepada Ryaniez Moments Photography kerana sudi berkongsi gambar-gambar awesome ini.

gambar lisa dan yusry terbaru
gambar lisa dan yusry terbaru
gambar lisa dan yusry terbaru
gambar lisa dan yusry terbaru

gambar lisa dan yusry terbaru

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

122 responses to (6 GAMBAR)Lisa Surihani Dan Yusry Di Majlis Pertunangan Liyana Jasmay

  1. namaku AhMeng says:

    sweet jeeeee :)

    0

    0
  2. mimi qisitna says:

    sudah2 la abng nara bosanlah

    0

    0
  3. Lolol says:

    First

    0

    0
    • hrmmm says:

      gilo perasannye…

      0

      0
    • mokde says:

      macam tak ado bondo lain nk tulis, apo ko mogah bonar jadi first tu, org yg berlumbo laghi kek padang pun tak mogah gilo mcm kau ni…ayo ee lah, buek lah menatang lain kalau ko nak bonar yg first tu yo…

      0

      0
  4. deeya says:

    yusry ni, memang suka rambut serabai je ea

    0

    0
  5. saya wanita says:

    semoga sentiasa bahagia ke akhir hayat.. :)

    0

    0
    • Kurus says:

      like the gazebo dais idea
      = ALL pretty white flowers
      = baby’s breath on gifts
      = sweet tooth section too

      0

      0
  6. Ayman says:

    Wah….Nampak Mereka Sungguh Bahagia

    Semoga Bahagia Ini kekal Selamanya

    0

    0
  7. aishiteru says:

    cantik nye lisa…..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    cantiknyaaaaaaaaaaaaaa

    0

    0
  9. kiah says:

    mestilah berisi yusri asik pam jew hahaha

    0

    0
  10. xsuke lisang surihoney says:

    Eley abg nara yg rindu lisa kan..hehe da start post entry psl lisa..

    0

    0
    • kiah buah says:

      Bosan la ngn lisa..bek ckp sal nora danish ngn anknye..

      0

      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        bawak bersabar la kiah… nanti2 ada la tu entry Nora Danish.. entry Lisa banyak kat blog Nara pasal Lisa Surihani lagi popular dari Nora Danish k…

        0

        0
      • violet says:

        kiah buah…apa kata ko buka blog sendiri..ko nak tulis apa pu…lantak ko. jgn menyemak k.

        0

        0
      • laili says:

        kiah buah oi aku rasa kau sorang je yg bosan kat sini yg lain excited je dgn couple ni.pi jauh2 lah.

        0

        0
      • penutup simply ct says:

        biar la die nk ckp ape pon..komen die..yg kowg dok backup dpt per..hape pn xbley blah la!

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        habis tu ko back up kiah ni pe ko dapat?

        0

        0
  11. bolradhabol7 says:

    kalo x suka jgn baca…ramai lg yg suka nk tau psai pasangan ni..k..
    go nara go

    0

    0
  12. sweet couple la diaorg ni…

    0

    0
  13. […] mereka iaitu Liyana Jasmay. Kedua-duanya nampak sangat bahagia. Lisa Surihani nampak agak … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged GAMBARLisa, Jasmay, Liyana, Majlis, Pertunangan, […]

    0

    0
  14. laila says:

    lama ke berseri si lisa ni.cantik tapi knape yusry nampak serabut tapi tetap hensem.

    0

    0
  15. kiahjandaoversea says:

    ‘lama’ la sangat tak dengar khabar pasal diorang

    0

    0
  16. kiahjandaoversea says:

    lama la sangat tak dengar khabar dorang nara oii

    0

    0
  17. fazz says:

    lisa makin cntik x puas menatap.. seri-seri-seri

    0

    0
  18. awatif says:

    cantiknya kulit lisa

    0

    0
  19. maria says:

    pasangan basi,wekkk..minat la sgt bkn dpt duit pun.

    0

    0
  20. maria says:

    wekkk!couple basi,minat la sgt bkn dpt duit ponnn!

    0

    0
  21. aku pon nk tampar budak gemok dlm JTL !!! says:

    alahmdulillah…so sweet.Lisa nmpk lg berseri dr LJ..mcm aku nk sikat je rambut LJ tuh dn nk lap minyak2 kt muka dia.pastuh tepek bedak baby Johnson..hewhewhew…

    0

    0
  22. citracomey says:

    btl 2 aku stuju sgttttt

    0

    0
  23. laili says:

    cun gila lah bini org ni.lagi lawa dari liyana jasmay.

    0

    0
  24. aweks says:

    so?cun gilo pun dpt kt bekas erra,yaksss!!!

    0

    0
    • nenek kebayan says:

      bodoh piaq betoi la ang ni..aku doa ko dapat duda nanti..idak pon laki orng

      0

      0
    • laili says:

      memanglah bekas erra tapi lelaki x luak pun.masa erra dpt yusry tak kayo lagi tapi time lisa dapat lisa dapet dudo kayo.kah,kah,kah sian erra.

      0

      0
    • lili says:

      dudo kayo pe.erra pun nyesal bercerai dulu kah,kah,kah.kau ada.

      0

      0
  25. zainal arief says:

    lisa dah overshadow LJ.lagi cantik lisa dari bakal pengantin nya.apa pun tunang LJ hensem pandai ko pilih ya LJ.bak kening tu sebijik shin chan kan.he,he,he,.

    0

    0
  26. orang-orang says:

    Lisa or Liyana, diorang dah nak kawen. yang mengutuk mengumpat tu entah-entah korang sendiri tak laku. tak sedar diri!

    0

    0
    • mimi says:

      “LISA OR LIYANA, DIORANG DAH NAK KAWEN”..haha..apala klu nk komen fikir la dlu..liyana yg bru nk kwen.. yg satu tu c tembam basi sdh pn..

      0

      0
  27. rocco says:

    FIRST! hebatkan aku?

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Rambut liyana ni kalau di sanggul lg nampak cantik n kemas..

    0

    0
  29. Anonymous says:

    gmbr last tu,lisa nampak sangat tembam

    0

    0
  30. muazfaris says:

    susah betul jadi artis ni ye, sane sini ade je kamera..huhu

    0

    0
  31. beautifulnora says:

    Sgt beautiful

    0

    0
  32. mafla says:

    lisaaaaa we miss u so muchh
    boring la dunia artis/gossip lepas lisa kawen. dah x de dah awek idaman jejaka malaya lepas lisa

    0

    0
  33. rain says:

    biased sunggoh pengomen2 kat blog nih.
    time kuar muke fasha sandha, sume kutuk kaw2. time kuar muke lisa surihani, semua jadi angel balek. lisa cantik la, sweet la, low profile la bagai..
    tp nak buat cane, aku sindri pon suke lisa huahuahua
    cantik dowh lisa..kalah arh sume artis pompuan yg lain
    oh lisaaa…i love u..

    0

    0
    • laila says:

      rain nak wat cam mana dah si fasha sendat yg x syg diri sendiri dn yg buatkan org menyampah tgk dia.suka buat kontroversi murahan.sape yg suke kan.jgn salahkan peminat.

      0

      0
      • lili says:

        betullah kalau pasal fasha snda pnya cerita komen smpai 200 > tapi semua komn mengutuk.padanlh dgn muka dia dia yg mnjadikan diri dia sndiri x disukai org nk buat mcmana kan.apa pun lisa aku memang minat sbab dia pandai bawak diri dia.

        0

        0
  34. Mak jemah says:

    Mia Sara versi dewasa.sape setuju?hehe.

    0

    0
  35. syira says:

    salam..

    cantiknya mereka ini.

    0

    0
  36. bini mael lambong says:

    M-E-N-Y-A-M-P-A-H

    0

    0
  37. lisa semakin chubby lah hahahahahahaha

    0

    0
  38. […] Lama rasanya tak mendengar khabar atau melihat gambar-gambar terbaru pasangan pengantin yang masih hangat ini iaitu Lisa Surihani dan Yusry. Semalam mereka berdua telah menghadiri majlis pertunangan sahabat mereka iaitu Liyana Jasmay. Kedua-duanya nampak sangat bahagia. Lisa Surihani nampak agak … Continue reading → […]

    0

    0
  39. leman lambong says:

    dia org ni kalau ada anak mesti comel giler.tengok masa lisa kecik comel kan main.yusry kena usaha lebih sikitlah cepat2 timang anak.

    0

    0
  40. Anonymous says:

    glowing semacam jer si lisa ni, dah berisi ker?

    0

    0
  41. Wah wah memang padan dorang ni…lepas kahwin makin romantis… doakan semoga dorang bahgia selalu sehingga akhir hayat!

    0

    0
  42. gegirl says:

    i like lisa…

    0

    0
  43. ceciter says:

    Cantiklah Lisa ni

    0

    0
  44. hehehe says:

    lisa lps nikah nampak lebih sweet tp muka nampak dah kembang tgk body dia kurus lg…nie jns muka kembang tp body kurus…apa2 pun tak kisah lar janji cik suami (yusry) dia happy dah kan…bukan ker yusry nie mmg dah kaya dr dl cuma antara dia,edry n norman yg aku tau yusry yg paling miskin tp still kaya lg lar nak dibandingkan dgn org kebanyakan di luar sn…

    0

    0
  45. dada says:

    lisa ni orangnya lebih memahami dan baik hati. aku yakin diorang bahagia. berkat didikan keluarga lisa. berbanding ngan sikap erra dulu, banyak skandal tapi berpura pura baik.

    0

    0
  46. sunshine says:

    cantekknya rambut lisa..

    0

    0
  47. chentalove says:

    sweeeettttttttttttttt sgt lisa n yusry…….
    mkin bseri2…

    0

    0
  48. ahkak gile glam says:

    dulu ahkak tk berapa minat lisa…la ni dia dah kawin ngn cik riry ahkak suka plak, mmg lisa ni ni sweet, low profile, berbudi bahasa..semoga cepat timang anak , ahkak tak sbr nk tgk combination Yusry + Lisa (yuslisa)

    0

    0
  49. luna maya says:

    wah lama ke beseri lisa n yusry nampak muda lah plak walaupun dh 40 taun dah apa pun cepat2 dpt anak yusry lama ke tua dah tu.

    0

    0
  50. Sherry says:

    Yusry think too much in his head! Lisa well focused. Mungkin dok ingat kerja-kerja…

    0

    0
  51. Reena says:

    Lawa je lisa ni..kurus ke tembam sket ke..dah mmg cantik, pakai baju apa pun cantik…semoga Lisa & Yusry cepat dpt cahaya mata.

    0

    0
  52. buah ceri says:

    semak…..!!
    next please….. tenkiu

    0

    0
  53. lilydamia says:

    oh lisa u r soooooo Cantik and anggun

    oh Yusry u makin hensem pulak

    0

    0
  54. Yeyeh says:

    booooooo lisa ngn yusri…..
    x bis2 pun si nara ni nak cari post benda basi nie….

    0

    0
    • NENEK KEBAYAN says:

      yg ko sibuk nak booo ni pehal ha??
      sukati BN lah dia nak post apa ni blog dia… sibuk lak

      0

      0
      • Yeyeh says:

        sukati akulah nak boooo…
        mcm la x da artis lain yg dtg majlis nie..x bis2 nak publish lisa-yusri..
        mmg la blog nara..normal la ada komen -ve dan +ve..sebb tukang komen la BN nie leh popular..

        0

        0
  55. aku kelas says:

    muka lisa nmpk letih. letih main kot. hahahaha

    0

    0
    • kak lili says:

      aku kelas mesti kau belum kawen lg nikan.kalau kau dh kawen mesti faham kan org baru kawen ni memang keje nya itu jelah.yalah dah halal kan tibai jelah.he,he,he sbab akak dh kawen lah akak ckp kalau x x do nya nak cakap bab2 ni.

      0

      0
  56. luqman hakim says:

    betullah komen kak lili kat atas tu.baru kawen pantang tersentuh nak on je.he,he,he

    0

    0
    • Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

      huh ! minah jambu yg lm kawin ni kalau terlanggar ngan jantan je minah jambu dh stim kodok ! ape lagi lisa yg dh kawin ni huh !!! macm tk tau je !!

      0

      0
  57. maria says:

    kemaruknye geng2 couple tuamuda neh,kuikui..tgk dpt ank ke tidak,yusri bangke tu mati pucuk tu yang era mintk cerai..boooo

    0

    0
  58. mak jemah says:

    pekejadah nyer korg duk gado..nk baca,baca jerk la byak lak cekadak kat sini

    0

    0
  59. Anonymous says:

    hamboi, makin berseri2 pn lisa kita nih…

    0

    0
  60. SAYA says:

    aku tak suke kat lisa tang rambut dia..hahahaha..lawak beb..mcm org cacattt je

    0

    0
  61. elle says:

    haiii boring la tgk muka couple yg overated ni.. dari nikah ke wedding ke honeymoon overated.. pelik aku nape fans2 LS masih tak tahu-tahu lagi LS ni bukan macam yg dorang sangka pun..kdg2 dah terang lagi bersuluh dia ni bukan mcm angel yg dorang sebut2 pun..pastu bila org lain yg ada pendapat buruk tntang dorang, dgn buta tulinya fans2 ni backup. kalau kat artis lain korang tak mcm ni lak, padahal same je ah LS dgn artis lain, cumanya LS ni pandai sorok je diri die yg sebenar.. Nak minat pun pikir2 la..ada tahap2 die..ta payah nak minat die macam korang takde akal nak fikir..apa jasa dia kat malaysia, yg korang nak idola sgt..
    Aku tak hairan pun korang nak thumbs down aku ke pe, kalau korang marah maksudnya korang tak mau berfikir..tu je..

    0

    0
  62. anon88 says:

    Kalo boleh thumbs up10x nak je aku wat kat komen elle tu.sokong.

    0

    0