Written by AbangNara | March 12th, 2012

Abang Nara memang suka kucing. Kucing sangat comel. Hari-hari Abang Nara suka tengok blog yang tunjuk gambar kucing. Kalau kucing ada depan mata, memang Abang Nara cubit (kecuali kucing kurap). Dan Abang Nara tak sangka yang Kilafairy pun seorang pencinta kucing.

kilafairy

Comel kan? Maksud Abang Nara kucing tue yang comel, bukannya Kilafairy. Tapi Kilafairy pun boleh tahan jugak comelnya tapi kucing itu tetap lagi comel. Hehehe. Lagi 5 gambar Kilafairy si pencinta kucing dengan membaca entri ini sepenuhnya.

kilafairy
kilafairy
kilafairy
kilafairy
kilafairy

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

81 responses to (6 GAMBAR)Kilafairy Si Pencinta Kucing

  1. Cik Ketom says:

    Ngeri tengok bibir Kilafairy… mulut penguin lagi comel kot.

    0

    0
  2. jantan macho kentut merata-rata says:

    akan ku gigit bibir mu yg hodoh klau ku dpt……….kasi bengkak lagi!!!!

    0

    0
  3. cicakiut says:

    Gambar yg tutup mulut jer okay… tak scary sgt, hehe….

    0

    0
  4. KK vogue says:

    baka mahal woooo kucing nieh….

    0

    0
  5. chentalove says:

    suara die blh than kn…
    mklum la mak pnyanyi,msti da bkat mnyanyi…

    0

    0
  6. rivera says:

    fuhhh,,,,cantik gila……..
    kucing 2…………….!!
    bukan pompan yg pegang kucing 2..(gedik2)

    0

    0
  7. ape ape je la... says:

    lebih elok bibr tu klu natural..tak yah la main suntik2..paras rupa dah elok pon..ni dah nampak mcm bibir ppuan tua…hdung mancung ntah2 plastic kot..ee..tak takut side effect ker…

    0

    0
  8. aku bukan arif alfian says:

    bibir ni kalo semula jadi. alhamdulillah. tp kalo bukan natural mmg nak ckp adjustment yg faiL.

    0

    0
  9. tD says:

    kucing kurap pun apa salahnya kalau nak cubit. Kenapa pilih kasih?????

    0

    0
  10. Kak jenah meletop ala2 ziana zain says:

    cantik lagi haku!!!!!!!!

    0

    0
  11. manja dengan kucing dia…:D

    0

    0
  12. syazni says:

    errr…? kenapa ada zahid disitu?

    0

    0
  13. im am blessed with my lips says:

    bibir die…like mother like daughter…mak borek anak rintik gitueee

    0

    0
  14. milo air semalam says:

    kan bibir ori…

    0

    0
  15. cats lover.. says:

    kalo hanya sukakan kucing cantik2….kucing yg sihat2… tu tak dikira pencinta kucing!! PENCINTA KUCING… akan jaga and amek stray cats tuh… hantar pergi vet & jaga…..

    0

    0
    • jojet ada 32 kucing says:

      pencinta kucing la sgt kn???taik kucing pn blom tentu kau mampoo nk buang la kila oii,,

      0

      0
  16. black dove says:

    cantikkkkkkkkkkk………………………………………………..kuching !

    0

    0
  17. kucinghitamkakipanjang says:

    kucing kurap xheran laaa ngn abg nara ni.. cube pk kan, kucing yg elok2 camni, mkn sedap, tido lena… kucing2 kurap kt tepi jln tu mkn xde…. tido kt tmpt basah… siannnn…..

    0

    0
  18. kila bbir tebal says:

    laen mcm plak aku tgk c kila neh..cara senyum pon d buat2 ye kilaa..bbir tebal sgt kan..

    0

    0
  19. bibir juih says:

    kucing comel je yg dia peluk.. cuba amik kucing terbiar tepi jalan. agak2 dia nak take care ke??

    0

    0
  20. Mrs Siwon says:

    Eeeeiiiii….comeinyerrrr KUCINGGGG,,,tapi KILAFAIRY X comei ponnn:(

    0

    0
  21. Adibah says:

    comelnye kuching… spesis ape tu?
    mcm rimau bintang je..

    0

    0
  22. bibir lebam says:

    ha…ni lg sorang..blh geng dgn lovocah tu.. tubuhkan kelab.. kelab bibirku bibirmu..kihkih..

    0

    0
  23. toyioi says:

    bkn dia bele itik ke? itik2 dia mana?

    0

    0
  24. BudakKencang says:

    at least bagi la nama kucing tu nara oi

    0

    0
  25. EmonMaimon says:

    Cantiknye kucing tu.
    Mata Kilafairy OMG *Pengsan*

    0

    0
  26. rain says:

    selisih amit2 bibir dia

    0

    0
  27. PBT says:

    kucin utan ke tu??ade lesen???emmm leh kene tanpkap neh…repot kat …

    0

    0
  28. biol says:

    minah nie dah xpopuler dah pon. xde cte len ke. next !

    0

    0
  29. mama says:

    en nara, klu awk seorang penyayang kucing, awk tk kan geli tengok kucing yg berkurap .Kucing yg berkurap kebanyakn tk bertuan atau tuan dah buang bila dh berpenyakit. Sy pernah kutip kucing kurap penuh 1 badan sampai tk bole buka mata. Selepas di bwa ke klinik haiwan, alhamdullah skrg dia slh sekor kucing yg comel di antara kucing yg kmi bela. kmi namakn kuku [kurap] kmi pilih nma tu utk kenangn kmi.

    0

    0
  30. Sabar ye semua.. jangan emo sangat.. pasal kucing je.. jangan emo..

    0

    0
  31. Anggerik Biru says:

    omg bibir dia fake gila… dia ni umur 21 ke? aku rasa umur dia 29 ada kot.. takkan la umur dia 21.. takpcya….

    0

    0
  32. […] Abang Nara memang suka kucing. Kucing sangat comel. Hari-hari Abang Nara suka tengok blog yang tunjuk gambar kucing. Kalau kucing ada depan mata, memang Abang Nara cubit (kecuali kucing kurap). Dan Abang Nara tak sangka yang Kilafairy pun seorang pencinta … Continue reading → […]

    0

    0
  33. Kak Jenab Ampang says:

    Amboi Kila…bukan lagi menunjuk lagi kucing kila yg ala2 kucing hutan tu….akak pon ade kucing,nama die Putih…ko hadoo?

    0

    0
  34. deja says:

    mak aii bibir dia… dia pnye bengkak mcm baru lps langgar tembok.. kah3…

    0

    0
  35. bibior anak vs dagu mak says:

    skrg kita tgk pulak dagu mak dia,ahkak dara a.k.a rohana jalil..labuh ke bawah kan..lanjutttt gitewwww !!

    0

    0
  36. macam matching je corak mafla ngan ngan kulit kucing. hmmm

    0

    0
  37. hehehe says:

    pengaaman aku lar…aku sk kucing start bela dr umur 10 thn tu pun coz sian anak kucing siam org buang tepi jln duk sejuk gigil2 lps ujan…bela sembunyi2 dr mak tkt kn mara…tp bl abah tau dia bg support…tu cite 22 thn dl skrg nie dah alahan kucing…tp anak umur 3 thn sk sgt ke kucing…kr terbela kucing gak atas cite yg sm org buang anak kucing dpn umah…dtg anak aku duk main2 gan anak kucing tu…skrg nie pun bgn tido jer cr kucing dia main2 n ckp2 gan kucing…pd aku kalo btl2 pencinta kucing tak kisah kucing bl mahal atau kucing kurap atau kucing buang kalo kita bela mesti jd cantik n manja blh bt main…cm yg sdhnye bl kita dah bl lama2 kucing nie kalo dia mati atau dia ilang ke adooi lar sedih meruntun jiwa…

    0

    0
    • nini budak kampung says:

      betul2.. pencinta kucing tak kesah kucing baka apa pun. yg kurap sanggup bagi ubat. sanggup bagi makan.bagi dia semua kucing tu comel, takda pilih kasih dalam mencintai kucing. semua kucing diberi kasih sayang. bukan sebab kucing nie sedapla bulu dia. so sayang lebih. no. perlu mendalami bagaimana mencintai kucing. bukan setakat p pets mewah and belai belai kucing. p la pets yang pelihara kucing2 terbiar, kucing2 jalanan tu.

      0

      0
  38. Cantik kucing dia…nak seekor…huhhhh

    0

    0
  39. nini budak kampung says:

    setakat suka kucing benggal je buat pe, baka baik. kucing kampung? macam tu angelina jolie pon bolehla..

    0

    0
  40. lutaze says:

    korang ni hari2 dok comment kat sini buat tambah dosa je kan. kila ni bukan buat dosa pon ngn korang. dia sayang kucing pon korang nk dengki. sudah2 lah tu judge org. pertingkatkan diri sendiri lagi bagus. tambah amal ibadat ke.. ini tambah dosa je kutuk org.

    0

    0
  41. nara pondan! says:

    NARA PONDAN n POMPUAN ni bukan pecinta kucing. pecinta kucing sanggup merawat n jaga kebajikan kucing2 yg terbiar, tu baru pecinta kucing.bukan geli dgn kucing kurap. ape punya manusia la ko ni sengal nara pondan!

    0

    0
  42. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    cantek kucing dia kyla pn jambu tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii camana zahid leh teselit kt situ? ada kah zahid dalam ketogori kucing kesayangan peliharaan kyla??

    0

    0
  43. neyna says:

    sian la kucing kurap nara. tetap makhluk tuhan jugak.
    ckp biar berlapik ckit

    0

    0
  44. lili says:

    apelah org2 nih..korg tau ker bibir dia tu ori ke x ori…ramai jek la yg bibir tebal cm die,yg mmg asal cmtu..liyana jasmay pun bibir cm die gak rasenye,tp sbb die cntik korg x ngate la eh…pilih kasih tul…

    baiknye kucing tu,xlari2 pun bwk jln cmtu…comel..

    0

    0
  45. ina says:

    masa kilafairy ni tutup mulut tuh, dia nampak cun gila! huahuahua

    masa tunjuk mulut, arghh pengsan

    0

    0
  46. si anon says:

    kalau anak nara ni kena kurap yg ngeri2….agak2 dia buang ke anak tu?

    0

    0
  47. pian says:

    kucing sng nk bela sbb panggil dia chuk chuk chuk..eiii dia dtg nk bermanja-manja hehe..!!!!

    0

    0
  48. jujue says:

    rasanya si zahid ni deme wat show kat mydin subang..sbb terjumpe deme msa last week….diorng dua org wat show…kalu bercnta aku tak tau lak…

    opss anywhere aku tgk dia mmg pelik…tk mcm ori…takkanlah tak tau beza ori or plastik…hmmm

    0

    0