Written by AbangNara | October 1st, 2013

Makin berseri pula wajah Leuniey Natasha ini. Inilah keajaiban mengandung. Walaupun kandungan semakin membesar dan pastinya makin berat, namun keceriaan tetap terserlah di wajah isteri penjaga gol Kelantan ini. Pasti Leuniey dan Apek semakin teruja menanti kehadiran cahaya mata pertama mereka.

leuniey natashaComel kan? Memang makin terserlah “baby bump” di perut Leuniey Natasha. Kalau orang tua-tua pasti sudah dapat meneka jantina bayi dalam kandungan. Apa pun Abang Nara nak nasihatkan agar Leuniey tidak menonton perlawanan kedua antara JDT dan Kelantan nanti. Takut-takut naik pula darah melihat aksi penuh mendebarkan.

leuniey natasha

Semoga Leuniey dan kandungannya akan terus sihat sejahtera hingga hari kelahiran nanti. Sama-samalah kita doakan. Beberapa lagi gambar Leuniey Natasha dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Leuniey Natasha.


leuniey natasha
leuniey natasha
leuniey natasha
leuniey natasha

59 responses to (6 GAMBAR)Kandungan Semakin Membesar, Leuniey Natasha Semakin Berseri

  1. hani says:

    hope leuniy xjd mcm bini mat yo

    0

    0
    • buby bummpy says:

      bagus la semakin hari berubah menjadi isteri n perempuan yang baik.
      bukan mcm bini mat yo tu..nak harap muka mmg failed..perangai apatah lagi..yang dia banggakan sgt..mat yo main utk JDT n pemain kebangsaan..phuiii

      0

      0
      • BersaraLah Apek says:

        kerana dia ni la…Malaysia tewas kalah teruk di piala AFF Suzuki.

        0

        0
        • Anonymous says:

          cakapnye cam Allah xwujud kn…taubat la ngn kate2 ko tu…

          0

          0
        • ape-ape je says:

          Time dia save penalti xpulak kau mengata kerana dia Malaysia xbolos…player football gitu la..ada time up ada time down..

          0

          0
        • Anonymous says:

          cntek betul lueniey nie..kulit mulus putih bersih,tutup aurat plak lagi mmg sempurna dah luaran 2..bini mat yo muka dah bengis perangai plak xserupa org..harap2 boleh berubah jgk laa biar manis 2 ade klau x kat muka kt perangai manis sikit 2 pn ok lahh…

          0

          0
        • kura_kura says:

          sian kat Leuniey menang kalah itu ketentuan Allah. …kita hanya merancang.. suka sangat tengok muka dia yg menyejukkan pandangan “_

          0

          0
        • Lofa says:

          Kelas sgt ker perempuan nie ? Jejari runcing lagi Vogue , Curlasttt , dan cantek dari ko lah !!

          0

          0
        • zorro says:

          kelasss sgt dr jejari runcing tu..bini apek xde la meroyan..bercinta ngan apek pun xde la heboh 1 malaya..citer kt blog la ape la..bila dah clash kan malu 1 malaya..bini apek lg lawa dr jejari runcing tu..dah pakai tudung molek2..xde la on off mcm jejari runcing yg ko kate kelasss tuuu..

          0

          0
      • ape-ape je says:

        Leuniey mmg friendly..xsombong w/pun asal-usul org berada..bini matyo xtau mana la dikutipnya,kenal kejap pastu kawen…jumpa masa naik flight kot…keh3

        0

        0
      • fazi says:

        haah2…setuju dengan ko buby bummpy. muke da la apo ado…perangai pn failed..xde ape yg nk dibanggakan…huh…tp ape pn sy tetap sokong JDT…:D

        0

        0
      • save bajet says:

        cantiknya leuniey.. semoga istiqamah dalam melakukan kebaikan dan sentiasa berusaha untuk menjadi lebih baik :)
        * very2 like your two big eyes..hehe

        0

        0
    • Anonymous says:

      cntik leuniey..hehe
      semoga dapat anak yang soleh/solehah nanti ye ;)

      0

      0
    • sofea says:

      suka tgk apek dan leuniey. sweet couple! semoga segalanya dipermudahkan dan bahagia dunia & akhirat.amin.

      P/S: utk bini mat yo..ambik lah leuniey ni sbg idola awak…jadi bini org terkenal adalah utk menyenangkan suami bukan utk membebankan suami.paham!!

      0

      0
      • minah jembu merah biru pasti gerek says:

        sudah lah ngan bini mat yo tu ! tah mana punye mat salleh sesat yg mat yo dh gi pungot pon tk tau lah !! kalau kt rumah tah macamana gak Nye prangai dia kalau dia maki hamun mat yo ! jangan2 orang yg jenis duit gaji lima sen pon tk boleh kurang ni n mesti ATM card si lembu ni yg pegang…mat yo main bola macm nk mampos hempas pulas tapi tk boleh tengok duit huhu Al maklom lah huhu bwekkkkkkkk !! lov u lunieyyyyyyy….hope anak u kt dlm perot tu boy hehe…….

        0

        0
    • Olga says:

      JANGAN JADI MCM BINI MAT YO SUDAH

      0

      0
  2. elia bekas tunangan KFCM says:

    dia ni aku tak nafikan memang cantik berbanding aku.. ternyata apek tak silap pilih daripada pilih aku.. ternyata leuniey sungguh bertuah memiliki my kfcm…. dahlah bertudung sekarang.. rambut pun lurus berbanding aku…. makin cantik berseri2.. tahniah!~

    sentap dari saya,
    elia tidak lagi runcing. sobs.

    0

    0
    • Nurul says:

      knp bila isu pasal KFCM atau isteri dia kuar mesti org kaitkn dgn elia (jejari runcing) biar la mereka dgn sejarah idup lps past is past so stop la… apek tu lelaki elia tu perempuan cian kt dia… rasanya mereka po move on untuk hidup lbh baik…

      0

      0
  3. kak ketum says:

    aku 1st-pondan2 smua sorry yer

    0

    0
  4. moga istri mat yo insaf says:

    muka comey pkai tdung kdut pon stil cntek kn…may Allah bless this couple always

    0

    0
  5. soffy aidura says:

    cantiknye leuniey……dah bertudung lg cantik…. bertuah khairul fahmi dpt isteri yg cantik & MENUTUP AURAT.

    0

    0
  6. gadis simpati says:

    tahniah…….. :-)

    0

    0
  7. Kak Bedah meletop says:

    makin ari makin comel bini si apek ni. jgn jd mcm bini matyo udah le. meroyan tak tentu psal.

    0

    0
  8. SUKALEUNIEY says:

    saya suka sgt tgk leuniey..comel sgt2..

    0

    0
  9. Pilih kasih says:

    cantik btl le si lee u ni ni….makin berseri plk bila prgnant…

    0

    0
  10. mak c kina says:

    pd awl nye aku xminat kapel ni…mgkn sbb mse mule2 dorg kwn tu mcm annoying skit…tp ble dorg dh khwn,nmpk sweet sgt..dorg pn xla over xpose…so semoga berbahagia la ye…semoga leuniey n bb pn sihat2 selalu..

    *1st time bawak bb aku tgk bola mse umo dia 6bln…

    0

    0
  11. marsha londeh says:

    harap baby bile besar nnt gigi x beterabor mcm bapaknye

    0

    0
  12. Perasan says:

    Stop taking selfies! Honey, you are just coming across as a narcissist. Geli…

    0

    0
    • KLCC says:

      aiii suka hati dia la nak selfie ke nak jadi narcissist ke. ko ingat ko sape nak suruh 1 donia ikut ckp ko. dah dia cantik dia nak amik gmbr sendiri pon biar la. haktuih! dasar manusia pendengki!

      0

      0
  13. saya says:

    6+5=11
    Cantik Leuniey ni, moga bahagia ngn Apek, jd isteri yg solehah ye..mst cute ank diaorg nnt..
    To Apek, men bola jgn ksi bolos, InsyaAllah leh tumpaskan JDT nnt,
    Gomo Kelate Gomo..

    “Sy xbodoh, sy xbodoh, laki dayus, laki dayus”… peacee….:-)

    0

    0
  14. Anonymous says:

    “Apa pun Abang Nara nak nasihatkan agar Leuniey tidak menonton perlawanan kedua antara JDT dan Kelantan nanti. Takut-takut naik pula darah melihat aksi penuh mendebarkan.”
    >>hahahaha xleh bla la ngn nsihat nara ni…nasihat yg amat bertauliah..kompem la tgk..live kotnye..hehehe..
    sies dulu xsuke ngn leuniey sbb pk die prmpas..n ngn pkaian die tu..tp tu dulu la..skang aku suke ngn psngan ni..lagi2 leuniey dh berubah..aku igt c sape name ex fahmi elia jejari runcing kn die xfree hair..nahhh ambik skali free hair aku igt die spupu spapat alleycat dah…apedaaa on n off bertudung…igt die berhijab full..lpas pd tu aku xkesian kn die dah..aku lg suke fahmi n leuniey..^-^

    0

    0
  15. lini says:

    bersihnya gebu licin kulit muka dia..apa yg dipakainya ek

    0

    0
  16. testing je says:

    taniahhhhhhhhhh

    0

    0
  17. key Pop says:

    c leuniey ni mmg bagus adabnya..
    jauh panggang dari api banding ngan bini c “rakaman video sekutiri dayus amik kau kena saman dengan majikan pak guard” tu…

    ini la yg org bilang “cantik rupa cantik akhlaknya..sedap mata memandang..bertuah apek”

    0

    0
  18. cayang says:

    harap apek blh bimbing isteri.. cantik sgt leuniey ni… tp lagi cantik kalau semua wanita bertudung dpt berpakaian dan bertudung mengikut ajaran Rasullah. tutup aurat seperti yg sepatutnya. ye la.alang alang dah bertudung kan..harapan sy pd kaum wanita yg bertudung..sgt berharap supaya kita dpt menjaga imej Islam itu dengan bertudung dan berpakaian seperti yg sepatutnya. ini bukan kutuk ye…jgn slh paham..tp sekadar reminder sesama Islam supaya menjaga imej tudung itu sdri… so, chill ya… peace no war..

    0

    0
  19. malisa says:

    mula2 x suka sgt leuniey sbb mcm gedik2 sikit dan seksi .. tp suka leuniey lps dia kawin dan lebih bagus leuniey dari ex gf apex si dahlia teck yang sgt sosial x hbs2 clubbing je tau.. sampai apex pun hidup macam lupa daratan.. fyi bukan leuniey perampas apex dari elia jejari runcing tapi si dahlia teck.. skrg suka tgk leuniey lps tgk dia masak utk apex lps kawin x ingat show tv apa.. so leuniey ni pengembali apex kepada hidup yg normal dari dahlia teck..

    0

    0
  20. Anonymous says:

    lagi suke tgk kapel nie dari che ta ngan si zain tu…

    0

    0
  21. senah says:

    cantik betul dia ni bertudung/tak mmg cantik.. tgk muke pn tau hati dia ni baik ke tak xyah jeles sgt la bag lv dia tu. ko g la beli kt uptown

    0

    0
  22. yanto says:

    Cntik memang cantik tp suke beno bgambar bajet comel…die ni 2nd lepas dato’ siti…

    0

    0
  23. […] gol Kelantan ini Pasti Leuniey dan Apek semakin teruja menanti kehadiran cahaya mata pertama Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Berseri, GAMBARKandungan, Leuniey, Membesar, […]

    0

    0
  24. beruang says:

    mmg luni ni lawa,aku minat kot tgk dia dr awal dia muncul walau ada tdg ke xde tdg…xde la nak label dia gediks ke apa…mmg dia mcm tu,ayu je

    0

    0
  25. ZieZiey says:

    Leuniey mmg cantik…dan budipekerti die lg cantik….baik dengan org ramai

    0

    0
  26. layann aje la.. says:

    leuniey ni memg ade jual produk kecantikan kn? klu x silap la.. so sape nk tau camne die jage kulit die, pakai la produk tu.. mane la tau, untung sabut timbul..

    0

    0