Written by AbangNara | November 8th, 2012

Abang Nara pasti ramai pembaca BeautifulNara ialah peminat Coolblog. Abang Nara tak pernah makan tapi ramai yang berkata Coolblog sangat lazat. Teringin juga nak cuba tapi masih belum terjumpa kiosk Coolblog ini ketika berjalan-jalan.

coolblog heliza

Yang terbaru, pihak Coolblog telah memilih Heliza Helmi selaku duta produk mereka. Ini satu pemilihan yang sangat bijak berdasarkan imej Heliza yang bersih, comel dan cute. Pastinya jualan Coolblog akan melonjak naik lagi selepas ini. Paling cool lori penghantaran Coolblog turut ditampalkan muka Heliza.

coolblog heliza

4 keping gambar Heliza Helmi selaku duta produk Coolblog dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Coolblog.

coolblog heliza
coolblog heliza
coolblog heliza
coolblog heliza

p/s: Ada plan nak gi korea next year?? Deal terbaik Abg Nara rasa so far… Lawati FB dan LIKE pelangibonda utk package terbaik dari ladang!

Baca Yang Ini Pulak:-

108 responses to (6 GAMBAR)Heliza Helmi Ialah Duta Coolblog

  1. dara sunti says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 98 Thumb down 111
    • Anonymous says:

      memang mata die besar dan cantek pown…..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 86 Thumb down 47
    • milah says:

      dia mmg cantik pun, tak payah nak perasan cantik. awk tu yg perasan hasad dengki kat org..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 64 Thumb down 22
    • joyah says:

      ye heliza.. anda memang cantik…

      tapiiii..please la jgn bajet cantik.. buat muka bajet cantik mcm bdk2 perasan kat FB..bajet kiut la tu..

      ce, belaja senyum mcm irma hasmi, suci murni jek senyuman ikhlas dia…natural cantik tak payah buat2 muka bajet gini..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 92 Thumb down 22
    • fariz says:

      dara sunti, ko jeles ke?
      aku sbg lelaki, nak je ade bakal isteri mcm heliza ni..huhu
      menutup aurat, klu pki tdung pun menutup sume.. bju lengan panjang.. suke tgk.. cantik pun cantik.. manis je.. bwk blk jumpe mak msti mak trus approve buat menantu

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 19
      • dara sunti says:

        cube ko tgok fb dia
        muncung mlut mcm duck
        mcm tu nak wat bini???

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 35
      • anon says:

        kalau die wat mulut mcm mulut duck ade masalah ke nk buat bini? drp kau yg rupa belum tentu mcm apa tp mulut mcm longkang..kalau org cantik dan berimej bersih xde masalah langsung bg aku jadi duta apa pun..mata die mmg besar n plus mmg die pakai lense yg besarkan mata.so ade masalah ke?sumer org berhak utk kelihatan cantik kan? kalau die suke besarkan mata pun apa masalahnya..sama gak ngan kau yg makan twisties sampai terjuih2 mulut…twiesties je kotttt…dasar busuk hati mmg xleh pergi jauh la..

        btw aku semakin suke ngan heliza skang instead of heliza af.. :)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 59 Thumb down 16
      • fariz says:

        mnjwb prtnyaan dara sunti, yup aku da tgk fb die.. aku x kisah..xde nmpk gedik pun.. aku suke.. sopan, plg best suke tgk die pkai tudung, labuh menutupi, baju pun x ketat, n slalu bg kata2 positif, share psl ilmu.. insyaAllah, bakal isteri solehah yg mmpu mnjga aurat & diri

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 13
      • Anonymous says:

        dara sunti ni jelez sbb x de sapa nak kt dia sbb mulut macam longkang..
        bhabhabha

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 4
      • duckface duckface!!

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
    • Markonah says:

      Dia mmg cantheeeeeek okeyy! mata besar semulajadi, kulit putih mulus & natural beauty gitewwww..xyah nak mekap2 segala..ko tu yg dengki.. boo

      Hot debate. What do you think? Thumb up 27 Thumb down 18
    • adaakukesah says:

      seswai sgt2…tah2 dara sunti jeles sbb xdpt nak jd duta coolblog sbb muka hodoh sgt..hahahah…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 5
    • husna says:

      boleh tak semua orang klu nak komen tak komen pasal bajet kiut..besarkan mata semua..balik2 ulang komen tu je yg korang tau psl heliza..pada aku dia mmg comel cute dan mata dia mmg besar cuma bila pkai lense nmpk lg besar..anugerah Allah ape korang nak kutuk2nya…ish3

      Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 10
      • dara sunti says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 36
      • hafiz says:

        sweet je heliza ni..
        mmg cantik luar x mnjamin cantik dlmn..
        tp skurang2nye luaran die dah jaga mengikut syariat..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 4
      • Anonymous says:

        kesian kau dara sunti kenal2 ngan org2 yg kau ckp tu..tp itu lebih baik drp dua2 luaran dan dalaman x cantik mcm kau tu..haha

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
      • cik anon says:

        dara sunti…ko xde hak pn nk menilai sikap dalaman org…ko ni dok berjiran dgn die ke…xde spe yg agung2kn die kt cni…just org2 kt ats 2 meluat dgn cre ko komen…so…sblm ko nk ckp heliza tu mcm2 btter ko tgk diri ko kt cermin…klu rumah ko xde cermin meh aku sponsor…nk mengata org xbrtmpt tp xtau nk tgk dri sndri…xsdar diri…ht ko lagi busuk la weyh…buat malu nk menyalak kt cni la…so…sukati die la die nk wat rupe bntuk muke die cmne…nk wat mata beso ke…ade gne duit ko ke???so…behave urself…nyampah mak nengok ko ni la nak oi….

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
    • ~Arisa~ says:

      Sori la klu ayat sy sdikit kasar..tp awk sape yer dara sunti?pemilik kuasa pencipta ke?ske2 nk bg bad comment tentg kejadian tuhan..awk xde ape pn yg blh membenarkan awk berkata buruk pd org lain.Klu awk xske,awk xplu nk komen..awk sndr dh buka keaiban diri awk.Xmalu ke???manusia mcm awk ni la org yg sndr rugi tau x?sy bkn baik,i am nobody..tp sy jgk manusia biase mcm awk..begitu jgk dgn mane2 artis.Stiap org ade kurg dan lebihny.Doakan adalah lebih mujarab tuk awk dr mgata yg xbaik psl org.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 4
    • Anonymous says:

      kau tu lg lah x cantik…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 26
      • senyum says:

        ape lah masalah ko neyh kak cham oii~
        suke sgt bashing orang len,
        memang tu ke keje kau??
        mengutuk org dsbalik screen komputer kau?
        itu je yg kau mampu?
        get a life!!
        #smoge diampunkn dose2 kau :)

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

      minah jambu bekenan betol kasot yg heliza pakai tu….heliza beli kt mana? ha ! kalau tudong cm ni heliza pakai cantek cute skali comel……n make up pon tk tebal….jangan jadi macm pompan yg eksen alim tu yg rosak kn program masak memasak yg di kate kn menipu penonton tu make dia macm tepong gomak !!

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

        maksud minah jambu make up dia macm tepong gomak !!! tapi make si heliza minah jambu suka tk berape tebal….so sweet je..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • miss oppssss says:

      kalau Heliza x sesuai, pilihla Nabila Huda jadi duta Coolblog… Boleh posing dgn air coolblog pakai baju ala2 x cukup kain….

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • Kurus says:

      aku suka pulak! gambar heliza tiru kartun coolblog tuh..
      so cuteee… mata sama je dgn kartun tu
      satu pose je kureng sket (pink purple).. yg diri kt tepi.. kalu dia buat gaya
      brdiri macam kenyang tp nk juga minum tk nk lepaskan botol besar tu.. tntu best..hehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ain says:

      hai ka haliza

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. minzy2NE1 says:

    comel nye

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 7
  3. cute says:

    bukan mata dia memang besar ke??

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 19
    • PuanOnew says:

      anak mata kot yang sengaja dibuat besar

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 7
      • Anonymous says:

        xde masalah pun,..skang pun sumer org sibuk pakai lense yg besar tu n mmg hasilnya org cantik bertambah cantik,so xde ape masalah kan?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 13
      • PuanOnew says:

        kenapa nak pakai lense besar tu?
        kalau semulajadi tak nampak cantik ke?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
      • Anonymous says:

        anak mata die da besar..da cantik..kalau tambah lense tu bertambah cantik..sama jugak ngan cik puan kenapa keluar pakai bedak,pakai baju cantik, kalau pakai kain batik xnmpak cantik sgt ke?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 10
      • PuanOnew says:

        kalau puan keluar, puan tak pakai bedak..
        baju pun ala2 yang hado je..
        tak mekap pun..
        mata puan sepet, tapi takde pulak rasa nak pakai lense nak bagi besar dan cantik..
        kenapa mata dia dah besar dan cantik nak buat lagi besar lagi cantik..
        puan tanya je, puan bukan kutuk dia pun..

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        puan bertanya xde sape marah pun..sy cuma menjawab je…kalau puan xpernah pakai bedak sy xtahulah plak..tp kalau saya,sy pakai bedak utk keyakinan diri sendiri…knapa?kalau x pakai xcantik ke? kalaupun kita xnak kelihatan lebih2 didepan org lain kecuali suami kita janganlah sampai org nampak kita selebet..xbagus tu..semua org berhak utk cantik puan. sama jugak kalau kita g interview,walau kita berjerawat,kulit gelap skalipun sekurang2nya kita da usaha utk tampil menarik.

        tp sila la merias di rumah ye puan..mata suami kita,kita kena jaga,,nt die g cuci mata kt lain ssh kita puan :)

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
      • PuanOnew says:

        baiklah puan akan merias..
        tapi puan harap bakal suami puan nanti terima puan seadanya seperti mana dia terima puan masa dia berdating dengan puan yang tak mekap ni macam tu lah lepas kahwin juga..
        hehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        puan belum kawen ke?alahaiii puan..xpayah la berdating sgt puan..kawen je cepat2..leh dating lam umah..berkat..

        kalau sebelum kawen xmerias lepas kawen berhiaslah..mane tahu itu lebih bak utk anda…

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • PuanOnew says:

        puan belum kawin lagi dan masih belum ada sape2 lagi..
        hehehe
        dating pun tak..

        baik2 :)

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  4. cute says:

    bukan mata dia memamng besar ke?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 12
  5. ARASHI says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 19
  6. missnaxyra says:

    wow..cute!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
  7. NGORATABAHKAU says:

    Heliza ni suka buat-buat muka comel and suka bulatkan mata dia tu. Agak annoying jugak ah sebenarnya. Apa-apa pun, CoolBlog biasa-biasa je. Sedap lagi Chatime.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 9
    • Lina Mahmud says:

      Setuju, I prefer Chatime & Okinawa tea. CoolBlog ni kurang sedap huhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        aku xpenah minum coolblog bg aku chatime pun xsedap..klu chatime lg sedap maknanya xsdap la ni

        Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
      • Anonymous says:

        coolblog mahal giler, anak2 buah aku suke pau aku blanje dorang coolblog huhuhuuu melayang RM dlm dompetku waaaaaaa

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
      • ada aku kisah x? says:

        aku suke bonjuk tea kt jln tar :))

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • hunny says:

        ye memang coolblog x sedap langsung.. i penah minum sekali rasanya mmg x sedap..i bukan nak mengata but jujur i ckp rasanya buat i xde selera..harga boleh tahan mahal..eeemmm

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  8. ARASHI says:

    Kawaaaiiiiiiiiiiiiiiiii~

    ErKkkk…

    CoolBloG HALAL Kew?!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 8
  9. Ani Dahlia says:

    Heliza lagi chowmell dari kakak hakuw

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 10
  10. eiyda says:

    heliza comel

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 9
  11. adam.alhendra@gmail.com says:

    ko biar betul nara xpenah jumpa coolblog? ko duduk ceruk mana?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 1
  12. Anonymous says:

    “Abang Nara tak pernah makan tapi ramai yang berkata Coolblog sangat lazat”

    nara… cool blog ni minuman la bukan makanan…. apsal lak sebut makan….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 1
    • 12345678098754335 says:

      Aku baru nak cakap benda yang sama mcm kau, hahahahh :DDD. Coolblog ni sejenis minuman ya Abg Nara bukan makanan. Maybe Abg Nara maksudkan ‘makan’ pearl yg bijik2 tu kot.. ;p

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
      • belacan bako says:

        hahaha , aku pun br nk tego .. aduii..diminum lah bkn dimakan ..hohoho

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  13. abg nara~~nara ke??? says:

    coolblog sejenis makanan~~~ hahaha.. rugi nara tak sempat nak jamah..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  14. aku lah says:

    chocolate smoothies dgn pearl sgt lazat tau bang nara..bukan makanan..tp minuman

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  15. Anonymous says:

    FYI (expecially hok ngumpat2 kat atas tu )
    1)Dalam Rancangan Ejen Halal, CoolBlog ni adelah satu2nya bubble tea yg mendapat pengiktirafan halal oleh JAKIM.

    2)And heliza buat2 comel atau tak,dia tetap nampak comel yg natural.

    Tengkiu…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 7
  16. putihkaseh says:

    apa lah korang ni, patut lah x dpt jadi duta apa2 pun, dia bergaya cam tu sebab company tu suroh, x kan lah nak buat iklan nak dok macam patung jer or nak control ayu …. nanti ko org cari company yg buat iklan tido, x yah buka mata, x payah senyum, pejam jer …… irma tu pulak cam kerang busuk, dok tersenyum jer, cam dia sorang jer dpt laki hensem, control lah sikit, dulu masa kawin Sheikh Muzaffar kwin, wife dia dok tersenyum semua org complain, klau irma x lah korang bising ……

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 11
    • Anonymous says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 18
      • haha says:

        aku rasa, tak perlu berbagai sangat..
        takpe x cantik di mata manusia, janji cantik di mata Allah dan di mata suami irma..
        tak perlu lah ko nak mempertikaikan cara irma memakai tudung..
        janji menutup aurat, tak gitu? :)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        betul..sy ckp kurang kejelitaannya..bukan x cantik…fesyen2 heliza diana amir n yatt tu pun bukannya x menutup aurat…xde ape masalahnye pun..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
      • miss oppssss says:

        Cantik di mata suaminya lagi JAUH ELOK dari cantik di mata kamu! sekian…

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  17. Coolblog perisa honeydew milkshake sedap!!! says:

    ” Ini satu pemilihan yang sangat bijak berdasarkan imej Heliza yang bersih, comel dan cute.”
    Encik Nara, comel dan cute tu x same ke??? xder perkataan lain nak buh ekk…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  18. miss wawa says:

    Abg nara ni tunggu dapat free kot..asyik2 ckp blm sempat la,tk kesempatan la..jgn marah abg nara..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  19. ayam says:

    aku dah jumpe die kt luar.die mmg dikurniakan anak mata yg besar.mata dia mmg cantik.lg satu.die x mekap pn mmg da cantik sbb dia putih n awet muda.bia lh korg nk kutuk die.korg da tgk ke fb die? die da pkai tudung labuh taw.so mmg patut she’s being role model for youngters

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 8
  20. jimmy says:

    tak beragak abg nara kate tak jmpe kiosk coolblog.. belambak kot… ke tak penah bwak anak bini jalan nie..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  21. ain says:

    Chatime mahal la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. kat says:

    muslimah sejati tak kan bergambar dengan posing gedik atau dibuat2 dan menarik perhatian lelaki2 bukan mahramnya.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      abes kau nk suh ustazah norbahyah ke jadi duta? talk to the mirror pls..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
  23. esparanza says:

    comel ka x comel xkisah sangat. ak nampak ok ja. yg jdi isunya, kejadah dia pakai spek xdak cermin?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  24. filia says:

    dah heliza jadi duta, takkan nk hodoh je kot? dah dia memang comel, takyah lah nk jeles.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  25. Iphoneuser says:

    1. Pakai sesuatu yg merubah ciptaan Allah swt adalah haram, tak kira nmpk kiut atau baik, tetap HARAM
    2. Chatime x dpt halal, Requirement JAKIM , 50%pekerja mesti org Islam, Chatime semua pekerja Cina, jd elakkan minum..
    3. Irma Hasmie pula dikatkan, dia senyum pun salah?
    4. Bg saya sesiapa yg menutup aurat, jaga akhlak, sopan & tidak terlaly expose itu lebih baik, wallahualam..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      contact lense x merubah apa pun ciptaan Allah…ia hanya sementara..bkn nya dia cabut anak mata asal n tukar ngan lense pun..plus die mmg rabun kan..so konsepnya sama dgn pakai cermin mata..knapa pakai yg besar? cermin mata pun ade mcm2 saiz kan?jgn prejudis sgt..diri sendiri masih terumbang ambing.sekian.

      bg komen no.4 i totally agree with u. kalau itu bg anda, jadikan diri kita dulu mcm tu..jgn harapkan apa2 dr org dr industri hiburan..sekurang2nya dia berusaha utk menjadi lebih baik drp sebelumnya.. kita pun xkan nk berada di takuk yg sama..komplen je pandai?ubah diri sendiri dulu..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • Iphoneuser says:

        Sblm anda comment juga, baca dgn teliti, saya tidak kata pakai contact lense itu haram, saya kata mengubah ciptaan tuhan itu haram! Pakai contact lense itu harus, sbb membntu melihat, tp pakai contact lense yg membuat mata lebih besar? Wallahualam..tanya iman..
        Haram tetap haram, mungkin lebih baik dari dulu, tp lebih baik bukan betul bukan?

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  26. sara says:

    bosan la dia ni. seriously

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  27. baby_BAP says:

    org cantik n baik cam heliza pun ramai yang dengki..dasar melayu tak pandai dok diam..asyik komplen jer memanjang..mcm ko tu perfect sangat…Heliza you’re very cute n miut…just ignore the stupid haters key..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  28. Anonymous says:

    TERUS TAK JADI NAK MINUM!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  29. stella says:

    coolblog ke apa ke .. yg lg sdp sweet cool dan cool city …cappucino+peppermint+pearl milk tea …hnya d sndkn .. kekeke …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. maria clara says:

    apsal la minah ni suke sangat buat mulut itik…puiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. alibaba says:

    minah bajet comel….uwekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  32. akulah says:

    comel betul heliza,kalau nk tau mekap dia ni member akulah (chinese) yg solekkan dia..mmg comellah dia ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. miss oppssss says:

    Mata besar pun nak dengki….. Kang kalau pilih Nabila Huda jadi Duta Coolblog, cmnalaaa agaknya?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. mak c kina says:

    adoi la nara…aku yg dok kg pn slalu jumpe cool blog ni…pekan kt tmpt aku tgl ni pn dah de coolblog ni…ko ni xkuar rmh ke?…tp mmg btl la tu,mahal skit dr air pearl yg lain…

    *p/s : ello nara,sblm aku jumpe brand coolblog ni,dah byk brand lain jual la…fyi,aku yg kenalkan pearl ni kt cousin aku yg dok kt kl tu…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  35. eryka says:

    heliza memang cute n comel tp coolblog x sdp la..just manis jerk lebih..last month ku tman adk ku bli kt time square,pkeje rmai tp service slow gile.. ramai org bising n x jd beli..sdp g chatime..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. sakura says:

    mmg sdap pn..sy suke sgt..lg2 ade buble tu..kenyal2 je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • fafau fresss says:

      nara ni bodoh…!kampung!!atok aku pon pernah minum coolblog nie…
      bodoh punya nara………!!!!!!!!!!!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  37. Pepito says:

    dah taksedap mahal lak tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. mak bedah says:

    SOOOOOOOOOOOOO USTAZ USTAZAH BN SEKALIANNN……………..APE PALK HUKUM “MUSLIMAH” MACAM SI HELIZA NI BILE WAT MUKE CUTEEEEEEEEEE MULUT MUNCONGGG SEBATU TU??? TABARRUJ KE TAK TU? MELAMPAUI BTAS KE TAKKKKKKKKKKKKK..AURAT TU LUAS MAKSUDNYAAAAA..CANTIK TU SUBJEKTIF. ADA FAHAMMMMMMM???

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  39. FARAH says:

    I LOVE HELIZA.. BEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEH

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  40. FARAH says:

    123…..
    123……
    123………
    X Payah gaduh2.. x payah dipertikaikan lagi.. Heliza mmg cantik.. Sungguh cantik ciptaan Yang Maha Esa.. sejuk mata memandang..kalau stress, tgk wajah si manis Heliza nie.. mesti hilang stress.. kalau x caya, cubalah..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • farhan cbr says:

      ko ape hal..? sibuk je dengki ngan orang.. biar lar dia.. nk buat muka duck face ke, manja2 ke, bajet cntik ke.. ape kau nk bising? heliza ade susahkn ko ke? ade dia mintak duit ko utk buat cmtu.. ko pandai2 fkir lar.. x perlu nk susah2 cri kesalahan orang, mudah2 nk tunding jari kt orang.. satu jari telunjuk tuju kat orang, empat jari datang dekat ko balik..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. Anonymous says:

    Setahu saya ruangan ni adalah utk memberikan comment tntang coolblog ttapi mgapa byk comment2 yg diberikn lbh kpd dutanya & bkan productnya? Pd pndpt sya mnuman coolblog ni mnepati citarasa sya & sdap skiranya kita pndai memilih prasanya, dr segi hrga tu normalah klau order yg plbgai kndungannya tentulah ianya mhal, itu hnya pdpt & pndangan dr sya shja…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. mak cek says:

    Harap2 masa minom tu baca bismillah. Aku tengok dia terus ngap makanan tak baca bismillah dlm rancangan halal antarabangsa tu. Baca dalam hati kot?!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0