Written by AbangNara | May 7th, 2014

Gembira Abang Nara melihat gambar-gambar yang dikongsi oleh Fiza Elite menerusi akaun Instagramnya. Walaupun baru sahaja bercerai dengan Adam AF, Fiza kelihatan ceria dan gembira di samping anak-anaknya yang tercinta. Apabila bergurau dan meluangkan masa bersama anak, sekurang-kurangnya Fiza dapat melupakan kisah sedih yang terjadi kepada dirinya.

fiza elite

Walaupun begitu, ada beberapa komen daripada pengikut Fiza di Instagram yang meminta Fiza supaya tidak keluar berjalan-jalan dan lebih menghormati tempoh edah yang sedang dilaluinya. Abang Nara tak pandai nak komen sebab tak arif mengenai bab-bab edah ini. Namun rasanya sudah pasti Fiza meminta kebenaran Adam untuk keluar bersama anak-anaknya sendiri.

fiza elite

Semoga Fiza akan terus ceria dan dapat melalui fasa sedih ini dengan hati yang lebih tenang. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa gambar Fiza dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: 17 belas tangga tercantik di dunia

fiza elite
fiza elite

fiza elite
fiza elite

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

104 responses to (6 GAMBAR)Fiza Elite Luangkan Masa Bersama Anak-Anak Selepas Cerai Dengan Adam

  1. juju says:

    anak2 nk sgt kot kuar jalan.. kot ye pon x yah la uplod gbr..

    0

    0
    • Datin K says:

      anak dia yang baju merah cun muka macam mix. anaknya yang baju hitam biasa2 je muka melayu.

      0

      0
      • Fahrin Ahmad says:

        whatever la, aku suka tengok pemakaian dia,
        cantik weh fiza..

        0

        0
        • mutiara says:

          makin cantek..ayu je..bila bertudung..berseri

          0

          0
        • zaia says:

          anak dia gemuk macam badak sumbu kat afrika

          0

          0
        • bikinini bottom up says:

          5 + 9 = 14
          ko mane tau komen pe cantik buruk ke ape ko komen pasal bola liga super da le mat fahrin weh dada ko tough gila aku jeles hakpuii…

          0

          0
      • Neelofa cute says:

        salah ke dia nak upload gambar,
        komen korang cam bgang la..

        0

        0
        • ais says:

          dia kan dlm edah.. so bila keluar n uplod gbr mula la timbul fitnah.. ko yg bangang sbnarnya

          0

          0
        • siti says:

          wanita dlm edah tdk elok keluar rumah.. ni dh keluar jln2 pstu uplod gbr plak lgi la org duk mengata.. mcm org bangang perasan cute

          0

          0
        • benci kau says:

          oi neelofa cute.. rajinnya ko duk like comment sndiri berkali2 n unlike semua coment org

          0

          0
        • apokalis says:

          erra pajira dalam eddah pelok2 laki orang ape cer?
          yang nie kuar dg anak ja pong!!

          0

          0
        • din says:

          Yup ak setuju ngan ‘neelofa’…ape masalahnya dia upload bergambar ngan anak sendiri…takkan tu pun salah…timbul fitnah apenya dik oiii.mazhab mana ko baca ni kalo kluar ngan anak sendiri timbul fitnah?..get ur life please….kalo korng x cantik mcm fiza, at least cantikkanlah attitude tu…betullah kata che ta letak gambar apepun org tetap mengata…

          0

          0
        • Jimbo says:

          Nah ayat alQuran pasal iddah. Jangan ngengada nak unlike kalau tak setuju.

          Dalam Surah al-Talaq ayat 1, Allah SWT berfirman yang bermaksud:

          Wahai Nabi! Apabila kamu (engkau dan umatmu) hendak menceraikan isteri-isteri (kamu), maka ceraikanlah mereka pada masa mereka dapat memulakan `iddahnya, dan hitunglah masa `iddah itu (dengan betul), serta bertakwalah kepada Allah, Tuhan kamu. Janganlah kamu mengeluarkan mereka dari rumah-rumah kediamannya (sehingga selesai `iddahnya), dan janganlah pula (dibenarkan) mereka keluar (dari situ), kecuali (jika) mereka melakukan perbuatan keji yang nyata.

          paham tak maksudnya tu?
          tak boleh keluar, melainkan kalau dengan keizinan suami bolehlah. rujuk website islam.gov.my dalam link wabsite tu.

          0

          0
      • Aaron Aziz says:

        salah ke nak keluar,
        tapi kalau anak dia ajak camna..
        takkan nak kurung dalam rumah je..

        0

        0
        • iya saya says:

          ada tempohnya ‘iddah nie..bukan slama2nya x bolh kluar umah..ia wajib bagi perempuan yg telah bercerai atau pon kematian suami..

          0

          0
        • hmmm says:

          dah hukum kata haram tu haram la weii… ni la masalah org islam melayu.. yg betul2 ikut psal haram ni bab BABI je.. yg lain leh consider… sedeyh la korg.. pd p konsert jom heboh, pi dgr ceramah UAI la wei… blajar agama tu fardu ain

          0

          0
      • Wawa Zainal says:

        comelnya anak-anak beliau, moga menjadi insan yg soleh..

        0

        0
      • kambing gurun says:

        anak dia yg baju merah tu ikut Fiza.. yang baju hitam tu ikut muka suami dia yg first tu…

        0

        0
        • saya says:

          Sebenarnya, anak dia yg baju merah tu mcm muka ex-husband fiza.

          0

          0
        • ecececeh says:

          anak no 1 rupa ex hubby yg first, anak no 2 rupa ex hubby pun x, rupa fiza pun x.. tapi rupa erin malek… kuikui.

          0

          0
    • Mira says:

      saya suka sgt dengan suara Fiza waktu dengan Elite.. Suara dia memang power… tapi kenapa dia tak single album? Sayang sebab bakat dipersia-siakan… Mohon sgt komposer2 kat luar sana tolong celik sikit mata dan pasang telinga… Pilihlaaa penyanyi yang betul2 berbakat macam Fiza.. sayang sebab orang berbakat dipersia-siakan dalam industri..

      0

      0
      • One Direction says:

        kat Malaysia ni tak boleh tubuh girlband…nanti kena bash aurat lah seksi lah, boyband Malaysia pulak copycat One Direction macam Forteen tu…dah lah muka tak handsome, cuba tgk One Direction boyband paling famous macam mana style dorang..muzik dorang buat semua teen girl seluruh dunia histeria. Macam mana nak berjaya kalau asyik dgn style kampung.

        0

        0
        • Mira says:

          sorry… morryy… zaman aku BSB, Nsync, Spice Girl.. aku tak tahu pon sape one direction, ke two direction.. lagu pon x pernah main kat radio2 malaysia.. ape ke jadah nak histeria2

          0

          0
        • One Direction says:

          eleh pura2 tak kenal One Direction…seluruh radio main lagu One Direction, lain lah kalo kau dengar klasik fm..yer aku faham sangat kau orang tua. At least ambik lah tahu perkembangan muzik semasa….memang sekarang orang tengah gilakan One Direction.

          0

          0
        • Mira says:

          x tau nak ckp macam mana.. tapi terus terang cakap, band2 dari barat dah susah nak masuk Malaysia sekarang sbb byk bersaing dgn KPOP.. paling last berjaya kat Malaysia Westlife, itupun terpaksa bersaing dgn kegemilangan Hindustan kat Malaysia zaman tu..

          so kalau ko nak ckp one direction tu popular.. aku cabar laa, meh Malaysia buat konsert.. aku nak tengok leh tak challenge kumpulan Westlife.. show pon tak pernah buat.. ni kan konsert???

          buat lawak je laa… terima kenyataanlaaa

          0

          0
        • Noni suka jemput bawang says:

          Mira oh mira…kau ni dengar radio ke tak sebenarnya ??
          lagu one direction story of life banyak kali ulang kat radio kat Malaysia ni…tapi tak adalah sampai histeria mcm one direction cakap tu. Aku tak minat one direction tapi lagu story of my life aku selalu dengar kat radio…so aku tahu.

          0

          0
        • lady gugu says:

          LOL…dua zaman yg berbeza bergaduh…..aku bet Mira umur 30 lebih….One Direction umur belasan tahun.
          Westlife dgn One Direction tu sama jer cuma zaman yg berbeza.

          0

          0
        • zaia says:

          haha..One Direction dan Mira berentap mewakili boyband masing2…
          tak minat one direction tapi suka dengar lagu story of my life,what makes you beautiful, dan kiss you..huhu..

          0

          0
        • directioner here says:

          @Mira
          excuse me…kau kalo tak tahu diam, 1D tu sekarang tgk buat world tour and 1D tu blh kira baru lagi. Satu lagi kau ckp Malaysia tak putar lagu 1D….are kidding me ???? aku tahu lah kau ni stuck dgn lagu nostagia…tapi cuba kau usha carta radio..ada kot lagu 1D.

          0

          0
        • bigbang says:

          bodohnya bergaduh pasal boyband barat….nasib baik aku layan kpop… dasar pandang ke timur gitu……kahkahkah

          0

          0
        • pak cik bedah says:

          tak sangka pulak ada peminat one direction macam ni .. kewujudan kau pun one direction tu tak pernah tahu .. kalau dah tak suka semua pasal kat Malaysia berambus je la..buat semak je .. please minum racun anai-anai banyak untuk ketajaman akal anda .. dijamin 100%

          0

          0
        • jep says:

          budak ni gile ker? fanatik pun agak2la..ko berak taik ko pun bentuk 1 d ke?hehehe

          0

          0
        • macam kenal jer says:

          pak cik bedah, jep..orang sama dgn mira, mira tu hari tu time orang nak mengundi giler abis entry dia pergi SPAM guna nama yg sama….hari ni menyamar jadi org lain tapi kau ni sebenarnya mira. Kau ingat aku lupa dah kau

          0

          0
        • Anak Pak man telor says:

          Aku setuju dgn benda yang mira ckp
          Satu band tu hebat ke tak kita try tengok dia leh tak masuk
          Pasaran muzik USA
          One direction perjalanan mu masih jauh lagi
          Setakat ni rekod yang boleh masuk pasaran USA hanya
          Spice Girl , Kalau westlife ke Blue ke takat pasaran Asia je
          Aku nak tengok gak kot2 1D leh dapat tak
          Pencalonan Grammy

          0

          0
        • Miris says:

          Yg ni lawak..
          HAHAHAHAHAHHAA HAHAHAHAHAHHAA…

          0

          0
        • Anonymous says:

          yg kata one direction tak boleh masuk pasaran US tu memang ketinggalan zaman, baru jer One Direction lepas buat concert kat US, jumlah views video pun dari pelbagai negara. Asyik ulang tayang band2 yg dah lama apahal ? hidup tak ikut perkembangan semasa langsung.

          0

          0
        • BUNKFACE NO.1 says:

          hello….one direction tu ramai fans lah, bukan kat UK jer, US, Asia, Europe…
          alahai pak cik ..ni zaman teknologi internet, apa susah klik jer dah boleh tgk dan dengar lagu. lawak gak pak cik ckp tak boleh masuk pasaran Asia…ni tahun 2014 zaman teknlogi okeh, bukan one direction jer… kpop pun famous sebab internet lah. Cuba open sikit minda tu….jgn compare zaman westlife dgn zaman one direction…zaman westlife internet baru nak kenal dunia kot.

          0

          0
        • juy says:

          setelah 6 ,7 tahun menetap di europe..aku tengok ahli one direction nie biase -biase jek..yang penyanyi utama die lagih tak hensem ptuih!!

          0

          0
        • Anonymous says:

          x penting pon..

          0

          0
      • minah jambu merah biru says:

        skarang fiza dh bertudongggggg kau nk suroh dia melonjak lonjak lagi kt atas pentas huh ! kau nk suroh dia bual album? album lagu macmana yg kau nk suroh dia nyanyikan??????? suroh dia dudok rumah diam2 sudahhhhhhhhhh ! tk payah nk nyanyi2 lagi..jaga anak n besarkn anak gi sekolah sudahhhhhhh..

        0

        0
    • popox says:

      apa nickname fiza & adam di instagram ye ??

      0

      0
  2. pinka says:

    mmg pun.. sbb masa edah pakai celak mata & barang kemas pun x bole.. ini saya dengar masa ceramah agama..

    0

    0
    • QiQi says:

      tuh bukan masa edah Suami mati ke? xsilap la… betulkan..

      0

      0
    • Blueberry says:

      rasanya edah klu suami meninggal jer x leh berhias. tp klu berpisah hidup kena berhias kot2 la suami tertarik n blh la rujuk balik

      0

      0
      • zaza hanim mj says:

        Betul

        0

        0
        • hamba says:

          Berhias utk tarik suami.. bukan utk tarik suami br.. sbb tu disuruh berhias n duk diam2 kat umah.. bkn merayap xtentu pasal n upload gambaq kt tenet. ok msti ramai yg dislike.. lantak r ade aku kesah..

          0

          0
    • akusukadia says:

      saya agak awak salah dengar or awak dengar separuh jalan je kot ceramah tu…

      0

      0
  3. kenapa dia pernah join grup Elite yg bodoh yg bersama Abby Abibas.

    0

    0
  4. tijah says:

    Tingginya ilmu agama pinka

    0

    0
  5. rasa rasa la... says:

    fiza ni cantik..rasanye ni sekejap je single ni

    0

    0
  6. sotong hitam says:

    bersihnye muka dier……aper rahsia??

    0

    0
  7. Info Bersama says:

    Copy n paste dari http://www.islam.gov.my

    Batasan Hukum Semasa Dalam Tempoh `Iddah Talak Raj`ie

    Wanita yang sedang menjalani `iddah talak raj`ie mempunyai batas hukum yang perlu dipatuhi sepanjang berada dalam tempoh tersebut. Ini kerana hubungan atau pertalian perkahwinan antara suami isteri yang bercerai secara talak raj`ie masih wujud. Antara perkara-perkara yang perlu dipatuhi ialah:

    i. Haram menerima pinangan lelaki ajnabi.

    ii. Haram berkahwin dengan lelaki ajnabi. Jika perkahwinan dilangsungkan semasa dalam tempoh tersebut, pernikahan itu adalah tidak sah dan pasangan tersebut wajib dipisahkan.

    iii. Tidak dibenarkan keluar rumah kecuali dengan keizinan suami.

    iv. Tidak dibenarkan berpindah atau tinggal di rumah lain yang bukan menjadi kebiasaannya tinggal semasa masih dalam ikatan perkahwinan. Dalam hal ini, suami dilarang menghalau keluar isteri yang diceraikan, bahkan mereka wajib menanggung seluruh nafkahnya termasuk nafkah tempat tinggal. Ini berdasarkan firman Allah SWT dalam Surah al-Talak ayat 1 yang bermaksud:

    …Janganlah kamu mengeluarkan mereka dari rumah-rumah kediamannya (sehingga selesai `iddahnya), dan janganlah pula (dibenarkan) mereka keluar (dari situ), kecuali (jika) mereka melakukan perbuatan keji yang nyata…

    Namun, mereka dibolehkan keluar dan meninggalkan rumah tersebut sekiranya terdapat bahaya dan kemudaratan yang boleh mengancam keselamatan nyawa dan harta benda.

    v. Tidak boleh berkabung. Bahkan mereka dituntut untuk bersolek dan berhias kepada suaminya sebagai dorongan bagi membangkitkan keinginannya untuk rujuk semula.

    0

    0
  8. Cahaya Borneo says:

    kalu dah sundal tu sundal la juga, kawin cerai, kawin cerai..biasa la retis x da kualiti..

    0

    0
    • PagiPetangSiangMalam says:

      Boleh tahan mulut kau mcm gampang. Kang kau kena cerai baru padan muka kau, taik!

      0

      0
    • PagiPetangSiangMalam says:

      Mcm gampang jgk mulut kau eh. Kang kau kena cerai, baru padan muka kau, taik. Busuk hati berkarat lendir kau nih. Huh.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Ko fiza tunjuk baik ala ala ko saja yg baik tapi mulut ko sama dgn sepupu ko akak sahabat until jannah yg kempunan nak jadi retis tapi muka tak cute …

      0

      0
  9. Kak nab says:

    NARA ni komen da mcm dia ada nawaitu nk ambik fiza ni buat bini no 2 plak .!!!
    Hahhhaha
    Dulu abg leman ko pun cam gini la awal ceritanya kesian punya kesian pat bedah Karipap tu last last dia ada hajat nk ambik buat bini .. Dasar jantan Gatal !!!!

    0

    0
    • zaia says:

      habis kak nab setuju ke tak dengan hajat murni abg leman tuu?haha..

      0

      0
    • che ton tonggek says:

      Laa …abg leman nk kawen dgn bedah karipap ke…dgn ton tonggek pun abg leman janji nk kawen jgk..kak nab tak tahu ke…

      0

      0
      • Kak Nab says:

        Ton ko jgh gurau bab abg leman tu..
        Nanti dia pakai bomoh siam meremang bulu kau ton!!!

        Hakhakhakhak h

        0

        0
        • che ton tonggek says:

          Hahaha …dok eh ton lawak ja kak nab…jgn marah no…pis no wo…

          0

          0
  10. yan says:

    cantikk fiza.. sedap mata memandang tengok pemakaian dia. cantik sgt-sgt..

    0

    0
  11. YAN says:

    cantik fiza… sedap mata memandang tengok cara pemakaian dia.. cantik sgt2..

    0

    0
  12. Aneh says:

    yg komen guna nama retis tu.. fahrin ahmad, neelofa cute, aaron aziz dan wawa zainal tu org yg sama ke? beza post komen seminit je

    0

    0
  13. Senduk Beracun says:

    mata kau mmg tajam la Aneh! Aku pun xpasan psl pengomen guna nama 4 retis tu MUNGKIN pengomen yg sama… beza seminit je kot kan….. ayoyoyoooo

    0

    0
    • Aneh says:

      hahahaha! kalau betol org yg sama mmg lawak. 4 komen puji memanjang beza seminit seminit pulak tu. nasib baik tak komen puji kutuk puji kutuk.. itu saiko. ataupun yg sorg komen tanya soalan, sorg lagi jwp walhal org yg sama je yg tanya dan jwp. itu saiko. hahaha!

      0

      0
      • zaia says:

        xD..yang tanya pastu sendiri jawab pun ada jugak..xDDDDDDDDDD..nama lain2 tapi ikon berwarna tu sama,maknanya orang yang sama..
        (kecuali ikon kelabu je yang semua boleh gunakan,kalau tak letak email akan keluar ikon kelabu)..
        yang paling lawak, dulu ada seorang tu, pendapat sendiri lepas tu diri sendiri pergi sokong dan puji lagi wahhhahahahaa…..

        0

        0
        • rossa says:

          macam mana kau tahu ? kau mesti pernah buat…

          0

          0
        • zaia says:

          xD ngok la ko ni.xde maknanya! aku tau sebab dulu ada abg/akak yg bagitau mengenai ikon tu..disebabkan itu la jugak aku mula menggunakan gambar real aku yang sekarang ni(xD)…

          0

          0
        • rossa says:

          kau zaia memang tak kan mengaku, dulu entry milo kau komen bagai nak rak last2 kau ckp kawan kau yg berak tercirit…sekarang kau cakap abang kaka kau pulak bagi tau..padahal kau yg lalui semua tu kan, bukan orang lain..alah mengaku aje lah ha3

          0

          0
        • zaia says:

          erk ingat pulak kau!haha..hello~itu bukan aku la..sumpah kawan aku!tengok sampai macam ni kau desak aku.. :/ xD
          hheyy~~aku takkan sekali2 dan tak hingin buat benda bongok tanya sndiri jawab sendiri hokeh..aku belum kekurangan kasih sayang dan perhatian lagi sampai aku nak buat camtu.. :/
          Kebanyakan pengomen yang dah lama komen kat BN mesti tau la pasal ikon tu semua..ikon kelabu tu lagi lah lawak masa mula2 wujud dulu.lawakla kalau diingat balik.hahaha!xD
          ko ingat dah best la tu kan diri ko tu nak kenakan orang haa roosssaaa?yela rossa sukaati ko la,apa saja untuk mu rossa..

          0

          0
        • @zaia kata betul... tp says:

          @zaia … Hai nasib baik awak cakap… baru sy perasan … @fahrin @wawa mcm cepat sngt masuk setiap kali pd masa yg sama.. tp mana la tau dorang ni kongsi2 tab ke? Hndpn dorang ke?. Nak berjimat. Sbb my niece selalu mencilok tab i. Lps tu guna e mail add i. Kdg2 tngh nak komen tiba2 my staff kata nak tumpang sekaki. I pun bg jer kat dorang komen. Almaklumlah i boss yg baik hati. Itu kdg2 klu bhs kasor male staff i yg komen. Klu ada agk ilmiah tu i. Specially kdg2 org ckp pakai hukum sesedap nafsu nak berckp. Termasuk org komen. Kena perbetulkn bila bab agama. Tugas kita as a muslime kena betulkn. Sy rasa dorang ni kongsi2 @ pun nak Perhatian spt yg awk katakn. Bnyak masa plak dorang nak buat keje mcm tu. Ok zaia juz 2 let u knw.. Sangat Betul apa yg @zaia kata ICON YG SAMA tu dr hndpn @ tab @ pc yg sama dr email yg sama. Tp mungkin org yg berlainan mcm kes i. I bg my staff n My niece mmg naughty sikit. Hari tu dia gaduh dngn 1 directn. My niece tu kata adek tu obses sngt dngn boy band kesayngn dia… Klu i komen mmg panjng sbb nak buat penjelasan. Salam ukhwah buat adek @ zaia. Muahh

          0

          0
        • zaia says:

          yup tak mustahil juga ada segelintir yg kongsi2 email..
          kdg2 kwn2&adk bradk pun akan pinjam hp@lptop@tab kita..
          :D salam ukhwah jgk Kak Boss. xoxo

          0

          0
    • zaia says:

      Memang orang yang sama..Dia kan pernah tersilap letak gambar antara 4 artis tu.tertukar muka lak..hahhahaha.tu la gigih sangat

      0

      0
      • Aneh says:

        eh eh ada jugak ye sendiri tanya sendiri jwp haha! rajin sgt nak buat benda mcm tu. saiko lah!

        0

        0
  14. chot says:

    suka sgt berselfie ……. psl tu adam marah …..

    0

    0
  15. anonymous says:

    HiDUP UMNO !!!

    0

    0
  16. muka bak rembulan says:

    Seriyess..mmg cantik budak fiza ni.kat luar pun mmg gini muka dia.indahnya ciptaanmu Ya Rabb..bab kuar jln dgn anak2,aku sikit pun tak nmpak ianya teruk sbb si erra pajirah siap kuar shhoting peluk jantan lg..soo??jln dgn anak2 lebih mulia dari peluk jantan dlm eddah.sekian.

    0

    0
  17. Butterfly says:

    X kisah die nk kuar jln2 ngan anak wlaupun dlm tempoh edah..kita xde hak nk sekat tue..cuma seeloknya dinasihatkan jgn upload byk sgt gmbr2 selfie atau syok sendiri tue..ramai yg bace your instagram so byk lah persepsi yg wujud..

    0

    0
  18. dato' k says:

    Saja je nak tayang muka cantik. Untung2 dapat pancing dato’ atau tan sri

    0

    0
  19. ayueayang says:

    Fiza.. cantik.. sopan.. sejuk mata memandang.. Moga dipermudahkan jalanan di depan.. Allah sentiasa bersama mereka yang sabar.. :)

    0

    0
  20. wifepapahensem says:

    x payahla nak buat dosa mengata orang..dosa dia dgn ALLAH biarla dia pk sendiri…korg x pyh nk pening2 kepala nk jugde org watpe…

    0

    0
  21. aku says:

    eh lantak die la nak kuar g mane2 pun. lantak diela nak post selfie pun. bukan guna duit mak bapak korang pun,bukan die pkai seksipun,bukan die buat maksiatpun.
    dasar melayu penyibuk

    0

    0
  22. peminat fiza says:

    comelnya fiza… suka sangat tengok

    0

    0
  23. naz says:

    biola dia… xkan da cerai kne nangis airmata darah dekat rumah…

    0

    0
  24. hati islamiah says:

    Salam

    Maaflah..tapi setahu saya takde pon hadith atau sunnah yang mengatakan mereka yg belum lepas i’dah (bercerai) tidak dibenarkan keluar..janganlah kita cakap dan buat apa yang tidak diajar Nabi Muhammad SAW. InshaAllah..kita doakan yang terbaik untuk fiza :)

    0

    0
  25. LHO says:

    Pasal artis pun mau gaduh ke? Lawak la korang. hahaha

    0

    0
  26. sentap says:

    Abang Nara tak pandai nak komen sebab tak arif mengenai bab-bab edah ini.

    statement nara salu mcm ni. nara arif pasal ape je. alang2 nk kongsi info, biar complete.

    0

    0
  27. faezah ngilai-ngilai says:

    Kenapa fieza cuma tunjuk dia suap mkn anaknya yg muka lawa tu je
    kesian anak dia yg sorang lagi tu
    sory tu je aku perasann

    0

    0
  28. tehOais says:

    fiza ni selama ni tak duduk dgn anak2 dia ke? takkan lepas cerai baru dapat luang masa dgn anak? kalau tinggal sekali, mmg kelakar la buat mcm ni..tapi kalau anak2 duduk dgn bapak dia (ex husband fiza), then ada beza ke? hahaha

    0

    0
  29. Kak Senah Semput says:

    Awat muka anak2 dia x sama? lain bapa ke?

    0

    0
  30. kak Jah says:

    janda hot betul fiza ni. kalau tak kawen pun aku tak kisah la. janji HOT. hehehehehehe.

    0

    0
  31. akukomenkaubaca says:

    g Subang Parade letuw…(^_^)

    0

    0
  32. […] (6 GAMBAR)Fiza Elite Luangkan Masa Bersama Anak-Anak Selepas Cerai Dengan Adam (103) […]

    0

    0