Written by AbangNara | November 20th, 2013

Sekali sekala bercuti untuk menghilangkan penat badan sememangnya diperlukan oleh setiap makhluk yang bergelar manusia. Kadang-kadang kita ini bekerja sampai tak ingat nak berehat. Itu yang badan tua sebelum masanya. Abang Nara suka melihat gambar Fasha Sandha sekeluarga yang telah pun pergi berjalan-jalan ke Singapura baru-baru ini.

fasha sandha bercuti

Turut sama dalam percutian ini ialah Rayqal, anak hasil perkahwinan Jejai dengan Nora Danish sebelum ini. Rayqal ternyata gembira dapat menghabiskan masa bersama adiknya. Semoga ikatan kekeluargaan antara mereka semua akan bertambah kukuh. Mana tahu lepas ini Rayfal pula yang dapat adik. Hehehe.

fasha sandha bercuti

Lagi beberapa keping gambar Fasha Sandha sekeluarga bercuti di Singapura dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Fasha Sandha.


fasha sandha bercuti
fasha sandha bercuti
fasha sandha bercuti
fasha sandha bercuti

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

111 responses to (6 GAMBAR)Fasha Sandha Sekeluarga Bercuti Di Singapura

  1. kiki says:

    besttnye gi bercuti!

    0

    0
    • Peminat says:

      serasi bersama… suka tgk fasha sandha.. hope berkekalan hendaknya.. amin… :)

      0

      0
      • noni says:

        dulu xsuke dgn fasha ni. lpas kwen trus suke sbb dh kurg kntroversi n nmpk sifat keibuan die, nmpk mcm mna dia syg family dia. bgus btol fasha, p bercuti pn xde nk over2 cara pmakaian n mekap die. xmcm retis lain. pegi bercuti, tp mekap 10inci tebal gamaknye. baju lak over mcm nk p majlis grand2 ke ape.

        0

        0
        • Anonymous says:

          Tu mesti tuju kt rcw kan.gambar dia semua pakai bulu mata 14 tingkat dgn mekap 7 inci.nanti gambar kawin dah x de beza.

          0

          0
        • lola says:

          sama la mcm sy dlu sy lebh suke nora dr fasha yg masa sore mcm itik pas 2 bila suara dia dh ok then nampak kan kesunguhan dia dlm bidang lakonan terus minat dgn lakonan dia..then bila dh jadi ibu lg buat sy respc kt dia sbb nampak sifat keibuan dia…skang ni lebh suke fasha dr nora yang asik menunjuk dia dgn anak menteri tue…bkn jelesh tp xtau nk ckp mcm mna kalo tgk gambo tu nampak sgt la menunjuk dia tu

          0

          0
        • gagak hitam says:

          nora danish ler tu. nedim busuk pakai jean aje tapi nora dressing mak ai macam nak g terima anugerah. dgn kasut tapak anjing dia tu.

          0

          0
        • Neelofa says:

          ewww…ko ingat sweet la tu?
          *muntah* klike me..

          0

          0
        • Abby Adabi says:

          FAKTA : PIC KEDUA FASHA SEKELUARGA MAKAN MCDONALDS

          HUKUM MAKAN MCD DALAM ISLAM :

          Syarikat seperti McDonalds dimiliki oleh Amerika, Yahudi atau mempunyai hubungan dengan mereka secara langsung atau tidak langsung.

          Orang yang boikot McDonalds untuk hukum Yahudi sudah membuat satu jihad di dalam dirinya.

          Fasha jelas2 makan mcd di singapore yg jelas2 sekutu yahudi..fasha secara tak langsung penyalur kpd ekonomi yahudi..hukumnya boleh jatuh haram..kita sbg islam seharusnya memboikot McD..McD singapore jgk status halalnya diragui tidak sprt malaysia ..Di mlaysia McD disahkan halal n bersih oleh JAKIM..

          0

          0
        • liyana says:

          Terpulang lah setiap individu nak menilai hukum hakam halal haram makan mcd. Also, nampak sangat engkau tak pernah keluar dari malaysia…mcd singapore adalah halal.

          https://www.mcdonalds.com.sg/our-food/faqs/

          0

          0
        • K.A.A says:

          fasha nampak letih je..

          0

          0
        • Anonymous says:

          tak paham aku dgn manusia bandingkan FS dgn ND, bagi aku dua2 tak ada beza pun, sama2 dedahkan aurat, pakai seluar ketat

          0

          0
        • One Direction says:

          hodoh gile muka Rayqal. biasa lah muka keturunan Nora Danish. cuba kau tengok cina anak dorang tak ada yang comel, semua muka penyet suka makan babi. Rayfal pulak ikut muka bapak. hodoh gile muka melayu. yg cantik n handsome tu dr keturunan orang putih, italy, arab, romania, iran. Asian semua muka hodoh

          0

          0
        • Abby Adabi says:

          @One Direction.

          Jangan sesekali menghina ciptaan Allah SWT..Kau ni tak baik la menghina rupa paras orang hodoh..Semua ciptaan Allah tu cantik..

          Layakkah kita sebagai HAMBA ALLAH di muka bumi ini menghina tak kira manusia, haiwan atau pun segala ciptaan Allah??? Sedangkan kita ini juga adalah ciptaan Allah juga. Sekiranya kita mengutuk seseorang itu hina…bermaksud kita juga adalah hina.

          Janganlah mengamalkan tabiat gemar mempersendakan orang lain. Termasuk mempersendakan ialah menghina, memalukan, melekehkan, mengutuk, mencaci dan seumpamanya.

          Sempurnakah anda????

          0

          0
        • Abby Adabi says:

          @One Direction

          Kau kutuk melayu, cina n asian ni knp??Kau org apa??Kau mix ke??

          Cube post gmbr kau kat sini nak tengok muka kau yg cun melecun tu..

          0

          0
      • Aaron Aziz says:

        Aku ngn diana lagi sweet lah..
        klik me pliss..

        0

        0
    • Anonymous says:

      Fasha tetap cantik mcm biasa….

      0

      0
    • Olga Kedekut says:

      Universal Studio Singapore – Mahal seh tiket Universal Studio tapi berbaloi.Mesti bawak banyak duit kalau nak gi holiday di Singapore. Hotel paling murah semalam S$120 – MYR306.

      0

      0
      • Anonymous says:

        baik pergi Bali atau Krabi…boleh tengok keindahan alam semulajadi.

        0

        0
        • Jerankung says:

          Tak payah pergi Bali atau Krabi nak tengok keindahan alam semulajadi, di Malaysia pun ada. Diantaranya Langkawi tapi Bali atau Krabi tak ada Universal Studio dok. Pergi bercuti tempat yang ada kelainan sikit-lah baru best.

          0

          0
      • Fasha Danish says:

        Klu mcm tu lg baek g Mekah..tgk keindahan Islam

        0

        0
    • Fahrin Ahmad says:

      Bosan aku, xde citer lain ke ha?

      0

      0
    • Abby Adabi says:

      @kiki

      Best lagi rasanya kalau dpt tgk pic fasha sekeluarga n nora sama2 mengimarahkan lagi masjid2 di msia ni..Nak tgk Jejai mengimamkan solat utk kuarge die..Best lagi jugak kalau fasha n nora bertudung..

      Kpd jejai, CONTOHI NORMAN HAKIM MENDIDIK MEMEY N BEKAS ISTERINYA, ABBY ABADI..MEREKA BERDUA SUDAH BERTUDUNG..

      fasha n nora bile lagi???

      0

      0
      • mayo says:

        tak perlu nak contohi artis2 ni.dulu pon norman dengan memey tu kena tangkap khalwat gak.hipokrit jer semua tu..baik contohi para nabi lagi ade faedah.

        0

        0
      • menyampah says:

        @Abby Adabi: haaa, lepastu bila diorang post gambar sama2 dengan nora semua satu keluarga semua pergi mesjid dengan jejai mengimamkan sembahyang, kau kutuk dia pulak kaw kaw kata dia menunjuk. mana kau tau jejai tak imamkan sembahyang diorang? sudahlah. jaga keluarga kau dululah. pasti sangat ke ahli keluarga kau keluar tu diorang jaga adab jaga maruah belakang kau? jangan aibkan/tunjuk kelemahan orang, Tuhan akan tunjukkan balik kelemahan kau. jangan mcm bagus tapi diri sendiri kutuk2 orang, hina org.

        0

        0
    • Abby Adabi says:

      HUKUM PERCUTIAN

      Hukum asal permusafiran utk bercuti itu hukumnya harus. Bahkan ianya boleh menjadi sunat begitu juga haram, bergantung kpd niat serta perbuatan seseorang ketika percutian itu.

      Dalam kes fasha ni, hukum bercutinya boleh jatuh haram hukumnya kerana mendedahkan auratnya.

      Pada dasarnya juga, saya rasa ada tempat lain yg lebih baik utk percutian berbanding tempt n negara sebegitu yang sah2 negara bkn islam. Krn percutian itu akan menyumbangkan mereka sedikit jika tidak byk keuntungan kpd negara kafir.

      0

      0
      • ninja adabi says:

        abby adabi. kepala hotak kau. sakit mental ke.

        0

        0
      • biskut says:

        tak pernah aku jumpa orang pemikiran cetek macam kau…kesian…mesti duduk dalam gua

        0

        0
      • abby adabi babi says:

        aku rasa abby adabi ni memang suka orang kutuk dia..aku kompem dia gelak sakan bila kita kutuk dia..publisiti murahan..

        geng…apa2 dia paste..wat donno je..org mcm ni.. lagi kita melenting..lagi prangai dia menjadi jadi!!

        0

        0
        • Abby Adabi says:

          @Abby Adabi babi

          Mahukah kalian aku beritahu tentang tiga jenis manusia yang celaka:

          1.Imam yang zalim, bila engkau berbuat baik kepadanya ia tidak berterima kasih, jika engkau berbuat salah kepadanya ia tidak memaafkan.

          2.Tetangga/jiran yang jahat, jika ia melihat kebaikan padamu ia tutup-tutupi, jika melihat keburukan padamu ia menyebarkannya.

          3.Isteri yang buruk tabiatnya, jika engkau berada di sisinya ia membuatmu gusar/tidak senang. Dan bila engkau tidak berada di sisinya ia berkhianat.”

          Diriwayatkan oleh Ibnu Abi Syaibah dalam kitab Al-Mushannaf (3/559) dengan sanad yang shahih)

          0

          0
      • tudung biru says:

        Abby Adabi: Apakah tujuan kamu di sini. Sebelum ini kamu tidak pernah pun ada di blog ini. Siapa kamu untuk menjatuhkan halal atau haram sesuatu perbuatan manusia. Allah lebih mengetahui.

        Yup, S’pore bukan negara Islam tetapi itu tidak menghalang kita islam untuk melihat keadaan negaranya. Pernah dengar kata kata seperti “jauh perjalanan luas pandangan”?

        0

        0
      • Anonymous says:

        eh suka hati dia la nk bercuti kt mana pn..ramai je org msia lain yg pegi singapore..pe mslhnye

        0

        0
        • Kum Kum says:

          Apa salahnya ke Singapura, bakal pengantin Rozita Che Wan & Zain Saidin pun gi Universal Studio Singapura bersama aper. Abby Adabi yang bengap & tin kosong, MacDonald’s pat Singapore tu halal-lah. Tu-lah tak pernah sampai Singapore asyik duduk pat parit ajer tu sebab otak cetek.Tahunya menyalak cam anjing without knowledge.

          0

          0
      • Abby Adabi Al Ustazah says:

        AL USTAZAH ABBY ADABI DAH BUNYI LAGI. AL USTAZAH KITA NAK SANGKAL SIKITLAH STATEMENT AL USTAZAH YANG MENGATAKAN MACDONALD’S DI SINGAPURA TAK HALAL. PLEASE GET YOUR FACTS RIGHT JANGAN ASYIK DUDUK PAT LONGKANG AJER SAMPAI CETEK ILMU.FOR YOUR KIND INFO MACDONALD’S SINGAPURA ADALAH HALAL, SIJIL HALALNYA DIKELUARKAN OLEH MAJLIS UGAMA ISLAM SINGAPURA.YOU GOT IT!!!! SO IN FUTURE SEBELUM BERHUJAH BERFATWA TIMBA ILMU DULU.

        0

        0
      • haizz says:

        jangan beli garam kedai non muslim sebab boleh menyumbang kekayaan kafirrrrrrrr…

        0

        0
      • merepekmerapu says:

        singapura kan sebahagian dari bumi yg dicipta allah… tak salah menikmati kecantikkannya… sila buka minda…

        0

        0
    • hair stylish says:

      Fs antara retis paling buruk buat bun hairstyle ,dah mcm rupa aunty2 kampung dalam pantang kalau ia pun nak konsep simple tp mesti kena dgn gaya dahlah fesyen out the date..Rayqal yg kecik tu pun lg bergaya pada fs..Antara retis malaya yg cun n cute ber bun adalah nora danish ,fazura n tasha shila

      0

      0
      • hair saloon cap ayan says:

        ko bute kot. nora danish paling hodoh buat rambut style bun ni jendul berkilat macam flower horn. hahahaa

        0

        0
      • stylo says:

        fesyen out the date. bahasa apa yang ko guna ni. ko mesti eyza batrisia mulit busuk taik ayam candu kan. out dated ngok. nak kutuk org bukan main pandai lagi diri sendiri tak mau cermin.

        0

        0
    • Abby Adabi says:

      PIC KETIGA DARI ATAS, JELAS MENUNJUKKAN BABY FASHA TERBELIAK BIJI MATANYA AKIBAT TAKUT MELIHAT REAKSI SI CHUBBY BERBAJU HITAM BERGAMBAR

      Di dalam hati si baby tu berkata ” Takut aku melihat mak cik chubby berbaju hitam tu berbanding si badut bermuka putih berbaju belang tu.”

      Si baby sendiri konfius sama ada apa yg dilihatnya itu manusia atau jembalang..

      “Bayi yang baru dilahirkan, penglihatan dia tak terhijab langsung. Dia boleh nampak apa saja yang orang dewasa tak nampak. Macam jin, malaikat, dan sebagainya. Dan lama-kelamaan, semakin dia membesar, penglihatan dia semakin terhijab. Dan dia tak boleh lihat lagi yang ghaib-ghaib.”

      0

      0
    • ira says:

      kadang2 kesian tengok rayqal ni. kalau keluar dengan nora danish dengan boyfriend emak dia si nedim tu. kalau bercuti dengan ayah, dengan emak tiri si fasha. tak dapat bercuti bersama emak dan ayah kandung sekali. anak2 mangsa penceraian. walaupun dia disayangi semua tapi tetap rasa kesian.

      0

      0
    • Orang Tua Kecut says:

      JEJAI Jejaka idaman 2 artis tercantik tersohor terkenal di Malaya. Nora Danish versus Fasha Sandha berebut berperang bercekak bercekau berentam berfacebook untuk dapatkan JEJAI Jejaka idaman. Tup tup tup sorang diceraikan semasa mengandung, kesian nasib badan. JEJAI tak handsome tapi poket penuh aku pun nak dia tapi tak dapat hehehehe. Aku nak duit dia yeehhhhhh……

      0

      0
      • jongos says:

        ye lah jejai ni perosak keturunan Nora dan Fasha. kesian nora dan fasha dapat anak rupa tak semenggah. nasib lah yeop.

        0

        0
  2. anak pAk Din says:

    comel je …

    0

    0
  3. Anonymous says:

    sukeeee sgt2 tgk fasha pas kawen..
    mmg terserlah keibuan..ngn rayqal p0n die syg sgt2..
    berisi ke hape die x kesah asalkn suami syg..x gittewww..
    lgp0n pas kawen die mmg byk spend time ngan family je..
    hope fasha p0n leh syg rayfal mcm fasha syg rayqal..
    amboiii2 rayqal..kecik2 da bertoreh kening tu mcm retis hiphop…
    sape pnye keje tu..b4 ni ok je keningnye

    0

    0
    • denim says:

      kening tu mesti keja bakal bapak tiri…ekekeke…
      nasib kamu la rayqal oi….

      0

      0
      • Anonymous says:

        bersangka baik la wehh.. maybe dia terjatuh ke apa ke.. tak kan la rayqal terjatuh pun nk masuk blog..

        0

        0
        • bukan x bersangka baik says:

          eh, xpernah nampak ke gambar rayqal ne bgambar dgn boifren mama dia? pesen rambut dan toreh kening tu sama. cuba minta tlg pakcik google carikan pic tu.

          0

          0
        • hhhhhhhhhhhhhh says:

          sudah-sudah…….tak payah nak keruhkan lagi keadaan..baik nora, fasha, jejai & nedim pun tak cakap apa-apa kita orang luar ni pula yang memandai buat andaian.ada mata tengok..ada telinga dengar.ada mulut tu diam dari berkata sesuatu yang boleh menimbulkan fitnah.

          0

          0
      • Anonymous says:

        hahahahha!! keja bapak tiri..hahha!!

        0

        0
      • denim says:

        arghhh….awat ada yg dislike komen aku…ekekekeke….

        0

        0
    • Abby Adabi says:

      PESANAN UTK RAYQAL

      Menurut pandangan syara’ adalah haram kepada seseorang mencukur bulu keningnya kerana itu bererti merubah ciptaan Allah dan merubah ciptaan Allah ini adalah dilarang keras di dalam Al-Quran. Perbuatan ini juga menyerupai masyarakat yang bukan Islam, sedangkan Islam sudahpun mempunyai identiti tersendiri dalam soal perhiasan.

      0

      0
      • blahlah!! says:

        weiiii Abby Adabi bangang abadi!!! ehh aq lak sakit hati ngan kau ni tau.. Rayqal is still a child.. die mane lah tau hukum hakam ni!!! *facepalm*

        0

        0
  4. ......................... says:

    dulu aku x berapa suka si fasha ni…tpi dalam bab lakonan aku suka sb dia pandai berlakon… menjak dia kawin aku tengok dia pn dh x ad kontrovesi…makin suka plk aku kt dia…harap2 jodoh dia org akn berkekalan hendaknya….

    0

    0
  5. red says:

    fs walaupun mekap tak tebal tetap nampak cantik….ce tengok muka zena zain tanpa mekap…nauzubillah…hehe

    0

    0
    • OLGA JUGAK says:

      ye ke ko pernah tgk. aku siap in charge show dia untuk kampeni aku punya dinner..lawa kottt…natural..satu kedut pun x da.

      jgn suka fitnah..kat neraka mana ko nak minta maap kat zena zen??

      0

      0
      • Nok-Nok-Nok says:

        Olga..,

        Nok ni bukan la alim ulamak atau ahli falsafah., tapi nok tegelak baca komen ko.. huhu

        Bukan ker org nak mintak maap kat Padang Mashyar..?? Kalo masuk neraka tu dah sah2 tak boleh nak mintak maap lagi sebab neraka tu tempat hukuman uolazzz..

        daaaaaaaaaaa..

        0

        0
        • Abby adabi says:

          @Nok-Nok-Nok

          Kau pun jahil jgk ade hati nak tegur org..Kat pdg mahsyar mane bleh mntak maaf lg..nak mintak maaf kat dunia la sblm mati..

          0

          0
        • Anonymous says:

          @abby adabi
          klau dh tau ko mintak maaf la ngan sume ORG yg ko kutuk dalam BLOG NIEEEE

          0

          0
  6. nickname baru says:

    Best nya pi holiday. nampak kasih nya diantara fasha dgn rayqal.. nampak mesra.. semoga fasha bahagia selamanya.

    0

    0
  7. HAMBA ALLAH says:

    ALHAMDULILLAH.. SMOGA KEKAL BAHAGIA HINGGA AKHIR HAYAT.. SUKA TGK FAMILY DIORANG.. HEPPY JEW KAN..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Kan bagus gitu pergi holiday anak beranak . Yang penting ikut budget sendiri. Duit sendiri. Baru la ikatan kekeluargaan semakin erat. Anak ND pun nampaknya suka pada Fasha. Baru ada famili life. Tak la orang kata harapkan duit mertua je …..

    0

    0
  9. abg mat says:

    apa nak buat mak dia perasan muda lagi nak enjoy aje. nasib baik mak tiri dia penyanyang kan. nasib awak lah rayqal.

    0

    0
  10. saja je says:

    rayqal tu lepas di potong pendek rambut nya, xder la hensem mana pon, biasa biasa jer
    rambut panjang dia hari tu yang buatkan dia stylo milo sangat…hmmm

    0

    0
  11. gohead gostan says:

    yeay!! bercuti tanpa nora danish..yeay!! baru la namanya stau family..kalau tak, asal gambar keluarga, gambar raya, etc asyik2 muka nora danish menempek..mcm takde family sendiri je..rimas tgk..dengan emak nora danish sekali menempek..ewwww!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      Kau ni gohead gostan tak baik tau cakap cam tu…mereka kan mengeratkan silaturahim kekeluargaan seislam…

      0

      0
    • awekbulu says:

      mu ni dah kenapa?meroyankah?x abis2 nk busuk hati dgn nd n family..menempek nempek theyols pun di jemput..adakah mu meroyan x dpt tgk family sendat x dpt menempek seakrab family nd..TS/PS lg arif n berhak nk tentukan family mana yg selayaknya n setaraf dgn prominent group

      0

      0
    • longkang says:

      ko plak yg rimas mak nd tu dgan family jejai asal???sebab keturunan keling tu tak dapat menempek…?family terbuang mest la tak dapat….biaq p la family nd nak menempek….dah mmg dpa rapat sejak azali…..mak fasha hadooo????tak pandai amik hati….nasib la….tau nak amik duit jee….

      0

      0
  12. saja je says:

    cik huk alohh,

    bukan apa, kenkadang sang parents ‘over’ sangat nak bagi anak nampak stylo milo neskepe ni.
    hari tu nampak mak dia shooting dgn auntie didie, dik randy pang, pak shaharudin tamby kat sri gombak, fuhhh, ketat gila bontot mak c rayqal pakai seluor pink tuhhh

    0

    0
  13. aku cute says:

    dlu aku x ske gle ngan fs ni sbb die rmps laki nd..tp lps die kawen n da ade ank ni cam ske plak die..nyampah plak tgk nd yg prasan mude enjoy je lbh…fs skrg nmpk skp penyayang n keibuan die pun terselah pd rayfal n rayqal…rayqal pun nmpk cam serasi je ngan fs..smoge kluarga bhgia ni akan kekal… :)

    0

    0
  14. Datin Hangit says:

    datin setuju dengan @gohead gostan menempek je ND dgn family jejai tu,,walaupun family jejai tu okey tk payah lah nk menempek sgt..mcm nk tunjuk die tu menantu gud2 je. Datin mmg suke dr dlu lg si fasha ni..lg2lah skg…datin doakan fasha jejai n family bhgia smpai bile2

    0

    0
  15. ??? says:

    mmm… rasa pelik lak baca komen2 ni tanpa komen2 ustajah jadian si ebi adidi tu menyelit selang satu komen orang.. hehehe

    0

    0
  16. Abang mat tongkol says:

    perasan tak gambar dekat instagram nora danish ada yang nampak macam patung ada yang nampak jendul ada yang nampak tembam. kalau tgk gambar nora kat ig org artis lain tak lah secantik dalam instagram. nampak sangat edit. fasha gambar semua original. cantik natural beauty.

    0

    0
  17. putri cantik says:

    family jejai memang rapat gila dengan nora. nora bukan menepek kat family jejai. dah rayqal tu cucu kepada puan sri. of course la puan sri nak cucu dia ade same masa raya. fasaha pon ok je. peminat je lebih lebih yang komen. nora ngan fasha memang dah baik. takde hasad dengki. masing masing dah matang. kalo nk ikot mama fasha kutuk puan sri dalam fb die. tapi puan sri still cool je.

    0

    0
  18. Red john says:

    Rayqal nmpk rapat n manja dgn fasha.. Yela kn mummy dia g bercuti dgn bf x bwk pn ank sndr.. Mak tiri jugak la yg sgup bwk g bercuti.. Kesian ko nora ya..patut la jejai x suka ko..

    0

    0
    • roti john says:

      habis tu dah tiket kapal terbang aje rm25k mana lah larat nak bawak anak nmbagai mahal tu. takkan rayqal nak duduk drkat economoney class aje kan betul tak.

      0

      0
    • BeLLa says:

      bdoh gak komen ko ni red john kan…..buta ke nd dah bape kali bwak rayqal bercuti dgan dia…..baru sekali tu tinggal sbab nedim ada urusan kerja….depa p 4 owg ja….sebab p lama, lebih dari seminggu….rayqal tu sekolah la ngok!apa bodoh sgat komen kamu ni…..tak tau main hentam jee…..asal dapt tambah dosa kan…..rayqal mmg anak yg manja….bukan dgan fasha jee….dgan min n cho pun dia manja time ikot kuar g mana2 even min dgan cho g amik award hari tu rayqal ikot!…..tak nak plak ko ckap kat sini ek…..

      0

      0
      • bella beluncas says:

        rayqal sekolah ye baru tadika aje dek non. oh nedim ada urusan kerja ye eekekeke. tahniah tau pandai ko cover heroes kening bertakik ni. semoga bahagia ok…

        0

        0
  19. ntahlah says:

    fans fasha tak sudah2 nak kutuk nd….nampak buruk nd saja… seluar fasha tu ketat juga, tak komen? sebok kata nd menempek. abis tu ahli keluarga fasha tak menempek? walaupun dah bercerai, hubungan dgn mertua tetap tak putus, ok?
    fasha memanglah boleh tunjuk kebaikan dia sekarang sebab dah dapat jejai, dah meruntuhkan rumahtannga ND. apa yg dia nak sudah dapat. lagipun anak masih kecik, tak dapat nak bergerak sangat. tu yang berkepit dgn baby, nampaklah keibuannya…
    dulu masa nd baru bersalin pun mcm ni, lagi seksa kut..sebab suami tak ada, tengah berkepit dgn FS.
    haters ND ni siapa pun ND couple di kutuknya..kalau boleh haters ni nak ND janda sampai ke tua

    0

    0
    • jah says:

      agree with your comment (ntahlah) Well thats life. Manusia suka tengok keburukan orang. Rasa happy for both kan bagus? ND and her partner, Fasha and her husband.

      0

      0
    • boboyot says:

      sang jhi hyo konon. rupa pun tak seindah. peminat nd pun jahat jugak dok mengutuk si fasha ni..

      0

      0
      • Anonymous says:

        yg aku nampak kat sini kau kutuk nd…kau ni fan fasha ker ? haters jer yg duk ulang song ji hyo, nora sendiri menafikan muka dorang sama

        0

        0
  20. sue says:

    korang ni. ND baik dgn family ex-husband korang kata menempek, bila dia takde dalam gambar korang kata dia tak kisah pasal anak lah pulak. tak pernah baik di mata korang. masing2 dah terima hakikat tiada jodoh antara ND dgn ex-husband dia. Fasha pun dah bahagia. ND pun tak larang anak ikut Fasha. ND dah ada boyfren baru. life goes on. let them enjoy their life! tak bertudung tak semestinya jahat selamanya. mana tau kemudian hari mereka berubah ke arah kebaikan. Pintu taubat sentiasa terbuka

    0

    0
  21. mamaally says:

    Suka tengok picture ni..
    i senang tengok orang bahagia…
    cumil anak anak mereka…
    semoga keluarga sentiasa aman harmoni

    0

    0
  22. le me says:

    Suke third pic nampak macam rayqal pun selesa dengan fasha.. semoga mereka semua berhijrah ke arah lebih baik dari sekarang..amiin…

    0

    0
  23. hair stylish says:

    Fs antara retis paling buruk buat bun hairstyle ,dah mcm rupa aunty2 kampung dalam pantang kalau ia pun nak konsep simple tp mesti kena dgn gaya dahlah fesyen out the date..Rayqal yg kecik tu pun lg bergaya pada fs..Antara retis malaya yg cun n cute ber bun adalah nora danish ,fazura n tasha shila

    0

    0
  24. AA says:

    yang ni nora danish taknak ikot?

    0

    0
  25. Anonymous says:

    ap la ko orang ni kalau komen si fasha mesti nora terbabit sama…kalau cite pasal nora plk terbabit plk nama si fasha ….pd sy dua2 ad kekurangan dan ad kelebihannya y tersendiri…benda y lepas tu lepas la jgn d ungkit lagi….dia orang kan semua dh bahagia…kita doakan je la…

    0

    0
  26. booooooooooooooo says:

    kesian tgk baby dia kendong mcm tu, tgk muka baby tu mcm tgh menanggung derita jer..

    0

    0
    • Anonymous says:

      apa kejadahnya menanggung derita.. ko igt muka mcm tu thn sakit ke? baby mana tahu apa2.. kalau sakit sure nangis punya.. ko ni la.. mesti ko time baby selalu menanggung derita kan? kesiannnnnnnnnnnnnnnn….

      0

      0
  27. fisya says:

    kakak gumuk tuu sape? bibik fasha ker? macam jakun jer…

    0

    0
  28. labulabi says:

    Asal makcik ‘sihat’ berbaju hitam tu asal amik gambo je bukak mulut cmtu? budget comel ye kak?

    0

    0
  29. cutie pie . says:

    Assalamualaikum , i’m not a hater and maybe this may not have anything to do with this article but nora danish’s face have nothing in common with song ji hyo . Peace ! Song ji hyo is more natural where she is always seen with no makeup in the running man show meanwhile nora is always seen wearing thick makeup .

    0

    0
  30. lelaki says:

    Kedua2 nd n fasha ini ada kebaikan dan keburukan. Tak perlulah fans nak kutuk it ini. Fasha dulu bitchy juga sampai sanggup goda jejai walaupun laki orang. Tengok gambar n baca cerita fasha lagi teruk past dia . Love affair from one man to another. Pakaian, hampeh…bikini, baju gelek bagai
    Tapi pada pandangan lelaki, kebanyakkan lelaki suka orang macam nora drpd fasha ni. Nora nampak sweet, lembut dan cute. Badan pun seksi comel. Rasa sedap untuk dipeluk..Fasha keras je badannya..muka pun keras je .
    Tengok mak nd dah tua pun presentable dan lembut, bandingkan dgn mak fasha yg agak menakutkan..

    0

    0
    • kasanova says:

      untuk lelaki cam kau memang suka kan nora. tapi utk lelaki kat luar sana fasha is the best. tinggi, bumper j.lo. nak banding kan dgn nora tu apalah sangat. lidah pendek bila bercakap. muka asli sebelum cucuk sana sini pun cam harem tang pipi dgn mulut dia tak boleh blah. geli lah abang mat nak french kiss dgn nora ni.

      0

      0
    • BeLLa says:

      sy sokong….mak fasha mmg menakutkan…..sudah la bermulut puaka sesama anak beranak…..klu anak dah maki peminat sudah la…..mak tk pyah la tumpang sekaki…….fasha tu bakal gemukk…..tgok jela nnt…..kakak dan adik fasha pun dah gemuk lepas kawin……fasha klu tetap serabai habis la…..nd mmg baka badan kecik2……mak nd pun tak berisi sgt….cuma rendah je…..sama la mcm nd…..kecik molek……

      0

      0
      • bella busuk says:

        aku rasa kau kot yang mulut macam puaka dok kutuk2 mak si fasha tu. kakak nd lala tu ada yang gemuk jugak. gemok2 fasha dia tetap cantik kau tu kurus pun belum tentu cantik hati pun busuk. ko ni mesti sofea yang begambar kat kereta tu kan. hodohnya macam limau mandarin siot muka kau. muka kau kembang lah bodoh. ko tak cantik paham tak.

        0

        0
  31. kening tobek says:

    nora danish tobek kening anak dia ke? nak biar sama pulak kening dgn anak menteri tu? pfftttt…!

    0

    0
  32. haizz says:

    @Abby Adabi

    McD haram sekutu Amerika /Yahudi tapi dapat kelulusan JAKIM, maksudnya JAKIM bersubahat.tolong canangkan di twitter atau apa2 apps anda ye bukan setakat McD Singapore. And FYI McD mana2 pun kalau fillet O-fish boleh makan sebab ikan x yah sembelih

    0

    0
  33. Sdq says:

    @One Direction Orang Arab tak diklasifikasikan sebagai orang putih!Walaupun diorang mempunyai kulit putih2 dan sesetengah ada rupa paras macam orang putih!Orang Arab berbangsa semitic dan orang2 putih di barat adalah dari bangsa Aryan!Orang2 putih di barat tak pernah pun menganggap orang Arab ni orang putih!Hanya orang2 Malaysia dan Indonesia yg obses dgn Arab sahaja yg ingat Orang Arab tu sama cam Orang putih!

    0

    0
  34. […] (6 GAMBAR)Fasha Sandha Sekeluarga Bercuti Di Singapura (110) […]

    0

    0