Written by AbangNara | April 1st, 2013

Akhirnya yang ditunggu-tunggu telah tiba. Pasangan suami isteri Azad Jasmin dan Eira Syazira akhirnya telah berkongsi gambar puteri sulung kesayangan mereka. Gambar-gambar ini telah dimuatnaik ke Instagram Eira Syazira bersempena dengan majlis cukur jambul anak mereka.

anak eira syazira

Diberi nama Amarra Sofea Rose, si kecil ini nampak sangat comel dengan rambutnya yang sudah tumbuh lebat. Sekali imbas seolah-olah mirip muka Azad. Anak perempuan katanya kalau ikut muka ayah memang confirm cun. Pasti cantik menawan apabila besar kelak.

anak eira syazira

4 lagi gambar si comel Amarra Sofea Rose dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: AktressHollywood tanpa gigi.

anak eira syazira
anak eira syazira
anak eira syazira
anak eira syazira

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

32 responses to (6 GAMBAR)Amarra Sofea Rose, Puteri Sulung Eira Syazira & Azad Jasmin

  1. cheqna says:

    comel…

    0

    0
  2. pelik says:

    comel.!!!

    0

    0
  3. miss s says:

    lebat rambut..comel

    0

    0
  4. atul says:

    panjang nye bulu mate die. comel!~!!!

    0

    0
  5. atul says:

    panjang bulu mate die.ciut miut!!!!!!!

    0

    0
  6. kikilala says:

    geramnya tengok pipi dia!!!!!!!!!!!

    0

    0
  7. meoww says:

    cumilll nye anak dia..

    0

    0
  8. Mak Enon says:

    comelnyer baby dia..rasa nk gigit2 je !!!

    0

    0
  9. ............... says:

    ishhh..comeinya anak eira ni…rambutnya bkn main lebat lagi..bulu matanya pn lebat…pipinya plk tombam….

    0

    0
  10. Anonymous says:

    meriahny rambut die..;-)

    0

    0
  11. ieda says:

    comel…
    moga menjadi anak yg solehah.

    0

    0
  12. Niza says:

    masyaAllah.. kitu-miut nyeerr.. :D

    0

    0
  13. abc says:

    rambut trojen!!!!

    0

    0
  14. ganyangstyle says:

    saya harap Fafau jumpa jodoh cepat..rupa manis la jugak..hehe
    ….teringat luahan hati dia tempoh hari, kesian, dlm ‘gila2’ dia ada terselit kesuraman.

    0

    0
  15. tiada nama says:

    fasha sandha tak bersalin lg ker??skrng dah 2/4..due hari tu 29/3 xkan tak keluar lg baby tu..hehe

    0

    0
    • roris says:

      bulan 3 apanyee..announce ada baby dlm perut bulan 5..
      ni dah nak masuk 11 bulan kot..esh2..alien ke dia tu.

      0

      0
    • Anonymous says:

      biasala overdue.. aku dulu 10 hari overdue, last2 kena induce.. extra sakit T_T

      0

      0
  16. reeza says:

    Rupa ayah nye…..

    0

    0
  17. zazazaza says:

    tomeinya …… anak depa …. geram sggh tgk pipi dia …..

    0

    0
  18. Person says:

    Fara fauzana punya baju nampak bra! Opsssss…. @_@

    0

    0
  19. lol. comelnyaa. macam ayah and mak dia. nasib baik tak gelap cam ayah dia. haha

    0

    0
  20. lol. nasib tak itam cam bapaak dia.

    0

    0