Written by AbangNara | September 2nd, 2014

Malam semalam, salah seorang model popular Malaysia, Stephanie Liah telah memuatnaik beberapa gambar dirinya bersama rakan-rakan menerusi akaun Instagramnya miliknya. Abang Nara pernah menulis mengenai Stephanie Liah yang memang terkenal dengan keseksiannya sebelum ini. Menariknya di dalam gambar-gambar yang dikongsikan oleh Stephanie, turut terpampang sama ialah wajah Lana Nordin dengan pakaian yang agak menjolok mata. Terkejut Abang Nara!!!

lana nordin

Abang Nara terkejut kerana sebelum ini Lana Nordin kelihatan seperti sudah berubah dan tidak lagi mengamalkan gaya hidup sebegini. Apatah lagi Lana Nordin telah pun pergi menunaikan umrah baru-baru ini. Namun ada juga kemungkinan ini gambar-gambar lama yang dimuatnaik oleh Stephanie Liah. Biasalah kadang-kadang di Instagram kan orang buat #throwback. Tak gitu?

lana nordin

Apa pun, keseksian Lana Nordin tidak dapat dinafikan lagi. Pasti bekas-bekas kekasih Lana Nordin kini menyesali meninggalkan pelakon ini. Hehehe. Sama-samalah kita nantikan penerangan daripada Lana. Pasti ada jawapan yang tersendiri. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Gambar rasmi pertama Proton Iriz

lana nordin

lana nordin
lana nordin

lana nordin

62 responses to (6 GAMBAR)Aksi Sosial Lana Nordin Bertebaran

  1. hai says:

    HAHAHAHAHAH

    0

    0
  2. MF says:

    dia ni nak berubah sebab jantan je…haritu beria je nk berubah pakai tudung la apa…ini semua poyo

    0

    0
  3. zizie says:

    aduh saudari Lana Nordin…saya ingat awak dah bertaubat!dan saya ingat awak dah tunaikan umrah, awak dah dpt hidayah

    0

    0
    • ina says:

      Sexy giler.. Tpi apa nk heran.. Org biasa pn ada yg mcm ni.. Ni plak retis.. Nnti jawapannya.. Itu gambar lama n ada pihak yg cuba mnjatuhkan sy..

      0

      0
  4. cik kak says:

    Bersyukur la semua bekas kekasih tinggalkan dia, kalau tak satu keje nak tanggung dosa dia

    0

    0
  5. yellow says:

    Semoga Allah mmberi taufik & hidayah buat lana & semua org & brubah mnjadi lebih baik, aminnn..

    0

    0
  6. POPCAKE says:

    Leopard will never change its spots. But then again, hidayah milik ALLAH. So we pray she turn back to ALLAH before its too late :)

    0

    0
  7. mojo says:

    Kalau pancut pun best nie..

    0

    0
  8. Jojie says:

    Semoga Allah berikan taufik dan hidayah padanya…ameen ya rabbal alamin

    0

    0
  9. bahasa melayu says:

    mencolok mata bukan menjolok mata.

    0

    0
  10. unlock ios 8 says:

    I will immediately seize your rss as I can’t in finding your e-mail subscription link or e-newsletter service.
    Do you have any? Please permit me know in order that I
    could subscribe. Thanks.

    0

    0
  11. bahasa melayu says:

    menjolok tu macam jolok lana nordin punya vagina

    0

    0
  12. bahasa melayu says:

    sakai punya blog blog, reload 5 kali pun x keluar komen baru tulis

    0

    0
  13. What i do not understood is in fact how you are not really much more neatly-liked than you may be right now.
    You’re so intelligent. You understand therefore significantly when it comes to
    this subject, made me individually consider it from so
    many various angles. Its like men and women are not involved
    unless it’s something to accomplish with Lady gaga!
    Your personal stuffs great. Always maintain it up!

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Pastu emosi makcik tu tak berkenan dengan dia. kekekeke da ghope camni, mak mane nak buat menantu? haha

    0

    0
  15. ikan says:

    gambar baru la. party merdeka. tengok fb stephanie liah sudei. bukan private pon fb die. album orgy party pun public.

    0

    0
  16. fairus b sulaiman says:

    hahahaha .. lana oh lana ..akhir nya kantoi jugak kau .dkat insta post gamba2 sopan konon .. hak tuiii . kau dah xboleh lari maner dah wei .. nak cover kate ni gamba lame? sorry that just pure BS .. . alasan tu xboleh pakai .. 1. rambut kau skrg ni mmg bonde ..2. dkat instagam klau tgok dah sah2 kau skrg ni tgah hang out dgan stephanie liah .. 3 .kulit kau ni makin ari makin gelap aku tgok .. agaknya sbb ‘tanned’ kot ..

    0

    0
  17. pikir positif says:

    ni gamba lama ke baru?

    0

    0
    • fairus b sulaiman says:

      gamba baru . lana ‘tetek’ nordin ni start blonde-kan rambut dia masa dia jadi penyampai dkat abpbh 2014, lebih kurang mei tahun ni .so thats mean gamba2 ni suma paling lame pun 3 bulan je la .. . akak dia awin tu dok damge control kate ni gamba lame .. kantoi bodoh je ..

      rambut oo rambut . tu la . sape suruh blonde kan rambut .. hahaha

      0

      0
  18. Entah le says:

    lantak ko le lana…nk terlingkup ke…tersungkur ke..terbalik ke…ko punya pasal la…nti klau d tegur bkn nk terima pn retis ni…ad je stmnt y bodoh kang y keluar….cuma ad sedih la sikit sb dia ni kan baru balik dri umrah tpi terus jadi mcm setan…x insaf2 langsung…klau d kawinkan ngan Azwan Ali ni ngam dia org…sama2 sewel…wat awal ashari..x kesah nk ko nk letak nama anak lara lodin..tpi x best la ad sipi2 nama lana nordin..x takut ke kena tempias ngan perangai lana nordin ni…

    0

    0
  19. Tipah Tertipu says:

    ISH..TERUKNYA KOMEN2….SEE?..KDG2 KALAU JD POMPUAN TU SENDIRI YG MENGUNDANG BENDA2 YG MENJIJIKKAN…BUAT DIRI SENDIRI MCM BRG MAINAN….

    0

    0
  20. bedah terdidik says:

    hahahaha ni nama nya hipokrit dowhhh…. kat depan cukup punya baik, kai baju longgar, kai tudung, cakap sopan santun, tapi bila malam menjelma tudung kemana, sarung dress nampak tetek terus gi club. ramai ler org camni kat luar sana. alasan sbb keje kena kai tudung, kena kai baju pompuan baik2 hadoiiiiii…sedey la lana nordin! ko takyah la tunjuk baik kalau hakikat nya ko cam hado2 jew….

    0

    0
  21. Anonymous says:

    ni gambar lama dia kott…..prasangka baik….

    0

    0
  22. Rebels says:

    This is so NEW… Fresh from OVEN… gambar this weekends.. kalau tak caya bole tgk FB/IG Stephanie Liah tu. Bukan nda ber prasangka tak baik dh memang betul… memula upload gambar tak edit nak tutup bagai.. lepas tu upload baru yg dh edit yg tutup bagai. Sayangnya…org dh mula nak pecaya kat dia balik..

    0

    0
  23. badang says:

    yg kau org kutuk dia nie apahal…lantak diala..asset dia cantik..kau org tu nasi lemak 30sen telur rebus ciput..pd i lana nie best..sexy berlakon pandai..dia masih muda n njoy n sexy hak dia…kau org xtahan pergi la goncang sendiri..pehal nak pkai pic dia nie..memang kolot la kau org nie..you go girl ..love u n steph….you girl rock my day..keep posing with sexy pic..u have an asset to show…

    0

    0
  24. nyonya says:

    baru semalam aku baca ada satu blog ni seorang pengarah dia cerita pasal 3 selebriti wanita yg dia kagum. dia cakap lah salah satu lana nordin, sbbnya lana ni kalau kat tempat shooting, setiap kali masuk waktu sembahyang, dia sanggup cuci make up bagai nak semayang, them after semayang, make up balik utk sambung shooting. alih2 harini baca blog abg nara ni keluar pulak gambar lana cenggini, alahaaaaaaaiiiii. sedih iols!

    0

    0
  25. Blum telambat says:

    Nara,what yur point tnjuk bnda ni suma.nk tambah
    kn aib Lana ke?suma coment wat sy mngucap
    pjg..Astagfirullahalazim.sy pn x pham..klu
    btul Lana x prnah tnggal solat spt yg d dkwa oleh
    pngarah sblm ni,knp pki outfit cmni?whyyy???
    Lana,klu solat trjga pn tp pkaian bgini x brmkna
    pe2 pn.brkawan lh ngn org yg baik2..grenti ko
    akn jd baik dan brakal.

    0

    0
  26. Lolanopita nobita says:

    Mak aiiii…itu tetek ke bontot???

    0

    0
  27. azwan ali dijangka masuk syurga says:

    Baik aku plak..dh pndai tutup aurat..berslendang litup lagi…

    0

    0
  28. ana says:

    somehow aku mcm dah agak dia ni propa je lebih

    0

    0
  29. Famili Ceria says:

    isy..teruknya diorang nie..

    0

    0
  30. dodol says:

    ni gambar baru der.. tu kan tengku hanis yg pelakon tu. dia kan baru je potong rambut depan. dia pun dah delete gambar dia pg party kelmarin.kikiki kantoi…ig dia thts9.

    0

    0
  31. wardina mane? says:

    wardinaaaaaaa…. taknak bukak mulut ke? xkan senyap jer…..

    0

    0
  32. dodol says:

    ni pic baru derr…tu kan tengku hanis si pelakon tu. dia baru je potong rambut depan kasi pendek. dia pun dah delete pic dia pegi party kelmarin. and…. aku baru je pg tgok ig dia, dia dah tuka dp pakai profile pic pakai gambar lama..adoilaaaaa..dah kantoi nak cover ape lagi. ig dia thts9

    0

    0
  33. Parkon says:

    Malam merdeka eve tu sah2 aku nampak si Lana ni jalan masuk kat entrance Zouk. Laju je masuk ikut VIP lane. Nak membohong pun agak2 lah Lana oi. Bukan nye ko pg situ org xde yg kenal dgn ko.

    0

    0
  34. GigiKuning says:

    macam perempuan gersang je ko kan!! memalukan!!

    0

    0
  35. saya jual says:

    Nak Shopping di Zalora? Untuk pembelian pertama di Zalora SAHAJA

    *ZBAP0wx (Unlimited code-Pls key in this code upon check out)

    As long as you are new customer (1st purchase with Zalora), You are entitle for this offer.

    0

    0
  36. Benda Betul says:

    Teringat aku akan kata-kata makcik aku dulu. Dia kata kebanyakan perempuan yg kurang cantik ni biasa nya dia akan dress up seksi. Sebab tu je modal dia ada. Aku tengok bukan setakat Lana nordin ni je, ramai lagi perempuan2 kat luar sana yg seksi tahap gaban tapi muka tak cantik.

    p/s: Tak ada niat nak mengata cuma benda betul. Lana nordin memang tak cantik :)

    0

    0
  37. Anonymous says:

    Lana ni hidup mewah. Dia kerja apa? Berlakon tak banyak. Pengacara pun tak de. Tapi bersocial sana sini dan melaram kalahkan mak Datin.

    0

    0
  38. jek says:

    Kesian…semua perkara aib dbuka dan mbuka…y mbuka aib pun bdosa..y komen negatif spai mhina kjadian Allah pun bdosa…y dbuka aib..tontonan ramai pun bdosa..masing2 menanggung..

    0

    0
  39. Gigi says:

    Salam abangnara. Saya nasihatkan abangnara delete gambar2 artis islam yg terdedah auratnya. Dosa mereka abangnara akan dapat tempias sekali kerana membuka aib orang. Sekian.

    0

    0
  40. aku says:

    Aku ni..bukan baik sgt.tgok jg dunia hiburan artis msia ni..tapi kan,gambo2 cenggini,tak payah la bangnara nak upload..aib dia..dia dh dedah,dia tanggung dosa..bangnara pi share lagi kira menyebarkan lagi keaiban dia 1MALAYSIA..berat nak jawab nanti bangnara kat akhirat sana..semuga kita semua diberi petunjukNya.

    0

    0
  41. sahabatpena28 says:

    salam…

    lana2… tll asyik ngan nikmat dunia dia ni.. Allah dok perati je dia..Allah biar je dia hanyut.. hrp dia smpat la btaubat sblm Allah tarik nyawa tu.. kita pun kn beringat2 gak.. jgn la terikut2 ngan sikap cam gini… sia2 hdp…nauzubillah…

    0

    0