Written by Bella | June 27th, 2016

Di pengakhiran bulan Ramadhan ini, kata orang ia adalah pecutan terakhir kita untuk terus mendapatkan pahala ibadah di bulan mulia ini.  Bertuahnya Zizan Razak kerana beliau telah berpeluang untuk menjadi tetamu Allah dan menjalani ibadah umrah pada 10 hari terakhir Ramadhan.

Difahamkan Zizan ke Mekah dibawah agensi umrah milik pelakon terkenal Adi Putra. Kali ini ia turut disertai oleh Azwan Ali dan Ashraf Muslim juga.

Sudah selamat sampai di Mekah, Zizan ada berkongsi beberapa foto di Instagram untuk memberitahu perkembangan beliau di sana.

Berikut kami sertakan 6 foto Zizan Razak menunaikan umrah dengan membaca entri ini sepenuhnya.

12 responses to (6 FOTO) Zizan Razak Tunaikan Ibadah Umrah Di Mekah

  1. mak jemmsssss says:

    Alhamdulillah…. semoga aku juga dijemput menjadi tetamuNya satu hari nanti…

    0

    0
  2. minah jambu says:

    gambar yg no 5 tu zizan bawak mak nyah ke gi sana ?

    0

    0
  3. Anonymous says:

    gambar yg no 5 tu zizan bawak mak nyah ke gi sana ?

    0

    0
  4. missv says:

    gmbr no. 5 tu cam baby AA je…

    0

    0
  5. melati says:

    “Al Fatihah ” Zizan semuga ko tak kembali lagi…..ader pun nyibuk jewwww !!!!

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Nabil pon g umrah…..azwan ali pon g umrah….nti jgn kuar lg cite nabil x tegur diva aa

    0

    0
  7. wawa says:

    seriau tenguk muka baby aa tu..

    0

    0
  8. huh says:

    please do not like apa yang melati komen..
    agaknya jenis sakit jiwa dia tu.
    jiwa kacau..kosong agaknya
    jadi mcm tulah

    0

    0
  9. sepupu melati says:

    setakat pegi sane insaf sekejap lepas tu buat hal balik x guna ar… ni sume nak publisiti je ni…lagi Dibah AA tuh.. entah ape dy dapat tiap kali balik umrah ntah.. yg pasti bergambau pastu upload… bosan2

    0

    0