Written by Bella | February 2nd, 2016

Bakal bernikah dengan Shaheizy Sam tidak lama lagi, Syatilla Melvin telah diraikan dalam satu majlis bridal shower yang dianjurkan oleh rakan-rakan beliau baru-baru ini.

Majlis tersebut memberi peluang untuk Syatilla dan rakan-rakannya berkumpul dan meluangkan masa bersama sebelum berkahwin.

Dengan slogan “ One Last Fling Before The Ring” majlis tersebut tampak cukup simple dan intimate.

Jom kita layan beberapa lagi foto sekitar majlis bridal shower Syatilla Melvin dengan membaca entri ini sepenuhnya.

60 responses to (6 FOTO) Sekitar Majlis Bridal Shower Syatilla Melvin

  1. Anonymous says:

    Muram dan kusam. Tak nampak happiness.

    0

    0
  2. Anonymous says:

    Sekarang tudung adalah satu penutup kepala.. Atau hiasan kepala.. Hakikatnya baju.. Hurmm..

    0

    0
  3. neutral says:

    majlis2 begini adakah dlm senarai acara sebelum majlis nikah…mmm…contoh lah pasangan akim@stacy..kalau tdk silap akan nikah awal feb.,tak ada pun majlis2 yg bukan2 tu…love akim@stacy

    0

    0
  4. takpayaengatasangat says:

    Majlis makan dengan kawan kawan perempuan pun jadi isu.
    Mesti yang kritik macam macam tu hidup tak pernah buat silap kan

    0

    0
    • Anonymous says:

      2nd gambar tu kat belakang ada lelaki pakai baju pink..ooo maybe tu MC/pengaturcara majlis/bodyguard (tu je yang aku mampu pikir) kot..(bersangka baik)

      0

      0
      • minah gomen online 24jam says:

        so what kalau ada lelaki join ? lelaki tu duduk kat meja jer kot. Anon ni mesti pekerja swasta otak bodoh x leh kerja gomen .

        0

        0
        • swasta says:

          pekerja gomen tu bagus sangat ke.. muka masam.. pehtu cepat tua… pegidah… pandai sangat ke keje gomen tu..

          0

          0
        • Anonymous says:

          aku pantang betul orang nak mencelah kat komen aku then pakai bahasa longkang..yang ko bongok sangat dah kenapa???dah orang atas cakap kawan pompuan je tak nampak ke ada laki tuh..buta apa..btw orang keje gomen pandai sangat ke???ingat orang swasta tak tau apa keje korang???depan kaunter macam bagus je masuk ofis sorang baca novel sorang main game..nampak cutomer masuk pun langsung takde adab at least berlakon le rajin..ofis sebesar alam tapi staf 4-5 orang je..nasib korang keje gomen kalau keje swasta aku rasa dah lama kena tendang

          0

          0
        • Swasta says:

          Minah gomen pemalas & kuat rasuah

          0

          0
        • Anonymous says:

          tak ada kaitan kot keje swasta ke keje gomen..
          sengal

          0

          0
  5. macammacam says:

    ntah pape bridal shower laa baby shower la..kalau wat doa selamat ke ape ke kan lagi afdhal,,,,, #sayabukanusatazustazahjangankecamsaya kakakakakak

    0

    0
  6. Mooza says:

    aku rindu cara org dulu2 nikah, lbh kpd adat budaya kt

    0

    0
  7. Fariz says:

    fuuhh… perempuan2 yg komen dlm ni semua bajet suci.. ikut adat ketimuran… asam keping tertutup rapi dan terjaga… sopan santun… dressing pakai gebar… nampak mata jer bila berjalan…. hakikatnya.. masih lagi masuk BN utk melempiaskan nafsu balun org dgn kata2 hasad dengki… nauzubillah..

    p/s: pompuan kalau x dengki bukan lah namanya pompuan.. especially pompuan melayu…

    0

    0
  8. anak nogori says:

    ni kiro istilah kek tompek den ‘berkampung’ lah kot ni….

    0

    0
  9. Anonymous says:

    adat melayu baru kah ini… tak tau pula ada

    0

    0
  10. Lara says:

    Ala biar la depa nak buat, kita yang tak nak buat ni tengok jer la and takder la over sangat pun takat makan2 dengan kawan sementara single ni.
    Btw orang tua2 dulu pun ada jugak buat benda2 lagu ni tapi lain kekdahnya, mandi bunga bersiram bagai tu kan.. hat tu lagi syirik kot, tapi tu la Melayu… hat tu takpa sebab adat kan. Biar mati anak jangan mati adat katanya.

    0

    0
  11. jejaka says:

    ini saja nak minta2 puji…konon2 cantik gitu…

    0

    0
  12. olaoli says:

    atas tutup bawah aduyaiiii….malulah c kit x melambangkan org bertudung pun…

    0

    0
  13. jenab says:

    nmpk muka ganas x der seri pengantin….

    0

    0
  14. tajulia says:

    25jut tu beb …klu x berseri gak….bukan salah wedding planner…tp mungkin dia x der aura kut…

    0

    0
  15. onak says:

    hmm ….x lawa pun

    0

    0
  16. divaboom says:

    nampak sgt x ramai kawan…kaum family n saudara rapat…

    0

    0
  17. Anonymous says:

    syatilla dan kita kena ingat kentut itu nikmat ALLAH ..

    0

    0
  18. che khaleeda lg lawa says:

    Nasib baik bukan Fazura kalau tak penuh kawan pondan dia! Lg baguslah syatilla nih biar sikit kawan pada ramai kawan yg kelaut!

    0

    0
  19. Aini says:

    aduiyaii.. kesian ek..

    0

    0
  20. Aini says:

    Aduiiyaiiii… kesiannyaa…

    0

    0
  21. Chillax says:

    Macam ada satu perasaan yang datang tak diundang..

    Perasaan meluat. Hmm pergi jauh-jauh perasaan ni pleaseeee rasa berdosa :(

    0

    0
  22. milah sirus says:

    event ni pun maybe dia tak di jemput..
    alih2…suprisee!!
    bridal shower untuk syatilla..
    alamak terkejutnya I ~~~~

    0

    0
  23. ChanteQ says:

    Majlis mcm ni utk apa ya..? X paham..mmg org nk kawen kna bt majlis camni ka..
    maap la cek xtau.. pasai oghang Kedah x bt pn gu ni…..

    0

    0
  24. hanatajima says:

    ikut la sgt budaya barat ni haa. pre wedding la, bridal shower la, nti baby shower plak,, suke hati hang la, tp alangkah baiknye klo wat ikut ajaran islam,dpt pahala, ape2 pon tahniah tilla ,semoga happy la hendak nye

    0

    0
  25. Sam says:

    Aku tatau nape gambar yang first tu macam sume nak control cun. Sometimes, you can easily detect insecure women who think they are hot only by looking at their respective poses.

    0

    0
  26. semakk says:

    Alaa korunk nk kecoh2 knp bt tmbh dosa kering..biar la dier nk bt ape yg kt niey cuma mampu berdoa haral2 dier berubah sepenuhnya…kemonn la korunk…

    0

    0
  27. Roma says:

    Dah mati pon ada shower..mandi mayat. Haaa..hat ni mmg org isle merasa

    0

    0
  28. Anonymous says:

    bridal shower?ke dorg nak ckp ala2 bachelor party, tp takut kantoi plak ada toyboy kat situ kalau guna bachelorette party…kah?

    0

    0
  29. aku says:

    fuyoo kaki panjang sehh..pd aku xde lh suram dan muram pun…klu ada kat tmpt tu pasti terasa kemeriahannya

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Ya.allah.. Seram tgk cra bkl pngntin n kwn2 berpakaian….

    0

    0