Written by Bella | January 11th, 2016

Tanggal 11 Januari iaitu hari ini merupakan tarikh hari lahir penyanyi nombor satu Malaysia, Siti Nurhaliza. Siti yang kini berada di Jakarta, Indonesia sempat menyambut hari jadinya  lebih awal semalam bersama Sitizoner Indonesia.

Turut hadir pada majlis  itu ialah suaminya Datuk Khalid dan penyanyi terkenal Indonesia merangkap rakan karib beliau sendiri iaitu Kris Dayanti.

Majlis berlangsung dengan cukup meriah sekali dan pelbagai aktiviti dilakukan bersama peminat.

Selamat Hari Lahir kami ucapkan kepada Siti Nurhaliza, semoga murah rezeki dan segala impian anda pada tahun ini akan tercapai. Amin..

Jom layan beberapa lagi foto sekitar majlis sambutan hari jadi Siti Nurhaliza di Jakarta dengan membaca entri ini sepenuhnya.

29 responses to (6 FOTO) Sambutan Hari Lahir Siti Nurhaliza Yang Ke 37 Di Jakarta

  1. zzzzz says:

    kurusnya KD!!

    0

    0
  2. N says:

    siti chubbynyee… :) btw happy birthday siti.. semoga cepat2 dpt baby.. aminn :)))

    0

    0
  3. che ton says:

    kfc jer??

    0

    0
    • minah jambu terlajak habis says:

      elehh tk semesti Nye bila sambut birthday aje nk kena gi kt restoran mewahhhh huh ! KFC ok pe ! minah jambu suka gi KFC makan panas2 best !

      0

      0
  4. Motor kriss says:

    KD nmpk muda remaja bila kurus cmtu

    0

    0
  5. hey says:

    CT kena kuruskan badan. Tengok kat peha overweight dan bahu badan,so huge! Lagipun dia belum ada baby. Jikalau ditakdirkan dapat lahirkan anak, bertambah gemuk!

    0

    0
  6. melati says:

    hahaha…padan muka Rampas lg Mat Misai…tk berbaloi….lain kali rampas laki org cam David Beckham…..hihihi..tk geli ker eeeeeeeeeeeee..

    0

    0
  7. loyalmalaysian says:

    apsal KD yang dah beranak pinak bole lagi kurus dr siti ek….

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Tak nampak pun meriahnya.. cam takde org je..

    0

    0
  9. Lion CT says:

    Dato K ketawa happy mesti tengah sakat CT tu!

    KD kalau tak make-up tetebal tak bleh!

    Kedua-dua artis top Malaysia & Indon ni berjaya & kaya
    Pilih suami orang, bapak orang, berduit & sudah tua,
    Taste hampeh!

    CT SELAMAT ulang tahun! @ 37 nak dapat zuriat must try hard! HF

    0

    0
  10. Anonymous says:

    yg komen kat atas atas ni sume orang yang sama ke macam mana? bukan ct byk fans ke? mana pi habis? komen kat atas2 ni sume dok hentam ct je..
    tgk keepsi terbyg byg pulak baunya.. amboi dapnya keepsi..

    0

    0
  11. anon says:

    tu rozi sangdewa dewi punya idea ke atas kepala ijau tuh???

    0

    0
  12. hida says:

    chubby nya siti, suka tengok :))
    korg yg nak hentam2 ckp tongdram sume ni, ct ni kalau dia nk kurus sekejap jer..
    macam fasha..
    aritu bkn main berisi, skg nih da slim balik dah
    so..jgn la nk down kan org tu just because of their body figure
    btw, happy birthday siti <3

    0

    0
  13. Ikanpari says:

    E eh korg nih.. siti zoner indon tu yg buat besday utk ct.. xkesahla nak banjer kfc ker.. ayam penyet ker.. ct terima jer..
    Xmcm uols haters.. mcm2 complain.. iskkk xtaula apa nak jd…

    0

    0
  14. bujangtelajak says:

    ep besday tok t..n slmat berhoneymoon..wow untung lerrr dtuk k

    0

    0