Written by Bella | March 23rd, 2016

Kami tahu mungkin ada yang akan kami keterlaluan menyiarkan berita pasangan Nas-T dan Atita Haris, tetapi ada juga sesetengah peminat merasakan mereka berdua ini sangat sweet dan cukup padan bersama.

Lebih-lebih lagi ketika melihat Nas-T yang begitu cintakan Atita serta sayang  dengan anak mereka Opie.

Ok lah, tidak mahu cakap banyak lagi. Jom layan dulu beberapa foto Nas-T, Atita dan Opie.

28 responses to (6 FOTO) Pasangan Sweet Nas-T & Atita Haris

  1. hihihihihiii says:

    maaf…mmg membosankan n keterlaluan bg publisity on both..
    walhal x glemer pongggg

    0

    0
    • Anonymous says:

      okay… Next story pls

      0

      0
      • Anonymous says:

        dia neh pakai tudung ikot trend semata ke..
        tgk tu yg jubah, terbonjol..sluar skinny nampak kaki..klu cantek kaki tu xpe gak..pakai lah elok2 woii..aduh..nyampahlah..dgn tuck in lagi..
        dia bajet dia ikon ke

        0

        0
        • srkjhytu says:

          tak rasa lain mcm ke bertudung tapi terbonjol, pakai legging bagai? aku kalau tudung kat dada terselak sikit pun dah gelabah. aku taklah kata aku ni perfect, tapi ada common sense jugak lah hahaha

          0

          0
        • Anonymous says:

          Betul aku pun rasa benda yg sama. Ak ingat aku sorang je yg rasa. Merimaskan

          0

          0
        • Non anot says:

          Btudung mjojol kecok tp bertudung mulut mcm bogel x pe plak, pakai tudung mulut tu pon Jgn jahat la minah busuk oiii.. 2 ekor atas ni..haihhh…

          0

          0
    • Anonymous says:

      Dah mcm cicak kobeng pompan ni pakaikan butang kat nas t tu sampai terkangkang.. Cover sket plis..

      0

      0
  2. Siti saleha salehaudin says:

    Booo… Tak nak tau . Tak nak ambik tahu. Tak glamer mana . Tak kenal mana. Tak penting mana. BNara pun buat paid review jugak ka ??

    0

    0
    • makcik senah tepian desa says:

      betui ke boleh paid review. nk jugak up kan story mkcik dgn pkcik kamu ni leha oooooiii

      0

      0
  3. gagagagagaga says:

    over

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Comelnya opie…. Eemmuuahhhh

    0

    0
    • Jid says:

      Kesian opie. Potonglah rambut dia tu elok2. Jambul dah nk masuk mata dah. Kang jd juling air plak.

      0

      0
  5. Anonymous says:

    Moga berbahagia kalian sekeluarga.

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Memang style pompuan melayu sekarang berpesen….pakai tudung tapi…seluar legging, baju ketat….baik tak payah pakai tudung. Tudung pun tudung bonggol unta…

    0

    0
  7. benar says:

    Tak boleh eh kalau tak mengutuk? Lihat dan diam. suka betul tambah dosa eh? Penasihat dalam BN ni bukannya nak bagi nasihat sangat pun. Lbh kpd nak mengutuk je sebenarnya kan? sy bukan peminat atita mahupun NasT tapi tak perlu pun nak mengutuk bagai. Melayu oh Melayu.

    0

    0
    • Anonymous says:

      tau xpe. lagipun bkn tita atau nast yg nak perhatian n suruh abg nara post gmba dorg. dorg post kat insta sendiri kot, sama jugak mcm org2 lain.

      0

      0
  8. komputer rosak says:

    OMG mereka ni je pasangan yang baru kahwin dalam dunia ni? Sebelum ni tak de eh? Apa pencapaian diorang ni? Apa mesej yang cuba disampaikan di dalam entry kali ni? Kalau untuk update peminat NasT dan Atita, aku rasa peminat diorang lebih tahu tentang kewujudan gambar-gambar ni sebab sangat obvious kot ambil dri media social page diorang?

    So again, whats the point of this entry? Tak de cerita nak dijadikan cerita. Kalau sensasi tak pe jugak. Ni cerita pasal “sweetnya percintaan”. Neraka apakah?

    0

    0
    • pening says:

      ko ingat cite2yg kua dalam ni diorg mntak keluarkan ke…beautifulnara yg xde story nk share so die usya2 ig n curik gambar n tulis lah story sket2….atita mmg dh glemer tp kt instagram…tgkla follower die byk mane weh…yg ade pencapaian tggi2 pn xde follower smpai byk tu…so jom salahkan beautifulnara sbb malas nk carik story yg best n fresh….

      0

      0
      • komputer rosak says:

        mmg aku salahkan BN pon.. dr entry aku, aku rasa obvious aku tuju kat author yg ntah ape ape ni..

        0

        0
  9. yaya says:

    mane x begitu cintakan atita si nas t ni.lawa kot.janda x janda.kalau janda hot ceni muda lagi boleh bagi zuriat lagi aku yang perempuan ni kalau jadik lelaki pon aku menyintai sangat kot.ape lagi lelaki.kanl elaki sangat sukakan kecantikan.betoii dak?

    0

    0
  10. Anonymous says:

    kentut itu nikmat Allah

    0

    0
  11. Za says:

    Aku pun bukan peminat Nat-T atau Atita Haris,
    tapi aku suka jer tengok entry ni..sbb aku suka tengok orang bahagia..
    buat2 lagi kalau ader libatkan anak2 kecil…aku suka…
    sapa yg tak suka tuu..tak payah la tengok..
    senangkan…aper perlu kutuk2…

    0

    0
  12. Anonymous says:

    yg kutuk ni sume balaci fynn jamal.. #tetibe hahhhaaa

    0

    0
  13. ami says:

    Bella ni mmg takde keje kot benda tak news-worthy pun nak post. Bang nara ko tgk la sikit lain kali nak publish bia la news yg worthy to read. Byk lagi couple lain cenggini tapi tita ngn nas t gak nak publish. Saje nak mengundang marah org lps tu dorang ni kena cemuh. Padahal salah ngko nak bakar2 line haters dorang

    0

    0
    • Annoyed. says:

      Setuju ini komen. Memang personal instagram diorang. Kadang, through instagram baru tau .. “OMG bestnye diorang dating siniiiii”. *contohlah*. Janganlah bash couple ni. Diorang cute je, buat hal sendiri.

      0

      0
  14. mimos says:

    ORG TU KORANG KUTUK SBB PAKAI TUDUNG TP PAKAIAN X SESUAI… SO DOSA DIA BAB PAKAIAN DIA
    DOSA KORG LAK BAB MNGATA..SO SMAA2 BERDOSA..X SADAR KAH..

    0

    0
  15. Nanana says:

    Agak agak apa la perasaan bapak si opie tu kan.

    0

    0