Written by Bella | July 19th, 2017

Ibarat pasangan merpati dua sejoli yang sedang dilamun cinta, kini bekas suami Erra Fazira, Engku Emran dan pelakon popular Indonesia, Laudya Cynthia Bella kelihatan semakin mesra bersama dan tidak lagi merasa segan untuk seakan mengesahkan mereka sememangnya menjalin hubungan serius.

Baru-baru ini, Engku Emran sempat untuk membawa Bella merasai suasana menyambut lebaran di Malaysia, dengan membawa kekasih hatinya itu beraya di rumah penyanyi rock legenda, Amy Search.

Foto-foto mereka menarik perhatian ramai khususnya peminat Bella yang mendoakan pasangan ini mempunya jodoh sehingga ke jinjang pelamin.  Siapa tahu selepas ini Engku Emran dan Bella akhirnya akan memberikan kenyataan rasmi mengenai status hubungan mereka?

Apa-apa pun jom layan beberapa lagi foto Engku Emran dan Bella beraya di rumah Amy dengan membaca entri ini sepenuhnya. Enjoy!

28 responses to (6 FOTO) Engku Emran Dan Laudya Cynthia Bella Beraya Di Rumah Amy Search

  1. el says:

    Betudung tapi macam perempuan terdesak, ikut lelaki kemana mane, sampai ke negara orang

    1

    114
    • bhati2 skit dlm brkata2 el.fkir yg baik2..
      mgkn dia ke mlysia atas urusn krj… & dh alng2 dh kt sni x slh dia nk kmane2 kn…

      49

      1
    • jeles la TUH says:

      ko komen mcm ko idup zaman kuno lg…dia kan artis…ko tgk insta dia follower lg byk di combined 4 artis malaysia top…nama pn bulan RAYA….apasalah dia dtg beraya ker…or even dia urusan kerja ….ko jeles kan el ??? laki ko huduh..hari kedua laki dah tak bawak ko berayakan kan kannn…hahhahaha sedihhh!!

      48

      0
    • minah jambu suka saahara yaakop says:

      eh ape salah nye ! tk salah pe ! bukan nye dorang tido satu katil berdua kt hotel….agak2 la kalau nak cakap tu….cantek bella n engku emran pn hensem …kalau ada jodoh dorang berdua ni bersyukur dn alhamdulillah aje semoga bahgia….

      27

      0
    • peratijangantakperati says:

      mulut tak ada insurans betol kau ni..

      biar ler dia nak berjalan ke ape!pakai duit kau ke dia tu??

      dengki ler ko tu kan…hahah cian!

      7

      1
    • Anonymous says:

      ok lah tu ada jugak lelaki hensem yang nak ajak keluar. dari engkau..mesti pompuan tak laku. berkepam tunggu kot ada yg ajak dating. bwekk

      10

      0
      • eplida says:

        mesti kulit muka El ni hitam, berjeragat, penuh ngan bekas2 jerawat, pastu ade lagi jerawat tgh tumbuh bernanah2, hidung kemek mcm jambu batu, rambut kerenteng serabai, gemok, perot buncit, badan bau busuk ala bau bangkai, duduk depan pc makan jajan 24 jam, x da kerja tetap & hati busuk. Ok? Bye.

        7

        2
    • Dia says:

      takde yg tak elok nyee aku tgk pic diorang nee coz still jaga batas2 dlm pergaulan… eratkan silaturahim tuu kan digalakkan. masing2 masih single so takde hal lah.. cara ko bercakap nee mcam ko tuu maksum yg tak pernah keluar dengan lelaki/perempuan bkn muhrim ko… atau ko sakit hati coz engku emran@laudya nee tak dpt ko miliki.. berbaik sangka tu kan bagus, hati tu jgn hitam sangat.

      12

      0
    • labu says:

      bcakap tu pakai otak sikit..kalau ko memang bodoh,takyah nak tunjuk..

      sekian

      4

      0
    • labu says:

      bcakap tu pakai otak sikit,.,jgn nak tunjuk bodoh tu sgt..

      1

      0
    • malooo says:

      ko jeleskan follower insta ko adala 99 org…. orang tuh 17.4 juta lebih…nak ikut laki pn takder calon nak di ikut…jejak keluar negeri tak pernah…so ko jeles kt org tu kan…

      Ke ko yang terdesak nyahhh?? tula balasan org busuk hati…misti laki ko pn buat syarat balik rumah megadap ko yg mulut lahar!!
      hahaha ….mek maluuuu kalo jd ko

      3

      0
    • anon says:

      el….8.04……jeles ke??? And busuk hati kan…

      0

      0
    • epal oren says:

      el… bodoh punya komen!!!

      1

      0
    • Anonymous says:

      Ngacoprak bae

      1

      0
  2. tarabas says:

    errrmmmm…k

    1

    1
  3. azreena says:

    Perasan x, semua ex erra diberikan kehabagian yang lebih baik lepas dengan erra..
    yusry, hans isaac, emran..

    8

    1
    • Anonymous says:

      erra tak reti bersyukur. dah dpt betis nak peha. maklumlah… ratu cantik katakan. sekarang habuk pun tarak.

      7

      1
      • Throwback says:

        Lupa ye… erra minta cerai that time coz ex laki dia ada scandal dgn office mate. Tp dia still baik dgn emran krn anak. FYI, Bella ni follow ig erra tau.. klu tgk lately ni, dia like Erra punye post.. it means both of them xde masalah. Jd klu ex dia ni kahwin, blh la aleesya slalu dgn erra… klu di tgk kn blk, dia still baik dgn semua ex nye… rilek beb

        10

        0
    • Ramadan says:

      Azreena, ko lupa nak sebut nama ‘awie’. Hehee..

      4

      0
  4. cik pon says:

    follewer ig dia ramai kot! lebih byak dari luna maya..

    1

    1
    • walah says:

      ayu ting ting ramai lagi..

      4

      0
      • kesah ke aku says:

        ting ting ka ting tong ka…..sekurang2 semua yg disebut tu ramai lagi dari lofa followernya…hahahah

        7

        0
    • JANDA ROHINGYA says:

      ELEH FOLOWER BELI , NAMPAK SGT! 17JUTA TP LIKE 100K LEBIH JE, PLG BYK TAK PERNAH CAPAI 500K! ARTIS LAIN EVEN FOLOWER SEJUTA 2 JUTA, LIKE PON TAK KALAH 100K 200K! HUHHH INDON SEMUA PALSU, DARA PON KASI SURGERY, BIAR RAPAT BLK, WALAU SBLM NI DH LOPONG!

      0

      2
      • Yuyi says:

        U ni pn bodo cuba tgk ig selena gomez follower 100k tp like gmbr 6kplg byk plg kurang 2k???? So consider follower beli ke???? Xkan semua follower nk like gmbr everytime artis2 nk upload? Cakap tu biar pk sikit mungkin ada yg follow dia suka2 ke atau mmg fan dia ke atau ada org folow sbb tgk dr segi mereja ats sbb lain.

        2

        0
  5. Yuyyi says:

    U ni pn bodo cuba tgk ig selena gomez follower 100k tp like gmbr 6kplg byk plg kurang 2k???? So consider follower beli ke???? Xkan semua follower nk like gmbr everytime artis2 nk upload? Cakap tu biar pk sikit mungkin ada yg follow dia suka2 ke atau mmg fan dia ke atau ada org folow ats sbb lain.

    1

    0
  6. Ungku Emran belajar tinggi tk semestinya pengalaman pn tinggi, maybe tkde yg guide sbb anak sulung, only child etc. cari anak dara jgk yg bagus. belajar dr pengalaman. kipidap masbroooowww…

    0

    0
  7. Adiba says:

    SiBella ni baru saja batal nikah dgn Alfie Kalla bulan April kini dah ada pengganti jantan lain…? Express love betul ni…

    0

    0

Leave a Comment

Optional