Written by Bella | January 17th, 2017

Lahir pada 27 Disember 2016 yang lalu, anak kedua pengacara Yasmin Hani iaitu Eissa El Zander Wong tampak cukup comel menerusi beberapa foto terbaru yang dikongsikan oleh jurugambar yang pakar dalam “newborn photoshoot”, Camora Arts.

Sesi fotografi berkenaan telah  dijalankan di Kimporo Postnatal Rejuvenation iaitu tempat dimana Yasmin Hani berpantang. Kali pihak Camora Arts telah memperkenal empat tema baru iaitu Hot Baloon,  pantai,  Tapestree dan Wood Dream Catcher. Lebih menarik lagi, props yang digunakan adalah hasil rekaan “team” Camora Arts sendiri.

Turut memeriahkan sesi fotografi berkenaan ialah anak pertama Yasmin Hani, Noah Ismail Wong serta suaminya Shahrin Razali.

Berikut kami sertakan beberapa lagi foto Eissa Elzander Wong dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Foto : Camora Arts

21 responses to (6 FOTO) Eissa El Zander Wong Anak Kedua Yasmin Hani Daripada Camora Arts

  1. Anonymous says:

    comeynye ank ank yasmin…

    8

    0
  2. anak nogori says:

    yasmin ni lom abis pantang lg kan… berani nya pakai jeans. kalau uwan aku le camni, menanah telinga tahan ceramah. org tua@ sinonim berpantang pakai kain batik, baju lengan panjang, stokin…

    1

    5
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      skarangkn dh banyak obat2 yg cangeh2 ha makan aje lah obat..pantang pantang jugak la tkan tkleh pakai jeans ishhhhh ape2 aje la kau ni…

      4

      1
  3. melati says:

    Kalau camgini nk namer kan anak nama yg cam Omputih takper …tapi saya kesian ader org namakan anak Daniel tapi Mak Bapak cam Getah pemadam sian anak tu bila besar nanti jadi bahan Lawak….!!!

    7

    4
  4. entah X kuasa dgn nara ni... says:

    hai…Anak ke2 dia pun bukannya lelaki juga ke. wahai minah jambu suka Sahara yaakob

    2

    0
  5. zabedah zabit says:

    SIAP YANG ADA KETURUNAN CINA TU…LAKI DIA MEMANG FAMILY ADA WONG KE? MAAPLAH KAK BED TAK TAU,..

    CUMA NAK TANYA

    ERMM..ANK DIA DUA2 LELAKI KAN?

    AKK KONPIUS MANA DATANGNYA WONG, CER CTE KAT KAK BED

    2

    2
  6. nyah says:

    komen melati memang win,lol aku stuju

    2

    0
  7. akuanakjawa says:

    keturunan Wong….
    Wong Edan…hahahaa

    0

    0