Written by Bella | May 31st, 2016

Baru-baru pelakon Eina Azman bersama suami, Datuk Paduka Kaiser Gurmeet dan anak kembar mereka Arianna Aubrey dan Karl Kareef telah menikmati percutian ke destinasi popular iaitu Bandung, Indonesia. Malah, percutian tersebut turut disertai oleh keluarga Eina.

Eina Sempat memuat naik beberapa foto sekitar percutian mereka sekeluarga di Bandung menerusi akaun Instagram.

Rata-rata peminat yang melihat foto berkenaan cukup teruja melihat kecomelan anak kembar Eina yang semakin membesar.

Untuk pengetahuan anda, Arianna dan Karl kini sudah berusia lebih daripada 3 bulan.

Jom kita layan beberapa lagi foto Eina bersama anak kembarnya ketika bercuti di Bandung dengan membaca entri ini sepenuhnya.

37 responses to (6 FOTO) Eina Azman, Suami Dan Anak Kembarnya Bercuti Di Bandung, Indonesia

  1. mama danish says:

    comel sangat2 baby2 eina azman..

    0

    0
    • Anonymous says:

      yg bayar trip hotel segala suami aina ke..kan laki dia ni kaya…untung keluarga aina..dari dia kawin dgn mataair lama dia afiq muiz.. ingat tak?..si anak mak tu…masaalah dulu..

      0

      0
      • lily says:

        Aku tersuka kt dia ni sbb dia sgt humble. Masa eina ni nk dftr nama anak2 dia kt JPN KL, adik ipar aku yg keje kat situ mcm prepare la kot2 dia nk amik no VIP.. tp rupanya x.. dia just ambil no n bratur mcm org biasa. Artis yg suam2 kuku pun hari tu dtg minta serve as VIP.. tp eina ni relax je amik no sdgkan dia lg famous and ada pangkat datin paduka.

        0

        0
    • hihihihihiii says:

      simplenye mereka…wlaupun kaya…
      seronok tengok

      0

      0
  2. Anonymous says:

    comelllll…

    0

    0
  3. Anonymous says:

    tiba2 tersuka plak kat eina ni..walau bergelar datin paduka dressing jalan2 pun sempoi je

    0

    0
  4. Ndaberakal says:

    What an inappropriate vacation! Could you both wait until the twins grow older. I better stay around rather bringing my baby which is 3 mths old for abroad vacation by plane. It not about enjoyment & happiness with ur twins actually it’s about ur both personal and overexcited reaction and not thinking about the twins’ health condition.

    0

    1
    • KoTakdeAkal says:

      ko tak nak bwk sudah la. Org lain nak bwk dia nyer pasal la.

      0

      0
    • aku says:

      lantak dia la anak dia..bajet
      macamla ko tahu the twins’ health. ko mak dia ke?
      ko ingat smua baby weak mcm anak ko ke?

      standard penyibuk,pantang tgok org lain happy

      0

      0
    • Perihatin says:

      Betul juga tu. C kembar maseh kecik 3 bulan. Lebih baik tunggu c kembar besar sedikit. Klau bole d elakkan. Kesihatan anak2 perlu di awasi. Tambah lgi maseh kecik. Hanya ditakut nanti c kembar jadi tuli gara2 naik plane dan kena penyakit berjangkit & merbahaya. Semoga terselamat dari semua tu. Amiin.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Kahkahkah….dah tentu kau bukan mak ayah dia. sape tak sayangkan anak oiiii… makcik ke tokcik yang perihatin, pi layan drama. jangan tunjuk smart ass sgt.

        0

        0
    • jlpt says:

      It is more appropriate to use “can’t you both wait” rather than “could”. Easier to the ears. And it’s supposed to be “I’d rather stay around than bringing my baby who’s 3 months old” because, well, which is better used for things rather than baby?

      “It’s not about enjoyment and happiness with your twins but it’s actually more about your personal excitement without thinking about the twins’ health condition.”

      Not bashing. Just correcting where I see fit so we both can improve eh ;)

      But I do agree with your point. They’re not bringing their kids to a very hygienic place. In fact I wouldn’t even advise them to bring those kids outside. Germs

      0

      0
    • jlpt says:

      and etc can be really bad for kids whose immune system is still in the vulnerable state.

      Apahal aku type tak habis dia send lmao

      0

      0
    • Anonymous says:

      ko tue jeloz kan xdpt bwk baby ko naik belon? klu ko nk bwk naik sampan pown xde hal lah.. susah ada org penyakit PHD nie..

      0

      0
    • Aku OK Je says:

      Xde masalah pun nak bawak anak berjalan walaupun masih kecil. Chill lah..

      0

      0
    • minah jambu say no to DRUG says:

      so what ???

      0

      0
    • Ll says:

      I think that is mainly up to the parents. Maybe they have consulted with doctors etc before you want to throw your judgment around. Maybe we should stop judging parents how to raise their child. I am sure you wouldnt like it if people start judging how you raise your kids.

      0

      0
  5. NHD says:

    anak perempuan dia lawaaaaaaaaaaaaaaa

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Trans studio, rindu nak pegi lagi.. Bandung antara kota Indonesia yang sejuk barang pun murah2, tiap tahun wajib ke sana =p

    0

    0
    • Anonymous says:

      TransStudio………… last year pegi with family but my son n wife stayed in hotel coz my son keracunan mknan. Will come back next time.

      0

      0
  7. jadore says:

    comelnya arianna aubrey and karl kareef… kembar seiras wlupun boy & girl… semoga dgn kehadiran anak kembar akan membahagiakan eina & gurmeet sehingga jannah…

    0

    0
  8. Anonymous says:

    ada petua x nk putih mcmsi eina ni..dlu dia ni gelap je..skrg gebus..jeles tgk kulit dia

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Untung klu ad org gaji..at least boleh tolg ringankn beban ckit..

    0

    0
  10. khadeeja says:

    comel anak-anak ina.pandai ina cari laki tanpa mencaras suami orang lain.jaga suami & anak-anak baik2 ye <3

    0

    0
  11. nok gebuzzz says:

    betul la…suka pulak tgk eina sekarang..happy jer,semoga anak2 eina menjadi anak yg soleh dan solehah

    0

    0
  12. Happy family says:

    Eina suka ikat rambut tinggi camtu… Nmpk mcm still dlm pntg lagi,hehe… I know it’s her style but can at least try another hairdo. No offense.. She’s still one hot momma tho ! Cute lil babies btw

    0

    0
  13. Anonymous says:

    comelnya anak dia…suka tgk dorg ni bab laki dia cam x berlagak walopun kaya…g oversea pun x sarat cam org tu berdondon2…

    0

    0
  14. Anonymous says:

    untung eina ni..kawen ngan org kaya…x ambik laki orang..pas tu dpt rzki ank kembr..sepasang..jaga klga baik2 eina..takut nti ad pompuan y mata duitan dtg mencaras plk..ank dia org memg comel..

    0

    0
  15. Zubaidah says:

    Kenapa dengan rambut eina di dahi tu? Mcm kena cukur. Pantang memang kena cukur ke? #ingintahu

    0

    0
  16. dodol says:

    laki dia ada 3 kelab malam. hopefully rezeki bagi anak bini makan datang dari duit yang halal. amin

    0

    0
  17. hanon says:

    Satu je nak komen; Eina, rambut tu tak ada gaya cantik lagi ke? Ikat rendah sikit ke apa ke.

    0

    0
  18. nanako says:

    Aku harap Ina ni masih berpantang 100 hari..

    0

    0